"ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑ ΤΗΝ ...."

6
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Πριν λίγες ημέρες κινιόμουν με την μοτοσικλέτα μου επί της οδού Πατησίων όταν ξαφνικά βλέπω μπροστά μου κάτι πρωτόγνωρο και περίεργο.
Συγκεκριμένα στο προ-πορευόμενο από εμένα όχημα στο πίσω παρμπρίζ υπήρχε μία ...
πινακίδα όπου με μεγάλα γράμματα έγραφε την παρακάτω φράση «ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑ ΤΗΝ CITIBANK». Δεν σας κρύβω ότι όπως και οι περισσότεροι οδηγοί αλλά και πεζοί ξαφνιάστηκα και στο φανάρι πήγα στο παράθυρο του οδηγού όπου ξαφνιάστηκα για δεύτερη φορά αφού αντίκρισα ένας μεγάλο σε ηλικία και σοβαρό κύριο τον ........οποίο ρώτησα τι ακριβώς συμβαίνει.
Για να μη σας κουράζω μετά από την ανταλλαγή τηλεφώνων (έτυχε να μένουμε και κοντά) την επόμενη Κυριακή τον επισκέφτηκα για να ακούσω την ιστορία του. (μάλιστα μου επέτρεψε να την ηχογραφήσω).
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μου είπε, ο κ. Κώστας Κ. δηλώνει εξαπατημένος από την συγκεκριμένη τράπεζα αφού όπως ισχυρίζεται κάποια στελέχη της (χωρίς να τον ρωτήσουν και να του εξηγήσουν) μετέτρεψαν έναν κλειστό προθεσμιακό λογαριασμό του όταν χρειάστηκε να τον ανανεώσει σε επένδυση ομολόγων σε κάποια ασφαλιστική εταιρία της οποίας μάλιστα τα ομόλογα εν συνεχεία κουρεύτηκαν χάνοντας σημαντικό ποσόν από την αρχική του κατάθεση. (μου έδειξε όλα τα σχετικά έγγραφα.)
Συζητώντας επί αρκετή ώρα διαπίστωσα ότι ο άνθρωπος είχε συγκροτημένες θέσεις και απόψεις επί όλων των θεμάτων και τα χρήματα αυτά ήταν οι κόποι όλου του εργασιακού του βίου και τα οποία φύλαγε ως κόρη οφθαλμού αφού ο ίδιος αλλά και η σύζυγος του έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας.  

Πιστεύω ότι όλη αυτή η ιστορία εκθέτει ανεπανόρθωτα την CITIBANK στους πελάτες της και όχι μόνο και απορώ που οι ιθύνοντες δεν τον έχουν καλέσει ακόμα για να δώσουν την πρέπουσα και ανθρώπινη λύση σε ένα ζευγάρι που βιώνει με μεγάλη δυσκολία και σοβαρά προβλήματα υγείας το τρίτο μέρος της ζωής του.

Αν δεν το κάνουν σύντομα τότε η λέξη ΝΤΡΟΠΗ θα φαντάζει λίγη για ... όλους τους!

Υποσημείωση
Αν κάποιος θελήσει να του δώσω περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση αυτή και να τον φέρω σε επαφή με τον καταγγέλλων ας επικοινωνήσει μαζί μου σε πρώτη φάση στο e-mail μου   prevejohn@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια
  1. ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΑ Η ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ.

    ΤΟΝ ΨΗΣΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑ.....

    ΑΛΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΕΝΤΟΚΑ ΜΕ ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τον "καταγγέλων"!!!

    Ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ , ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΩΣ ΚΕΡΔΟΣ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ
    ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
    ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ
    ΚΑΡΤΕΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ
    ΠΥΡΟΣ ΚΛΟΠΗΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΤΣΤΗΜΑΤΩΝ

    ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΤΑΝ ΠΑΘΕΤΕ ΖΗΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται 11000 ομολογιούχοι του ελληνικού δημοσίου, των οποίων τα ομόλογα κουρεύτηταν υποχρεωτικά το Μάρτιο του 2012 από τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ Βενιζέλο και την κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΥ. Στην αρχή τους έλεγαν ότι θα βρεθεί λύση μετά το Πάσχα, μετά κάτι έλεγαν για ποσά μέχρι 100000 ευρώ. Το πιθανότερο είναι η υπόθεση να καταλήξει δικαστικά μήπως (αμυδρή πιθανότητα) και πάρουν κάτι από τις οικονομίες μιας ζωής. Συμπέρασμα: Καμμία εμπιστοσύνη στα ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΑ του ελληνικού δημοσίου και των τραπεζών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑ ΤΗΝ ...."

    Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

    Ή αλλιως

    "ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ"

    Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11 Σεπτεμβρίου 2012 8:38 μ.μ. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου