Μεθοδική και αναίμακτη … Γενοκτονία!

12
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Η είδηση …
Ανατριχιαστικά είναι τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού που δόθηκαν στην δημοσιότητα και δείχνουν μία Ελλάδα που όχι απλώς γερνάει, αλλά μία Ελλάδα που έχασε μέσα σε μόλις δέκα χρόνια περισσότερους από ένα εκατομμύριο Έλληνες (!), στην – δημογραφικά – χειρότερη περίοδο από την δεκαετία του 1940!

Ο σχολιασμός …

Πραγματικά είναι ανατριχιαστικά τα παραπάνω στοιχεία μια και δείχνουν πια ολοκάθαρα ότι κάποιοι επεδίωξαν και επιδιώκουν τον .......
αφανισμό των Ελλήνων!
Δεν ξέρω τις επιβουλές και τις ευθύνες των έξωθεν παραγόντων αλλά κατηγορώ τους εγχώριους πολιτικούς (ειδικά των κομμάτων εξουσίας) οι οποίοι εθελοτυφλούν και τηρούν σιγή ιχθύος για αυτό το μεγάλο εθνικό θέμα!
Αντιθέτα τα τελευταία χρόνια φαίνεται με την αδράνεια αλλά και τις αποφάσεις τους να συνδράμουν στην επικείμενη “αναίμακτη” γενοκτονία της φυλής μας η οποία δείχνει να συρρικνώνεται και να οδεύει προς την εξαφάνιση στο εγγύς μέλλον!
Η εξαθλίωση που μας οδήγησαν καθιστούν το θεσμό της οικογένειας αποτρεπτικό για τους νέους ανθρώπους οι οποίοι συνετά σκεπτόμενοι δεν ρισκάρουν πλέον να τεκνοποιήσουν αφού δυσκολεύονται να ζήσουν ακόμα και οι ίδιοι!
Είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό έπαψε να υποστηρίζεται από την πολιτεία η πολύτεκνη οικογένεια ενώ η φυγή στο εξωτερικό των νέων ανθρώπων (προς αναζήτηση καλύτερης τύχης) μας καθιστά μέρα με την ημέρα έθνος γερόντων το οποίο σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη (σκόπιμη κατά την γνώμη μου) λαθρομετανάστευση θα μας καταστήσει σύντομα "μειονότητα" μέσα στην ίδια μας την χώρα!
κ. Πολιτικοί η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή (και επικίνδυνη) και χρειάζονται μέτρα που έπρεπε να έχουν ληφθεί από “Χθες” γιατί το σήμερα φαντάζει να είναι πολύ “Αργά” ενώ σίγουρα δεν υπάρχει ... “Αύριο”!   



Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια
  1. ΣΙΓΑ ΜΗ ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην επόμενη απογραφή,η μείωση θα είναι τέτοια που κανείς δεν θα το πιστεύει.Ποιος νέος ή νέα σήμερα έχει το κουράγιο να ερωτευτεί και να κάνει οικογένεια;Πολύ λίγοι,που μέρα με τη μέρα γίνονται λιγότεροι.Αν υπάρχουν και κάποιοι ήρωες,ακόμη κι αυτοί δεν τεκνοποιούν.Σήμερα τα νέα ζευγάρια κάνουν το πολύ ΕΝΑ παιδί,μη μπορώντας να μεγαλώσουν δεύτερο.Το σχέδιο του αφελληνισμού της ΕΛΛΑΔΑΣ,έχει πετύχει,τιμή και δόξα στους κυβερνώντες,άξιος ο μισθός τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γραφε κι άλλες μπούρδες.η καλοπέραση και η απαξίωση του θεσμού του γάμου,η δειλία μπρος στις ευθύνες της οικογένειας,η προσωπικη καλοπέραση και η πίστη σε ένα λαιφ σταιλ απόλυτα υλιστικο,έφεραν αυτά τα αποτελέσματα,στοκοι,που θέλετε να ερμηνεύεται τα πάντα κατα πως σας βολεύει βάση πολιτικών εξελίξεων.τώρα που μας πηρε το νερό απο τον κ@λο,ίσως ιεραρχισουμε ξανά απο την αρχη και σωστά κάποιες διαχρονικές αξίες της ζωής.
    Δλδ οι παπουδες μας που σε τραγικοτερες συνθήκες κάνανε απο δέκα παιδιά έκαστος,ήταν μακακες;
    Δεν γνωρίζεις ότι κοινωνικά το φαινόμενο δημιουργείται ατιστροφα;
    Στην τουρκοκρατία κατ εσε θα είχαμε εκλείψει.στον εμφύλιο επίσης.
    Τολμας να γράφεις κι ολας.
    Ντροπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των Τούρκων επεκτατιστών!!!!

    «Ο Κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα» είχε τονίσει πολύ εύστοχα ο Νίκος Καζαντζάκης και αν αυτό το συνδυάσουμε με το ρητό του Λένιν ότι «ο αριστερισμός είναι παιδική ασθένεια του κομμουνισμού» μπορούμε να αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε τα κίνητρα και τις προθέσεις πίσω από τις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
    Είναι πραγματικά απορίας άξιον πως κάποιος μπορεί να είναι συνεχώς εναντίον των Εθνικιστών εκτός και αν αυτοί στρέφονται ενάντια στην Πατρίδα του. Αυτή είναι και η ιστορία της αριστεράς στην Ελλάδα, ακόμα και όταν τα δύο κυρίαρχα ΚΚΕ (το εσωτερικού – νυν ΣΥΡΙΖΑ) και το εξωτερικού (το σημερινό ΚΚΕ) ήταν ενωμένα πάντα είχαν πλήρη σύμπλευση με όσους επιβουλεύονταν την Πατρίδα μας.

    Η τουρκική ένωση Θράκης είναι ένας παράνομος σύλλογος πρακτόρων του τουρκικού προξενείου που προπαγανδίζει για την αυτονομία της Ελληνικής Θράκης και την μετέπειτα προσάρτιση της στην Τουρκία. Δηλαδή προπαγανδίζει ευθέως εναντίον της Ελλάδος. Η συγκεκριμένη «ένωση» κάνει επί χρόνια δικαστικό αγώνα προκειμένου να θεωρηθεί νόμιμος σύλλογος, όμως συνεχώς προσκρούει στον Άρειο Πάγο που ορθώς την θεωρεί παράνομη αφού αντιτίθεται στο Εθνικό Συμφέρον και την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος. Επιπροσθέτως η «ένωση» αυτή συγκροτείται κατά παραβίαση της συνθήκης της Λωζάνης για την αρχή της αμοιβαιότητας, αφού αποτελείται από τουρκόφρονες που βρίσκονται στην Ελλάδα παραβιάζοντας την αρχή αυτή.

    Για τις αντιρρήσεις του Αρείου Πάγου πάνω στο ζήτημα της ενώσεως, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, και να ταχθεί για άλλη μία φορά ενάντια στα συμφέροντα της Ελλάδος. Ας διαβάσουμε την ανακοίνωση: «Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει με ανησυχία το γεγονός ότι ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης για την αναγνώριση της ως νόμιμου σωματείου παρά την δικαίωσή της από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται άδικα και παράλογα η παραβίαση του στοιχειώδους συλλογικού δικαιώματος ελεύθερης ίδρυσης συλλόγων που προστατεύεται ρητά τόσο από το Σύνταγμα της Ελλάδας όσο και από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Μάλιστα, είναι λυπηρό από τη σκοπιά της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ότι η αίτηση απορρίφθηκε με το σκεπτικό ότι οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου δεν είναι δεσμευτικές!! Όμως αυτή καθαυτή η άρνηση εφαρμογής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου συνιστά από μόνη της νέα παραβίαση της ΕΣΔΑ , δεδομένου ότι σύμφωνα με το άρθρο 46 της Σύμβασης, τα συμβαλλόμενα κράτη αναλαμβάνουν την υποχρέωση να συμμορφώνονται προς τις οριστικές αποφάσεις του Δικαστηρίου επί των διαφορών στις οποίες είναι διάδικοι.Κατά συνέπεια, η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ καλεί την ελληνική Πολιτεία να πράξει τα δέοντα ώστε οι συμπολίτες μας της μειονότητας της Θράκης να μπορούν να απολαμβάνουν ισότιμα τα δικαιώματα που τους κατοχυρώνει το Σύνταγμα και η Ευρωπαϊκή Σύμβαση.»

    Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι το Εθνικό Συμφέρον πρωτεύει πάντοτε και υπερισχύει των όποιων άλλων «δικαιωμάτων». Συνεπώς ο Άρειος Πάγος ορθώς αγνόησε το ξενοκίνητο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου το οποίο δρα επιλεκτικά βάσει των συμφερόντων της διεθνούς νέας τάξης που πηγάζει εκ συγκεκριμένων λόμπι στις ΗΠΑ, τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται ότι αντιμάχεται, υποστηρίζοντας παράλληλα όλες τους τις θέσεις. Η υποκρισία θα έπρεπε να διαθέτει όρια, όμως γίνεται εμφανές ότι αυτό δεν συμβαίνει πάντοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 25 Ιουνίου 2012 1:18 μ.μ. αν και αγενής χρειάζεσαι μια απάντηση για το θέμα των παππούδων μας. Οι παππούδες μας είχαν δύσκολες συνθήκες αλλά είχαν όραμα και ελπίδα για το μέλλον ενώ με αυτούς που μας κυβερνούν το μέλλον προβλέπετε μαύρο. Όσο για την ντροπή στην επιστρέφω μια και μέσα στην ανωνυμία σου μπορείς να γράφεις και να κατηγορείς χωρίς επιχειρήματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1;18
    Μάλλον δεν κατάλαβες που ζεις. Η ύπαρξη κάθε ανθρώπου στις "ανεπτυγμένες" χώρες προυποθέτει ένα ελάχιστο εισόδημα, το οποίο δεν ήταν αναγκαία συνθήκη για τις προηγούμενες γενεές. Για να υπάρξεις πρέπει να διαθέτεις κάποιο εισόδημα, και άνευ τούτου ουδέν. Φορολογούν τη ζωή, φορολογούν την ύπαρξη.ΕΧΕΙΣ; ΖΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ; ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΔΑΡΒΙΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1;18
    Μάλλον δεν κατάλαβες που ζεις. Η ύπαρξη κάθε ανθρώπου στις "ανεπτυγμένες" χώρες προυποθέτει ένα ελάχιστο εισόδημα, το οποίο δεν ήταν αναγκαία συνθήκη για τις προηγούμενες γενεές. Για να υπάρξεις πρέπει να διαθέτεις κάποιο εισόδημα, και άνευ τούτου ουδέν. Φορολογούν τη ζωή, φορολογούν την ύπαρξη.ΕΧΕΙΣ; ΖΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ; ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΔΑΡΒΙΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτο που σε πειράζει κ πρεβενιε δεν είναι η ανωνυμία μου αλλα η διαστρέβλωση της αλήθειας που συμπερενω εκ μέρους σου.αλλιώς δεν θα εγραφες σε μπλογκ με επιλογή ανωνυμίας.για να στο κάνω πιο λιανα τα στοιχεία μιλούν για δεκαετία.εκτός αν λιμοκτονουσαμε και δεν το πήρα χαμπάρι δέκα χρόνια τώρα.κατα δεύτερον σου επαναλαμβάνω πως σε ακραίες συνθήκες,το ένστικτο της επιβίωσης του είδους και ενίοτε του έθνους,λειτουργεί αντισροφα το φαινόμενο της παραπάνω έρευνας.
    Όσο για μένα θα κάνω και τρίτο παιδάκι μόλις η δεύτερη μικρή μου,γίνει ενός.
    Ο παππούς μου είχε συνολικά 14παιδια.τα πρώτα έξι παιθαναν, απο αρρώστιες κάποια και αλλα χάθηκαν στον εμφύλιο.ξαναεκανε οικογένεια η οποία αριθμούσε αλλα οχτώ παιδιά.
    Ατιμετωπισε αντάρτες και στρατό.περνάτε ένας έπαιρνε και μετά ερχόταν ο άλλος.
    Συν τους λησταρχους και το κάθε καθικι δασοφυλακα.
    Βλέπεις ήταν περήφανος άνθρωπος των βουνών.
    Για ποιο όραμα μιλάς λοιπόν;
    Ελπίδα είχε,βαθιά πίστη και δυο σφαίρες στα πλευρά.
    Όσο για σενα 6:09 να πας να δουλέψεις σε κανά χωράφι.οι Αλβανοί έχουν λείψει και το μεροκάματο είναι σταθερά στα 35 ευρώ χωρίς φαΐ,τριάντα με φαΐ.φτάνουν για να ταισεις μωρά.
    Σιγά λοιπόν μη με πτωησεις ΕΣΥ πρεβενιε και κάθε πρεβενιε.με την μικροπενουλα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γόνιμέ μου. Με το καλό να κάνεις όσα παιδιά θέλεις. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. Όσο για τους αλβανούς φεύγουν. τα παιδιά τους είναι στην αλβανία, δεν τα έχουν εδώ, γιατί δεν μπορούν να τα θρέψουν. ο Θεός είναι μεγάλος. Αν θέλεις μπορείς να μας δηλώσεις και το επάγγελμά σου. Μάλλον αγρότης με μαύρα χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 4:52 δεν σχολιάζεις τίποτα παραπάνω απο την γονιμοτητα μου.αν ενδιαφερεσαι για τα 35 γιουρο μεροκάματο ασε τα στοιχεία σου.ξέρω να σου δώσω τουλάχιστον δεκαπέντε(15) χωριά που θα βρεις δουλειά.με κάματο.εκεί που φεύγουν οι Αλβανοί γιατί δεν μπορούν να θρεψουν τα παιδιά τους.χα!θα μπορείς αν γουστάρεις να έχεις και τον κηπακο σου.κι αν είσαι μαγκακος θα φτιάξεις και καμία κοτουλα για το αυγουλακι των παιδιών.με κάματο.
    Ψωμολυσουσες και συ μια δεκαετία μήπως;
    Κι αν όπως υποστηρίζει ο πρεβενιος οι έλληνες πειναγαν μια δεκαετία τώρα και δεν καναν παιδιά,αν αυτός είναι ο λόγος γιατί οι Αλβανοί φεύγουν όπως λες τώρα κι όχι πριν δεκα χρόνια;
    Όπως και να το πάρεις μπούρδες λέτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α και κάτι άλλο πρεβενιε.οι Αλβανοί που τώρα την κάνουν την προηγούμενη δεκαετία καναν απο δυο τρία παιδιά.μάλλον είχαν όραμα.ενώ τους έλληνες τους είχαν βάλει στο Μάτι οι δυνάμεις των σκοτεινών ιλλουμινατι και τους στειρωναν τον εγκέφαλο με ακτίνες ωμεγα απο τον πλανήτη κρυπτον υποχρεώνοντας τους σε μεθοδική κι αναίμακτη γεννοκτονια.
    Βρε τι γίνεται!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 7 50 + 10΄

    ΟΚ, ΝΙΚΗΣΕΣ . ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΧΩΡΙΑ.
    {ΘΑ ΣΩΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΗ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ. ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ.ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΛΛΩΣΤΕ;ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ}.

    [ΜΕΤΑΞΎ ΜΑΣ:ΑΓΡΟΤΗΣ Ή ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ;]Πάντως μαύρα, έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου