ΒΙΝΤΕΟ: Όταν οι ακροδεξιές ασυναρτησίες βγάζουν γέλιο.

6
Πριν αρκετές μέρες είχα βάλει έναν Χρυσαυγίτη που μιλούσε στην τηλεόραση εξηγώντας γιατί διαδήλωνε. Ο/η Μutant 80 μου έστειλε και τον αντίστοιχο Βρετανό, οπαδό του English Defence League...


Μπορώ να κατηγορήσω για πολλά πράγματα τους οπισθοδρομικούς ακραίους Ισλαμιστές (και το κάνω), όμως με έπιασε νευρικό γέλιο σκεπτόμενος πως ο νεαρός από πάνω δε θέλει κανέναν Μουσουλμάνο στη χώρα του ενώ θεωρεί πως αν ο ίδιος αναπαραχθεί θα γεμίσει άξιους πολίτες η Βρετανία.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια
  1. Εγκαίνια χθές του 1ου ΚΚΑ-ΧΑ (καταστήματος κοινωνικής αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής) στα Άνω Λιόσια, όπου είδη πρώτης ανάγκης παρέχονται σε Έλληνες δωρεάν. Η συγκεκριμένη είδηση, φυσικά, δεν προβλήθηκε από κανένα - ΚΑΝΕΝΑ- κανάλι της ελληνικής επικράτειας, παρότι είχαν κληθεί όλα για να παρεβρεθούν και να πάρουν πλάνα.

    Αντιστοίχως στην Ιταλία που δεν έχουν άμεσο συμφέρον από την απόκρυψη ειδήσεων και, ομολογουμένως, λειτουργούν σε άλλα πλαίσια η εν λόγω δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής έγινε πρώτη είδηση. Μάλιστα στο web tv της αριστερής εφημερίδας La Repubblica το βίντεο με τα αντίστοιχα πλάνα το έχουν δει ήδη χιλιάδες χρήστες.

    Διαβάστε περισσότερα: Μπορούμε να κάνουμε την διαφορά... Αλληλεγγύη στους Έλληνες!

    Δείτε το βίντεο: La Repubblica http://www.xryshaygh.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ,ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ;ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΈΧΕΙΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΤΕΡΑΤΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΥΡΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.
    ΠΡΟΕΔΡΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΡΕΦΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ , ΑΠΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ .
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ .
    ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και καλά ρε φιλάρα, τι αλλοπρόσαλλες συγκρίσεις είναι αυτές?
    Επειδή ένας τρελός Βρετανός λέει μαλακίες εγώ δεν πρέπει να ψηφίσω Χρυσή Αυγή?
    Σου συστήνω να επισκεφθείς έναν ψυχίατρο.
    Είναι η μόνη λύση στο πρόβλημά σου.
    Τώρα βέβαια θα μου πεις ότι διακρίνομαι από έλλειψη παιδείας και ότι δεν καταλαβαίνω που το πάνε οι Χρυσαυγήτες.
    Για το μόνο όμως που είμαι σίγουρος είναι ότι ξέρω που το πάτε εσύ και οι όμοιοί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενώ οι ακροαριστερές ασυναρτησίες είναι για νόμπελ....άσε ρε αρθρογράφε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η λογική του αρθρογράφου είναι αυτή που βγάζει γέλιο.

    Ο αρθρογράφος μας λέει ότι:
    ο αστυφύλαξ είναι όργανο,
    το μπουζούκι είναι όργανο,
    άρα αστυφύλαξ=μπουζούκι..
    κλασική αριστερή ρητορική της ΜΕΓΙΣΤΗΣ ασυναρτησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να δεις ΠΟΙΟΥΣ μου θυμιζουν εδω στην Ελλαδα ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου