Αντιπολίτευση με το ... “γάντι”!

13
Γράφει ο Γιάννης ΠρεβενιόςΗ είδηση …

Ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters, δήλωσε ότι δεν θα καλέσει τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ να βγουν στους δρόμους εναντίον της λιτότητας! 

Ο σχολιασμός

κ. Τσίπρα η δήλωσης σας αν μη τι άλλο προκαλεί την κοινή λογική αφού ενώ κατηγορείτε αυτούς που υπέγραψαν το ...............
μνημόνιο λέγοντας ότι οδήγησαν στην εξαθλίωση τους Έλληνες και δέσμευσαν την χώρα τώρα έρχεστε και λέτε ότι θα τους κάνετε αντιπολίτευση με το “γάντι”!
Φυσικά δεν είχαμε την απαίτηση να δηλώσετε ότι θα γίνουμε Βιετνάμ και θα σκοτωνόμαστε στους δρόμους αλλά πιστεύω ότι σαν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έπρεπε να στείλετε ένα αυστηρό μήνυμα στους έξωθεν δυνάστες μας ότι αν συνεχίσουν να πιέζουν, να λοιδορούν και να εκβιάζουν έναν ολόκληρο λαό εσείς προσωπικά θα τον καλέσετε να βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί!
Πολλοί λένε ότι επιδιώξατε και δεχτήκατε με ανακούφιση την δεύτερη θέση αλλά μην επαναπαύεστε και θεωρείτε τον εαυτό σας και το κόμμα σας ότι θα είναι στο απυρόβλητο!
Αντιθέτως πρέπει να γνωρίζετε ότι θα δίνετε καθημερινά εξετάσεις για να μας αποδείξετε ότι τελικά δεν είστε και εσείς ένα ακόμα κρυφό “χαρτί” του συστήματος!!!  

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια
  1. Και τώρα πτωχέ, περιπλανώμενε μουζικάντη της πεντάρας τι θα κάνεις;;;
    Ή μήπως σε βόλεψαν στο κόμμα, εξωσωματική αντιπολίτευση γαρ, μέχρι να πάρετε την εξουσία και να φέρετε την …..ισοτης που θα έλεγε και ο συνφωτογραφιζομενος, γκλεζος!!!!!

    Υ.Σ.: Γιωργάκη, πιασε τις χορδές κι’ άφησε αμέσως τις πορδες!!!!! Ετσι Πρρρρρρρρρεβενιε;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΣΙΠΡΑ Σ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΕΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχως ο Τσιπρας θεωρειται το μελλον της Ελλαδας. Και δυστυχως οπως πανε τα πραγματα, θελουμε δεν θελουμε καποια μερα θα γινει πρωθυπουργους. Ακομα ενας που εχει δουλεψει στη ζωη του, που μοχθησε , την καταλαβε, θα μας κατσει στο σβερκο ως σωτηρας. Για με να ειναι ημεγαλυτερη απογοητευση, ως νεο στοιχειο του τοπου. Το ''νεο'' δυστυχως αφορα μονο την ηλικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέρα από τη γελειότητα των 1:21 π.μ. και 12:04 μ.μ. στο σχολιασμό τους, κ. Πρεβενιέ να θυμάστε το ρηθέν από τον ΚΚ τον πρεσβύτερο ότι "στην πολιτική πολλά λέγονται και δεν γίνονται και άλλα που γίνονται και δε λέγονται". Το ότι ο Αλέξη Τσίπρας έκανε μια καθωσπρέπει δήλωση για να μην κετραχυνθεί η πολιτική ζωή προτού ξεκινήσει ο βίος της τρικομματικής, δε σημαίνει τίποτε. Η πορεία θα το δείξει. Δεν είναι τυχαίο ότι και τα τρίς κόμματα έχουν αναταράξεις λόγω της συγκυβέρνησης, επομένως είναι θέμα χρόνου αυτοί που διαμαρτύρονται να βγάλουν τους δικούς τους στο δρόμο με τη μορφή κιντοποιήσεων. Η κυβέρνηση τούτη δεν ξεκινά με καλούς οιωνούς και θα υπ΄ραξουν εξελίξεις αμέσως μετά τα πολλάόχι και τις κλειστές π'ορτες που θα βρεί στις υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις της. Ο Τσίπρς είναι αρκετά σώφρων να μη θέλει να αιμοατολυλίσει τους Έλληνε όπως είναι το σχέιο κάποιων σκοτεινών υπέρκεντρων και παρακεντρών. Όταν οι Έλληνες λάβουν όλοι τους τα κκαθαριστικά για το τι έχουν να πληρώσουν, θα γίνει χαμός. Δε χρειάζεται να κινητοποιήσει κανέναν ο Τσίπρας. Από μόνοι μας θα κατεβαίνουμε και θα πρέπει να δείξουν αυτοσυγκράτηση οι πολιτικοί για να μη χυθεί αίμα. Για να μην τρίβουν τα χέρια τους κάποιοι που το περιμένουν με αδημονία. Αυτοσυγκράτηση χρειάζεται. Άλλωστε αυτό το κυβερνητικό σχήμα είναι ψοφοδεές και βραχύβιο. Το πολύ ένα εξάμηνο. Λευτέρης Αντωνίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.

    ΠΙΕΣ ΤΕ ΚΑΙ ΟΣΗ ΚΟΚΑ
    ΘΕΛΕΤΕ.

    ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΣ.

    ΟΣΗ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΑΣΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ
    ΤΕΛΟΣ+

    ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΝ..ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ.
    όπως βέβαιΑ και ο ΤΣΥΡΙΖΑ σε 1 ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κ ΠΡΕΒΕΝΙΕ ΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΤΙ ΕΞΩΘΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗ ΒΙΑ! ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ!
    ΑΠΟΡΩ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΡΑΦΕΡΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ;
    ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΥΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα σας βόλευε πολύ να πει ο Τσίπρας ότι θα κατεβάσει τον κόσμο στο πεζοδρόμιο! Με δυο τρεις προβοκάτορες θα ξανακαιγόταν η Αθήνα και θα τα φόρτωναν όλα στο Σύριζα όπως έκαναν και με τη Μαρφίν, λες και αυτοί που έκαψαν τη Μαρφίν κρατούσαν στο ένα χέρι τις μολότωφ και στο άλλο χέρι τις κομμάτικές τους ταυτότητες!!!
    Ξύπνησε ο μικρός και σας παίζειστα ίσια!
    Για να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστείτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ 1.22

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχ!αχ! Πως σας τσούζει το ποσοστό του Σύριζα!Έχετε λυσσάξει στη μαύρη προπαγάνδα!ότι και να πει ο Τσίπρας στέκεστε με το ντουφέκι έτοιμοι να τον πυροβολήσετε!Δεν σας είδα όμως να είσατε τόσο αυστηροί με τους προηγούμενους που είναι βουτηγμένοι στα σκάνδαλα και μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν!
    Δεν πειράζει θα το συνηθίσετε και αυτό! Η αριστερά στην εξουσία και σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κ Πρεβενιέ μην ανησυχείτε καθόλου. Ο λαός θα κατέβει από μόνος του στα πεζοδρόμια, όταν θα έρθουν τα εκκαθαριστικά της εφορίας, και όταν θα γίνουν οι πρώτες κατασχέσεις σπιτιών για χρέη στην εφορία.
    Εκεί θα γίνει το έλα να δεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφιερωμένο στο γνωστό βολεμένο κομματόσκυλο 23 Ιουνίου 2012 11:21 π.μ.

    Οι μπαχαλάκηδες του διαδικτύου!
    του Γιάννη Πρεβενιού

    Οι παρακάτω σκέψεις μου έχουν δημοσιευθεί και στο παρελθόν αλλά τις αναδημοσιεύω μια και τις τελευταίες ημέρες...
    όλοι όσοι "τολμούμε" να δημοσιοποιούμε επωνύμως τις σκέψεις μας (που είναι ενάντια στους ξεπουλημένους και στους κωλοτούμπες) δεχόμαστε “κακοήθεις” επιθέσεις από “ανώνυμα” φασιστοειδή “ποντίκια” του ….
    συστήματος! Παρακαλώ τους διαχειριστές των Blogs να απομονώσουν τα σκουλήκια αυτά μια και η ανωνυμία δεν πρέπει να είναι συνώνυμο της μη ... ευπρέπειας!

    Όπως είναι γνωστό στην χώρα μας εδώ και χρόνια οι εκάστοτε εξουσίες πολλές φορές χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν κουκουλοφόρους και παρακρατικούς στα πλαίσια ενός μηχανισμού χάλκευσης και υπονόμευσης των λαϊκών αντιδράσεων για τα πεπραγμένα τους.

    Μάλιστα τον τελευταίο καιρό πολλά από τα μέλη του ανίκανου κυβερνητικού θιάσου χρησιμοποιούν για αυτά τα άτομα την λέξη Μπαχαλάκηδες με σκοπό να μας κάνουν να ξεχάσουμε την λέξη "παρακρατικοί" και ότι αυτό σημαίνει για εμάς και την σύνδεση τους για να μη πω τον εναγκαλισμό τους σε κρίσιμες περιόδους με τους μηχανισμούς καταστολής!

    Τώρα που τα ΜΜΕ στην πλειονότητα τους συμπορεύονται μαζί τους αποκρύπτοντας την αλήθεια αλλά και παραπληροφορώντας τον Ελληνικό λαό ο μόνος αντίπαλος που τους έχει απομένει είναι το διαδίκτυο και η δυνατότητα που μας παρέχει για ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων αλλά και πληροφοριών!!!

    Έτσι αφού δημιούργησαν μηχανισμούς παρακολούθησης για όσους θεωρούν επικίνδυνους (με τις γνωστές βαλίτσες της ΕΥΠ) δημιούργησαν και τους Μπαχαλάκηδες του διαδικτύου οι οποίοι περιδιαβαίνουν ολημερής στα διάφορα blogs και site καταγράφοντας πρόσωπα και σκέψεις που ενοχλούν την κοινοβουλευτική χουντοδημοκρατία τους!


    Αυτοί λοιπόν οι αργόμισθοι και ακαλλιέργητοι "πρακτορίσκοι" κρυμμένοι μέσα στην ανωνυμία τους παρεμβαίνουν (τρομάρα τους) σε επώνυμες σκέψεις ως σχολιαστές και με ανόητους χαρακτηρισμούς, ύβρεις ακόμα και με απειλές προσπαθούν να λοιδορήσουν αλλά το κυριότερο να αποπροσανατολίσουν τους αναγνώστες από την ουσία των σκέψεων του εκάστοτε αρθογράφου!

    Σίγουρα οι δημοσιοποιημένες σκέψεις και πληροφορίες δεν σημαίνει ότι πάντα είναι σωστές και αλάθητες αλλά εκεί έχουν δικαίωμα επώνυμοι και ανώνυμοι (στα πλαίσια του πολιτισμένου διαλόγου) να επικροτήσουν ή να αντικρούσουν με ευπρέπεια τα γραφόμενα! Ας γνωρίζουν λοιπόν οι ανώνυμοι "Μπαχαλάκηδες" του διαδικτύου πως όταν καταφεύγουν σε υβρεοσχόλια ...

    1ον δεν πείθουν!
    2ον εκθέτουν το χαμηλό πνευματικό τους επίπεδο!
    3ον χαρακτηρίζονται ως κομματόσκυλα και ρουφιάνοι του συστήματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντως ρε παιδιά αυτός ο 23 Ιουνίου 2012 11:21 π.μ. τελικά είναι ηλίθιος!!!!
    Κατηγορεί το Πρεβενιό που στην ουσία τα χώνει στο ΣΥΡΙΖΑ.
    Ρε ΗΛΙΘΙΕ πριν λίγο καιρό μας έγραφες ότι ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ τώρα που γράφει κάτι που πραγματικά είναι σωστό τον κατηγορείς. Τελικά έχεις πρόβλημα και προσωπική εμπάθεια ΚΟΤΑ ε ΚΟΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου