Σοκ και αηδία:Στραγγάλισε τον σκύλο του και τον έφαγε… ωμό!

4
Για έναν 22χρονο άνδρα από το Τέξας ο σκύλος του από ότι φάνηκε δεν ήταν ο καλύτερός του φίλος.
Ο Michael Daniel προέβη σε μια φρικιαστική πράξη. Έδειρε και στραγγάλισε το σκύλο του, ενώ στη συνέχεια όπως φαίνεται τον έφαγε ωμό.
Νωρίτερα, είχε........
κάνει χρήση μαριχουάνας, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά καιρούς έκανε χρήση σκληρότερων ναρκωτικών.
Όπως είναι λογικό  η ανατριχιαστική  είδηση έχει προκαλέσει σοκ στο Τέξας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Michael Daniel συνελήφθη ξανά στο παρελθόν, όταν είχε βγει στη γειτονιά πεσμένος με τα χέρια στο πάτωμα, προσποιούμενος ότι ο ίδιος είναι σκύλος, όπως αναφέρουν οι γείτονές του.
Επίσης, ακόμη μία φορά του είχαν περάσει χειροπέδες για καβαλιστική επίθεση εναντίον ανθρώπου.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ...ΓΚΡΙΖΟ ΛΥΚΟ.
    ΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΝΤΗΡΙΣΟΥΝ ...ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα, όπως προαναγγέλθηκε προ ημερών, επισκέπτεται την Δυτική Θράκη ο αρχηγός του «ακραίου», «υπερεθνικιστικού», «φασιστικού», «ρατσιστικού» και αναμφισβήτητα τρομοκρατικού και δολοφονικού (θυμηθείτε την άνανδρη δολοφονία του Τάσσου Ισαάκ…) κόμματος «Εθνικιστικής Δράσης» της Τουρκίας (των γνωστών μας «Γκρίζων Λύκων» Βάχτσ Αλής.

    Ψάξαμε λεπτομερώς τις ιστοσελίδες των «ευαίσθητων» περί την «φασιστική», «ρατσιστική» και «δολοφονική» (χωρίς όμως πτώματα…) Χρυσή Αυγή - αριστερών κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ και συνιστωσών, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, αναρχοκομμουνιστών), και δε βρήκαμε ούτε μια τυπική έστω ανακοίνωση, του τύπου «Έξω ο φασίστας Μπαχτσελί», «Ανεπιθύμητος ο Τούρκος φύρερ» κ.τ.λ. (από την Ιστοσελίδα "Χρυσή Αυγή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΑΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΧΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μοιάζει λίγο του Βενιζέλου.Ειδικά χθες στο διάγγελμα του ,που είπε κάτι περίπου ότι δε θα επιτρέψει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να πάρει 75 ψήφους ώστε να εκπροσωπηθεί όπως ορίζει ο νόμος στη Βουλή.
    Θα λεγα λοιπόν για τον Βενιζέλο.
    ΣΟΚ και αηδία.Στραγγάλισε 500χ ψηφοφόρους και προσπαθεί να τους καταπιεί αμάσητους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου