κ. Βενιζέλε με τα νεύρα και τον θυμό δεν μας πείθετε ότι έχετε ... δίκιο!

23
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Πραγματικά αναρωτιέται κανείς αν το ξέσπασμα του κ. Βενιζέλου (στην διαδικτυακή εκπομπή του κ. Νίκου Χατζηνικολάου στο www.enikos.gr (στο 53:35’λεπτό) είναι αποτέλεσμα πανικού (λόγω των μηνυμάτων που παίρνει για τα χαμηλά ποσοστά του κόμματος του στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής) ή απλά ...

δεν έχει σώας τας φρένας!
Είναι ειρωνικό ότι αυτός ο άνθρωπος ο οποίος επί χρόνια κατείχε μεγάλες θέσεις εξουσίας τώρα δεν ξέρει “τίποτα” για τις μίζες και για την διαπλοκή των συντρόφων του αλλά το κυριότερο μας ζητάει ξανά (με ψεύτικες συγνώμες αλλά και με εκβιασμούς) να τον ξαναψηφίσουμε!
Μάλιστα έκανε προεκλογικό του σλόγκαν την λέξη “Συνευθύνη”θέλοντας να μοιράσει και σε άλλους την απόλυτη “Ευθύνη” του ιδίου, του κόμματος του αλλά και του άλλου “Κωλοτούμπα” της Ν.Δ για τα σημερινά μας χάλια!
Τις τελευταίες ημέρες (λόγω των επικείμενων εκλογών) ακούτε το κρεσέντο των απειλών και των εκβιασμών των έσωθεν και έξωθεν φερέφωνων και υποτελών των τοκογλύφων και των ξετσίπωτων απογόνων του 3ου Ράιχ, να μας φοβίσουν και να μας τρομοκρατήσουν με την δήθεν αποπομπή μας από το Ευρώ και την λυκοσυμμαχία της περίφημης ΟΝΕ που μας έβαλε ο κ. Σημίτης.(Αλήθεια που είναι αυτή η ψυχή;)
κ. Βενιζέλε τον τελευταίο καιρό κάθε εμφάνιση σας είναι πιο άθλια από την προηγούμενη και για το χθεσινοβραδινό συμβάν και την απώλεια της ψυχραιμίας σας στην ερώτηση του κ. Νικολάου αν οι Γερμαναράδες σας κρατούν στο χέρι επειδή κάποιοι “λαδώθηκαν” εγώ νομίζω ότι δεν σας κρατούν από το "χέρι" αλλά από τους "ο@χ@@ς" τους οποίους ενίοτε στρίβουν και σας κάνουν να “κακαρίζετε” το γνωστό “Ναι σε όλα” (Στα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους)

Υποσημείωση
Καλό θα είναι να μη χτυπάτε το χέρι στο τραπέζι στους απλούς πολίτες (όταν σας στριμώχνουν με τα ερωτήματα τους) αλλά να πάτε όλοι μαζί να χτυπάτε το κεφάλι σας στο τοίχο για όλα αυτά που κάνατε!                       Όσο για το μελοδραματικό επιχείρημα σας ότι μας υπηρετείτε ως πολιτικοί αφήνοντας τις δουλειές σας … δεν μας πείθεται … μια και κάνατε την Πολιτική ένα πολύ, μα πολύ "επικερδές" ... Επάγγελμα!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Kpt5npGSijw#!

Δημοσίευση σχολίου

23Σχόλια
  1. ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΕΙ. ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΞΥΔΑΚΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ. ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΥΣΧΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Moody's: Υποβάθμισε 5 ολλανδικές τράπεζες



    Moody's: Υποβάθμισε 5 ολλανδικές τράπεζες

    Στην υποβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας πέντε ολλανδικών τραπεζών προχώρησε ο γνωστός Οίκος αξιολόγησης Moody's. Ανάμεσά τους είναι οι Rabobank, ING και ABN AMRO.

    Συγκεκριμένα η Moody's μείωσε κατά δύο βαθμίδες, σε Aa2 τη Rabobank, σε A2 την ING Bank, σε A2 την ABN AMRO, και σε Baa2 την LeasePlan Corporation. Κατά μια βαθμίδα μείωσε την πιστοληπτική ικανότητα της SNS Bank, σε Baa2.

    Σύμφωνα με τον αμερικάνικο οίκο, οι προοπτικές αυτών των τραπεζών είναι σταθερές, εκτός από την ING, που είναι αρνητική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως ήταν η ώρα να φάει και άργησε τα 5 αρνιά που παρήγγειλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ανθρωποειδές εει ξιφύγ!Για την ταμπακέρα όμως μούγκα στη στρούγκα. Δεν είπε τίποτα,τι να μας πει εξ΄άλλου,είναι γνωστά.Αυτοξεφτιλίστηκε όμως,όταν είπε ότι αν αποδειχθεί ενοχή για τον Τσουκάτο θα πάει φυλακή.Τι απόδειξη περιμένεις ρε καραγκιόζη,αφού ο ίδιος δημόσια παραδέχτηκε ότι το ένα εκατομμύριο μάρκα το πήγε στο κόμμα. Αν το αμφισβητείτε αποδείξτε το εσείς.Και πείτε αν έχετε όρχεις στο βρακί σας ότι τα κράτησε ο ίδιος.Λαμόγια ε λαμόγια θα το πιείτε το κώνειο μέχρι ρανίδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορεί να μην τρώει τα 5 αρνιά, αλλά δίκιο έχει!
    (Αυτό θα το καταλάβετε πολύ σύντομα, αλλά δυστυχώς για όλους μας θα είναι αργά)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν είχε την ευκαιρία προτίμησε να απειλεί τον Ελληνικό λαό με χαράτσια.
    Τι να καταλάβουμε άλλο από το Βενιζέλο ,είναι ήδη πολύ αργά για όλους μας.Αυτός θα είναι καλά εξασφαλισμένος στη Βίλλα του και τα εκατομμύρια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτή η φουσκωμένη λινάτσα έχει και το θράσος να χτυπά το χέρι και να ουρλιάζει το διεφθαρμένο τομάρι σε σκαστή υπόθεση δωροδοκίας.

    όλα σου τα νομοσχέδια ρε ξεφτυλισμένε ήταν απο ιδιοτέλεια και μόνο.
    να μιλήσουμε για την συγκάλυψη πλαστογραφιών 300-400 γόνων επιχειρηματιών κλπ απο Θεσσαλονίκη, ή να μιλήσουμε για την συγκάλυψη των απατεώνων καθαρμάτων υπουργών ή για τα ούκ έστιν αριθμός παρομοίων προς εξυπηρέτηση νομοσχεδίων.

    πες αλεύρι ρε , ο Βαξεβάνης σε γυρεύει χοντροκόπανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ? ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σκεφτήκατε ποτέ ότι υπάρχει ενδεχόμενο να έχει αναγκασθεί να φέρει όλα αυτά τα νομοθετήματα από όλους εκείνους που λάκησαν από το ΠΑΣΟΚ και αναζήτησαν στέγη εκεί που υπάρχει ψωμί δηλαδή κοντά στην εξουσία για να συνεχίσουν το φαγοπότι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυριε βενιζελε εσεις δεν κυβερνουσατε τοσα χρονια η καποιος αλλος Βενιζελος ,εσεις σαν υπουργος δικαιοσυνης δεν φτιαγνατε νομους στιγμιαιους,σαν υπουργος πολιτισμου δεν σκεπαζατε αρχαια ,εσεις δεν χειροκροτουσατε τον Γιωργακη οταν ελεγε λεπτα υπαρχουν και συνεχιζατε να χειροκροτατε οταν ελεγε τιτανικος και προτεινε σαν λυση το ΔΝΤ,λωποδυτες οι Ελληνες .Τι κανατα οταν συνεβαιναν αυτα αντιδρασατε, φυγατε τι!!!! Τιποτα υπουργευατε τρωγατε πινατε και χοντρεναται,αυτα ειναι βαριδια στην ζωη και στην πολιτικη και φανερωνουν δυο πραγματα οτι δεν καταλαβαινατε τι ηταν το σωστο καθε φορα η δεν τολμουσατε να αντιδρασετε μονο αυτα τα δυο δειχνουν οτι δεν το εχετε ΔΡΟΜΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι όσοι καταλογίζουν στον κ. Βενιζέλο όλα τα κακώς κείμενα του ΠΑΣΟΚ αν αποχωρούσε τότε θα τον κατηγορούσαν για αποστάτη και ότι ήλθε στο ΠΑΣΟΚ για να το διαλύσει επειδή δεν το έκανε έφυγαν αυτοί και τον πολεμούν απέξω εκ του ασφαλούς εξαγνισμένοι από τα αμαρτήματα που διέπραξαν όσο ήταν μέσα στο ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό που χαρακτηρίζει τον εν λόγω κύριο, είναι η έλλειψη ψυχραιμίας και ο απροκάλυπτος φασισμός που τον διακατέχει.
    Η ηγεσία κόμματος είναι μεγάλη πολυτέλεια γι αυτόν, πόσο μάλλον η ηγεσία χώρας.
    Αν αναλογιστούμε αναδρομικά τις αντιδράσεις του, από το μπουγέλωμα με καφέ στη Χαριλάου Τρικούπη μέχρι τις πρόσφατες υστερικές του κορώνες στα βουλευτικά έδρανα θα πιστούμε για του λόγου το αληθές.
    Από εκεί και πέρα βέβαια ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει με την ψήφο του την προτίμησή του, αρκεί να μη αυτομαστιγώνεται μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια εικονα χιλιες λεξης κοιταξτε την φωτογραφια και αναρωτηθηται αν αξοιζεται να εχεται εναν τετοιο πρωθυπουργο.
    Κυριε Βενιζελε μην νευριαζεται οταν σας ερωτα ο λαος ,ο λαος θελει να μαθει να δει ποσο ψυχραιμος και ικανος ειστε ,αν σε απλες ερωτησουλες χανεται την ψυχραιμια σας φανταστηται τι εχει να γινει σε σοβαρα θεματα θα πηδηξται απο το μπαλκονι?Ανικανος απλα ,αμυαλος και λογας τιποτα παραπανω ,αποκαλυφθηκατε .Μια συμβουλη ενος οχι τοσο μορφωμενου οσο εσεις φυγεται οσο ειναι νωρις τα χειροτερα ερχονται και δεν ειστε ικανος να τα αντιμετωπισεται θυμηται αυτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο κοσμος θα αρχισει να μιλα για αυτον και θα τρελαθει ,οσο ηταν βουλετης ηταν κατα καποιο τροπο καλυμενος τωρα ειναι στον αφρο και απο οτι καταλαβαινω οχι τοσο καθαρος
    υπομονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 2,28

    το πρόβλημα δεν ειναι αυτός που ζητάει ρουσφέτι και εξυπηρετήσεις αλλά αυτός που έχει την εξουσία όταν "υποκύπτει" και την κακο-διαχειρίζεται προφανώς για ίδιον όφελος όπως έκανε ο χοντρούλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δεστε το video για να καταλαβετε ποσο ηληθιος και βλακας ειναι http://www.eglimatikotita.gr/2012/06/video_6056.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αυτος σε λιγο θα μας δειρει αν δεν τον ψηφισουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. λεει οτι αφησε τις δουλειες του για να μας κυβερνηση ,Οχι ρε δεν σε θελουμε πηγαινε πισω στις δουλειες σου να μας λειπει το καλο σου χοντρε καιξεδιαντροπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. οι δουλειες που ειχε ο τυπος ηταν στο δημοσιο ΑΠΘ οχι καμμια μπιζνα δικη του κρατικοδιαιτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τοσα χρόνια μας μιλάνε απο τα ΜΜΕ και οχι πρόσωπο με πρόσωπο. Ενοχλήθηκε πάρα πολύ για τις μίζες αντι να απαντήσει πήγε να θάψει την ερώτηση!!!! Αλήθεια πως σέβονται αυτοί τους πολίτες? Τοσα χρόνια μας απαντούσανε σε ερωτήματα κατασκευασμένα γιατί είχαν φόβο μέσα τους. Ειναι εκλεγμένοι απο τον λαό και πρέπει να ελέγχονται και αυτοί. Ο πολίτης αν κλέψει τιμορήται. Αυτοί ειναι επίσημα κλέφτες και επίσημα ελεύθεροι.
    Αυτοπροσδιορίζονται και ως ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ

    ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ


    ΜΟΝΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ .


    ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ

    ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εμείς οι Έλληνες είμαστε ένας υπερήφανος λαός, προπάντων για τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΕΦΙΑΛΤΕΣ μας…
    Και μας κάνει ακόμα πιο υπερήφανους το γεγονός ότι τα
    τελευταία 40 τουλάχιστον χρόνια, τους έχουμε στην πολιτική σκηνή και
    εναλλάξ στην κυβέρνηση και ηγεσία της Χώρας μας…!
    Γι αυτό κι εγώ μια τέτοια μέρα δε μπόρεσα να κρατήσω τον
    ενθουσιασμό και την επιθυμία μου και να σου στείλω αυτό το μήνυμα, ούτως
    ώστε να σε ενθαρρύνω και με περίσσιο θράσος και τόλμη να συνεχίσεις το
    σατανικό και προδοτικό σου έργο…!
    Μπράβο και πάλι εύγε λοιπόν αξιότιμε βολευτά μου, που παρότι ξέρεις από την ιστορία πιο ήταν πάντα το ΤΕΛΟΣ του ΧΑΦΙΕ, ΕΣΥ ΤΟΛΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτός άφησε δουλειές .Η μόνη δουλειά που μπορεί να έχει κάνει αυτός με σοβαρότητα είναι μόνο να τρώει.
    Πόσο λειψός φαίνεται όμως ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου