Επιλεγμένη ... ευαισθησία!

5
Γράφει ο Γιάννης ΠρεβενιόςΗ είδηση …

Εισαγγελική έρευνα κατά φαρμακοποιών.
Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η απόφαση των φαρμακοποιών να αναστείλουν, λόγω των μεγάλων οφειλών του ΕΟΠΥΥ, τη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους του Ταμείου.

Ο σχολιασμός …

Η "τυφλή" δικαιοσύνη δείχνει να βρίσκει το .........“φως της” και παρεμβαίνει δήθεν προς όφελος των ασφαλισμένων των ταμείων “συναινώντας” για άλλη μία φορά υπέρ των φυσικών προσώπων που ηγούνται του ανάλγητου αυτού κράτους!  Συζητώντας με ένα φίλο ιδιοκτήτη ενός μικρού φαρμακείου άκουσα λόγια απόγνωσης για την οικονομική δυσχέρεια που τους έχει φέρει η μη καταβολή των χρωστούμενων πολλών μηνών από την πλευρά του ΕΟΠΥΥ. Μάλιστα μου είπε χαρακτηριστικά ότι σε οφειλόμενα 90.000 € που έχει να λαμβάνει έχει πάρει μόνο τα 5.000 €. Εν τω μεταξύ οι προμηθευτές περιορίζουν την χρονική διάρκεια εξόφλησης των επιταγών οι οποίες σκάνε η μία μετά την άλλη ως ακάλυπτες (με όλες τις συνέπειες που ξέρουμε) και φυσικά αρνούνται να τους προμηθεύσουν με νέα φάρμακα.
Είναι λοιπόν δυνατόν με αυτές τις συνθήκες να ζητάμε ευθύνες από αυτούς τους ανθρώπους λέγοντας τους εμμέσως πλην σαφώς ότι υποχρεούνται να σηκώσουν το βάρος της υγείας ολόκληρου λαού;   Κύριοι της δικαιοσύνης μήπως θα έπρεπε να αναζητήσετε τις ευθύνες σε αυτούς που πραγματικά φταίνε δηλ. στους διάφορους πρώην υπουργούς και γραμματείς του υπουργείου υγείας οι οποίοι φαίνεται καθαρά ότι έχουν λειτουργήσει μέχρι τώρα αν όχι με δόλο σίγουρα με μεγάλη ανευθυνότητα!
Κύριοι εισαγγελείς μήπως η ευαισθησία και οι παρεμβάσεις σας θα έπρεπε να έχουν ενεργοποιηθεί προ πολλού αποτρέποντας πιθανόν την καταλήστευση των αποθεμάτων των ασφαλιστικών ταμείων από τους τζογαδόρους και τα πολιτικά λαμόγια;
Μήπως θα έπρεπε να έχετε ελέγξει εδώ και χρόνια τι συμβαίνει στις φαρμακοβιομηχανίες δηλ. με τι ποσοστό κέρδους πουλάνε;
Μήπως θα ήταν φρόνιμο να κάνετε μια έρευνα το ποιοι και το πως διοίκησαν μέχρι τώρα τα δημόσια νοσοκομεία και τι σχέση είχαν με πολιτικά πρόσωπα;
Θα μπορούσα να αναφέρω πλήθος ερωτημάτων και περιπτώσεων αλλά νομίζω ότι αυτά αρκούν μια και μας δίνουν το δικαίωμα να “ψυλλιαστούμε” ότι κάποιοι από εσάς εθελοτυφλούν και συνεχίζουν να πατρονάρουν ηθελημένα ή άθελα κάποιους οι οποίοι θέλουν να παραδώσουν και αυτό τον κλάδο σε μεγάλα τραστ του εσωτερικού και του εξωτερικού οδηγώντας στην ανεργία και στον αφανισμό χιλιάδες ανθρώπους οι οποίοι μέχρι τώρα ήταν νοικοκυραίοι και αξιοπρεπείς!

 

 e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια
  1. Μετά τον δημοσιογράφο Καψή, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατακεραυνώνει και την εκπρόσωπο των Οικολόγων Πράσινων...
    Δείτε οπωσδήποτε αυτό το τρίλεπτο (3 min) βίντεο!..........http://youtu.be/rghfpv6oBA8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “Είμαι Δημόσιος υπάλληλος σε Διεύθυνση Υγιεινής της Περιφέρειας Αττικής. Αυτά που θα σας πω είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ, αλλά εξόχως Ελληνικά.
    Με τον Νόμο 3904/2010, αποποινικοποιήθηκαν όλες οι υγειονομικές παραβάσεις και έγιναν από πλημμελήματα πταίσματα. Οι λόγοι σαφέστατοι.
    Πρώτος λόγος: Έσπασαν τα κυκλώματα διαφθοράς και εκβιασμών από υπαλλήλους εμπλεκομένων υπηρεσιών, (Δ/νσεις Υγιεινής-Δημοι-Αστυνομία).

    Πήγαινε δηλαδή ο ελέγχων υπάλληλος, ένστολος ή Δημοτικός, ή άλλης υπηρεσίας, και προκειμένου ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος να αποφύγει μία πλημμεληματική μήνυση και ένα αυτόφωρο, έδινε ένα μπαξίσι, 300-500 ή και 1000 ευρώ ανάλογα με την περίπτωση.
    Αυτό βέβαια γινόταν σε μηνιαία βάση. Οι εισπράξεις διοχετεύονταν στα “κοινά ταμεία” της Μαφίας-Παρασιτοκρατίας, που υπάρχει στην Δημόσια Διοίκηση και στις εμπλεκόμενες υπηρεσίες ελέγχου των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
    Ο Δεύτερος λόγος: Να ξεμπλοκάρει η Ελληνική Δικαιοσύνη, από χιλιάδες δικογραφίες άνευ ουσίας και να ασχοληθεί με σοβαρές υποθέσεις.
    Αυτά έγιναν. Έλα ντε όμως που εδώ είναι ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!
    Και την Δημόσια Διοίκηση δεν την κυβερνούν πολιτικοί, αλλά τα κυκλώματα αριστοκρατίας και διαφθοράς μίας Μαφίας.
    Και νάσου πριν την λήξη της Κυβέρνησης ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, λίγο πριν το ΠΑΣΧΑ, τότε που οι τροπολογίες πέφτανε βροχή, σε άσχετο νόμο, τον Νόμο 4075/2012, μέσα σε μία ουρανοκατέβατη τροπολογία, οι παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος που είχαν αποποινικοποιηθεί, ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ και πάλι!!! Από πλημμελήματα πού είχαν γίνει πταίσματα, ξαναέγιναν πλημμελήματα και αυτόφωρα αδικήματα!!!
    Θα πρέπει να είναι κάποιος πολύ Ηλίθιος, για να μην καταλαβαίνει ότι οι μαφιόζικες ομάδες παρασιτοκρατίας στην Δημόσια Διοίκηση, που κυβερνούν πραγματικά, και είχαν χάσει την μάσα, έκαναν τον παν να περάσουν την τροπολογία. Αυτές οι μαφίες στο Δημόσιο “νομοθετούν”, και οι άσχετοι και ανεπάγγελτοι πολιτικοί ψηφίζουν χωρίς να αντιλαμβάνονται τα κίνητρα!! Αυτό είναι το πρόβλημα της Ελλάδας.
    Μία μαφιόζικη κάστα στην Δημόσια Διοίκηση διοικεί τα πάντα. Ύστερα από αυτά ποιος μπορεί να σώσει την Ελλάδα από τους ίδιους τους Έλληνες; “Εθνική κυριαρχία”, λοιπόν, κάτω το “κακό μνημόνιο”, για να συνεχίζεται το εθνικό κλέψιμο και το εθνικό νταβατζηλίκι και οι εκβιασμοί κρατικών οργάνων!!

    Ύστερα από αυτά ποιόν πολιτικό να ακούσεις να υποκρίνεται στα κανάλια, τούτο τον καιρό και να μην σε πιάνει κατάθλιψη; Η Δημόσια Διοίκηση στην Ελλάδα κυβερνά μία μαφιόζικη αριστοκρατία, που προσαρμόζεται σε κάθε κόμμα που γίνεται κυβέρνηση. Φτάνει να συνεχίζει να κλέβει ασύστολα.
    Όταν ένας νόμος ο 3904/2012,καταργείται πριν καν περάσουν δύο χρόνια, με μία τροπολογία, σε έναν άλλον νόμο τον 4075/2012,προκειμένου να συνεχίσει η Παρασιτοκρατία να τα παίρνει, τότε τίθεται και πάλι το ερώτημα: Ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο; Και να γνωρίζετε πώς το μαύρο χρήμα από τα μπαξίσια στις υγειονομικές παραβάσεις είναι πάρα-πολύ.
    “Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!!”
    Γι΄ αυτό κάτω το “μνημόνιο”, Ζήτω το Οθωμανιστάν!!!
    Δ.Μ Δημόσιος υπάλληλος με 30 χρόνια υπηρεσία”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ .

    ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΤΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .

    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΏΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΒΡΩΜΥΛΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ. ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΤΡΟΠΟ. ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΗΘΙΚΩΝ, ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΩΝ Μ Μ Ε ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ. ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΑΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.ΤΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ.ΑΥΤΟΙ ΔΩΣΑΝΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΣΠΙΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΡΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου