Σιδερή Τασιάδη μην αισθάνεσαι γερμανός, ΕΙΣΑΙ γερμανός!

20
 Του Στρατή Μαζίδη.

Εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του ασημένιου ολυμπιονίκη με τα χρώματα της Γερμανίας Σιδερή Τασιάδη στο καγιάκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Άλλοι τον επικρότησαν ενώ άλλοι τον αποδοκίμασαν. Κατατάσσω τον εαυτό μου στη δεύτερη κατηγορία.
Ο Herr Tasiadis στις δηλώσεις του αφήνει να διαφανεί ένα μίσος και μια απέχθεια προς την Ελλάδα. “Δε με ανακάλυψαν εδώ στο Αουκσμπεργκ”, “δε μου έδωσαν”, “δεν πήρα”, “δεν δεν δεν” λες και ..........
ήταν υποχρεωτικό να πάρει. Επίσης διαφάνηκε και μια διάθεσης εξαργύρωσης λέγοντας “στη Γερμανία με περιμένει μια στρωμένη καριέρα στην Αστυνομία”. Και εις ανώτερα! Άντε και διοικητής της γκεστάπο!

Προφανώς ο νεαρός αθλητής πριν ακόμη φύγει από τα κάποτε πάτρια εδάφη έβλεπε από τηλεοράσεως το πραγματικό χρύσωμα των Ολυμπιονικών (άλλες υπερβολές εκείνες) με τις πομπές από το αεροδρόμιο του Ελληνικού στο Καλλιμάρμαρο, τα γαλόνια στα σώματα ασφαλείας να προσφέρονται αφειδώς και τα χρηματικά έπαθλα των δεκάδων εκατομμυρίων δραχμών και ζήλεψε το παιδί. Επειδή όμως είναι παιδί, δεν κατάλαβε πως οι εποχές άλλαξαν και ότι ακόμη και εκείνες οι κακώς απλόχερες παροχές δεν μπορούν να σταθούν στην Ελλάδα του 2012.
Ο Herr Sideris περίμενε κάπου κρυμμένος να βγει προφανώς η ΕΥΠ και να τον ανακαλύψει. Ή μάλλον περίμενε να έρθει κάποιος να τον αγοράσει. Και όχι μόνο ως αθλητή αλλά και ως άνθρωπο και ως έθνος. Προφανώς αν είχε ζήσει στα δύσκολα χρόνια της Τουρκοκρατίας εύκολα θα αντάλλασε το ποιος είναι με το ποιος μπορεί να γίνει.
Και ίσως τελικά αυτό το ξεπούλημα των ψυχών να είναι χειρότερο κι από αυτό της δημόσιας περιουσίας.
Η φτωχή λοιπόν Ελλάδα δεν ασχολήθηκε για να τον βρει, λες και γνώριζε την ύπαρξη του ή λες και δεν υπάρχουν μερικά εκατομμύρια Ελλήνων που αγωνίζονται καθημερινά το δικό τους αγώνα.
Και αντί να βρει αυτός την Ελλάδα, αντί να πει ότι εγώ θα σηκώσω τη σημαία ψηλά για να τη δουν όλοι, την τιμωρεί, την απαρνείται και συντάσσεται με τη σημαία αυτών που δύο φορές αιματοκύλισαν ολόκληρο τον κόσμο. Συντάσσεται με αυτούς που ενώ η Ευρώπη διαλύεται, επιμένουν στα δικά τους καπρίτσια.
Μην αισθάνεσαι όμως γερμανός Herr Tasiadis, είσαι γερμανός! Με την Ελλάδα δεν έχεις καμία απολύτως σχέση. Κι άραγε ρώτησες ποτέ τον παππού σου που ζει στον Εβρο να σου πει τι τράβηξε από τους συμμάχους των γερμανών βούλγαρους κατά τα χρόνια της κατοχής;
Και επίσης μην αισθάνεσαι αθλητής. Το λεγεωνάριος ή μισθοφόρος ταιριάζει καλύτερα στα όσα είπες και όπως τα είπες!

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια
  1. Ο Τασιάδης έχει, προφανώς, κάποια παράπονα και λέει όσα λέει.

    Πιθανότατα, να έχει δίκιο σε όσα καταμαρτυρεί στους αρμόδιους, διότι, όπως φαίνεται, είναι καλός στο άθλημά του.

    Αλήθεια, επίσης, είναι ότι παραφέρεται. Αλλά αυτή η παραφορά, είναι προϊόν της πίκρας του, η ύπαρξη της οποίας κάνει κατανοητη την υπερβολή της αντίδρασής του.

    Ελπίζω ότι, όταν καταλαγιάσει αυτή η πίκρα, θα μπορέσει να δει περισσότερο ψύχραιμα τα πράγματα.

    Μέχρι τότε, δεν πειράζει που είπε και κάποιες κουβέντες παραπάνω. Τα έχει αυτά η ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαζίδη, έλλην γεννιέσαι, δεν γίνεσαι.
    Συνεπώς είναι έλληνας που δεν αγαπά την Ελλάδα, με όλα αυτά που κάνουν οι πολτικάντηδες.
    Ελληνας δεν μπορείς να "γίνεις", όπως δεν μπορεία να γίνεις Κούρδος, όπως δεν μπορείς να γίνεις Εβραίος, ινδιάνος, κόπτης.
    Όλα τα άλλα είναι μαρξισμοί και ανθελληνισμοί και ΔΕΝ θα περάσουν, διότι τώρα έχουμε για στήριγμα την Χρυσή Αυγή και δεν φοβόμαστε να μιλήσουμε.

    Δες εδώ.... http://www.google.gr/search?client=opera&rls=el&q=%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD+%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%AD%CF%83%CE%B1%CE%B9,+%CE%B4%CE%B5%CE%BD+%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%B9&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PROKEITAI GIA KALOSTHMENO KOMMOYNISTIKO SHEDIO ME TO OPOIO PROASPATHOYN TELEYTAIA NA MAS PEISOYN OTI DHUEN DEN EIMASTE APOGONOI TON PROGIONON MAS KAI OTI "KATA LATHOS MILAME TIN IDIA GLOSSA ME EKEINOOS".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Eφ όσον οι πρόγονοί του είναι Έλληνες κι αυτός ζει στην Γερμανία, τότε λέμε ότι είναι Έλληνας στην καταγωγή, γερμανός υπήκοος.
    Δηλαδή:
    Στην καταγωγή= Έλληνας
    Εχων υπηκόοτητα= Γερμανική
    Απλό είναι... Που κολλάτε;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ.ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑ ΝΤΡΑΠΕΙ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΕΙ ΔΟΞΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ Η ΧΩΡΑ

    Το ελληνικό πόδι είναι διαφορετικό από όλες τις άλλες φυλές
    newsbomb.grΑπό newsbomb.gr | newsbomb.gr – Τετ, 25 Ιουλ 2012

    Διεύθυνση e-mail
    Εκτύπωση

    Το ελληνικό πόδι είναι διαφορετικό από όλες τις άλλες φυλέςΠροβολή φωτογραφίας

    Το ελληνικό πόδι είναι διαφορετικό από όλες τις άλλες φυλές

    Είναι η κατάσταση κατά την οποία το δεύτερο δάχτυλο του ποδιού μας, αυτό δίπλα στο μεγάλο, είναι μακρύτερο από το πρώτο. Στα φυσιολογικά πόδια υπάρχουν 3 τύποι. Το Αιγυπτιακό Πόδι, στο οποίο από το μεγάλο δάχτυλο μέχρι το μικρότερο υπάρχει μια διαγώνιος ευθεία με το μεγάλο δάχτυλο μακρύτερο από όλα, το Ρωμαϊκό Πόδι ή και τετράγωνο, όπου όλα τα δάχτυλα είναι σε μία οριζόντια ευθεία και το Ελληνικό Πόδι όπως περιέγραψα πριν. Η μεγάλη (70-80%) πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού έχει το Αιγυπτιακό Πόδι, καθώς είναι το «κανονικό» οστεολογικά, αυτό το οποίο «πρέπει» να έχει ο κάθε άνθρωπος με βάση την οστεϊκή κατασκευή του είδους μας. Υπάρχει ολόκληρο κίνημα μάλιστα στις ιατρικές κοινότητες παγκοσμίως, να καταργηθεί ο όρος «Αιγυπτιακό» καθώς είναι το ορθό επιστημονικά.

    Δεν υπάρχει όμως καμιά αμφισβήτηση για τον όρο «Ελληνικό», παρά μόνο η σιωπηρή αντικατάστασή του από τον όρο Morton's toe και τον χαρακτηρισμό του ως οστεϊκή δυσμορφία. Ποιά είναι όμως η διαφορά με τα άλλα είδη εκτός από το μέγεθος των μεταταρσίων οστών? Το Ελληνικό Πόδι είναι κληρονομικό! Απίστευτο? Αν ήταν μόνο αυτό, πιθανόν όχι. Το απίστευτο είναι ότι η «δυσμορφία» του Ελληνικού Ποδιού συνδέεται γονιδιακά με Έλληνες. Αυτό σημαίνει ότι όποιος έχει μεγαλύτερο δεύτερο δάχτυλο στο πόδι του, έχει απαραίτητα Ελληνικά γονίδια; ΝΑΙ!!! Και αυτό ΕΙΝΑΙ απίστευτο και είναι πιθανόν το στοιχείο το οποίο γίνεται προσπάθεια να «ξεχαστεί», μετατρέποντας το γενετικό αυτό χαρακτηριστικό σε οστεϊκή δυσμορφία.

    Στη γλυπτική, υπάρχουν αμέτρητες αποδείξεις για την γνώση της ύπαρξης του χαρακτηριστικού αυτού στους Έλληνες από τα πανάρχαια χρόνια. ΟΛΑ τα αγάλματα της Ελληνικής αρχαιότητας τα οποία απεικονίζουν φιγούρες Ελλήνων, φέρουν αυτό το χαρακτηριστικό καθαρό. Δεν είναι τυχαίο ότι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι το απεικόνιζαν στα έργα τους. Γνώριζαν την διαφορετικότητα τους και το έδειχναν. Αργότερα οι Ρωμαίοι, οι οποίοι δεν είχαν δική τους γλυπτική υποδομή και παιδεία, αντέγραψαν τα Ελληνικά έργα και μαζί και το Ελληνικό Πόδι μεταφέροντάς το στην τέχνη τους, αλλά ταυτόχρονα, μη γνωρίζοντας τη λεπτομέρεια αυτή, το διέσωσαν και για τις επόμενες γενιές καθώς είναι γνωστό ότι ένα τεράστιο ποσοστό αυθεντικών Ελληνικών έργων καταστράφηκε για πολλούς και διάφορους λόγους.

    Σχετικές Ειδήσεις στο Newsbomb.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Πλάτων, στους διαλόγους με τίτλο "Θεαίτητος ή περί επιστήμης πειραστικός", Ε175, γράφει: "είναι ανόητος εκείνος που καυχιέται πως κατάγεται από ευγενές γένος γιατί κανείς μας δεν γνωρίζει αν κάποιος από τους άπειρους προγόνους μας ήταν βασιλιάς ή δούλος, Ελληνας ή Βάρβαρος", ή ο Πλάτων ήταν ανθέλληνας ή εσείς είστε ανόητοι. Δεν νομίζω να νιώθετε και πιο έξυπνοι απ' τον Πλάτωνα. Πάντως, σύμφωνα με τις μα..ες που γράφετε δεν πρέπει να έχετε και μεγάλη σχέση με την δική του καταγωγή. Αφού αγαπάτε τόσο πολύ την Ελλάδα διαβάστε τουλάχιστον τους σημαντικότερους Ελληνες πριν γράψετε τις ανοησίες σας.
    Φιλικά και Ελληνικά
    Αλ. Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΛΩΝ ΣΧΕΔΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΩ Η ΟΧΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εξαρτάται πού έχεις τον κάλο

    Ο Χαρβαδέλλας ξέρουμε που τον έχει
    Εσύ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΗΜΕΝΕ 9.14

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 7.39 αν χρειάζεσαι την χρυσή αυγή για να μιλήσεις, δεν σε χρειάζεται η Ελλάδα ούτε και οι Έλληνες, θρασύδειλο φασιστρόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάντως είναι μεγάλο κορόϊδο. Οι Γερμανοί θα τον διορίσουν αστυφύλακα, ενώ εμείς θα τον διορίζαμε υπολοχαγό. Μπορεί και στρατηγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εχει δίκιο ο Πιστοφίδης στο παραπάνω σχόλιό του. Υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ και ΒΑΡΒΑΡΟΙ.
    Πολύ σωστά, και γι αυτό δεν θα επιτρέψουμε να χαθεί ο Ελληνισμός. Ναι, καταγόμαστε από τους αρχαίους Έλληνες προγόνους μας είτε του αρέσει του μαρξισταριού είτε δεν του αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σήμερα ρε παιδιά η λαθρολάγνα αριστερά πάει να μας απαγορεύσει να χρησιμοποιούμε ακόμα και την λέξη "βάρβαρος", ελληνικότατη λέξη, που χρησιμοποιούσαν κατά κόρον οι αρχαίοι. Είναι να τρελλαίνεσαι.
    Εδώ έφτασαν στο σημείο να πουν την παπαριά ότι και καλά είπε αεχαίος ότι Έλληνες είναι όσοι ...μαθαίνουν ελληνικά!!! Που φυσικά είναι ΨΕΜΜΑ, ...αν τολμούσε κανένας αρχαίος να αμολήσει τέτοια κοτσάνα θα τον είχαν σουτάρει απο την αγορά κι ακόμα θα έτρεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. συνεχίζω... Να κοπεί η σάχλα ότι έλεγαν οι έλληνες ότι έλλην είναι όποιος μετέχει της ελληνικής παιδείας, διότι ποτέ δεν το είπαν αυτό- αν το έλεγε κανένας έλλην, θα τον πετούσαν έξω από την Αγορά με τις κλωτσιές. Το κείμενο λέει "οι ίδιοι οι βάρβαροι λένε ότι τάχαμου αν μετέχουν της ελληνικής παιδείας τότε και καλά θα είναι έλληνες". [ Θαλής ο Μιλήσιος: «Χρωστάω χάρη στην Τύχη ... που γεννήθηκα ...... Έλληνας και όχι βάρβαρος». (τριῶν τούτων ἕνεκα χάριν ἔχειν τῇ Τύχῃ· πρῶτον μὲν ὅτι ἄνθρωπος ἐγενόμην καὶ οὐ θηρίον, ......τρίτον ὅτι Ἕλλην καὶ οὐ βάρβαρος). Διογένης Λαέρτιος (1.34)]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για να τελειώνουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με τους κωλο(άνθρωπους) του Σύριζα.

    Τα λόγια του Aυστραλού Pρωθυπουργού προς τους εκεί μετανάστες,
    λάθρο ή μη:«Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν.
    Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει!

    Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλουμε
    ένα άτομο ή την κουλτούρα του.
    Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali,
    η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.
    Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία.

    Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά.3 Όχι τα Ισπανικά,τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα.
    Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας!

    Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό.
    Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο.
    Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας.

    Αν ο Θεός μας σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου για να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις.
    Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.

    Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε για τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας:

    Το δικαίωμα να φύγετε!
    Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε!
    Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι.
    Εσείς διαλέξατε να έρθετε.
    Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!»
    __________________________
    Συριζο λαγνο κολάνθρωποι!!

    Μεγάλο ζόρι πρέπει να τραβάτε σεις εκεί κάτω στην Κουμουνδούρου.
    Συνεχίστε έτσι και θα προσγειωθείτε λίαν συντόμως στο φυσιολογικό
    σας 4,5%.
    Και με την ευκαιρία: μήπως γνωρίζετε πόσοι λαθρομετανάστες έχουν ελληνοποιηθεί για να σφάζεστε στην ποδιά τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το 99,9% των Ελλήνων ΈΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΊ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ.ΑΔΙΚΙΕΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΑΝ " Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ
    και βαθιά σ' ευχαριστώ
    γιατί μ' έμαθες και ξέρω
    ν' ανασαίνω όπου βρεθώ
    να πεθαίνω όπου πατώ
    και να μην σε υποφέρω

    Αχ Ελλάδα θα στο πω
    πριν λαλήσεις πετεινό
    δεκατρείς φορές μ' αρνιέσαι
    μ' εκβιάζεις μου κολλάς
    σαν το νόθο με πετάς
    μα κι απάνω μου κρεμιέσαι"

    Ν Τ Ρ Ο Π Η ΤΟΥ
    ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕ ΑΠΟ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 9:14 Το να είσαι μαλάκας είναι μια κατάσταση πρόβλημα είναι ότι είσαι χοντρομαλάκας με φασιστική πατέντα. Για χωνέψεις την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ άντε να φας ένα κουβά φασόλια και έλα να μας κλάσεις τα αρχίδια ακροδεξιό σκύβαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σε υποθετικό πόλεμο Γερμανίας-Ελλάδας αυτός θα έπαιρνε χωρίς δισταγμό το μέρος της Γερμανίας εναντίον των Ελλήνων.
    Εύγε στους γονείς που τον ανάθρεψαν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άντε να σφίγγουν οι κώλοι: Εισαγγελική έρευνα για τον εργοδότη του 21χρονου Πακιστανού της Πάρου.

    Kύρια ανάκριση διατάχθηκε χθες από τον Εισαγγελέα Κυκλάδων σε βάρος του εργοδότη του Πακιστανού, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς...ο δράστης της εγκληματικής επίθεσης απασχολείτο στην επιχείρησή του χωρίς να διαθέτει την προαπαιτούμενη άδεια και ταξιδιωτικά έγγραφα...

    Ελπίζουμε η έρευνα να μη γίνει για ξεκάρφωμα ώστε να ξεπλύνει το κάθαρμα τον Έλληνα που "υπέθαλπε" τον εγκληματία...


    ΤΟ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ.
    ΑΠΟ ΣΟΟΥΜΠΙΖ ΜΕΧΡΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙΑ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.
    ΑΜΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΟΟΟΟ ΧΑΜΟΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ?
    ΕΝΑΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗς ΑΡΚΟΥΔΑΣ.
    Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ?
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 17Ν ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 17Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου