ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ! ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ 3000 ΕΥΡΩ!

6
Γαλαντόμος όπως πάντα o Σίμος Κεδίκογλου με τις προσλήψεις, γαλάζιων κυρίως παιδιών, στην ΕΡΤ. Στο ίδιο πνεύμα φυσικά και η διοίκηση του ευαγούς ιδρύματος... κάτι που φαίνεται και από τις εισηγήσεις που έχουν κάνει και έχουν ανακοινωθεί στη Διαύγεια.
Σύμφωνα με την σχετική λίστα, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Παρόν, οι μισθοί για τους (εκλεκτούς) νεοπροσλαμβανόμενους είναι πάνω από 3000 ευρώ!


Η λίστα:

Γιώργος Νταούλης, σκηνοθέτης ( ΠΕΘ, 4.000 ευρώ μικτά), Γιώργος Μπράμος συντονιστής ΕΤ1 (ΠΕΘ, 4.000 ευρώ μικτά) Βασίλης Θωμόπουλος, (ΠΕΘ, 3.500 ευρώ μικτά) , Μενέλαος Σεβαστιάδης ως συντονιστής αθλητικού ραδιοφωνικού προγράμματος( ΠΕΘ, 3.500 ευρώ μικτά), Μανόλης Κοττάκης, παρουσιαστής ενημερωτικής εκπομπής (ΠΕΘ, 3.500 ευρώ μικτά) Χριστίνα Αρμάνη, δημοσιογράφος (ΠΕΘ, 3.500 ευρώ μικτά) , Αντώνης Λιάρος σύμβουλος προγράμματος ενημερωτικών εκπομπών (3.000 ευρώ μικτά)Σταύρος Οικονομόπουλος, ειδικός σύμβουλος σε θέματα ραδιοφωνίας (3.000 ευρώ μικτά Ματίνα Ρέτσα (ΠΕΘ, 3.000 ευρώ μικτά), Ευστάθιος Μιχαήλ, ειδικός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής, (3.000 ευρώ μικτά) Γιώργος Κουβαράς (3.500 ευρώ μικτά), Ανθή Σαλαγκούδη (3.500 ευρώ μικτά), Μανούσος Καμπανέλης (3.500 ευρώ μικτά), Μπάμπης Παπαπαναγιώτου (3.500 ευρώ μικτά), Γιώργος Αντωνίου αναπληρωτής διευθυντής Ραδιοφωνίας.

Νέες προσλήψεις!!

Το ΔΣ της ΕΡΤ αποφάσισε τη Δευτέρα, σύμφωνα με tovima.gr, την ένταξη νέων προσώπων στο δυναμικό της επιχείρησης.

Έτσι και με τη βούλα του ΔΣ ο κ. Βασίλης Θωμόπουλος αναλαμβάνει επισήμως τη θέση του διευθυντή ειδήσεων της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης, ενώ ο κ. Γ. Μπράμος θα συμμετέχει στη διεύθυνση προγράμματος ως συντονιστής.

Επίσης ο κ. Μενέλαος Σεβαστιάδης θα είναι συντονιστής του αθλητικού ραδιοφωνικού προγράμματος, ο κ. Αντώνης Λιάρος αναλαμβάνει τη θέση του συμβούλου προγράμματος ενημερωτικών εκπομπών, ενώ ο κ. Σταύρος Οικονομόπουλος θα είναι ειδικός σύμβουλος σε θέματα ραδιοφωνίας.

Επίσης το Δ.Σ. :

Αποφάσισε την απαλλαγή του τακτικού υπαλλήλου κ. Ευάγγελου Λουριδά από τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.

Αποφάσισε την πρόσληψη του κ. Πέτρου Μάη και την τοποθέτησή του στη θέση του Γενικού Διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.

Αποφάσισε την τοποθέτηση του τακτικού υπαλλήλου κ. Κωνσταντίνου Τσακίρη στη θέση του Γενικού Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών.

Αποφάσισε την πρόσληψη του δημοσιογράφου κ. Μανώλη Κοττάκη ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων (Π.Ε.Θ) με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου διάρκειας ενός έτους, με αντικείμενο την οργάνωση, προετοιμασία, συντονισμό, εποπτεία και παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών της ΕΡΤ.

Αποφάσισε την πρόσληψη του κ. Ευσταθίου Μιχαήλ ως Ειδικού Συμβούλου για θέματα Πληροφορικής, με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου διάρκειας ενός έτους.

Αποφάσισε την πρόσληψη της κυρίας Ματίνας Ρέτσα ως Ειδικού Συμβούλου για θέματα επικοινωνίας, με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου διάρκειας ενός έτους. (Πρόκειται για δημοσιογράφο με καριέρα στο ράδιο- Αλιβέρι...)
Ενέκρινε την επαναφορά στην ΕΡΤ Α.Ε. της δημοσιογράφου κυρίας Χρύσας Αράπογλου.

ΥΓ. Ο μισθός του Λιάτσου ποιος είναι;; Γιατί δεν ανακοινώνεται;;

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια
  1. Εδω δεν χρειαζονται σχολια.
    Χρειαζεται μαστιγιο!
    DIOGENIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε μου οι περισσοτεροι ειναι πασοκοαριστεροι.βαζουν και κανενα κολλητο του σ.κεδικ για τα ματια του κοσμου.τα ιδια εκανε και ο ρουσο/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μονο με την χρυση αυγη θα αλλαξουν τα πραγματα.Διστυχως ειναι αληθεια.οι πολιτικοι παλαιας κοπης θα αποβληθουν ο λαος δεν τους αντεχει αλλο ειναι μια συντεχνεια που κρατα για τον εαυτο της τον πλουτο και εξαθλιωνει συστηματικα τον λαο αυτο θολωνει το μυαλο και το αποτελεσμα θα εναι 20-28%χρυση αυγη.ισως τους χρειαζεται βιαιη τιμωρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΣ Ο ΛΙΑΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;
    Η ΦΙΛΕΥΣΠΝΑΧΝΗ ΕΡΤ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ.
    ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ.
    ΟΥΣΤ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Remember, Remember
    The Fifth of November
    The Gunpowder, Treason and Plot
    I know of no reason
    Why the Gunpowder Treason
    Should ever be forgot.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πουτσ.... που τους χρειάζεται ...
    Όχι μόνο σ΄αυτούς αλλά και στους άνεργους ψηφοφόρους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου