Αναλάβετε την ... ευθύνη και μετά ζητήστε ... συνευθύνη!

10
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Μετά την κατάπτυστη διαφήμιση της Ν.Δ στην τάξη του σχολείου με τα μικρά παιδάκια τον δάσκαλο και το εκβιαστικό για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου μήνυμα-δίλλημα "Ευρώ ή Δραχμή" βγήκε ο εταίρος του προδοτικού διδύμου του δικομματισμού και με το γνωστό ύφος του ...
ξερόλα (θήτευσε και υπουργός οικονομικών … δυστυχία μας) μας μιλάει για την ανάγκη της “εθνικής συνευθύνης!
Τελικά ο εν λόγω κύριος έχει απίστευτο θράσος μια και από εμπνευστής της βουλευτικής ασυλίας και της παραγραφής των ευθυνών των λαμογιών και των .......
κλεφτών της παρέας του τώρα θέλει να μοιράσει την ευθύνη των τραγικών αποτελεσμάτων από τις υπογραφές και τις δεσμεύσεις του ... σε άλλους!
κ. Αρχηγέ του 13,20% μήπως πριν από την συνευθύνη που ζητάτε θα έπρεπε να αναλάβετε τις τρομακτικές κομματικές και προσωπικές σας ... ευθύνες;
Μάθετε λοιπόν ότι ο κόσμος εδώ και καιρό σας έχει πάρει χαμπάρι οπότε τα λόγια και το περισπούδαστο ύφος σας μας προκαλεί μεγάλη οργή μια και αντιλαμβανόμαστε ξεκάθαρα ότι την πολυδιαφημισμένη ευφυΐα σας την χρησιμοποιήσατε τόσα χρόνια και την χρησιμοποιείτε και τώρα για να μας κοροϊδέψετε για άλλη ... μία φορά!   


Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια
  1. Το καλυτερο παραδειγμα το εδωσε καποιος κηπουρος που μιλαγε στο ενικος με τον Σαμαρα.
    ειπε" Δεν ειναι δυνατον να φυτεψω σε εναν κηπο αν δεν ξεκαθαρισω τα αγριοχορτα και τα μπαζα"
    Κι εμεις δυστυχως εχουμε γεμισει ΜΠΑΖΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρεμάλες στις 18 Ιουνίου στο Σύνταγμα για όποιους πολιτικούς οδηγήσουν το λαό και τη χώρα σε περιπέτειες. Τα ανέξοδα αστεία τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού δεν φεύγετε εσείς οι υπεύθυνοι της κατάντιας της Χώρας μας
    ΘΑ ΣΑΣ "ΦΥΓΟΥΜΕ" ΕΜΕΙΣ!!
    Δεν σας δίνουμε άλλη ασυλία!
    ΟΥΣΤ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο κοσμος ειναι ενας υποκριτης.
    συγκινηθηκε μονον οταν του θιξανε την τσεπη.
    σαραντα χρονια δεν τα εβλεπε?
    βολευοταν μια χαρα ομως απο τα δανεικα των κουτοφραγκων.
    Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΜΑΣ ΤΖΕΦΕΡΣΟΝ ΕΙΠΕ.
    " ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΘΑ ΔΕΣΩ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΣΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥΣ"
    και επισης θαθελα να πω , οτι ο Α. σαμαρας δεν εχει την ευστροφια λογου του ΜΠΕΝΥ.
    ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΠΕΝΥ. 1. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΑ.
    ΚΑΙ 2. ΤΑ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΝ.
    (γι' αυτο καντε με πρωθυπουργο, και ξερω τι θα λεω)
    (νικος ο απιστος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Αυτοί είναι ο νέοι ΣΥΡΙΖΑίοι:
    Μίζες έδινε ο ΚΡαουνάκης για να παίρνει επιδοτήσεις από το κράτος.

    Σε μία καταγγελία για το τρόπο με τον οποίο λαμβάνουν τις επιχορηγήσεις οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις προχώρησε ο νεος ΣΥΡΙΖΑίος Σταμάτης Κραουνάκης στο Love Radio 97.5. O γνωστός καλλιτέχνης παραδέχθηκε ότι έπρεπε να δώσει «μίζα» στον υπάλληλο του υπουργείου που υπέγραφε για αυτά τα κονδύλια προκειμένου να λάβει επιχορήγηση η ομάδα του «Σπείρα – Σπείρα».

    Μόνο ένας στόκος σαν τον Κραουνάκη θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ "για να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ"..

    [Καλά θέλει πολύ μυαλό για να δεις ρε νούμερο ότι όλο το ΠΑΣΟΚ μετακομίζει στον ΣΥΡΙΖΑ; Το 17% που πήρε είναι άνθρωποι που ψήφισαν πρώτη φορά;... αλλά τι να περιμένεις από ανθρώπους που κουβαλάνε ακόμα το κόμπλεξ της "δεξιάς" μέσα τους...]

    Για την κρίση, τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα αλλά και για τις αλλαγές που ελπίζει να φέρει αυτή η κατάσταση, μίλησε σε συνέντευξή του ο Σταμάτης Κραουνάκης, με αφορμή το καινούργιο του έργο με τίτλο «Δε Μασάμε!!! 2012 Φιλιά!».

    Κληθείς να σχολιάσει τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής στο 3pointmagazine.gr, ο μουσικός είπε: «Δίνουμε πολλή σημασία νομίζω. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα επικίνδυνο καρτούν στο οποίο αν δώσουμε τροφή για αναμετάδοση θα γίνει τέρας. Θα ξεφουσκώσει κι άλλο. Άστε το ήσυχο. Είναι βέβαια παιδί του ΠΑΣΟΚ και αυτό. Τα 5 χρόνια Καραμανλής δεν έρχονται σε αντίθεση με 25 χρόνια διάλυση. Και ακόμα δυστυχώς κάποια έντυπα εθελοτυφλούν. Αρνούνται να δουν την αλήθεια».

    Αναφερόμενος στην άνοδο της Αριστεράς, σημείωσε: «Το ΚΚΕ δεν στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ. Ψηφίζω ΚΚΕ και σας μιλάω από τη θέση του ψηφοφόρου, όχι του στελέχους, που για πρώτη φορά όμως δεν θα το ψηφίσει. Θα στηρίξω την νέα αυτή τάση, με ενδιαφέρει να αλλάξει η εικόνα. Με ενδιαφέρει να φύγει για πάντα το ΠΑΣΟΚ, το οποίο θεωρώ ριζικό καταστροφέα. Δεν θέλω να το ξαναδώ μπροστά μου. Και τα 2 βασικά τέως μεγάλα κόμματα».

    Παράλληλα πρόσθεσε: «Ο Έλληνας στο σπίτι του βαθιά μέσα είναι δυστυχώς ακόμα δεξιός. Το ελληνικό σπίτι στην εσωτερική του ρίζα στην πλειοψηφία είναι σπίτι με συμπεριφορά δεξιά. Δεν ξέρω αν θα ξεριζωθεί».

    Πρέπει δηλ. να μας ξεριζώσει ο κρατικοδίαιτος που κατέχει την απόλυτη αλήθεια της αριστεράς... ρε άι στο διάολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουστ, πουλημένα τομάρια του ΠΑΣΟΚ. Σας περιμένει ο λαός στις 17 Ιούνη για να σας ξαναμαυρίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και σας ψεύτες ρεμάλια στις 18.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. '''''''''''''''''''''''''''''''''
    ΠΑΣΟΚ: Πρώτα το κόμμα και μετά η κυβέρνηση

    ... όπως κάνουν εδώ και 40 χρόνια δηλαδή...

    ''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Aπογοήτευση επικρατεί στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου καθώς τα μηνύματα από τις κρυφές δημοσκοπήσεις που διεξάγονται δεν συνάδουν με τις φιλοδοξίες περί τρίτου έστω «ισχυρου πόλου» όμως στο πολιτικό σκηνικό.
    Στο πλαίσιο αυτό δεν είναι τυχαίες οι παρεμβάσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου το τελευταίο διάστημα που επικεντρώνονται στην ανάγκη αναγέννησης και ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ και της παράταξης γενικότερα...«εκ του μηδενός», με ένα σχέδιο μάλιστα που θα το παρουσιάσει το βράδυ των εκλογών!

    Γι 'αυτό το λόγο ο Ευ. Βενιζέλος στις τελευταίες του εμφανίσεις τονίζει επανειλειμμένα οτι το ΠΑΣΟΚ "δεν είναι δεδομένο και δεν θα γίνει τσόντα κανενός" και αφήνει να εννοηθεί οτι στην παρούσα φάση δεν τον ενδιαφέρει και τόσο συμμετοχή στην κυβέρνηση την επομένη των εκλογών αλλα κυρίως το μέλλον της παράταξης.

    Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση στο στρατόπεδο των κορυφαίων στελεχών (Λοβέρδος, Χρυσοσχοϊδης, Δαμαντοπούλου, Σκανδαλίδης, Ραγκούσης, Παπουτσής κ.α) οι οποίοι εδώ και 10 μέρες περίπου είναι μάλλον απόντες από την προεκλογική εκστρατεία σχεδιάζοντας σύμφωνα με πληροφορίες τη δική τους παρέμβαση και παρουσία, ανάλογα με το εκλογικό αποτέλεσμα, στο ΠΑΣΟΚ της «επόμενης μέρας».

    Το τι θα κάνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο οποίος θα επιδιώξει να κρατήσει το «μαγαζί» όρθιο έχοντας αυτός τη πρωτοβουλία των κινήσεων δεν είναι σαφές, ωστόσο πολλά λέγονται και σχεδιάζονται.

    Στην κατεύθυνση αυτή είναι πολύ πιθανό καταρχάς να επισπευθεί το Συνέδριο που είναι προγραμματισμένο για τις αρχές Σεπτεμβρίου με τα γενέθλια του κόμματος, ενώ στο παρασκήνιο υπάρχουν κινήσεις και διαβουλεύσεις για...«συγχώνευση» ενδεχομένως ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ώστε να δημιουργηθεί ένας ισχυρός ευρωπαϊκός, κεντροαριστερός
    σοσιαλδημοκρατικός πόλος που θα είναι ρυθμιστικός παράγων, προκειμένου να αναχαιτιστεί και η επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΛΙΚΑ, ΑΥΤΗ Η "ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ", ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ,"ΑΡΝΗΤΙΚΗ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕ ΤΗΣ, ΕΡΜΗΝΕΙΑ, ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΟΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΘΩΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΛΕΕΙ,"ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ"? Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ: "ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ €, ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ,ΚΟΤΣΟΥΡΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ Δ.Χ. & ΠΑΣΧΑ, ΜΕΙΩΘΗΚΕ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ, ΧΑΝΩ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΑΞΙΩΘΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ...ΠΩΣ Α ΠΛΗΡΩΣΩ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ ,ΕΦΟΡΙΑ,ΔΕΗ,Κ.Λ.Π. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΘΗΚΙΑ, ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΟΝΤΡΕ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ
    ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ.

    ΑΚΟΥΣΕΣ ΧΟΝΤΡΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου