Οι μελισσούλες ... του κοινοβουλίου!

17
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Μετά από το ξεγύμνωμα της αξιοπιστίας πολλών επώνυμων πολιτικάντηδων και την αποδεδειγμένα και με δόλο συμμετοχή τους στην προσχεδιασμένη πορεία και τραγική κατάληξη της χώρας, τελευταία παρατηρούμε ότι δημιουργείτε και μια άλλη κατηγορία βουλευτών οι “μελισσούλες”!
Ναι οι μελισσούλες οι οποίες περιφέρονται από κόμμα σε κόμμα (όπως οι πραγματικές μέλισσες από άνθος σε άνθος) αναιρώντας με .........
ευκολία τα πιστεύω, τα γραφόμενα και τα λεγόμενα τους!
Πολλοί δε από αυτούς αυτογελοιοποιούνται αφού πολλές φορές πηγαίνουν και “γλείφουν” εκεί που έφτυναν υπερασπιζόμενοι πρόσωπα και ιδέες που μέχρι πρότινος κατηγορούσαν ή ακόμα και ... λοιδορούσαν!
Προσωπικά πιστεύω ότι όλες αυτές οι “αποστασίες” είναι αποτέλεσμα δοσοληψιών και συμφωνιών κάτω από το τραπέζι! (με ότι συνεπάγεται από αυτό).
Την συγκεκριμένη στιγμή η καθιέρωση της λίστας έναντι στην σταύρωση των υποψηφίων έγινε η αιτία να έχουμε πολλές “μελισσούλες” οι οποίες πέρα από τα μπαξίσια που ίσως πήραν, θα φιγουράρουν και σε εκλόγιμες θέσεις στα ψηφοδέλτια του νέου τους κόμματος!
Δυστυχώς όπως προανέφερα όλα αυτά απαξιώνουν περαιτέρω και κάνουν πιο έντονη την πολιτική δυσοσμία των τελευταίων χρόνων αφού πάψαμε να θεωρούμε ότι υπάρχουν πλέον πολιτικοί άνδρες με παντελόνια και οι οποίοι θα κρατήσουν στο μέλλον τις υποσχέσεις και τα λόγια τους!
Ναι φίλες/οι μας κυβέρνησαν “λελέδες” και ξεπουλημένα τομάρια και δυστυχώς αυτοί οι ίδιοι προσπαθούν τώρα με όλα τα μέσα (θεμιτά και αθέμιτα) να μας κοροϊδέψουν για άλλη μία φορά!
Κλείστε λοιπόν τ’ αφτιά και τα μάτια σας αυτή την εβδομάδα στις “Κασσάνδρες” του εσωτερικού και του εξωτερικού και πηγαίνετε την Κυριακή να ολοκληρώσετε αυτό που ξεκινήσατε την 6η Μαΐου!

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια
  1. Φίλε , το πρόβλημα στην πολιτική είναι να ψηφίσεις το κόμμα που θα κάνει το μικρότερο κακό. Ψήφισε (ξανά) ΠΑΣΟΚ. Αν ρίξεις ξύριζα, ο μικρός θα μας γεμίσει εκατομμύρια λαθρομεταναστών. Δεν το καταλαβαίνεις; Ήδη αδυνατούμε να δώσουμε σε έλληνες τα επιδόματα ανεργίας. Είναι δυνατόν να θέλει να δώσει επιδόματα ανεργίας σε εκατομμύρια λαθρομετανάστες; Μην ρίξεις ψήφο, έτσι από γινάτι, για την οποία θα μετανοιώσεις την επόμενη κιόλας μέρα, όταν δεις τα άνεργο παιδί σου να μην του δίνει ο επικίνδυνος μικρός επίδομα ανεργίας, ενώ δίπλα του να τσεπώνουν τα επιδόματα οι ...λαθρομετανάστες και να γελάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.Ο ΜΙΣΟΣ ΜΙΣΘΟΣ Η ΜΙΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΓΡΙΟΙ ΦΟΡΟΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ.Η ΓΗ ΘΑ ΕΚΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΩΣ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι χαμένη. Κυρίως όμως είναι ψήφος επιβράβευσης της πολιτικής του ΓΑΠ και του Μπένι.
    Δε νομίζω πως υπάρχει σώφρων και νουνεχής άνθρωπος που θα ψήφιζε ΠΑΣΟΚ έτσι, διότι έτσι ψήφιζε μέχρι τώρα.
    Τώρα ψηφίζουμε σωτηρία της Ελλάδος ή το χάος των πλιατσικολόγων θολοκουρτουριάρηδων του ΣΥΡΙΖΑ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ. Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 11.48: Η Βλεκεία έχει και όρια. Πρόσεξέτο λίγο πριν είναι πολύ αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αλητη ΠΡΕΒΕΝΙΕ να τα όμοιά σου
    τσουλιά του κερατά-

    Να που πήγαν τα λεφτά: Η Δούρου είχε διοριστεί από Άκη και Γιάννο σε Ινστιτούτο του ΥΓ. Άμυνας.

    [Έτσι είναι οι Έλληνες πολιτικοί: Αυτοί που έχουν λαδώσει το αντεράκι τους στα μουλωχτά είναι οι πρώτοι που φωνάζουν και ζητούν ευθύνες για το που πήγαν τα λεφτά.
    Το Ρενάκι θα μας πει ότι επί Άκη και Γιάννου προσλήφθηκε αξιοκρατικά και λόγω "προσόντων" στο Ινστιτούτο για να αναλύει μάλιστα την πολιτική της Τουρκίας... ετοιμάζει και "κρεμάλες" ή ειδικά δικαστήρια για αυτούς που συμμετείχαν στο φαγοπότι... για τους άλλους όμως και ότι για την πάρτη της]

    Με τίτλο «Τι κρύβει η Δούρου» και υπότιτλο «Γιατί δεν αναφέρει στο βιογραφικό της τη συνεργασία με το Ινστιτούτο του Ακη» που δημοσιεύει στο εξώφυλλό της, η εφημερίδα «Δημοκρατία» γράφει σήμερα ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνεργαζόταν με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων (ΙΑΑ) όταν υπουργοί Αμυνας ήταν ο Ακης Τσοχατζόπουλος και στη συνέχεια ο Γιάννος Παπαντωνίου.
    Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ρένα Δούρου κρύβει από το βιογραφικό της τη συγκεκριμένη συνεργασία που είχε «με τη χειρότερη περίοδο διαφθοράς και παρακμής των τελευταίων δεκαετιών, με το ΠΑΣΟΚ του Ακη, του Γιάννου Παπαντωνίου και του Κώστα Σημίτη».

    «Η κυρία Δούρου δεν χάνει καμιά ευκαιρία για να κατακεραυνώσει το «σάπιο πολιτικό σύστημα» της Μεταπολίτευσης, με το οποίο, όπως λέει, δεν είχε οποιαδήποτε σχέση. Είναι όμως έτσι;» γράφει η εφημερίδα.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ρένα Δούρου είχε αναλάβει ρόλο αναλύτριας της τουρκικής πολιτικής από το 2001 και μετά, περίοδο κατά την οποία ο κ. Τσοχατζόπουλος κατηγορείται ότι είχε κλιμακώσει τις δραστηριότητες του γύρω από τις εξοπλιστικές και αμυντικές προμήθειες από τις μίζες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

    «Το γεγονός ότι η κυρία Δούρου είχε αυτή τη συνεργασία δεν είναι προφανώς από μόνο του επιλήψιμο. Οπως δεν είναι και για οποιονδήποτε άλλο επιστήμονα ή εργαζόμενο στους φορείς του υπουργείου που εκτελούσε ευσυνείδητα τα καθήκοντά του. Το αξιοπερίεργο όμως είναι ότι αν και είναι πολιτικό πρόσωπο έχει αποφύγει να συμπεριλάβει αυτή την πτυχή της επαγγελματικής δραστηριότητάς της στο βιογραφικό της, όπου απλώς δηλώνει «σύμβουλος εκδόσεων», αναφέρει η εφημερίδα και καταλήγει:

    «Σε μια τέτοια περίοδο, ως κορυφαίο στέλεχος ενός κόμματος που διεκδικεί την εξουσία (καταγγέλοντας μάλιστα όσους κυβέρνησαν έως τώρα και ευαγγελιζόμενο τη διαφάνεια) δεν όφειλε να μην κρατάει τέτοια μυστικά που έχουν πολιτικό ενδιαφέρον και αντίκτυπο; Αλλωστε, ο σάλος που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα για την προσχώρηση πρώην στενών συνεργατών του Ακη Τσοχατζόπουλου, όπως ο Αντ. Κοτσακάς, στον ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί ένα πρόσθετο θέμα που θα έπρεπε να είχε λάβει υπόψιν της η πολύ ευαίσθητη για σειρά άλλων θεμάτων βουλευτής».



    EIXAN ΣΤΗ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΝΕΟΚΛΗ ΣΑΡΡΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ.
    ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ-ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ-ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @11.49: Αυτό έγινε στις 6 Μαΐου. Τώρα με νηφαλιότητα και ψυχραιμία αποφασίζουμε για το μέλλον της πατδρίδας μας. Η Δημοκρατία δεν είναι παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @11.55: Δες φίλε μου πως τρώνε το κουτόχορτο που τους ταΐζουν τα θολοκουρτουριάρικα παπαγαλάκια και οι επαγγεματίες προπαγανδιστές. Και όμως. Εν έτει 2012 και την εποχή της πληροφορικής και του cybernetic υπάρχουν συμπολίτες μας που παρασύρονται και μαζί τους κινδυνεύει να παρασυρθεί όλη η χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σκορπιστε την ΝΔ στους τεσσερις ανεμους οπως το πασοκ .Στειλτε τους προδοτες πακετο πισω στην κομαντατουρ.Μιλανε οι θρασεις για δημοκρατια και την αλλη απειλουν με εμφυλιο αμα δεν βγουν 1ο κομμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 11,56 γιαυτο ψηφιζουμε Αντωνη-Ντορα
    ετσι θα επιστρεψει στο ποθεν εσχες
    και το εκατομμυριο και θα θυμηθουν
    τι ελεγε ο ενας για τον αλλο.
    Για την ελλαδα ρε Μα@@@@@@@@@@@@@@@@
    Ελληνες οχι για την καρεκλα,αυτη τη φορα θα σας σωσουμε με τον Μπενυ
    δεν βλεπετε βαζουν πλατη ο Ψυχαρης,
    Λαμπρακης,το Μεγκα ,ο Αντενα,ο Σκαι
    Ο Καμπουρακης,ο Οικονομεας,ο Πλευρης,ο Ψωμιαδης,ο Βελοπουλος,
    ο Καραμπερης και με τον Ανθιμο
    εγγυηση οτι μολις πεθανετε απο πεινα σας περιμενει ο παραδεισοςενω αν ζησετε σας περιμενει η κολαση του Τσιπρα.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΚΑΤΩ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ
    ΚΑΤΩ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

    ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΔΕΝ
    ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ
    ΠΟΛΛΟΙ"

    Αν αντικαταστησουμε τους σκουπιδοφαγους με ανθρωπους
    λυνουμε το παγκοσμιο προβλημα της
    ρυπανσης τζαμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΡΑΦΩ ......
    αλήτη Πρεβενιέ είσαι και εσύ εκεί
    η..βαράς ιδαιετέρως το κωλί σου. ?
    -----------------------------------



    Βίντεο ξεβρακώνει τα trolls του ΣΥΡΙΖΑ μέσα απ' τα γραφεία τους!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Η Ομάδα social media του ΣΥΡΙΖΑ έχει στήσει εργοστάσιο παραγωγής… λάσπης.

    Στο βίντεο που ακολουθεί αποδεικνύεται ότι η ομάδα internet του ΣΥΡΙΖΑ:παραποιεί τα σποτ της ΝΔ.
    επιτίθεται μαζικά και συντονισμένα με σχόλια κατά της ΝΔ στα κοινωνικά δίκτυα (trolling).
    παράγει σκάνδαλα λάσπης εναντίον του Αντώνη Σαμαρά.

    Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα όπως λέει ο σοφός λαός.
    Έτσι και τα troll του ΣΥΡΙΖΑ την πάτησαν και αποκαλύφθηκαν από ένα βίντεο, με τίτλο «Οι admins του ΣΥΡΙΖΑ», που πρόβαλλε το protagon.gr. Ρεπορτάζ: Οι admins του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημοσιεύτηκε στις 7 Ιούν 2012 από Ekloges12 Ρεπορτάζ: Λίνα Παπαδάκη


    Δείτε το και προσέξτε στο τέλος, στο 5:02 που η κάμερα πιάνει μια οθόνη των laptop που έχουν μπροστά τους
    τα troll... Προσέξατε με τι ασχολούνται τα troll που δεν παραδέχονται ότι είναι troll;

    Δείτε το αναλυτικά σε ένα μικρό βίντεο που έφτιαξε κάποιος φίλος:
    ΣΥΡΙΖΑ TROLLS Φόρτωση...1895
    Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιούν 2012 από gasattackgr

    Δε νομίζω να αμφιβάλλει πλέον κανείς για το τι κάνουν όλη μέρα οι καραγκιόζηδες με τα γενάκια που λένε ότι δεν είναι troll και ξαφνικά τους τελευταίους μήνες μας έχουν πλημυρίσει στα σχόλια και στα βρισίδια..
    ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ
    Αυτά τα "παιδιά".. ΝΑΙ, είναι άλλο πράγμα. Ο Στρατούλης, ΟΧΙ, είναι το ίδιο πράγμα.

    Αντε ρε πτωματα τρολαδες που βρηκατε μεροκαμματο και ελπιζετε σε θεσουλες αν ο Τσιπρας παρει κυβερνηση.
    Το μελλον και το πρσωπικο σας συμφερον κοιτατε και ειστε μια απο τα ιδια ο,τι και να λετε...ΣΚΑΤΑ.

    Για ρίξε μια ματιά στις οθόνες των παιδιών αυτών που θες να κυβερνήσουν...
    Θα δεις οτι δουλειά τους είναι να παραποιούν σποτ της ΝΔ και να βγάζουν σκάνδαλα για το Σαμαρά.

    Νήπια της πολιτικής που με ψήφους του ΠΑΣΟΚ έχουν πάρει φωτιά τα ...
    κωλαράκια...τους, τα Λαθρολάγνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφιερωμένο εξαιρετικά στον πραγματικό αλήτη ή λούγκρα 12 Ιουνίου 2012 11:55 π.μ.

    Οι μπαχαλάκηδες του διαδικτύου!
    του Γιάννη Πρεβενιού

    Οι παρακάτω σκέψεις μου έχουν δημοσιευθεί και στο παρελθόν αλλά τις αναδημοσιεύω μια και τις τελευταίες ημέρες...
    όλοι όσοι "τολμούμε" να δημοσιοποιούμε επωνύμως τις σκέψεις μας (που είναι ενάντια στους ξεπουλημένους και στους κωλοτούμπες) δεχόμαστε “κακοήθεις” επιθέσεις από “ανώνυμα” φασιστοειδή “ποντίκια” του ….
    συστήματος! Παρακαλώ τους διαχειριστές των Blogs να απομονώσουν τα σκουλήκια αυτά μια και η ανωνυμία δεν πρέπει να είναι συνώνυμο της μη ... ευπρέπειας!

    Όπως είναι γνωστό στην χώρα μας εδώ και χρόνια οι εκάστοτε εξουσίες πολλές φορές χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν κουκουλοφόρους και παρακρατικούς στα πλαίσια ενός μηχανισμού χάλκευσης και υπονόμευσης των λαϊκών αντιδράσεων για τα πεπραγμένα τους.

    Μάλιστα τον τελευταίο καιρό πολλά από τα μέλη του ανίκανου κυβερνητικού θιάσου χρησιμοποιούν για αυτά τα άτομα την λέξη Μπαχαλάκηδες με σκοπό να μας κάνουν να ξεχάσουμε την λέξη "παρακρατικοί" και ότι αυτό σημαίνει για εμάς και την σύνδεση τους για να μη πω τον εναγκαλισμό τους σε κρίσιμες περιόδους με τους μηχανισμούς καταστολής!

    Τώρα που τα ΜΜΕ στην πλειονότητα τους συμπορεύονται μαζί τους αποκρύπτοντας την αλήθεια αλλά και παραπληροφορώντας τον Ελληνικό λαό ο μόνος αντίπαλος που τους έχει απομένει είναι το διαδίκτυο και η δυνατότητα που μας παρέχει για ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων αλλά και πληροφοριών!!!

    Έτσι αφού δημιούργησαν μηχανισμούς παρακολούθησης για όσους θεωρούν επικίνδυνους (με τις γνωστές βαλίτσες της ΕΥΠ) δημιούργησαν και τους Μπαχαλάκηδες του διαδικτύου οι οποίοι περιδιαβαίνουν ολημερής στα διάφοραblogs και site καταγράφοντας πρόσωπα και σκέψεις που ενοχλούν την κοινοβουλευτική χουντοδημοκρατία τους!


    Αυτοί λοιπόν οι αργόμισθοι και ακαλλιέργητοι "πρακτορίσκοι" κρυμμένοι μέσα στην ανωνυμία τους παρεμβαίνουν (τρομάρα τους) σε επώνυμες σκέψεις ως σχολιαστές και με ανόητους χαρακτηρισμούς, ύβρεις ακόμα και με απειλές προσπαθούν να λοιδορήσουν αλλά το κυριότερο να αποπροσανατολίσουν τους αναγνώστες από την ουσία των σκέψεων του εκάστοτε αρθογράφου!

    Σίγουρα οι δημοσιοποιημένες σκέψεις και πληροφορίες δεν σημαίνει ότι πάντα είναι σωστές και αλάθητες αλλά εκεί έχουν δικαίωμα επώνυμοι και ανώνυμοι (στα πλαίσια του πολιτισμένου διαλόγου) να επικροτήσουν ή να αντικρούσουν με ευπρέπεια τα γραφόμενα! Ας γνωρίζουν λοιπόν οι ανώνυμοι "Μπαχαλάκηδες" του διαδικτύου πως όταν καταφεύγουν σε υβρεοσχόλια ...

    1ον δεν πείθουν!
    2ον εκθέτουν το χαμηλό πνευματικό τους επίπεδο!
    3ον χαρακτηρίζονται ως κομματόσκυλα και ρουφιάνοι του συστήματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΡΑΦΩ ......
    αλήτη Πρεβενιέ είσαι και εσύ εκεί
    η..βαράς ιδαιετέρως το κωλί σου. ?
    -----------------------------------



    Βίντεο ξεβρακώνει τα trolls του ΣΥΡΙΖΑ μέσα απ' τα γραφεία τους!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Η Ομάδα social media του ΣΥΡΙΖΑ έχει στήσει εργοστάσιο παραγωγής… λάσπης.

    Στο βίντεο που ακολουθεί αποδεικνύεται ότι η ομάδα internet του ΣΥΡΙΖΑ:παραποιεί τα σποτ της ΝΔ.
    επιτίθεται μαζικά και συντονισμένα με σχόλια κατά της ΝΔ στα κοινωνικά δίκτυα (trolling).
    παράγει σκάνδαλα λάσπης εναντίον του Αντώνη Σαμαρά.

    Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα όπως λέει ο σοφός λαός.
    Έτσι και τα troll του ΣΥΡΙΖΑ την πάτησαν και αποκαλύφθηκαν από ένα βίντεο, με τίτλο «Οι admins του ΣΥΡΙΖΑ», που πρόβαλλε το protagon.gr. Ρεπορτάζ: Οι admins του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημοσιεύτηκε στις 7 Ιούν 2012 από Ekloges12 Ρεπορτάζ: Λίνα Παπαδάκη


    Δείτε το και προσέξτε στο τέλος, στο 5:02 που η κάμερα πιάνει μια οθόνη των laptop που έχουν μπροστά τους
    τα troll... Προσέξατε με τι ασχολούνται τα troll που δεν παραδέχονται ότι είναι troll;

    Δείτε το αναλυτικά σε ένα μικρό βίντεο που έφτιαξε κάποιος φίλος:
    ΣΥΡΙΖΑ TROLLS Φόρτωση...1895
    Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιούν 2012 από gasattackgr

    Δε νομίζω να αμφιβάλλει πλέον κανείς για το τι κάνουν όλη μέρα οι καραγκιόζηδες με τα γενάκια που λένε ότι δεν είναι troll και ξαφνικά τους τελευταίους μήνες μας έχουν πλημυρίσει στα σχόλια και στα βρισίδια..
    ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ
    Αυτά τα "παιδιά".. ΝΑΙ, είναι άλλο πράγμα. Ο Στρατούλης, ΟΧΙ, είναι το ίδιο πράγμα.

    Αντε ρε πτωματα τρολαδες που βρηκατε μεροκαμματο και ελπιζετε σε θεσουλες αν ο Τσιπρας παρει κυβερνηση.
    Το μελλον και το πρσωπικο σας συμφερον κοιτατε και ειστε μια απο τα ιδια ο,τι και να λετε...ΣΚΑΤΑ.

    Για ρίξε μια ματιά στις οθόνες των παιδιών αυτών που θες να κυβερνήσουν...
    Θα δεις οτι δουλειά τους είναι να παραποιούν σποτ της ΝΔ και να βγάζουν σκάνδαλα για το Σαμαρά.

    Νήπια της πολιτικής που με ψήφους του ΠΑΣΟΚ έχουν πάρει φωτιά τα ...
    κωλαράκια...τους, τα Λαθρολάγνα.

    --------------------------------
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...μούτρο £ύριζα
    Μπορεί να
    σας βλέπει ο καθένας πια
    φτουυυυυυυυυυυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 12 Ιουνίου 2012 2:47 μ.μ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΙΛΟΣ ... ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΒΕΝΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΣΟΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ!

    ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.Ο ΜΙΣΟΣ ΜΙΣΘΟΣ Η ΜΙΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΓΡΙΟΙ ΦΟΡΟΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ.Η ΓΗ ΘΑ ΕΚΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΩΣ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ:
    1. Οι μπαχαλάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ= Η συνιστώσα των κουκουλοφόρων
    2. Τα ορφανά του Στάλιν= Τα ορφανά του Λενιν= Λαφαζάνης &ΣΙΑ
    3. Ρένα Δούρου= Ότι αρπάξωμεν καλόν είναι= Ο Άκης πίσω από τα σίδερα κι' αυτή δροσίζεται με νερό "ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ"
    4. Ζωή Κωνσταντοπούλου= Αμμαρτίες γονέων...= Εμείς τι φταίμε;
    5. Γιάννης Δραγασάκης= Ένας κούκος δεν φέρνει το μπάχαλο
    6. Αλέξης Τσίπρας= Το αγοράκι με τα σπίρτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι νέου τύπου αφισοκολητές, οι οποίοι θα ανταμηφθούν με μια θεσούλα στο δημόσιο.
    Εθελοντική εργασία στο #ύριζα, Xαχαχαχα κουμούνια,
    τέτοιους τύπους τους ζούσα και στο πανεπιστήμιο, 30 χρόνια σπουδές για να βγάλουν μια σχολή, μας είχαν πεθάνει και στις καταλήψεις δήθεν στο όνομα της δωρεάν παιδείας, η παρακμή του ελληνικού κράτους έχει συνέχεια, λεγόταν πα$$οκ και τώρα πλέον #ύριζα...

    Tρολλαδες καθηκια πληρωμμενα οπως και οι υπολοιποι τρολλαδες.

    Αντε να μου χαθειτε που ελπιζετε στο μελλον και μια θεσουλα ρουφιανου εμμισθου στο συστημα.ΠΑΣΟΚ-Σύριζα

    Άντε να χαθειτε καραγκιοζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου