Η συνέπεια του ... εγγύηση ... για την επιτυχία του!

18
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Η είδηση …
"Δεν έχουμε περιθώριο να μην πετύχουμε" , δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, τονίζοντας: "αν η κυβέρνηση δεν επιτύχει τότε φοβάμαι ότι ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος για την χώρα και την κοινωνία".

Ο σχολιασμός …

Θα μπορούσαμε να πούμε μη χειρότερα ή να γελάσουμε αλλά δυστυχώς προκαλεί θλίψη η δήλωση του κ. Κουβέλη ο οποίος.......
φορώντας την “Κάπα” του αριστερού πολιτευτή ξεγέλασε κάποιους αφελής συμπολίτες μας οι οποίοι πίστεψαν τα προεκλογικά του ψέματα. Ο κύριος λοιπόν αυτός όχι μόνο συνεργάζεται με τους υπαίτιους της σύγχρονης Ελληνικής τραγωδίας αλλά σιγά σιγά γίνεται σαν τα μούτρα τους δηλ. μεταμορφώνεται και αυτός σε “λεκτικό” εκβιαστή του λαού!  Τελικά σε αυτή την χώρα έχουμε πληθώρα “σωτήρων” και παντελή έλλειψη … “ενόχων”! 

Δημοσίευση σχολίου

18Σχόλια
  1. ο κυριος αυτός ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑΝΑΧΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι Γερμανοί ξανάρχονται...
    Τους πατριώτες του κώλου τους στυλ Πρεβενιού τους ρώτησαν;

    Αύξηση σημειώνουν οι κρατήσεις των Γερμανών στην Ελλάδα, μετά τη σταθεροποίηση της πολιτικής κατάστασης στη χώρα, σύμφωνα με τον Πίτερ Φανκχάουσερ, διευθύνοντα σύμβουλο του κορυφαίου ταξιδιωτικού γραφείου Thomas Cook στη Γερμανία.

    Τις τελευταίες εβδομάδες που η χώρα απουσιάζει από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, οι κρατήσεις για τα ελληνικά θερινά θέρετρα έχουν αυξηθεί σημαντικά, αναφέρει ο κ. Φανκχάουσερ. «Η τάση των κρατήσεων εναρμονίζεται με τα δημοσιεύματα. Εάν τα πρωτοσέλιδα είναι αρνητικά, οι κρατήσεις μειώνονται, εάν δεν υπάρχουν πρωτοσέλιδα, αυξάνονται ξανά», δήλωσε στο Reuters.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία των τουριστικών γραφείων και των αεροπορικών εταιρειών της Γερμανίας, το φετινό καλοκαίρι οι κρατήσεις προς την Ελλάδα είναι μειωμένες κατά το ένα τρίτο, καθώς οι Γερμανοί αποφεύγουν τη χώρα μετά το κλίμα δυσφορίας που έχει δημιουργηθεί ενάντια στην καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ και τους χειρισμούς της σχετικά με την κρίση χρέους που πλήττει τη χώρα.
    Οι Γερμανοί τουρίστες είναι ζωτικής σημασίας για την Ελλάδα, όπου τουρισμός αντιστοιχεί στο 1/5 του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος, ενώ η Γερμανία είναι η μεγαλύτερη πηγή τουριστών για τη χώρα. Το πρώτο τρίμηνο του έτους τα έσοδα της χώρας από τον τουρισμό υποχώρησαν κατά 15%.

    Ο ΦούχτεΡ φταίει!!!!
    Τόσον καιρό είναι εδώ και αλωνίζει την χώρα προετοιμάζοντας το πεδίο, μέχρι και στην Κρήτη πήγε...
    Το σχέδιό του έφτασε στο τελικό στάδιο: φέρνει τους Γερμανούς για να μας πάρουν τα σπίτια και τον Ήλιο (κάνοντας ηλιοθεραπεία)...

    Γραφικός είναι ο Καμμένος, το παραδέχτηκε ο ίδιος στην ομιλία του στις προγραμματικές δηλώσεις...

    Αλλά και ο Πρεβενιός,..τι μαλάκας
    ρε παιδί μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφιερωμένο στο καλοβολεμένο κομματόσκυλο 16 Ιουλίου 2012 9:12 μ.μ.

    Οι μπαχαλάκηδες του διαδικτύου!
    του Γιάννη Πρεβενιού

    Οι παρακάτω σκέψεις μου έχουν δημοσιευθεί και στο παρελθόν αλλά τις αναδημοσιεύω μια και τις τελευταίες ημέρες...
    όλοι όσοι "τολμούμε" να δημοσιοποιούμε επωνύμως τις σκέψεις μας (που είναι ενάντια στους ξεπουλημένους και στους κωλοτούμπες) δεχόμαστε “κακοήθεις” επιθέσεις από “ανώνυμα” φασιστοειδή “ποντίκια” του ….
    συστήματος! Παρακαλώ τους διαχειριστές των Blogs να απομονώσουν τα σκουλήκια αυτά μια και η ανωνυμία δεν πρέπει να είναι συνώνυμο της μη ... ευπρέπειας!

    Όπως είναι γνωστό στην χώρα μας εδώ και χρόνια οι εκάστοτε εξουσίες πολλές φορές χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν κουκουλοφόρους και παρακρατικούς στα πλαίσια ενός μηχανισμού χάλκευσης και υπονόμευσης των λαϊκών αντιδράσεων για τα πεπραγμένα τους.

    Μάλιστα τον τελευταίο καιρό πολλά από τα μέλη του ανίκανου κυβερνητικού θιάσου χρησιμοποιούν για αυτά τα άτομα την λέξη Μπαχαλάκηδες με σκοπό να μας κάνουν να ξεχάσουμε την λέξη "παρακρατικοί" και ότι αυτό σημαίνει για εμάς και την σύνδεση τους για να μη πω τον εναγκαλισμό τους σε κρίσιμες περιόδους με τους μηχανισμούς καταστολής!

    Τώρα που τα ΜΜΕ στην πλειονότητα τους συμπορεύονται μαζί τους αποκρύπτοντας την αλήθεια αλλά και παραπληροφορώντας τον Ελληνικό λαό ο μόνος αντίπαλος που τους έχει απομένει είναι το διαδίκτυο και η δυνατότητα που μας παρέχει για ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων αλλά και πληροφοριών!!!

    Έτσι αφού δημιούργησαν μηχανισμούς παρακολούθησης για όσους θεωρούν επικίνδυνους (με τις γνωστές βαλίτσες της ΕΥΠ) δημιούργησαν και τους Μπαχαλάκηδες του διαδικτύου οι οποίοι περιδιαβαίνουν ολημερής στα διάφοραblogs και site καταγράφοντας πρόσωπα και σκέψεις που ενοχλούν την κοινοβουλευτική χουντοδημοκρατία τους!


    Αυτοί λοιπόν οι αργόμισθοι και ακαλλιέργητοι "πρακτορίσκοι" κρυμμένοι μέσα στην ανωνυμία τους παρεμβαίνουν (τρομάρα τους) σε επώνυμες σκέψεις ως σχολιαστές και με ανόητους χαρακτηρισμούς, ύβρεις ακόμα και με απειλές προσπαθούν να λοιδορήσουν αλλά το κυριότερο να αποπροσανατολίσουν τους αναγνώστες από την ουσία των σκέψεων του εκάστοτε αρθογράφου!

    Σίγουρα οι δημοσιοποιημένες σκέψεις και πληροφορίες δεν σημαίνει ότι πάντα είναι σωστές και αλάθητες αλλά εκεί έχουν δικαίωμα επώνυμοι και ανώνυμοι (στα πλαίσια του πολιτισμένου διαλόγου) να επικροτήσουν ή να αντικρούσουν με ευπρέπεια τα γραφόμενα! Ας γνωρίζουν λοιπόν οι ανώνυμοι "Μπαχαλάκηδες" του διαδικτύου πως όταν καταφεύγουν σε υβρεοσχόλια ...

    1ον δεν πείθουν!
    2ον εκθέτουν το χαμηλό πνευματικό τους επίπεδο!
    3ον χαρακτηρίζονται ως κομματόσκυλα και ρουφιάνοι του συστήματος!

    Γιώργος Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 16 Ιουλίου 2012 9:12 μ.μ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9.12 Τι καλά που τα λες! Έρχονται οι κωλογερμαναραδες στην Ελλάδα και τους υπηρετούν οι έλληνες σερβιτόροι των 400 ευρω το μήνα Εύγε! Σε λίγο θα τους πουλάμε και τα παιδιά μας για λίγα ευρώ!Σεξοτουρισμός! Η λύση στο προβλημα μας!Ρε δε πάτε να γ@μη@ειτε εσεις και αυτοί! Μη σώσουν και πατήσουν στη χώρα μας!Χεστήκαμε για τα λεφτά τους!Ας μας αφήσουν στην ησυχία μας.Καλύτερα παμφτωχοι και αξιοπρεπείς παρά δούλοι των 400 ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9.12 πόσα € θα βάλεις στη τσέπη σου τώρα που οι Γερμανοί ξανάρχονται; κανένα ρε μαλάκα! όλα θα πάνε στη τσέπη των μεγαλοξενοδόχων, για να καρφώσουν ακόμα μια φορά τη μετενέργεια των συλλογικών συμβάσεων, και εσύ να δουλεύεις για 400€, αν έχεις δουλειά, τόοοοοσο μαλάκας είσαι ρε παιδί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ 16 Ιουλίου 2012 9:50 μ.μ. ΠΕΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΤΗ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πουλάει τον Σκορπιό η Αθηνά...

    - τους ΑΕροψεκασμένυς τους ρώτησε αν θα της επιτρέψουν το ξεπούλημα της πατρίδας;;;

    Σε μια ακόμη προσπάθεια της Αθηνάς Ωνάση να... αποτινάξει οτιδήποτε ελληνικό από πάνω της, η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση ανακοίνωσε την πρόθεση της να πουλήσει τον Σκορπιό [άμα δεν θέλει το κορίτσι τι να κάνουμε; με το ζόρι έλληνας δεν γίνεται...].

    χαχαχαχα..φαντάζεσαι να έβγαινε ο ΦούχτεΡ και να έλεγε "ενδιαφέρονται Γερμανοί επενδυτές να αγοράσουν τον Σκορπιό"; Θα είχε εκραγεί ο Καμμένος...και ο Πρεβενιός.

    ...Θα υπάρχει Καμμένος σε 2 χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9.12 Ξέχασες να μας πεις ότι σε λίγο οι καλοί γερμανοί που μας αγαπάνε θα αγοράσουν και τα εξοχικά μας και τα σπίτια στα παραθαλάσσια χωριά για ένα κομμάτι ψωμί μιας και θα μας τα κατασχέσουνε αφού έτσι και αλλιώς δεν έχουμε να πληρώσουμε ούτε τα χαράτσια ούτε τους φόρους Είδες τι καλοί που είναι αυτοί οι γερμανοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10.08 ΡΕ ΚΟΨΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ! ΤΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΦΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΚΟ δίνουν «γραμμή» στον Κουβέλη για τη συνέχιση της νεοταξίτικης πολιτικής!
    Δεν είναι μόνο το αριστερό δεκανίκι της τρικολόρε η ΔΗΜΑΡ (των ορφανών του Τσαουσέσκου…). Είναι και το όργανο μέσω του οποίου εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη συνέχιση της νεοταξίτικης πολιτικής.
    Κι αν έχετε αμφιβολίες, διαβάστε το άρθρο που δημοσιεύτηκε στα «Νέα», κάποιου Παπαϊωάννου, μέλους του ΔΣ της «Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» (Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, προφανώς), όπου δίνεται «γραμμή» στο κόμμα του Κουβέλη να «σύρει τους άλλους δύο εταίρους» προς την κατεύθυνση της περαιτέρω διάλυσης των Σ. Α. και της συνέχισης της ανοχής στην λαθρομετανάστευση και της "ελληνοποίησης" (!)των αλλοδαπών. Ειδική μνεία γίνεται στην μη κατάργηση του νόμου -εκτρώματος Ραγκούση. Ιδού η «γραμμή»:

    Η κυβέρνηση συνεργασίας δεν θα κριθεί μόνο στην οικονομία ...αλλά και στα πεδία της εξυγίανσης του πολιτικού συστήματος....
    άλλα θέματα θα αποβούν επίσης καθοριστικά. Ένα είναι η λειτουργία της Αστυνομίας…

    Τώρα είναι η ευκαιρία να προωθηθούν επισήμως οι προτάσεις αυτές από τη ΔΗΜΑΡ και να τεθούν οι λοιποί κυβερνητικοί εταίροι προ των ευθυνών τους.
    Το δεύτερο θέμα είναι το μεταναστευτικό. Αθέμιτη όμως η ταύτιση του όλου μεταναστευτικού ζητήματος με το μερικότερο ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης....: «Προσαρμογή του θεσμικού πλαισίου για άμεση απόδοση ιθαγένειας σε συνδυασμό με τις σύγχρονες εξελίξεις και σε αντιστοίχηση με τα ισχύοντα σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες ...».

    ... μπορούν οι 17 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ να πιέσουν αποτελεσματικά για τόσο δύσκολα θέματα; Οφείλει φυσικά κάποιος να είναι ρεαλιστής. Ωστόσο η προστιθέμενη αξία που εισφέρει η ΔΗΜΑΡ στο κυβερνητικό σχήμα είναι πολύ μεγαλύτερη από το μέγεθος της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας.

    Η συμμετοχή της είναι απολύτως αναγκαία στους άλλους δύο εταίρους και πρέπει να "εκμεταλλευτεί" αυτό το γεγονός μέχρι κεραίας. Η πίεση που θα ασκήσει στα καίρια ζητήματα των "δικαιωμάτων του ανθρώπου" οφείλει να είναι ευθέως ανάλογη της βαρύτητας αυτής της συμμετοχής, αποφασιστική και απολύτως ανυποχώρητη.
    ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 7%.
    Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΧΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ....
    ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΝΕΝΑ 20%....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΡΙΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κυριε Πρεβενιε, ο μονος λογος που οι πολιτικοι μερικες φορες λενε καποιες αληθειες ειναι οταν προκειτε να κοροιδεψουν τον κοσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΩΝ. Και απαιτω. Καθε γερμανιδα, γαλλιδα, αγγλιδα, ρωσσιδα, εκτος απο τον λογαριασμο , ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΣΤΟΝ "ΕΛΛΗΝΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ".
    ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ.
    ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Κε για τετρακοσια ευρω να σερβιρεις νταλα μεσημερι εναν ΝΤΑΒΛΑ ΜΕ 15 ΠΙΑΤΑ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γαμώ την τρέλα μου, τόσο σακάτηδες είναι οι Έλληνες!!!

    Πάλι αυξημένη η φαρμακευτική δαπάνη το α’ εξάμηνο!

    - ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΑ απο τους ΚΕΦΑΛΕΣ
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ....ΧΑΠΟΜΑΝΕΙΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα τρία Π της ελληνικής ‘αριστεράς’:

    Περδόμενος-Πατριώτης-Πρεβενιος!!!!!!

    Μια ζωή ζήτουλας, κακομοιριασμένος και μέσα στα σκατά.
    Μεταφορικά και κυριολεκτικά…!!!!!

    Υ.Σ.: Ο(η) συνοδός του γλέζου για το …..μεροκάματο….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου