Η Τζούλια έκανε μήνυση στον Παπαδημούλη

6
Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε στη Βουλή τέσσερις δικογραφίες οι οποίες είχαν μείνει σε εκκρεμότητα τους τελευταίους μήνες λόγω της διάλυσης της Βουλής και της διενέργειας, δύο φορές, βουλευτικών εκλογών.
Οι δικογραφίες αυτές σχηματίστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ύστερα από την υποβολή σχετικών μηνύσεων κατά πρώην κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών.
Στα σχετικά εισαγγελικά διαβιβαστικά έγγραφα δεν διατυπώνεται καμία κρίση, αλλά ζητείται από τη Βουλή να ασκήσει τα ........
προβλεπόμενα από το Σύνταγμα καθήκοντά της.
Μεταξύ των υποθέσεων που έφτασαν στη Βουλή, είναι και η... μήνυση της Τζούλιας Αλεξανδράτου κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλη για συκοφαντική δυσφήμιση.
Η κα Αλεξανδράτου, είχε μηνύσει τον κ. Παπαδημούλη, όταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης του φορολογικού νομοσχεδίου, είχε κάνει λόγο για "κραυγαλέα περίπτωση φοροδιαφυγής", αναφερόμενος στην αμοιβή της Τζούλιας Αλεξανδράτου για τη γνωστή ταινία με υπόθεση, στην οποία είχε συμμετάσχει.
Στη Βουλή επίσης διαβιβάστηκε η μηνυτήρια αναφορά της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών κατά του τέως υπουργού Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτη για τη μείωση των αποδοχών τους και την εξομοίωση με το μισθολόγιο των Δημοσίων υπαλλήλων, κάτι που σύμφωνα με τον τέως υπουργό έγινε ύστερα από σχετική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
Παράλληλα, διαβιβάστηκε η μήνυση σε βάρος του τέως υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου σχετικά με την ανάρτηση στο διαδίκτυο στοιχείων ιατρών που φέρονταν να έχουν διαπράξει φορολογικές παραβάσεις.
Τέλος, ακόμα μια δικογραφία στρέφεται κατά του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου ύστερα από μηνυτήρια αναφορά που είχε υποβάλλει ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στρεφόμενος κατά παντός υπευθύνου για την κακή οικονομική κατάσταση της χώρας και τις περικοπές αποδοχών κ.λπ.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια
  1. Ελεος με το δούλεμα που μας ρίχνεις καφετζή: Τι εννοείς :τέσσερις δικογραφίες οι οποίες είχαν μείνει σε εκκρεμότητα τους τελευταίους μήνες λόγω της διάλυσης της Βουλής; Ίσα ίσα που αφού διαλύθηκε η βουλή έπαψη η βουλευτική ιδιότητα του κατηγορουμένου και θα έπρεπε να διαταχθεί ΑΜΕΣΩΣ η σύλληψή του. Βλέπε περίπτωση Κασιδιάρη. Δεν πας καφετζή να δουλέψεις τίποτα χαζούς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ππιό πολύ από εσένα ΚΟΛΟΓΕΡΕ
    χαζούς, που να βρεί ;

    και τόσο σπασαρχίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρση της βουλευτικής ασυλίας Παπαδημούλη εδώ και τώρα!

    Να δικαστεί για την προσβολή της Τζούλιας!

    Διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία που αφορά τη μήνυση της Τζούλιας Αλεξανδράτου κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλη για συκοφαντική δυσφήμηση.

    Η μήνυση κατατέθηκε μετά τις αναφορές του βουλευτή στη Βουλή (στη διάρκεια της συζήτησης του φορολογικού νομοσχεδίου) για «κραυγαλέα περίπτωση φοροδιαφυγής» με αφορμή ένα DVD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...όσο για τον πρώρο σχολιαστή, έχει δίκο. Με την διάλυση της βουλής (δύο φορές) σταματούσε η ασυλία του Παπαδημούλη. Συνεπώς έπρεπε να κληθεί να δώσει εξηγήσεις κατά Νόμον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ;;
    ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΔΟΕ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι έγινε ρε παιδιά; Σας πήρε ο πόνος μπας και θιγεί η τιμή και η υπόληψη της Τζούλιας;
    Πλάκα με κάνετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου