Κατά ... διαβολική σύμπτωση!

14
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Τον παρακολουθούσαν λένε καιρό τον φερόμενο εκτελεστή της Πάρου ο οποίος φαίνεται από τα στοιχεία ότι είναι εμπλεκόμενος και σε τρομοκρατικές ενέργειες. Όμως πραγματικά είναι άξιο λόγου ότι τα τελευταία χρόνια όποτε έχουμε επώδυνες για όλους μας πολιτικές αποφάσεις κατά "διαβολική σύμπτωση" ... σκάνε από το πουθενά σοβαρά θέματα που “στρέφουν” αλλού τα ......
φώτα της δημοσιότητας.
Μήπως οι κύριοι αυτοί τελικά έχουν “κάβα” θεμάτων και υποθέσεων τις οποίες ανασύρουν την “κατάλληλη” στιγμή; Αν είναι έτσι και ο κατηγορούμενος 29χρονος ήταν ύποπτος εδώ και καιρό γιατί δεν είχε συλληφθεί και φυλακιστεί προ καιρού μια και όπως λένε είχε σχέση και με την γιάφκα του Αγρινίου και έτσι σήμερα να ζούσε και ο άτυχος ταξιτζής που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από αυτά τα καθάρματα;
Δυστυχώς ζούμε περίεργες και αλλοπρόσαλλες καταστάσεις που μας καθιστούν καχύποπτους προς όλους και για όλα! 

 

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια
  1. ΑΛΗΤΗ....δηλαδή έβαλαν τον ταξιτζή
    επείτηδες τα Νεφελίμ, να σκοτωθεί τόσο άγρια - τα Νεφελίμ -
    για να στραφεί ηπροσοχή των ΗΛΙΘΙΩΝ σαν και σένα αλλού !!!!!!!!!

    Αντε στο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ..ΖΩΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Οι Αριστερο-αναρχικοι τα προς το ζην τα εξασφαλιζουν μοναχα με ληστειες, με κονδυλια προς ΜΚΟ και αντε και με καμια θεσουλα στο Δημοσιο.

    Ας ελπισουμε μετα τους μεταναστες να ξεβρωμισει ο τοπος μας και απο τους αναρχοκουμμουνιστες.

    Είναι τα γνωστά "παιδιά" όπως τους αποκαλούν τα βοθροκάναλα και οι προοδευτικούληδες δημοσιογράφοι.

    Αμα λάχει, φοράνε και τις κουκούλες και καίνε την Αθήνα ή την Μαρφιν.

    O γιός του Βούτση, τι κάνει; Συνελήφθη για ληστεία τραπέζης, καταδικάστηκε σε δεκαετή κάθειρξη και τώρα...ευρίσκεται έξω.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ.
    ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ !

    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΙΩΣΕ ΑΓΑΠΗ Η ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ..

    ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΞΟΔΑ!!!
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ
    και αφήστε τον γνωσό βρωμιάρη αναρχοάπλυτο πρεβενιό, στην ΒΡΩΜΑ του.____________________________

    Μέλος της «Σέχτας» ο κατηγορούμενος για τη ληστεία και τη δολοφονία της Πάρου;

    Νέα τροπή παίρνει η εξέλιξη της εξιχνίασης της υπόθεσης της ληστείας της τράπεζας και της δολοφονίας του 53χρονου Δημήτρη Μίχου, καθώς ο 30χρονος Αναστάσιος Θεοφίλου που συνελήφθη και κατηγορείται ως μέλος της ομάδας που διέπραξε το έγκλημα, φαίνεται να συνδέεται και με την εκτέλεση του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια και τη «Σέχτα Επαναστατών».

    Σύμφωνα με το protothema.gr,
    η ταυτοποίηση του γενετικού του υλικού (DNA) φαίνεται να συνδέει τον Αναστάσιο Θεοφίλου, με την μαφιόζικη εκτέλεση του δημοσιογράφου Γκιόλια τον Ιούλιο του 2010. ενώ ενδέχεται να είχε και αρχηγικό ρόλο στην τρομοκρατική οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών».

    Παλιός γνώριμος της Αντιτρομοκρατικής ο 30χρονος

    Ο Αναστάσιος Θεοφίλου είχε προσαχθεί τον Δεκέμβριο του 2010 στο Αγρίνιο, όταν εντοπίστηκε σε διαμέρισμα - γιάφκα της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
    //////////////////////////////////
    Τότε, όμως, είχε αφεθεί ελεύθερος, καθώς δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία σε βάρος του.
    //////////////////////////////////

    Η εκτίμηση της Αστυνομίας είναι ότι ο 30χρονος στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» είχε περιφερειακό ρόλο στην οργάνωση αφού θεωρούν πως συμμετείχε σε ομάδες υποστήριξης των επιθέσεων.

    Θεωρούν, όμως, ότι μετά την σύλληψη πολλών μελών της οργάνωσης αναβαθμίστηκε και ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ πλέον εξετάζουν το ενδεχόμενο να ήταν μέλος της αρχηγικής ομάδας της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών».

    Εξετάζεται, ακόμη, το ενδεχόμενο να συμμετείχε σε μια νέα οργάνωση του αντάρτικου πόλης και για αυτό το λόγο πραγματοποιούσε, μαζί με τους συνεργούς του, ληστρικές επιδρομές προκειμένου να ενισχύσουν το «επαναστατικό ταμείο».

    ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
    ΓΙΑΤΙ ΣΕΧΤΑ + ΣΥΡΙΖΑ = LOVE ΦΟΡ ΕΒΕΡ...

    το Αναρχο-£ΥΡΙΖΑ κόμμα δεν έχει αδιέξοδα...
    έχει μόνο μεγάλα έξοδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛ.ΑΣ.: Επιχείρηση στη Λαμία για το κρησφύγετο του Θεοφίλου
    -Ποιους συνεργούς ψάχνουν.
    Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη Λαμία για τον εντοπισμό του κρησφύγετου του 30χρονου δράστη της αιματηρής ληστείας στην Πάρο, Τάσου Θεοφίλου.


    Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. από την ανάλυση κλήσεων διαπίστωσαν ότι ο 30χρονος αντιεξουσιαστής λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ληστεία στην Πάρο και την επιστροφή του στην Αθήνα διέμεινε για δύο ημέρες στην περιοχή της Λαμίας ή σε γειτονικό χωριό.

    Έτσι γίνεται εκτεταμένη έρευνα για τον εντοπισμό του μέρους όπου διέμεινε, μήπως εκεί βρίσκονται όπλα και χρήματα από την ληστεία στην Πάρο. Η έρευνα επεκτείνεται από κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής και την τοπική Αστυνομία μέχρι και το Καρπενήσι αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ανακαλυφθεί οτιδήποτε.

    Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛΑΣ «στην πόλη της Λαμίας και στις γύρω περιοχές υπάρχει ένας εξαιρετικά μικρός πυρήνας αντιεξουσιαστών -περίπου 10 άτομα-, αλλά ο δράστης δεν φαίνεται να έχει φιλοξενηθεί από αυτούς».

    Την ίδια ώρα η ΕΛΑΣ συγκεντρώνει στοιχεία για την ταυτότητα των συνεργών του 30χρονου. Για αυτόν τον λόγο επανεξετάζεται ο τρόπος άφιξης και αναχώρησης του Θεοφίλου με το πλοίο της γραμμής από την Πάρο, οι κλήσεις των τηλεφώνων του και άλλα δεδομένα.

    Επιπλέον έχει σταλεί επείγον σήμα σε αστυνομικές υπηρεσίες στην επαρχία για να υπάρξει ενημέρωση αν οι φιγούρες των ληστών της Πάρου εικονίζονται και σε άλλα βίντεο ληστειών τραπεζών.

    Με βάση αυτούς τους φακέλους η ΕΛ.ΑΣ. διερευνά άτομα για τα οποία έχουν ήδη υπάρξει στοιχεία ότι είχαν συμπληρωματικό ρόλο στην δράση της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς», όπως έναν νεαρό από τον Χολαργό, που είχε συλληφθεί για απόπειρα εκτόξευσης βέλους κατά αστυνομικών των ΜΑΤ στην πλατεία Συντάγματος προ διετίας (σ.σ. αποκλήθηκε από τότε «τοξοβόλος» του Συντάγματος) ή άλλο νεαρό αντιεξουσιαστή για τον οποίο υπήρχαν ενδείξεις ότι συμμετείχε σε συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη.

    Και οι δύο έχουν κατηγορηθεί για συμμετοχή στην «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», αλλά παραμένουν άφαντοι. Προχωρούν ακόμη σε αναλύσεις κλήσεων του τηλεφώνου του Τάσου Θεοφίλου προκειμένου να εντοπισθεί με ποιους συνομιλούσε πριν και κυρίως μετά την ληστεία της Πάρου, ενώ έρευνα γίνεται και για άλλους αντιεξουσιαστές στην συμπρωτεύουσα.

    Παράλληλα εξετάζονται οι φάκελοι άλλων επιθέσεων από ομάδες αντάρτικου πόλης που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες, όπως η απόπειρα εμπρηστικής επίθεσης στο μετρό της Αθήνας τον Φεβρουάριο αλλά και ενέργειες που έχουν αποδοθεί στις οργανώσεις «Μηδενική Ανοχή», «Αποκλίνουσες Συμπεριφορές» και άλλες.

    Έχει εξετασθεί επίσης και η περίπτωση εμπλοκής του 30χρονου στην οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» που έδρασε την περίοδο 2008 - 2010 και έχει προχωρήσει στις δολοφονίες του αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα και του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

    Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έχουν εντοπίσει ορισμένες ομοιότητες στο ύφος των κειμένων της οργάνωσης και στις αναφορές στο προσωπικό blog του Τάσου Θεοφίλου, χωρίς αυτό βεβαίως να σημαίνει τίποτα. Τέλος διερευνώνται και οι σχέσεις του 30χρονου ή άγνωστων συνεργών του με Αλβανούς κακοποιούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε μαλάκα 20 Αυγούστου 2012 2:24 μ.μ. διάβασε και κατανόησε τι γράφει το κείμενο. Ηλίθιε ε ηλίθιε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. διάβασε βλάκα ...
    Μήπως οι κύριοι αυτοί τελικά έχουν “κάβα” θεμάτων και υποθέσεων τις οποίες ανασύρουν την “κατάλληλη” στιγμή; Αν είναι έτσι και ο κατηγορούμενος 29χρονος ήταν ύποπτος εδώ και καιρό γιατί δεν είχε συλληφθεί και φυλακιστεί προ καιρού μια και όπως λένε είχε σχέση και με την γιάφκα του Αγρινίου και έτσι σήμερα να ζούσε και ο άτυχος ταξιτζής που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από αυτά τα καθάρματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καριολη καραμαλακα 2012 2:24 μ.μ.

    απλα γαμιεται η μανα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2012 2:28 μ.μ.
    Γαμω τη χρυσαυγη σου τη Νεα Δημοκρατια σου και το μουνι του πατερα σου σκατοπουστα καριολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εεεε αξιολύπητε και κακομοιριασμένε πρεβενιε, είσαι η μόνη πραγματική χαρά των κοπρολάγνων.

    Υ.Σ.: Αυτό που αξίζει στα γραφόμενα σου είναι ο σαρκασμός, η λοιδορία και η γελιοποίηση. Γιατί βέβαια διάλογος γίνεται μόνο μεταξύ έλλογων όντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επισήμανση για τους ανώνυμους "κυρίους"
    Επισήμανση για τους ανώνυμους "κυρίους" που μου κάνουν την τιμή να με διαβάζουν και να με σχολιάζουν δείχνοντας την "πνευματική" καλλιέργεια και το "ήθος" τους:
    Κύριοι!... πολλοί από εσάς (προφανώς λόγω προσωπικού οφέλους ή διατεταγμένης υπηρεσίας) δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι κάποιος μπορεί να είναι “φίλαθλος” της "πολιτικής" και όχι σαν εσάς τυφλωμένος "οπαδός" κάποιου κόμματος!
    Βέβαια σε ανθρώπους του "επιπέδου" σας δεν είναι εύκολη η αντιπαράθεση με επιχειρήματα (ακόμα και σε απόψεις που θεωρείτε ή και μπορεί να είναι λάθος) οπότε διαλέγετε τον εύκολο δρόμο δηλ. αυτό των απειλών και του υβρεολογίου που όμως σας καθιστά ... Γελοίους και Ανυπόληπτους!!

    Γιάννης Πρεβενιός
    e-mail: prevejohn@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΝΑΙ ΟΙ αισχροί ΑΛΗΤΕΣ.
    ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΗΣ.

    Υπ.βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: υπερασπίζεται τη ληστεία της Πάρου, στηρίζει τον 30χρονο και θα...σκότωνε φασίστες!

    Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι κάποια στελέχη της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να υποστηρίζουν έμμεσα ή άμεσα τον Αναστάσιο Θεοφίλου, ο οποίος συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για την δολοφονία του άτυχου ταξιτζή στην Πάρο.

    Μεταξύ αυτών και η κυρία Ξανθούλα Καρανίκα η οποία μέσα στον χαμό που έγινε στο προφίλ του 30χρονου στο facebook εμφανίστηκε ως αυτόκλητος υπερασπιστής του νεαρού.

    Η Ξανθούλα Καρανίκα ήταν υποψήφια βουλεύτης με τον ΣΥΡΙΖΑ με την συνιστώσα "κοκκινοπράσινο δίκτυο", στις εκλογές του 2007, του 2009 και του 2012, ενώ στις συζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο αποκάλεσε... τσουλάρες τους παπάδες, προφανώς στο ίδιο πνεύμα με τον σύντροφο της Πέτρο Τατσόπουλο που είχε αποκαλέσει gay τον Κολοκοτρώνη και μετά το απέδωσε στο γεγονός ότι φόραγε τις "διαδικτυακές του πιτζάμες" όπως είχε πει.

    Επειδή όμως εμείς πιστεύουμε ότι ο κόσμος πρέπει να ξέρει τι ψηφίζει και ποιος είναι ο καθένας και η καθεμία που αρθώνει δημόσιο λόγο και απευθύνεται στους πολίτες, δεν πιστεύουμε σε πιτζάμες και κοστούμια, αλλά στην καθαρή σκέψη και την λογική που διέπει το κάθε δημόσιο πρόσωπο είτε μιλά δημόσια είτε ιδιωτικά.

    Επιπλέον η κυρία Καρανίκα λέει πως αυτοί που ..μυξοκλαίνε για τον ταξιτζή είναι υποκριτές και μπορεί να μην είναι με κανένα φόνο , εκτός αν γινόταν ...εμφύλιος, που μάλλον θα ήταν υπέρ!

    Αποκαλεί... τσουλάρες τους παπάδες, στηρίζει τον 30χρονο και ίσως να...σκότωνε!

    - ΕΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ!

    Ακομα ενας Ψυχοπαθης που βρηκε καταφυγιο στον Συριζα!
    Ο Συριζα ειναι απλα ενα ασυλο ανιατων Ψυχοπαθων.

    Σε αλλες χωρες θα ηταν δεμενοι σε καποιο τρελαδικο.
    Οπως αυτό το πράγμα: Ημιμαθής, νεάζουσα, μεγαλοκοπέλα, κρατικοδίαιτη, δεν βρήκε και ποτέ δε θα βρει την όποια ικανοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ....ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!

    "
    Η επανάσταση των φλωρόπουστων.

    Η πολιτική κάλυψη που προσφέρει
    ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε πυροβολημένη φλωρόπουστα αλλάζει το σκηνικό στην ελληνική “επαναστατική” σκηνή.

    Και αν ο Χριστόδουλος Ξηρός έγινε φίρμα στο βίντεο κλιπ με τα νησιώτικα της Κονιτοπούλου, αυτό το φρούτο που συνελήφθη για την εν ψυχρώ δολοφονία του ταξιτζή στην Πάρο, άντε το πολύ πολύ να εμφανιζόταν σε βίντεο κλιπ της Αννούλας Φλωρινιώτη συμμετέχοντας στο μπαλέτο.

    Η ανοχή (και η συνενοχή) του συστήματος στην προπαγάνδα υπέρ του εγκλήματος από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους “τριγύρω του” ευνοεί την ανάπτυξη τέτοιων φρούτων.
    Δεν πέρασε άλλωστε καιρός που γνωρίσαμε ένα παρόμοιο φρούτο,
    τον Ιφικράτη με τα Μπέρμπερις.

    Ο δολοφόνος δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κατασκεύασμα του ίδιου θερμοκηπίου.
    Ένας κομπλεξικός μαλάκας που του έμαθαν οτι μπορεί να σκοτώνει για πλάκα αθώους ανθρώπους.

    * Στο όνομα της “επανάστασης”
    του Λαφαζάνη, του Κουράκη, του Στρατούλη και κάθε άλλου επιδοτούμενου φλωροφασίστα.

    Ποιον δικηγόρο ζήτησε (κι αυτός ανέλαβε) ο μικροτσούτσουνος κομμουνιστής αναρχοφασίστας!

    Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη ζήτησε και έλαβε από τον 10ο τακτικό ανακριτή ο 30χρονος Τάσος Θεοφίλου, ο μικροτσούτσουνος αναρχοφασίστας (επειδή αυτοί είναι οι φασίστες και όχι εμείς το 95% των Ελλήνων ) που κατηγορείται για συμμετοχή στην αιματηρή ληστεία στην Πάρο.
    Η παράταση δόθηκε προκειμένου να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο.

    Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσει να τον υπερασπιστεί ο Σπύρος Φυτράκης που ήταν και στη δίκη των φερομένων ως μελών των «Πυρήνων της φωτιάς» και θεωρείται έμπειρος δικηγόρος.

    Ο έμπειρος με μικροτσούτσουνους τρομοκράτες Σπύρος Φυτράκης ανέλαβε μετά χαράς συνήγορος του Αναστάσιου Θεοφίλου. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  13. ΕΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΤΟΤΕ
    ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ!

    Ακομα ενας Ψυχοπαθης που βρηκε καταφυγιο στον Συριζα!

    Ο Συριζα ειναι απλα ενα ασυλο ανιατων Ψυχοπαθων.

    Σε αλλες χωρες θα ηταν δεμενοι σε καποιο τρελαδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βρέθηκε το κρησφύγετο του αναρχοφασίστα Συριζαίου στην Λαμία..

    Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η αστυνομία βρέθηκε το κρησφύγετο του Αναστάσιου Θεοφίλου στην Λαμία.

    Λαμιώτης μου είπε ότι είχε υπηρετήσει στο ΚΕΥΠ ο λεγάμενος.

    Αλήθεια είναι ;

    και βύσμα ;

    Οπως και Τσιπρας που φιλουσε κατουρημενες πασοκικες ποδιες για να να μετατεθει στο πενταγωνο
    - Ο ιδιος τα λεει -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου