Ανάξιοι!...και κατώτεροι των περιστάσεων!

7
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Παρακολούθησα και παρακολουθώ όπως όλοι σας με θλίψη αλλά και με οργή την υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης του μικρού κοριτσιού στην Πάρο.
Με θλίψη γιατί όντας νησιώτης έζησα τα παιδικά μου χρόνια στην γειτονική Νάξο σε μια εποχή που μπορούσαμε σαν παιδιά να παίζουμε ως αργά την νύχτα ενώ τα βράδια κοιμόμασταν με ανοικτά τα πορτοπαράθυρα μας χωρίς κανέναν φόβο.

Η δε οργή μου έχει να κάνει πρώτα για τον εφιάλτη που βίωσε το μικρό κορίτσι και για το κίνδυνο που διατρέχει η ίδια του η........ ζωή και δεύτερον για την αναλγησία των εγχώριων πολιτικών δυνάμεων οι οποίες βρήκαν για άλλη μία φορά πεδίο για ανούσιες αντιπαραθέσεις. Να ξεκινήσω πρώτα από τον κυβερνητικό συνασπισμό των Σαμαροβενιζελοκούβελων οι οποίοι τώρα και εξ αιτίας του παραπάνω τραγικού γεγονότος θυμήθηκαν να ξεκινήσουν την επιχείρηση σκούπα του "Ξένιου Διός" λες και τόσο καιρό ήταν στραβοί και δεν έβλεπαν την άθλια κατάσταση του κέντρου της Αθήνας και όχι μόνο. Βέβαια διαχρονικά όλοι αυτοί οι αλητήριοι της εξουσίας εκμεταλλεύονται κάποια γεγονότα και προχωρούν σε προσωρινές θεαματικές ενέργειες προκειμένου πολλές φορές να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από άλλα ακόμα σημαντικότερα γεγονότα όπως είναι στην παρούσα φάση το κουστούμι  των οδυνηρών  μέτρων που μας ράβουν ως σάβανο στην τελευταία ίσως πράξη της σύγχρονης Ελληνικής τραγωδίας!
Προσωπικά θεωρώ μείζων το θέμα των λαθρομεταναστών και πραγματικά λυπάμαι και για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του ΚΚΕ που μιλούν για ανθρωπισμό και ανοχή στην πολιτισμικότητα  και δεν μπορούν ή μάλλον δεν θέλουν να καταλάβουν ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι (οι περισσότεροι ίσως εν αγνοία τους) είναι σταλμένοι σκόπιμα στην χώρα μας και ήδη με την κοινωνική αναταραχή που δημιουργούν σε όλα τα επίπεδα (εγκληματικότητα, ανασφάλεια, συμβολή στην εγχώρια ανεργία κ.α) εξυπηρετούν τα σχέδια "κάποιων" που θέλουν για τους δικούς τους γνωστούς γεωπολιτικούς λόγους να χάσουμε την πολιτιστική αλλά και την εθνική μας ταυτότητα!
 

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια
  1. ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ «ΔΡΑΚΟ» ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ;

    Που είναι οι γυναίκες του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδράσουν σε αυτήν την κτηνωδία; Περιμένουμε μέρες να διαβάσουμε έστω ένα δελτίο τύπου καταδίκης του Πακιστανού δράστη. Γιατί φοβούνται να το πράξουν;

    Τους το απαγορεύει ο Τσίπρας και οι νεοσταλινικές συνιστώσες του;

    Καθημερινά συμβαίνουν τέτοια φρικτά γεγονότα. Κι όμως οι λαλίστατες κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ, πάντα μουγκαίνονται. Δια της αδρανείας τους επιδεικνύουν απερίγραπτο ρατσισμό κατά των Ελληνίδων. Κατά των μανάδων μας, των γυναικών μας, των αδελφών μας, των θυγατέρων μας, αλλά και κατά των ιδίων των εαυτών τους, γιατί κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το επόμενο θύμα της λαθρο-μεταναστευτικής λαίλαπας.

    ΠΩΣ !! - Αφου και ο Πακιστανος ειναι "κομαντος" του Συριζα!

    Εξ ου και η κουκουλα γιατι υπαρχουν φωτογραφιες με Τσιπρα!

    ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ''ΔΕΧΘΗΚΕ'' Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ 15ΧΡΟΝΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Στρος-Καν διαπομπευμένος, ο Πακιστανός «προστατευμένος»…

    Ενίοτε μια εικόνα μπορεί όντως να αποτυπώσει χίλιες λέξεις και πλείστα όσα συναισθήματα.
    Και παράλληλα να δώσεi απαντήσεις σε ερωτήματα του τύπου: που βαδίζουμε ως κράτος, ως συντεταγμένη Πολιτεία,
    ως κοινωνία...
    _______________________________
    * Γιατι αποτελει αρωγο μελος του ΣΥΡΙΖΑ με συμμετοχη σε Υπατιες, βανβαλισμούς, πλιάτσικο... κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ!

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.
    ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΪΖΕ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ!

    Ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς (ή Κουαγκάζ ή Γκαζάν ή Χαγκάζ) που δεν γράφεται ή δεν λέγεται το όνομα και το επίθετο του στα ΜΜΕ, εργαζότανε παράνομα στο «Πάρος Μπλε Δελφίνι», Blue Dolpin Paros, στη Νέα Χρυσή Ακτή (Τσερδάκια) Πάρος ως αχθοφόρος εργάτης χειρώνακτας παράνομα, χωρίς ένσημα, χωρίς βιβλιάριο υγείας που απαιτείται για ειδικότητες τουριστικών επαγγελμάτων, χωρίς 8ώρο, χωρίς να τον έχει δηλωμένο στην εφορία. Στις 23 Ιουλίου 2012, ΒΙΑΣΕ και ΧΤΥΠΗΣΕ και ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ και ΛΗΣΤΕΥΣΕ ανήλικη Ελληνίδα 15 ετών.

    Ο ιδιοκτήτης Πέτρος Μασούρας του Blue Dolpin Paros, δήλωσε: « θα μπορούσε να γλιστρήσει στα βράχια και να έπαθε ότι έπαθε το θύμα… »

    Δέστε φάτσα 39 ετών στις φωτογραφίες στο FACEBOOK: Vegas Maras

    ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ ΚΑΙ...ΤΟ HELLAS-ORTHODOXY !!!

    Μιας και πλέον η Αστυνομία τον...γνωρίζει, περιμένουμε να εφαρμόσει το Νόμο για παράνομη απασχόληση παράνομου αλλοδαπού...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ντε να σφίγγουν οι κώλοι: Εισαγγελική έρευνα για τον εργοδότη του 21χρονου Πακιστανού της Πάρου.

    Kύρια ανάκριση διατάχθηκε χθες από τον Εισαγγελέα Κυκλάδων σε βάρος του εργοδότη του Πακιστανού, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς...ο δράστης της εγκληματικής επίθεσης απασχολείτο στην επιχείρησή του χωρίς να διαθέτει την προαπαιτούμενη άδεια και ταξιδιωτικά έγγραφα...

    Ελπίζουμε η έρευνα να μη γίνει για ξεκάρφωμα ώστε να ξεπλύνει το κάθαρμα τον Έλληνα που "υπέθαλπε" τον εγκληματία...

    ΤΟ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ.
    ΑΠΟ ΣΟΟΥΜΠΙΖ ΜΕΧΡΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙΑ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.
    ΑΜΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ? ΕΝΑΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗς ΑΡΚΟΥΔΑΣ.
    Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ?
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 17Ν ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ιδιοκτήτης Πέτρος Μασούρας του Blue Dolpin Paros, δήλωσε: « θα μπορούσε να γλιστρήσει στα βράχια και να έπαθε ότι έπαθε το θύμα… »

    Το Ε-mail του είναι: petrosmass@yahoo.com
    Δέστε φάτσα 39 ετών στις φωτογραφίες στο FACEBOOK: Vegas Maras.

    Κρύβει έως και το όνομα του και επίθετο του και εμφανίζεται με ψευδώνυμο, αλλά τον πρόδωσε το e-mail του, για όσους ξέρουνε από Η/Υ και διαδίκτυο ξέρουνε τη σημαίνει αυτό, και πως κάποιος βρίσκει αντίστιξη στο Facebook από ένα e-mail.

    Και τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012, στο κανάλι ΝΕΤ, Ειδήσεις, ακούγετε να απαντά τηλεφωνικά στη δημοσιογράφο για τον «ηθικό υπάλληλό του», αλλά η δημοσιογράφος της ΝΕΤ δεν του πέταξε το γάντι… το πώς και το γιατί.

    Φανταστείτε γιατί θράσος και ανηθικότητα μιλάμε.

    Βγήκε ο Έλλην εργοδότης και μιλούσε, που είναι παράνομος, που δεν τον συλλαμβάνουν, που δεν του έχουνε απαγγελθεί κατηγορίες, που παραμένει άθιχτος και κύριος στη Πάρο, και παρουσιάζεται και στον «αέρα» σε κρατικό κανάλι.

    Περιμένουμε την Χρυσή Αυγή αφού ξέρει που μένει όλος ο κόσμος ο Πέτρος Μασούρας, στη Χρυσή Ακτή, να τον επισκεφτεί και να κάνει ηχηρή την παρουσία σε αυτόν.!

    Και οι δυο είναι Χρυσοί! Ο ένας αυγή ο άλλος ακτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελικα ο συριζα η εξυπηρετει ανθελληνικα συμφεροντα γι'αυτο και τοσο παθος για τους λαθρομεταναστες,η ο τσιπρας ειναι κοροιδο και δεν αντιλαμβανεται ποιους εχει διπλα του.στο τελος και αυτοι που σκεφτονται να ψηφισουν πιθανον συριζα μαλλον θα ψηφισουν χρυση αυγη.μια χαρα το βλεπω σαν ιδεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδια συντριψτε αυτα τα δυο κομματα Κ.Κ.Ε και ΣΥΡΙΖΑ στειλτε τους με την ψηφο σας εκει που πρεπει 4 με 5%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου