Πολιτικός συρφετός ... δέσμιος των χορηγών και των μιζαδόρων!

5
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Χθες έκανα το τραγικό λάθος και έκανα ζάπινγκ στα δελτία ειδήσεων των 8:00 μ.μ και πραγματικά έμεινα αποσβολωμένος  γιατί διαπίστωσα ότι ζούμε πλέον ολοφάνερα σε χώρα υπό κατοχή!
Στις εικόνες και τα βίντεο του πολιτικοοικονομικού  ρεπορτάζ έβλεπα και άκουγα ονόματα Φούχτερ, Μπούχτερ κ.λ.π οι οποίοι ως ...
εντεταλμένοι των Ευρωπαίων και του Δ.Ν.Τ περιδιαβαίνουν τα διάφορα υπουργεία και με τον αέρα του.........
κατακτητή ζητούν την λογοδοσία των (χεσμένων στην όψη) υπουργών για τις αποφάσεις και τα πεπραγμένα τους. Μάλιστα άκουσα ότι έγινε και μία σύσκεψη της  “εγχώριας” τρόικας δηλ. των κ.Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη για να προετοιμάσουν την “απολογία” τους στους πραγματικούς τροικανούς κυβερνήτες του "προτεκτοράτου" που λέγεται ... Ελλάδα!
Εν συνεχεία σε κάποιο κανάλι είδα τον γνωστό “Μπουμπούκο” (πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ ο οποίος στην αγωνία του να μας σώσει “αποστάτησε” στην Ν.Δ) να μας λέει (το νέο παραμύθι για αφελείς και ηλιθίους) πως τάχα τους περισσότερους από αυτούς τους Ευρωπαίους χαρτογιακάδες τους καλέσαμε εμείς ... για να μας ξεκολλήσουν σαν χώρα από το τέλμα που μας έφεραν οι άχρηστοι πολιτικάντηδες των τελευταίων χρόνων. Όμως ο εν λόγο “κύριος” παρέλειψε να μας πει ότι αυτοί οι "άχρηστοι" είναι οι ίδιοι που συνεχίζουν να βρίσκονται στο τιμόνι της “υπόδουλης” αυτής χώρας! Με λύπη μου επίσης διαπίστωσα ότι τα ξεπουλημένα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας μετά από την προεκλογική τρομολαγνία που έσπειραν στα τηλεπαράθυρα τους, τώρα βγάζουν το σκασμό για τις καθημερινές αυτοκτονίες των απελπισμένων Ελλήνων θεωρώντας προφανώς ότι πρόκειται για ειδήσεις “ρουτίνας”!
Φίλες/οι  η εποχή που διανύουμε ίσως είναι η δυσκολότερη της μακρόχρονης ιστορίας μας και θα καταγραφεί στο μέλλον (αν μπορέσουμε να επιβιώσουμε) ως την εποχή όπου έγινε ο μεγαλύτερος “συνωστισμός”  προδοτών, κλεπτών, ψευτών, ανικάνων και ξεδιάντροπων παχύδερμων και χωρίς τσίπα ανθρωπάριων τα οποία έδρασαν και λειτούργησαν  ως οι …. χειρότεροι εχθροί του έθνους μας μια και οι περισσότεροι από αυτούς ήταν δέσμιοι των "χορηγών" και των "μιζαδόρων" τους!
 e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια
  1. ____________________________
    Μπράβο στους 400 πολίτες που βοήθησαν στην ταυτοποίηση 28 αναρχοαλητών των επεισοδίων του Φεβρουαρίου.
    Εις βάρους τους σχηματίστηκαν δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα

    Η μαρτυρία περίπου 400 πολιτών που επικοινώνησαν με τις αρχές ασφαλείας μόλις δημοσιοποιήθηκαν από την ΕΛΑΣ οι 177 φωτογραφίες από τις λεηλασίες της 12ης Φεβρουαρίου 2012 στην Αθήνα, οδήγησαν στην σύνταξη δικογραφίας εναντίον 28 ατόμων τα οποία κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στα επεισόδια, σε φθορές και λεηλασίες σε καταστήματα και για άλλα αδικήματα στο κέντρο της Αθήνας!

    Η συμμετοχή των πολιτών στην διαλεύκανση της υπόθεσης, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Είναι χαρακτηριστικό, όπως αναφέρουν, ότι «στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας, όπου είχαν αναρτηθεί οι φωτογραφίες από τα επεισόδια υπήρξαν μέσα σε λίγες ημέρες περίπου 170.000 επισκέψεις, όταν σε αντίστοιχες αναρτήσεις για συμμετοχή ατόμων σε ένοπλες οργανώσεις ή σε ποινικές υποθέσεις ο αριθμός αυτός δεν ξεπερνά τις 30.000 επισκέψεις».

    Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. σημείωναν ότι «ίσως για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια οι πολίτες βοήθησαν μαζικά, τις αρχές στην διακρίβωση ατόμων που συμμετέχουν σε παράνομες πράξεις. Ενδεικτικό για την ευαισθησία των πολιτών στους βανδαλισμούς στο κέντρο της Αθήνας».

    Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν κληθεί να καταθέσουν δέκα από τους κατηγορουμένους από τους οποίους πολλοί έχουν παραδεχθεί την συμμετοχή τους στα επεισόδια, ύστερα από την επίδειξη σχετικού οπτικού υλικού.

    Η διερεύνηση της υπόθεσης έγινε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

    Πρόκειται για 22 Ελληνες (16 άνδρες και έξι γυναίκες), καθώς και έξι αλλοδαπούς (πέντε άνδρες και μία γυναίκα). Συνολικά οι δράστες είναι ηλικίας από 18 έως 48 ετών και διαμένουν σε διάφορες περιοχές των νομών Αττικής, Ηλείας, Αχαΐας, Λάρισας και Ηρακλείου Κρήτης.

    Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ομάδες ατόμων που είχαν παρεισφρήσει σε κινητοποίηση προκάλεσαν εμπρησμούς, ζημιές και λεηλασίες σε κτίρια και καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας ενώ επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ, μάρμαρα και άλλα αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις, ενώ είχαν πυρπολήσει και μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΕΛΤΑ της ΕΛ.ΑΣ.

    Επειτα από έκδοση σχετικών εισαγγελικών διατάξεων είχαν δοθεί στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζονται άτομα που συμμετείχαν στην διάπραξη των αδικημάτων και σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας «στη διαδικασία ταυτοποίησης ήταν καθοριστική η συμβολή των πολιτών, οι οποίοι επικοινωνώντας στους τηλεφωνικούς αριθμούς που δόθηκαν στη δημοσιότητα, παρείχαν σημαντικές πληροφορίες και στοιχεία, τα οποία σε συνδυασμό με τις έρευνες των αστυνομικών Αρχών οδήγησαν στον εντοπισμό των δραστών».

    Σχηματίστηκαν σε βάρος τους δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα για συμμετοχή, κατά περίσταση, σε σοβαρά αδικήματα, όπως εμπρησμούς και εκρήξεις, παραβάσεις σχετικά με τα όπλα, τις εκρηκτικές ύλες, για επικίνδυνες και βαριές σωματικές βλάβες, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και φθορών, για διατάραξη κοινής ειρήνης, ναρκωτικά και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

    Επιπλέον, κατηγορούνται, κατά περίσταση, για κατοχή εκρηκτικών βομβών με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για να προξενήσουν κίνδυνο σε άνθρωπο, για βιαιοπραγίες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, για αντίσταση και για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συρροή σε βάρος αστυνομικών κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους.


    * πρεβενιεοΠ Αναρχο£υριζαίο Πρόβατο ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ...χαμπέρια να γελάμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο γνωστός "γραφικός" 5 Ιουλίου 2012 1:31 μ.μ. γράφει γράφει και καταλήγει πάλι στην γνωστή "επωδό" απειλή για τον Πρεβενιό. Ρε κόπανε ο Πρεβενιός γράφει βάζοντας την υπογραφή του ενώ εσύ ως γνήσιο κομματόσκυλο απλά λες την "μαλακία" σου.
    Όσο για τον αναρχοΣυριζαίο όσοι ξέρουν τον Πρεβενιό (και πίστεψε με είναι πολλοί) γελάνε μαζί σου. Νούμερο ε Νούμερο!

    Αχιλλέας Τριανταφύλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα αυτα τα τσογλανια,
    οι μεταλλαγμενοι πρωην κνιτες, Αναστασιαδηδες, Κωστοπουλοι και Σια που ρημαξαν οι διεφθαρμενοι τις ψυχες μιας ολοκληρης γενιας με τις ασχημιες τους εξακολουθουν να κυβερνουν απο τα παρασκηνια.

    Αχ Ελλαδα μου χιλιοπροδομενη πως καταντησες σε τετοια αθλιοτητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. +

    Υπάρχει μαλάκ@@ που θα βγάλει έξω τον σκατόψυχο φονιά Σ. Ξηρό;;;

    +

    Αφού χρήσει ιατρικής φροντίδας τα πράγματα είναι απλά.
    Όσο την χρειάζεται νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο και μόλις ολοκληρωθεί η νοσηλεία πίσω στο κελί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα 2,3 εκατομμύρια euro που βρέθηκαν τον Φεβρουάριο 2012 σε λογαριασμό Δημάρχου μικρού Δήμου της Ορεινής Αρκαδίας και με πολλά ακίνητα τι απόγινε? Από τότε που τα τοπικά φύλα το ανακοίνωσαν μέχρι σήμερα τσιμουδιά από τους αρμόδιους, μήπως ο λαμογιοβλαχοδήμαρχακος έχει πλάτες κάλυψης όπως π.χ. κάποιου κυρίου Περιφερειάρχη ας πούμε ή κάποιον ψηλά ιστάμενο ΣΔΟΕΠΑΣΟΚΟΡΟΥΦΙΑΝΟ στην Αθηνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου