Η μεγάλη καλοκαιρινή αθλιότητα έχει και ... τηλεοπτικό σποτ!

8
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός



Όλοι ξέρουμε ότι διαχρονικά οι κυβερνώντες τις νομοθετικές και κοινοβουλευτικές τους "μαιμουδιές" τις έκαναν εν μέσω θέρους όπου ο λαός συνήθως βρίσκεται σε κατάσταση χαλάρωσης έως και ύπνωσης λόγω των καλοκαιρινών του διακοπών.
Λειτουργώντας με την ψυχολογία και την νοοτροπία των κοινών κλεπτών που ...
εκμεταλλεύονται την απουσία των καλοκαιρινών αδειούχων και μπουκάρουν στα σπίτια τους ξαφρίζοντας τα πάντα έτσι και........
αυτοί φέρνουν στα θερινά τμήματα της Βουλής απίθανες τροπολογίες αλλά και κατάπτυστες υπουργικές αποφάσεις που πολλές φορές αναδύουν την μπόχα της συναλλαγής και της εξυπηρέτησης των χορηγών και των φίλων τους!
Είμαι σίγουρος ότι καθένας από εμάς που παρακολουθεί στοιχειωδώς όλα αυτά τα χρόνια τα καλοκαιρινά κοινοβουλευτικά δρώμενα είναι γνώστης πολλών τέτοιων ενεργειών οι οποίες φυσικά δεν λείπουν και από την φετινή καλοκαιρινή περίοδο της οποίας τον απολογισμό θα ολοκληρώσουμε με στοιχεία τον ερχόμενο μήνα.
Όμως δεν μπορώ να μην αναφέρω την κορυφαία για εμένα μέχρι τώρα  αθλιότητα που διέπραξε η εγχώρια τρόικα των Σαμαροβενιζελοκουβούληδων και η οποία έχει να κάνει με την αλλαγή του αριθμού κλίσης (της πλειονότητας των ασφαλισμένων) για κάποιο ιατρικό ραντεβού.
Μάλιστα έχουν το θράσος και τις τελευταίες ημέρες την διαφημίζουν συνεχώς με ένα καλοφτιαγμένο τηλεοπτικό σποτ στο οποίο όμως δεν αναφέρουν την χρέωση φωνητικά αλλά την γράφουν με ψιλά γράμματα! Μια χρέωση η οποία από 0.10 λεπτά χρέωση στο παλιό 184 εκτοξεύτηκε στο 1.10 €!!!
Ξέρουμε και έχουμε βιώσει όλοι τα πόσα τηλεφωνήματα χρειάζονται για να κλείσουμε ένα ιατρικό ραντεβού (το οποίο μάλιστα θα είναι μετά από πολύ καιρό) οπότε καταλαβαίνετε τα πόσα χρήματα θα εισπράττουν αυτοί οι λήσταρχοι (μέσω των εταιριών των φίλων τους που πήραν την δουλειά) από τους ήδη εξαθλιωμένους συνταξιούχους και όχι μόνο.
Λαμόγια, αλήτες και κλέφτες σε πλήρη συγχρονισμό απλώνουν το μακρύ τους χέρι
στο πολυτιμότερο και σημαντικότερο ενός λαού δηλ. στην Υγεία του…. Αίσχος!!! 

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια
  1. ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ “ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”

    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ
    ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΤΕ ΣΤΑΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΟΛΟΙ ΣΤΟ «ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ΕΛΛΗΝΕΣ Η΄ ΞΥΠΝΑΜΕ Η΄ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΦΥΕΣΤΑΤΗ ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φτηνοί και άθλιοι λαϊκισμοί από ένα απλό …..μπουνταλά σε απόγνωση!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόλις τους ζόρισε ο Βρούτσης άρχισαν να κελαϊδάνε
    -ΙΚΑ: Ταυτοποιήθηκαν περισσότερες από 2.500 συντάξεις που δίνονταν σε πεθαμένους"
    και γιατί ρε γελοίοι ΠΑΣΟΚΟΙ, δεν τους στείλατε ακόμα στον εισαγγελέα ;
    ___________________________________
    Επίσης, 2731 άτομα, προερχόμενα από χώρες της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. Τουρκία και Αίγυπτο, που έπαιρναν σύνταξη από τον ΟΓΑ, δεν πήγαν να απογραφούν και η εντολή μου προς το διοικητή του ΟΓΑ είναι να κοπεί η σύνταξή τους, από 01.09.2012.

    Αυτό είναι ένα ηχηρό μήνυμα έννομης τάξης και λειτουργίας του κράτους.
    Αυτές οι συντάξεις, που χορηγούνται από τον ΟΓΑ, έχουν ένα κόστος περίπου 14 εκατ. ευρώ. Είναι ένα μέγεθος, που πρέπει να έχουμε όλοι υπόψη μας και να αξιολογήσουμε ανάλογα.

    Και στο ΤΕΒΕ τα ίδια χάλια ανακάλυψε ο Βρούτσης: το 7% δεν κάνει καθόλου δήλωση.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ μας, Περιμένω να φωνάξτε ρε ζώααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το λαμόγιο πρέπει νάναι ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ που βγήκε τις προάλλες στη τηλεόραση να κάνει το άσπρο μαύρο λέγοντας οτι έτσι το τηλεφώνημα θα ειναι πιό φθηνό ο μαλάκας.
    έξω το πούστη το πασοκολαμόγιο απο την παράγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΟΖ ΓΡΑΜΜΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΕΟΠΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε ναι όποιος αρωσταίνει να αφήνει και ένα-δύο ευρώ σε επιτήδειους απατεώνες.
    Και για να είμαστε σοβαροί, αυτό πρωτοακούστηκε απο δύο διαφημιζόμενους ιδιωτικούς φορείς, στη τηλεόραση.
    Έχει αναλάβει την ευθύνη της ανάθεσης αυτής κάποιος υπουργός επίσημα, και πως έκανε την ανάθεση; με ποιά φιλοσοφία;
    Είναι ΝΟΜΙΜΗ;
    Απο πότε οι κυβερνητικές επιδιώξεις είναι να προσφέρουν σε επιχειρήσεις τηλεμάρκετινγ περιθώρια σκοτεινού κέρδους δίχως κανένα διαγωνισμό και καμία προδιαγραφή;
    Όλοι αυτοί ξαφνικά έσπευσαν για την εξυπηρέτηση των ασθενών στηριζόμενοι στην ανέχεια του κόσμου και πατώντας στο πτώμα του ήδη νεκρού ΕΟΠΥΥ.

    Υ.Γ. Αν για κάθε κλέφτη της κοινωνίας μας, έπαιρναν προκαταβολή 2 ευρώ, θα έβγαζαν περισσότερα. Αλλά πως να γίνει όταν οι κλέφτες είναι υπό προστασία;

    Ταυτοποιήθηκαν 2500 λαθροσυνταξιούχοι και έστειλαν στον εισαγγελέα ΜΟΝΟ 24 !!!!!
    Πόσα χρόνια χρειάζονται για να γίνει η δίωξη; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, τρώνε τις λαθροσυντάξεις και δεν θέλουν να τις χάσουν. Γιγαντωμένα τρωκτικά γύρω απο την έκδοση των συντάξεων τις ροκάνιζαν και γι'άυτό βρήκαν μόνο 24 που έπαιρναν τη σύνταξη της μακαρίτισας γιαγιάς.
    Αυτοί οι εγκληματίες ακόμη και σήμερα προστατεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο ΕΟΠΥΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου