Ο πακιστανικός δράκος της Πάρου και μας …δάγκωσε και μας άναψε φωτιά

11
 Του Στρατή Μαζίδη

Σοκάρει η κυνική ομολογία του 21χρονου Πακιστανού σχετικά με τη βάρβαρη επίθεση που δέχθηκε ένα μικρό κορίτσι, ένα παιδί στην ουσία, η 15χρονή Μυρτώ. Αφού διαβάσουμε τμήμα της ομολογίας του, θα προχωρήσω σε ορισμένες σκέψεις:
Η άτυχη Μυρτώ, έκανε βόλτα στην παραλία. Στα αυτιά της, φόραγε τα ακουστικά και άκουγε μουσική από το κινητό της, το οποίο κράταγε στα χέρια της. Ο 21χρονος Πακιστανός, την είχε δει και νωρίτερα, ενώ έκανε βόλτα μαζί με τη........
μητέρα και την αδελφή της.Μαζίδη
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε, όταν την είδε μόνη της, έτρεξε για να της αρπάξει το κινητό από τα χέρια. Η Μυρτώ αντιστάθηκε. Τότε, τη χτύπησε στο κεφάλι. Η Μυρτώ, έπεσε κάτω.
Εξοργισμένος από την αντίσταση της 15χρονης, τη χτύπησε με μια πέτρα στο κεφάλι και την έσυρε στα βράχια της Χρυσής Ακτής. Το σημείο, ήταν “ιδανικό”. Είναι έτσι η περιοχή και τα βράχια που, όσο και αν φώναζε η 15χρονη, δεν θα την άκουγε κανείς, αφού δεν κάνει αντίλαλο.
Τότε, και ενώ η κοπελίτσα ήταν μερικώς αναίσθητη, της έβγαλε το κάτω μέρος του μαγιό και άρχισε να την κακοποιεί σεξουαλικά. Τότε, η -ήδη βαριά χτυπημένη- 15χρονη, αντιστάθηκε ξανά. Ο Πακιστανός εξερράγη. Άρχισε να της χτυπά με μανία το κεφάλι στα βράχια. Στη συνέχεια, έπιασε το κορδόνι από το πάνω μέρος του μαγιό της, το τύλιξε γύρω από το λαιμό της και άρχισε να τη στραγγαλίζει. Την ξαναχτύπησε στα βράχια. Την ανέβασε σε πιο ψηλό σημείο και την πέταξε στα βράχια, ώστε να φαίνεται ότι έπεσε. Εκείνη τη στιγμή, πίστευε ότι η 15χρονη ήταν νεκρή.
Την επομένη, ζήτησε από τον εργοδότη του (ιδιοκτήτη ξενοδοχειακής μονάδας) να τον εξοφλήσει. Είπε ότι κάποιος συγγενής του έχει αρρωστήσει και πρέπει να φύγει. Πήρε το πλοίο και έφυγε προς Αθήνα. Από τον Πειραιά, πήγε στη Νέα Χαλκηδόνα, σε σπίτι ομοεθνούς του, όπου κρυβόταν. Συχνά, αυτές τις ημέρες, πήγαινε στο Κερατσίνι, προσπαθώντας να κρυφτεί σε κάποιο πλεούμενο, για να φύγει στο εξωτερικό.
Καταρχήν αξίζουν συγχαρητήρια οι διωκτικές αρχές οι οποίες κινήθηκαν άμεσα και έλυσαν την υπόθεση σε σχεδόν μηδενικό χρόνο. Είναι γνωστό πως σε τέτοιες περιπτώσεις ο χρόνος αποδεικνύεται σε αντίπαλο όσο δεν καταφέρνεις να εντοπίσεις το δράστη.
Πρέπει όμως να αντικρύσουμε την αλήθεια κατάματα. Όσο κι αν δε μας αρέσει.
> η λαθρομετανάστευση έσπασε πλέον ότι στεγανά υπήρχαν στο έγκλημα. Υποψήφια θύματα είναι όλοι αδιακρίτως ενώ η ηλικία ή το φύλο δεν παίζουν κανένα ρόλο στη βαρβαρότητα του δράστη.
> πέρα από τους γνωστούς κοινωνικά ευαίσθητους προστάτες που σίγουρα θα δάγκωσαν τα χείλη τους με την αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη, θα δούμε άραγε καμία αντίδραση για το γεγονός πως ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ σύρθηκε στα βράχια γιατί τόλμησε να αντισταθεί και ένας από όλες τις πλευρές πεινασμένος πακιστανός του χτυπούσε το κεφάλι στα βράχια σαν να ήταν χταπόδι που πρέπει να μαλακώσει και ένας βρωμιάρης του έκλεψε την όποια αθωότητά του;
> η αφεντικίνα του η οποία έσπευσε να μας δηλώσει πόσο καλό παιδί είναι, άραγε θα κληθεί από το ΙΚΑ, τη ΔΟΥ και τις αρχές ώστε να δούμε αν ο 21χρονος ήταν νόμιμα στη χώρα και αν η απασχόλησή του πραγματοποιούνταν με βάση τα όσα ισχύουν για όλους εμάς;
> στο Πακιστάν θα του είχαν κόψει ήδη χέρια, πόδια και ότι γενικώς εξέχει του σώματός του, για αυτό άλλωστε και εκεί δε θα τολμούσε να κάνει τίποτε. Στην Ελλάδα πως ακριβώς θα αντιμετωπιστεί; Δε λέω να του κόψουμε τα καλαμπαλίκια (αν και δε νομίζω ότι του είναι χρήσιμα) αλλά όταν βλέπω αυτό το σατανά να έχει το θράσος να διαμαρτύρεται κι από πάνω φοβάμαι μην καταλήξει στο τέλος με ειδικούς και ψυχολογική υποστήριξη.
> η εγκληματικότητα αυτής της νέας βίαιης μορφής η οποία πολλές φορές συνοδεύεται από την ατιμωρησία, αρχίζει να δημιουργεί ένα είδος υπερηφάνειας για τους δράστες. Αυτό που για εμάς αποτελεί έναν καθημερινό εφιάλτη, για αυτούς αρχίζει να συστήνει ένα μύθο που τους κάνει να αισθάνονται ακόμη πιο δυνατοί και ικανοί.
> η ανυπαρξία του κράτους όλα αυτά τα χρόνια ως προς το να ελέγξει την κατάσταση και τώρα να την αντιμετωπίσει αποτελεί την καλύτερη τροφή της ανάπτυξης των ακραίων -αφού δεν υπάρχουν άλλα- αντανακλαστικών της κοινωνίας.
> ο δράκος της Πάρου φύσηξε και μας άναψε φωτιά σε πολλά μέτωπα.
> για να σβηστεί η φωτιά αυτή πριν μας κατακάψει όλους ή μας μετατρέψει σε κτήνη χρειάζεται να αντιμετωπιστεί ποικιλοτρόπως -όπως είχαμε γράψει σε άρθρο μας που μπορείτε να δείτε εδώ – και σε διάφορα πεδία: ευρωπαϊκά πλοία να φυλάττουν μαζί με τα δικά μας τα ανατολικά σύνορα της Ε.Ε., επαναφορά των ναρκοπεδίων, απασχόληση των όποιων παρανόμων εισερχομένων σε δημόσια έργα σε αντίτιμο ίσο των εξόδων επαναπατρισμού τους, κατάργηση της παροχής βίζας με ελάχιστες εξαιρέσεις σε χώρες των οποίων οι υπήκοοι μας δημιουργούν μονίμως προβλήματα.
Μυρτώ κορίτσι μου, προσπάθησε να τα καταφέρεις και να γίνεις γρήγορα καλά. Ο πόνος και το ψυχικό τραύμα είναι σίγουρα και βαρύτατα και βαθύτατα αλλά αυτοί που σε αγαπούν προσευχόμενοι τώρα για να τα καταφέρεις, έχουν τη δύναμη να σε βοηθήσουν. Και κάποια στιγμή θα έρθει κάποιος άλλος 21χρονος που θα σου συμπεριφερθεί όπως πραγματικά σου αξίζει!

φωτο:newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια
  1. ο επιχειρηματιας της παρου (blue dolphin )δεν πρεπει να καταδικαστει σαν συνεργος .Αυτος δεν του εδωσε δουλεια σε παρανομο και μετα εγκληματια ,δεν πρεπει να του κλεισουν την επιχειρηση παραδειγματισμο και για τους αλλους .Οσο για τον ευαισθητο αστυνομικο διευθυντη συγχαρητηρια εκανε το καθηκον του διενεργοντας ΕΔΕ για κακοποιηση θα παρει προαγωγη και μεταθεση στον Αγιο Παντελεημονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ!ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ!!ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΓΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ Ν ΑΣΚΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΚΑΝΕΝΟΣ Τ ΑΚΟΥΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αριστεροί πάντα ήταν προδότες. Από τότε που ιδρύθηκε το ΚΚΕ (ΣΕΚΕ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε να σφίγγουν οι κώλοι: Εισαγγελική έρευνα για τον εργοδότη του 21χρονου Πακιστανού της Πάρου.

    Kύρια ανάκριση διατάχθηκε χθες από τον Εισαγγελέα Κυκλάδων σε βάρος του εργοδότη του Πακιστανού, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς...ο δράστης της εγκληματικής επίθεσης απασχολείτο στην επιχείρησή του χωρίς να διαθέτει την προαπαιτούμενη άδεια και ταξιδιωτικά έγγραφα...

    Ελπίζουμε η έρευνα να μη γίνει για ξεκάρφωμα ώστε να ξεπλύνει το κάθαρμα τον Έλληνα που "υπέθαλπε" τον εγκληματία...


    ΤΟ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ.
    ΑΠΟ ΣΟΟΥΜΠΙΖ ΜΕΧΡΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙΑ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.
    ΑΜΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ? ΕΝΑΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗς ΑΡΚΟΥΔΑΣ. Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ?
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 17Ν ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ.


    Ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς
    (ή Κουαγκάζ ή Γκαζάν ή Χαγκάζ)
    που δεν γράφετε ή δεν λέγετε το όνομα και το επίθετο του στα ΜΜΕ, εργαζότανε παράνομα στο «Πάρος Μπλε Δελφίνι», Blue Dolpin Paros, στη Νέα Χρυσή Ακτή (Τσερδάκια) Πάρος ως αχθοφόρος εργάτης χειρώνακτας παράνομα, χωρίς ένσημα, χωρίς βιβλιάριο υγείας
    που απαιτείται για ειδικότητες τουριστικών επαγγελμάτων, χωρίς 8ώρο, χωρίς να τον έχει δηλωμένο στην εφορία.
    Στις 23 Ιουλίου 2012,
    ΒΙΑΣΕ και ΧΤΥΠΗΣΕ και ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ και ΛΗΣΤΕΥΣΕ ανήλικη Ελληνίδα 15 ετών.

    Ο ιδιοκτήτης Πέτρος Μασούρας του Blue Dolpin Paros, δήλωσε: « θα μπορούσε να γλιστρήσει στα βράχια και να έπαθε ότι έπαθε το θύμα… »

    Το Ε-mail του είναι: petrosmass@yahoo.com
    Δέστε φάτσα 39 ετών στις φωτογραφίες στο FACEBOOK: Vegas Maras. Κρύβει έως και το όνομα του και επίθετο του και εμφανίζεται με ψευδώνυμο, αλλά τον πρόδωσε το e-mail του, για όσους ξέρουνε από Η/Υ και διαδίκτυο ξέρουνε τη σημαίνει αυτό, και πως κάποιος βρίσκει αντίστιξη στο Facebook από ένα e-mail.

    Και τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012, στο κανάλι ΝΕΤ, Ειδήσεις, ακούγετε να απαντά τηλεφωνικά στη δημοσιογράφο για τον «ηθικό υπάλληλό του», αλλά η δημοσιογράφος της ΝΕΤ δεν του πέταξε το γάντι… το πώς και το γιατί.

    Φανταστείτε γιατί θράσος και ανηθικότητα μιλάμε.
    Βγήκε ο Έλλην εργοδότης και μιλούσε, που είναι παράνομος, που δεν τον συλλαμβάνουν, που δεν του έχουνε απαγγελθεί κατηγορίες, που παραμένει άθιχτος και κύριος στη Πάρο, και παρουσιάζεται και στον «αέρα» σε κρατικό κανάλι.

    Περιμένουμε την Χρυσή Αυγή αφού ξέρει που μένει όλος ο κόσμος ο Πέτρος Μασούρας, στη Χρυσή Ακτή, να τον επισκεφτεί και να κάνει ηχηρή την παρουσία σε αυτόν.!

    Και οι δυο είναι Χρυσοί!
    Ο ένας αυγή ο άλλος ακτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σαμαράς θα του βγάλει τη ΚΟΥΚΟΥΛΑ,
    ετσι δεν ελεγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΆΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΜΑΛΑΚΑ και λύσσαξε το σκυλολόι της Αριστεράς

    που τα θές όλα και αμέσως ΠΑΠΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Matina σόρυ για την πίκρα που σας κερνάει ο Δένδιας και ευχαριστούμε για την ενημέρωση... αλλά στα παπάρια μας!

    Άλλη μια αριστεράτζα, ελληνίδα "δημοσιογράφος" του Dow Jones και της Wall Street Journal, η Matina Stevis, μας ενημερώνει πόσο παράνομοι είμαστε που προσπαθούμε να μαζέψουμε τα λαθροζώα από την Αθήνα!!!

    Στα παπάρια μας μήπως τι λέει το τσίρκο της Διεθνούς Αμνηστίας;

    Δεν πειράζει κοριτσάκι μου άσε μας να είμαστε παράνομοι και περαστικά από την πίκρα που σας μοιράζει ο Δένδιας...

    Αλήθεια ρε πικραμένη, ενημέρωσες όσους ξένους σε ακολουθούν ή θα γράψεις τίποτα για το Πακιστανό ζώο που έσπασε το κεφάλι της μικρής για να τη βιάσει;

    Ξεφτιλισμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μας ντρόπιασες, φώναζαν -μέσα στις φυλακές- οι άλλοι Πακιστανοί στον βιαστή της Πάρου.

    Ακόμη και οι ομοεθνείς του 21χρονου Πακιστανού που συνελήφθη για την κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο, αποδοκίμασαν την πράξη του και δε τον θέλουν στο δικό τους κελί.

    Σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 10.00 ο Αχμέτ Βακάς, οδηγήθηκε στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα, αφού πρώτα πέρασε από ιατρικό έλεγχο για να διαπιστωθεί εαν είναι φορέας κάποιου μεταδιδόμενου νοσήματος. Όταν ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις αποφασίστηκε να μεταφερθεί σε κελί στην πτέρυγα αλλοδαπών οπου κρατούνται και άλλοι ανήλικοι Πακιστανοί.

    Η απόφαση όμως αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση των αλλοδαπών κρατούμενων, οι οποίοι μόλις τον είδαν άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν έντονα και απαίτησαν απο τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να τον πάρουν άμεσα από εκεί και να τον μεταφέρουν αλλού, κατηγορώντας τον οτι η πράξη του προσβάλλει το έθνος τους και ότι δε σεβάστηκε ούτε το Ραμαζάνι.

    Συγκεκριμένα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsit.gr του φώναζαν «φύγε, το έγκλημα που έκανες προσβάλλει το έθνος μας.
    Δε σεβάστηκες ούτε το Ραμαζάνι, τη μεγαλύτερη και πιο ιερή γιορτή μας. Δε σε θέλουμε».

    Καθ΄ολη τη διάρκεια των αποδοκιμασιών ο 21χρονος παρέμεινε ψύχραιμος και τόλμησε μόνο να ψελλίσει «έχω μετανιώσει».

    Σύμφωνα πάντως με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ο Βακάς δεν ταράχτηκε καθόλου απο την κατάσταση, ενω ζήτησε φαγητό και νερό κανονικά και δεν έδειξε να ενοχλείται. Το σενάριο να κρατηθεί σε κελί μόνος του αποκλείεται δια ροπάλου καθώς οι φυλακές ανηλίκων Αυλώνα είναι υπερπλήρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ποιον νομο κυριοι,ποιον ατυνομικο διθευντη,εδω προαγαγουν σε ανωτατους βαθμους ανθρωπους που γαμανε τις γυναικες συναδελφων τους σε ωρα υπηρεσιας και ειναι υποθαλπτες εγληματια.οι αθρωποι αυτοι ειναι κομπανια.αν δειτε το προσωπο του παραπανω ανθρωπου ειναι χειροτερο σε μισος απο πακιστανο.φωτια και τσεκουρι στους αθεοφοβους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου