Ο τιμητής των ... πάντων!

9
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Πρέπει να παραδεχτούμε όλοι μας ότι κάθε εμφάνιση του κ. Πάγκαλου προκαλεί οργή για το απύθμενο θράσος του και θλίψη για το ότι ένας τέτοιος κακεντρεχής και κομπλεξικός άνθρωπος κατείχε επί σειρά ετών ανώτατα αξιώματα! Τώρα παρουσιάζεται ως τιμητής των πάντων και μάλιστα χρησιμοποιώντας απαξιωτικές φράσεις και ...
χαρακτηρισμούς θέλει να μας περάσει την εικόνα του "άντρα" που μιλάει χύμα και σταράτα για τις στρεβλώσεις και τα λάθη των πολιτικών αλλά και του ίδιου του λαού μας!
κ. Πάγκαλε προκαλείτε και μας πουλάτε πνεύμα εκ των υστέρων μια και όταν υπηρετούσατε αυτούς που κατηγορείτε το παίζατε “κότα” χωρίς κακαρίσματα αλλά και χωρίς αυγό μια και δεν ενθυμούμαστε να κάνατε και τίποτα αξιόλογο στην μακρά σας βουλευτική και υπουργική διαδρομή!
Αντί λοιπόν να απολογείστε για την ανικανότητα, την αδράνεια και την ανοχή σας σε όλα αυτά τα “άνομα” που λέτε ότι βλέπατε και ακούγατε πως συμβαίνουν γύρω σας τώρα εκ του ασφαλούς μας λέτε “ρητορείες”  μιας και έχετε εξασφαλίσει την “άνετη” συνέχεια του βίου σας!  
Αφήστε λοιπόν τα παραληρήματα και τις μπαρόλες και σκεφτείτε ότι σας ακούν άνεργοι, οικογενειάρχες που δυσκολεύονται να τα φέρουν βόλτα αλλά και συνταξιούχοι που κοιμούνται με την ψυχή στο στόμα φοβούμενοι κάθε βράδυ μην είναι την άλλη ημέρα θέμα στις εφημερίδες ως θύματα ληστείας μετά φόνου!
Κλείστε επιτέλους το στόμα σας και σκεφτείτε ότι εδώ και καιρό έχετε περάσει στην αντίπερα όχθη και κάθε εμφάνιση σας κάνει ολοένα και περισσότερους Έλληνες να σας θεωρούν γραφικό και μάλιστα … αναιδή! 

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια
  1. Γιατί ασχολίστε με κάποιον ιδιώτη. ???? Γιατί δεν βάζετε και σχόλια από τον περιπτερά της γειτονιά σας ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε 30 Ιουνίου 2012 11:35 π.μ. ο περιπτεράς της γειτονιάς δεν κάνει σχόλια στα διάφορα "πάνελ" και σε εκπομπές! Οποτε ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί ασχολούμεθα με τον εν λόγω "κύριο"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Βενιζέλος ετοιμάζει μεγάλο χουνέρι στον Πάγκαλο!

    Όταν κάποτε τον ρώτησαν γιατί μαζεύει το γάλα στην καρδάρα και μετά της δίνει μία και το χύνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος απάντησε: «Εξαρτάται από ποια πλευρά το βλέπεις. Από την πλευρά της γελάδας ή από την πλευρά του κτηνοτρόφου;» Αυτός είναι ο Πάγκαλος, ο χαρακτήρας του οποίου περιγράφεται στην δική του αυτή μικρή φράση.

    Εσχάτως αυτή η… μορφή του πολιτεύματος ετράπη ευγενικά σε φυγή αφού δεν έθεσε καν υποψηφιότητα. Δεν θέλει όμως να ξεχαστεί και η τεχνολογία φαίνεται ότι του έδωσε διέξοδο. Μέσω twitter λοιπόν «πυροβολεί» σχεδόν καθημερινά τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

    Προσπαθεί εν πολλοίς να του δημιουργήσει ζητήματα και τελικά να τον αποκαθηλώσει. Πρόκειται άλλωστε για μια δουλειά την οποία γνωρίζει καλά.Θέλει-όπως συνάγεται από τα κείμενα του και την τακτική του- να θέσει σε ιδιότυπη ομηρία τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τον αντιπολιτεύεται ανοιχτά πλέον μέχρι το τελειωτικό χτύπημα.

    Από την άλλη πλευρά ο κ. Βενιζέλος τον παρακολουθεί και χαράσσει την δική του τακτική. Γιατί στρατηγικά αυτό που επιθυμεί ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι να απαλλαγεί εντελώς από το ανυπόφορο βάρος του κ. Πάγκαλου. Οι δικές μου πληροφορίες ισχυρίζονται ότι οσονούπω θα έχουμε αποκεφαλισμούς και φυσικά κάτω από την γκιλοτίνα δεν θα είναι το κεφάλι του κ. Βενιζέλου!

    Πηγή: NewPost

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια τώρα έχω την απορία πως αυτό το υποκείμενο μετά από όλα αυτά που έχει κάνει μπορεί και κυκλοφορεί ανενόχλητος ανάμεσα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει ξεφύγει η κατάσταση τελείως με τους πολιτικούς και αιτία η ατιμωρησία. Όσα ψέματα και να λένε, όσες απατεωνιές και να κάνουνε, όσο και να μας λοιδορούν, όσο και να μας εκβιάζουν και να μας προκαλούν, κανένας, μα ούτε ένας, δεν τιμωρείται. Εξοργιστική η κατάσταση, έξω από κάθε λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενα μικρόκαρδο κάθαρμα ηταν πάντα.
    Ένας φασιστάκος που έτρωγε εκεί που έφτυνε.
    Οσο το περιθώριο τον κερδίζει θα γίνεται αρσενική ΛΟΥΚΑ χωρίς χιούμορ ,γιατί με τη Λουκά γελάμε.
    Περιφρόνηση ειναι η συνταγή.
    Εκτός αν εχει βάλει το χέρι στο καζάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιατι ρε Γιαννη οι αληθειες δεν σου αρεσουν τι απο αυτα που ειπε ειναι ψεματα οχι γενικολογα και αφορισμους ρωτα και το σροιτερ που τον αποστομοσε πολλες φορες ειδικα για τους φουκαραδες που πηγαν στη πολωνια και ειναι ανεργοι τετοιος λαικισμος απο τον συντροφο σου σροιτερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΝΟΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΤΟ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ... ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ;
    ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Πάγκαλος θα σχολιαστεί ως πορνόγερος, ο οποίος "αγόρασε" μια νέα γυναίκα. Θα σχολιαστεί ως βλακόγερος, ο οποίος μάζευε χρήματα και περιουσία, για μια ζωή που δεν υπήρχε. Θα σχολιαστεί ως αυτοκτονικά βουλιμικός σε έναν κόσμο συνετό, που φροντίζει επιμελώς την υγεία του. Γιατί; Γιατί του τα έχουν "μαζεμένα". Γιατί είναι ο πλέον μισητός πολιτικός στους Έλληνες. Γιατί ήδη σχολιάζεται ως δωσίλογος, ο οποίος πρόδωσε μια χώρα. Ήδη σχολιάζεται ως ανθέλληνας, ο οποίος έβριζε τους προγόνους των Ελλήνων. Όταν θα "φύγει", όλοι ανεξαιρέτως θα έχουν κάτι κακό να πουν …Όλοι θα έχουν κάτι κακό να του προσθέσουν ως "εφόδιο" στο "ταξίδι" του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου