Σεσημασμένοι πολιτικοί

7
Γράφει ο Μικρός Φωκίων
Ξανάρχισαν τα σενάρια για επιστροφή μας στο εθνικό νόμισμα. Έτσι οι ευρωλιγούρηδες θα μετατραπούν σε δραχμολιγούρηδες.

Τα επιτελεία των Αντωνάκη  σφουγγαράκη, Μπένι του μισθοφάγου και Πασοκοφώτη μελετούν τις θέσεις του ΚΚΕ ώστε να έχουν τα κατάλληλα επιχειρήματα για να μας πείσουν ότι η επιστροφή στην δραχμή είναι για το καλό μας.

Και φυσικά, τηρώντας κατά γράμμα τις συνήθειες μας, ο ΣΥΡΙΖΑ, ως υπεύθυνη αντιπολίτευση, θα γίνει πιο ευρωλιγούρης και από τον......
Μπένι.

 Ο φοβισμένος συνταξιούχος, από τον Τσίπρα το περίμενε, από τον Αντωνάκη το βρήκε.

 Αυτά τα μέτρα είναι σαν κουνέλες. Γεννάν συνεχώς νέα μέτρα.

 Ο Ρουμελιώτης είπε ότι το ΔΝΤ ήξερε από την αρχή ότι το πρόγραμμα δεν έβγαινε. Μπα, έχουν τελειώσει την πρώτη δημοτικού εκεί στο ΔΝΤ και μπόρεσαν να κάνουν μια απλή πρόσθεση και μια απλή αφαίρεση;

Γιατί εδώ εκατοντάδες πολιτικοί και προπαγανδιστές που παριστάνουν τους δημοσιογράφους δεν μπόρεσαν να δουν ότι εξαρχής τα νούμερα δεν έβγαιναν…

Που θα πάει… θα καταλάβουν κάποτε ότι ούτε το νέο μνημόνιο βγαίνει. Πως στο διάολο θα βγει όταν έχει πεντακόσιες προϋποθέσεις, εκ των οποίων μία αφορά σε συνεχή ανάπτυξη πάνω από 4% και έχουμε ύφεση πάνω από 8%;

Ο στόχος είναι μια πολύχρωμη φούσκα για να πείσει τον στόκο να δεχθεί να του αφαιρέσουν την ζωή…

 Που έχει χαθεί η κόρη του επίτιμου ρε παιδιά; Μάλλον θα προσπαθεί να γκρεμίσει το σάπιο κόμμα από τα μέσα. Και επειδή είναι
σεμνή το κάνει αθόρυβα.

 Παρακαλούνται οι ετοιμοθάνατοι να αναβάλλουν τον θάνατο τους για μια τετραετία γιατί τότε θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση για το άνοιγμα των νοσοκομείων.

 Παιδί μου δεν έχουμε πια φαγητό. Αλλά μην ανησυχείς. Σε βάθος τετραετίας θα έχουμε εξασφαλίσει ένα πακέτο μακαρόνια…

 Ένας τρόπος υπάρχει για να τους κόψουμε το παραμύθιασμα. Θα πρέπει οι προεκλογικές υποσχέσεις να έχουν ορισμένο χρονοδιάγραμμα και σε περίπτωση που κάποια από αυτές δεν εφαρμοστεί εντός του προδιαγεγραμμένου χρόνου ή πάει σε βάθος τετραετίας να υπάρχει χρηματική και ποινική ρήτρα…

Να δίνει δηλαδή ο αρχηγός του κόμματος το 90% της προσωπικής του περιουσίας στο κράτος και τα χρήματα να δίνονται στους φτωχότερους πολίτες (μπορούμε να βελτιώσουμε αυτήν την πρόταση...)

Παράλληλα να έχουν την ίδια ρήτρα και όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί που αναπαράγουν προεκλογικά τις μπούρδες του αρχηγού τους…


Ντοπαρισμένα ανέκδοτα

 Ας πω και εγώ ένα ρατσιστικό ανέκδοτο: Μια φορά ήταν ένας έντιμος και ειλικρινής  πολιτικός…

 Κάθε τρεις και λίγο έτρεχε στο Ζάππειο και έσκουζε για τα ισοδύναμα μέτρα. Την πρώτη γεύση των προτάσεων του την είχαμε δει τον Φεβρουάριο με την περικοπή των μισθών και των συντάξεων…

Τώρα ανέπτυξε όλο του το ισοδύναμο οπλοστάσιο. Έβγαλε τα όπλα του και άρχισε να πυροβολεί τους πιο αδύναμους. Αλλά μην στεναχωριέστε. Απλά προσπαθεί να μάθει σημάδι για να πάει στην επαναδιαπραγμάτευση.

 Εκατομμύρια Έλληνες πιάστηκαν ντοπαρισμένοι. Έπαιρναν την απαγορευμένη ουσία τροϊκανίνη.  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες την εισαγωγή της παράνομης ουσίας την έκαναν πολιτικοί της διπλανής πόρτας.

Οι φερόμενοι ως έμποροι ουσιών και ελπίδων είχαν παρατσούκλια και μεταξύ τους μιλούσαν με κωδικοποιημένα μηνύματα.

Οι εγκέφαλοι ήταν τρεις, ο Μισθοφάγος με το χαράτσι, ο Σφουγγαράκης ο ισοδύναμος και ο υπεύθυνος αριστερός.

Σε μυστική κρύπτη βρέθηκαν πέντε κόκκινες γραμμές, τρία ισοδύναμα μέτρα, δέκα σωτηρίες της χώρας, μια στραπατσαρισμένη διαπραγμάτευση και άλλα φονικά όπλα.

Προφανώς το οπλοστάσιο τους είχε εισαχθεί από την διεθνή μαφία με τους κωδικούς ΔΝΤ, ΕΚΤ, Ευρωζώνη.

Την υπόθεση ερευνά εξωγήινος δικαστικός και τα αποτελέσματα της έρευνας θα δημοσιοποιηθούν σε βάθος χιλιετίας.

  
Μικρός Φωκίων

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια
  1. ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ
    ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΤΑ ΔΥΟ ΦΙΛΟΛΑΪΚΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ///
    ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΚΩΦΕΥΟΥΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ.. ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί λυσσάξαμε να "επαναδιαπραγματευτούμε" με την ΕΕ τα μέτρα με τις απολύσεις

    και ΔΕΝ λυσσάμε να διαπραγματευτούμε με την ΕΕ τον τρόπο που δεχόμαστε τους λ/μ (χαρτάκι με το οποίο κυκλοφορούν ανενόχλητοι για ΄λεναν μήνα στην χώρα και μετά οφείλουν και καλά να φύγουν μόνοι τους); Γιατί δεν διαπραγματευόμαστε την επαναφορά του ελληνικού Νόμου, όποιος εισέρχεται παρανόμως τρώει 6 μήνες φυλακή, χωρίς εξόδους, και αμέσως μετά ΑΠΕΛΑΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε εποχή κρίσης οι συνδικαλιστές πρώτα να σκέφτονται το δημόσιο συμφέρο

    Οι απεργίες και οι χαμένες επενδύσεις


    Τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν εδώ κι ένα σχεδόν χρόνια στην Χαλυβουργία Ασπροπύργου αποδεικνύει πως οι συνδικαλιστές, από όποια πολιτική παράταξη και εάν προέρχονται, ζουν μακριά από την κοινωνία κι εκτός πραγματικότητας.

    Ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν οι συνδικαλιστικές συντεχνίες έχουν μπλοκάρει μεταρρυθμίσεις και διαρθρωτικές αλλαγές με την λεγόμενη επαναστατική γυμναστική.
    Συνέπεια όλων αυτών των πράξεων να δημιουργηθούν δεκάδες στρεβλώσεις, που τώρα τις πληρώνουμε και με το παραπάνω.


    Κι όμως σε μία εποχή, όπου η κρίση για να αντιμετωπιστεί χρειάζεται σύνεση και συνεργασία οι συνδικαλιστές επιμένουν να τείνουν απειλητικά το χέρι και να επιδιώκουν να περάσουν το δικό τους.
    Δυστυχώς οι συνδικαλιστές δεν βλέπουν ούτε τις ανάγκες της χώρας, ούτε το ότι καθημερινά η ανεργία αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς.


    Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση της Χαλυβουργίας Ασπροπύργου, όπου η εμμονή του ΠΑΜΕ οδηγεί σε λουκέτο το εργοστάσιο, στην ανεργία 240 εργαζόμενους και σε ασφυξία περισσότερους από 500 προμηθευτές.


    Κι όμως οι εργατοπατέρες μιλούν ακόμη και σήμερα για νίκη των εργαζομένων.
    Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση κάνει την ύστατη προσπάθεια να σώσει το εργοστάσιο και τις θέσεις εργασίας, κόντρα στη λυσσαλέα αντίδραση του ΠΑΜΕ, που αποδεικνύει ότι δεν ενδιαφέρεται για τους εργαζόμενους, αλλά για το κόμμα και τίποτε άλλο.


    Φυσικά το ΠΑΜΕ, η κ. Παπαρήγα, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις ουδόλως σκέφτονται το μέλλον. Δηλαδή το πώς θα προσελκύσει η χώρα επενδύσεις, οι οποίες και θα μας οδηγήσουν έξω από τούνελ της κρίσης.


    Διότι βλέποντας όλα όσα συμβαίνουν στην Χαλυβουργία Ασπροπύργου, οι υποψήφιοι επενδυτές θα προτιμήσουν να βρουν αλλού στέγη και όχι στους ημιάγριους Έλληνες.


    Τι θα συμβεί τότε; Απλό είναι.
    Η Ελλάδα δεν έχει λεφτά και μαθηματικά θα αυξηθεί η ανεργία, η φτώχια και η εξαθλίωση και το ΠΑΜΕ και οι άλλοι εργατοπατέρες θα νιώθουν ικανοποίηση ότι κέρδισαν τον αγώνα με την εξουσία, αλλά στο τέλος δεν θα υπάρχουν εργαζόμενοι για να τους αποθεώνουν.


    Δεν συμμεριζόμαστε καμία αυθαίρετη ενέργεια κανενός εργοδότη, ειδικά όταν πάει κόντρα στην εργατική νομοθεσία. Όμως δεν μπορούμε να ανεχθούμε και τις δεκάδες συνδικαλιστικές αυθαιρεσίες, οι οποίες λειτουργούν ως κράτος εν κρατεί διαπομπεύοντας όχι την εκάστοτε κυβέρνηση, αλλά τη χώρα τους.


    Διότι για παράδειγμα η περσινή απεργία των ιδιοκτητών ταξί και ο αποκλεισμός στα κρουαζιερόπλοια δεν έπληξαν τον τότε υπουργό Γ. Ραγκούση, αλλά τη χώρα.
    Ο Ραγκούσης έφυγε, αλλά λόγω των αλόγιστων κινητοποιήσεων έφυγαν και τουρίστες, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν κι έφτυσαν την ώρα και τη στιγμή, που επέλεξαν για διακοπές την Ελλάδα.


    Ας το καταλάβουν το ΠΑΜΕ, η ΔΑΚΕ, η ΠΑΣΚΕ και όλες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, πως οι καιροί άλλαξαν και η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να διώχνει επενδυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...Συγγενής μου ζήτησε να πάει να εργαστεί σε ελληνική εταιρεία στην Αυστραλία και τον υποχρεώνουν να βγάλει εισητήριο ...μετ επιστροφής! Δεν μπορεί να βγάλει εισητήριο μόνο για μετάβαση! Δεν σου δίνουν εκεί, μόλις πας, κανένα χαρτί με το οποίο να μπορείς να "κυκλοφορείς για έναν μήνα " και μετα να "αποχωρήσεις από την χώρα μόνος σου". Σε συλλαμβάνουν, σε δικάζουν και σε απελαύνουν.
    Θα μου πείτε ότι αυτές (το να δίνεις στους παραβιάζοντες τα σύνορά σου ένα χαρτί με το οποίο κυκλοφορούν για έναν μήνα στην Αθήνα, κλπ) είναι εντολές της ΕΕ. Και λοιπόν; Θα βάλουμε την ΕΕ πάνω από την Ελλάδα;
    Δηλαδή στο θέμα "λεφτά" λέμε ναι, να λάβει χώρα διαπραγμάτευση με την ΕΕ για να μην εφαρμοστούν οι διαταγές της για απολύσεις κλπ και στο θέμα λαθρομετανάστευση ΔΕΝ ζητάμε διαπραγμάτευση; Εκεί ΔΕΝ θα ζητήσουμε να εφαρμοστεί στην Ελλάδα το Αυστραλιανό σύστημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ
    ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΤΑ ΔΥΟ ΦΙΛΟΛΑΪΚΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ///
    ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΚΩΦΕΥΟΥΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ.. ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΦΡΙΚΑΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.
    ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΜΙΖΕΡΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ.
    ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΙΣΩΣ ΝΕΟΙ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ.
    ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΦΡΙΚΑΡΩ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ¨ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ.
    ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ,ΕΜΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΩΣ ΝΕΟΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΙΛΙΑΣΑΜΕ, ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ, ΑΨΗΦΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΠΡΑΓΟΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ , ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΗΡΩΪΚΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ Η ΗΡΩΪΚΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ οι παλαιολιθικοί...
    Σημερινό πρωτοσέλιδο του Ριζοσπάστη...

    Προσπαθεί να ρίξει λάδι στην φωτιά με κάθε τρόπο...

    Δηλαδή δεν είναι ικανοποιημένοι που οι εργάτες ξαναδούλεψαν και θα πληρώνονται αντί να κάθονται απέξω ΑΝΕΡΓΟΙ χάνοντας οι οικογένειές τους αναγκαία ποσά ...

    Σχεδιάζουν με άλλες μορφές "Αγώνα" να σαμποτάρουν την επαναλειτουργία του εργοστασίου...

    Οι μάσκες πέφτουν συνεχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου