Αλήτες ... έρχεται η ώρα της κρίσεως σας!

25
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Αλήθεια ποιος νοσηρός εγκέφαλος συνέλαβε και υλοποίησε αυτό το κατάπτυστο σποτ της ΝΔ όπου προβάλλουν μία σχολική τάξη με μικρά παιδάκια τα οποία χρησιμοποιούν για να τρομοκρατήσουν για........
άλλη μία φορά τον Ελληνικό λαό με το δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή!
Άθλιοι έως το τέλος οι δύο ηγέτες του δικομματισμού δίνουν τα ρέστα τους προκειμένου να μείνουν στην εξουσία και την ... ασυλία τους!
Η λέξη ντροπή μοιάζει μικρή, η λέξη αλήτες φαντάζει ελάχιστη αλλά  λέξη εφιάλτες και προδότες τους πάει "γάντι" οπότε σύντομα και η τιμωρία τους θα είναι ανάλογη των "επαίσχυντων" πράξεων τους!

Κάντε αριστερό κλικ εδώ για να δείτε το κατάπτυστο βίντεο. 

Δημοσίευση σχολίου

25Σχόλια
  1. Να δούμε ποιος θα κρίνει ποιους όμως ε....

    "με το να τάζεις δεν φτωχαίνεις"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!
    ΑΣΧΟΣ!!!

    ΥΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προτείνω όσοι ψηφίσουν συριζα να υιοθετήσουν και από 2 λαθρομετανάστες... έτσι θα λυθεί και το λαθρο-μεταναστευτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εισαγγελέας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ????

    Ποινικές Πράξεις δεν ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ???

    Η δικαιοσύνη εκτός από τυφλή είναι και κουφή ???

    Εδώ για ένα e-mail που έλεγε πως βγαίνουμε από το ευρώ
    μας τα πρήξανε.

    Τώρα ο Εισαγγελέας τα επικροτεί???

    Όταν τα λένε οι πολιτευτές δεν διαπράττουν αδικήματα. ???

    Εισαγγελέας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ????

    Ποινικές Πράξεις δεν ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχα τι να περίμενε κανείς
    απο ένα ρεμάλι σαν και σένα !!!

    Εδώ ενοχλήθηκες απο το spot με τον Παθαμένο μεν, αλλά άστρο στον κόσμο
    ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΥΤΗ, νομπελίστα του Ελληνικού
    φωτός της γνώσεως στην Ιστορία..

    Να μην ενοχληθείς απο ζωντανα ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ !

    Λάτρη του κάθε μνουσούλμ της γής.

    Αντε τράβα καμία μεταχειρισμένη ενέσα μαστούρας στους σάπιους όρχεις σου
    Διεθνιστή λάθρε ΑΛΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ. ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ & ΛΑΟΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρέπει να επέμβει εισαγγελέας άμεσα.Δεν μπορεί,θα υπάρχει και κάποιος έντιμος.Το ζήτημα είναι μόνο ηθικό? Τη διαφήμιση αυτή την βλέπουν και τα παιδιά μας.Τα δικά μου έμειναν με ανοιχτό το στόμα όταν την είδαν.Εσφιξα τα δόντια κι έκανα τον κλόουν και το ριξα στη πλάκα.Γέλασαν τα παιδιά μου...Αλλά το βλέμμα τους άλλα έλεγε.Με ποιό δικαίωμα παρουσιάζουν ανήλικα παιδιά ως επαίτες του ευρώ? Βγάλτε το σκασμό και μακριά τα βρωμόχερά σας απ τα παιδιά μας. Δεν σας φοβόμαστε.Δεν φοβόμαστε την φτώχεια.
    Αν υπάρχει έντιμος εισαγγελέας,ας βγει να υπερασπιστεί την αξιοπρέπεια των παιδιών μας.
    ΥΠΑΡΧΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΘΕΟΙ-ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ οι άχρηστοι μπαχαλάκηδες
    τα ρεμάλια ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντιγραφή λέξη-λέξη ήταν το άρθρο του Ν. Θεοδωρίδη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αυγή, που έλεγε ότι δεν υπήρξε γενοκτονία των Ποντίων!!!

    Η εφημερίδα Αυγή δημοσίευσε το Σάββατο που μας πέρασε ένα άρθρο για την Ποντιακή Γενοκτονία με όνομα συντάκτη Νάσος Θεοδωρίδης, δικηγόρος και μέλος της Π.Κ. του ΣΥΝ Αμπελοκήπων, απότι μας πληροφορεί η εφημερίδα δλδ.

    Μόνο που το πραγματικό όνομα του Νάσου Θεοδωρίδη είναι Γεώργιος Νακρατζάς και είναι γιατρός στην Ολλανδία, κι όχι δικηγόρος στους Αμπελόκηπους και το κείμενο αυτό το έγραψε το 2004. Μια γρήγορη ματιά πείθει τον καθένα:
    Ν: Δυστυχώς μέχρι σήμερα ουδείς ειδήμων ασχολήθηκε αντικειμενικά με την ιστορική ανάλυση της άλλης πλευράς της αλήθειας, στο θέμα του ελληνισμού του Πόντου.
    Θ: Δυστυχώς μέχρι σήμερα ουδείς ειδήμων ασχολήθηκε αντικειμενικά με την ιστορική ανάλυση της άλλης πλευράς της αλήθειας στο θέμα του ελληνισμού του Πόντου.
    Ν: Η επιχειρηματολογία των εθνικιστών Ποντίων, σε σχέση με αυτά που υπέφερε ο Ποντιακός λαός από το 1915 έως το 1924, αναφέρεται πράγματι σε πολλές αλήθειες, ταυτόχρονα όμως δεν διστάζει να χρησιμοποιεί μισές αλήθειες, να αποκρύπτει άλλες αλήθειες, και να διαδίδει πολλά ψεύδη.
    Θ: Η επιχειρηματολογία της εθνικιστικής μερίδας των Ποντίων, σε σχέση με αυτά που υπέφερε ο ποντιακός λαός από το 1915 έως το 1924, αναφέρεται πράγματι σε πολλές αλήθειες, ταυτόχρονα όμως δεν διστάζει να χρησιμοποιεί μισές αλήθειες, να αποκρύπτει άλλες αλήθειες και να διαδίδει πολλά ψεύδη.
    Ν: Από κοινωνικής και πολιτικής σκοπιάς το πιο αναληθές κατασκεύασμα είναι η θεωρία του λεγόμενου επαναστατικού αγώνα προς απελευθέρωση του Πόντου από τον τουρκικό ζυγό και την εγκαθίδρυση μιας ελληνικής Ποντιακής Δημοκρατίας.
    Θ: Από κοινωνικής και πολιτικής σκοπιάς το πιο αναληθές κατασκεύασμα είναι η θεωρία του λεγόμενου επαναστατικού αγώνα προς «απελευθέρωση» του Πόντου από τον «τουρκικό ζυγό».
    Ν: Θεωρητικά ο ορισμός απελευθέρωση έχει ρεαλιστικό περιεχόμενο μόνο όταν αφορά σε μια σχετικά μεγάλη εδαφική περιοχή όπου η φίλια εθνική ομάδα αποτελεί την πληθυσμιακή πλειοψηφία. Στην προκειμένη περίπτωση ο ελληνικός πληθυσμός των τριών νομών ή Βιλαετίων του Πόντου αποτελούσε μια σημαντική, μια μικρή ή μια εντελώς ασήμαντη μειοψηφία. Τα στατιστικά στοιχεία, που αφορούν στο έτος 1912, προέρχονται από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Σωτηριάδη. Τα στοιχεία αυτά υιοθέτησε και χρησιμοποίησε η κυβέρνηση του Ελευθερίου Βενιζέλου στις διάφορες διεθνείς συνδιασκέψεις, προς υποστήριξη των εθνικών επιδιώξεων. Λεπτομερώς στο νομό δηλαδή στο Βιλαέτι της Τραπεζούντας οι Έλληνες ανέρχονταν στο 25.9% του συνολικού πληθυσμού, συγκεκριμένα οι Τούρκοι αριθμούσαν 957.866 άτομα ενώ οι Έλληνες ανέρχονταν μόνο σε 353.533.
    Θ: Θεωρητικά ο όρος «απελευθέρωση» μπορεί να έχει αποδεκτό περιεχόμενο μόνο όταν αφορά σε μια σχετικά μεγάλη εδαφική περιοχή όπου η φίλια εθνική ομάδα αποτελεί την πληθυσμιακή πλειοψηφία. Στην προκειμένη περίπτωση ο ελληνικός πληθυσμός των τριών νομών ή Βιλαετίων, του Πόντου αποτελούσε μια σημαντική, μια μικρή ή μια εντελώς ασήμαντη μειοψηφία. Τα επίσημα αυτά στατιστικά στοιχεία, που αφορούν στο έτος 1912, προέρχονται από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Σωτηριάδη. Συγκεκριμένα, στον νομό, δηλαδή στο Βιλαέτι της Τραπεζούντας οι Έλληνες ανέρχονταν μόνο στο 25,9% του συνολικού πληθυσμού, συγκεκριμένα οι Τούρκοι αριθμούσαν 957.866 άτομα ενώ οι Έλληνες ανέρχονταν μόνο σε 353.533.
    Ν: Το πραγματικό αντάρτικο άρχισε μόλις το 1916, όταν οι Ρώσοι κατέλαβαν την πόλη της Τραπεζούντας μεταφέροντας το ρωσο-τουρκικό πολεμικό μέτωπο στην περιοχή της Τραπεζούντας.
    Θ: Το πραγματικό αντάρτικο στον Πόντο άρχισε μόλις το 1916, όταν οι Ρώσοι κατέλαβαν την πόλη της Τραπεζούντας μεταφέροντας το ρωσοτουρκικό πολεμικό μέτωπο στην περιοχή εκείνη.
    Ν: Οργανωτής του ελληνικού αντάρτικου ήταν ο «στρατηγός» Γερμανός Καραβαγγέλης ο οποίος ήρθε στην Σαμψούντα το 1908 ως μητροπολίτης.
    Θ: Οργανωτής του ελληνικού αντάρτικου ήταν ο φανατικός «στρατηγός» Καραβαγγέλης, ο οποίος ήρθε στη Σαμψούντα το 1908 ως μητροπολίτης.
    κ.ο.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ………………………………………………..
    Ας μην αναπαράξουμε όλο το άρθρο, αφού όλο το άρθρο της Αυγής αποτελεί συμπίλημα του πρώτου, αλλά έχει ενδιαφέρον ότι ακόμα και η κατακλείδα του άρθρου είναι αντιγραφή:
    Ν: Ταυτόχρονα οι Πόντιο εθνικιστές καταδικάζουν με θορυβώδη και ταυτόχρονα υστερικό τρόπο τα εγκλήματα Γενοκτονίας που διέπραξε η τουρκική πλευρά απαιτώντας διεθνή αναγνώριση Γενοκτονίας, χωρίς φυσικά να ζητούν συγνώμη από τους Τούρκους για παρόμοια εγκλήματα που έκανε η δική μας πλευρά.
    Θ: Συνεπώς είναι ανεπίτρεπτο να ζητούμε με θορυβώδη τρόπο από την Τουρκία να καταδικάσει τα δικά της εγκλήματα, χωρίς όμως να ζητάμε συγγνώμη για παρόμοια εγκλήματα που έκανε η «δική μας» πλευρά.

    eplatanos.wordpress.com

    - ΑΛΗΤΑΡΑ ΣΙΧΑΜΕΡΕ προβατονιέ
    γράψε κανένα ϋμνο στο Ισλάμ σου
    τσόγλανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τσόγλανε της Συνιστώσας μαστουρας
    το ξέρουμε ότι την βρίσκεται έτσι
    ρε χανουμάκι...


    *

    Απίστευτο καραγκιοζιλίκι και κόμπλεξ από τον γραφικό Μηλιό του ΣΥΡΙΖΑ!
    Δείτε τι δημοσίευσε!!

    Ντροπή και αίσχος.
    Ο γελοίος ο Μηλιός του ΣΥΡΙΖΑ, που θα λύσει τα προβλήματά μας διώχνοντας τις λίγες επιχειρήσεις που υπάρχουν ακόμα εδώ, αφού θα τους αυξήσει τη φορολογίας στος 60-70%, κοινοποιεί αφίσα Μαοκικού Κομμουνιστή που...ποδοπατά τον Ιησού Χριστό!!!!

    Ρε γελοίε γιατί προσβάλεις τους υπόλοιπους που πιστεύουν και θες να τους υφαρπάξεις τους ψήφους;;
    Εμείς δημοσιεύουμε φωτογραφίες που να σφυροκοπούμε το κεφάλι του ινδάλματός σου του Κάστρο ή του Στάλιν;;;

    Καραγκιόζη!!
    ..μάλλον κλόουν-μασκαρά
    στην διεθνιστική!


    Διερωτομαι πως κυκλοφορει στη πιατσα ο Μηλιος με αυτη τη φατσα που εχει.
    Μου θυμιζει μανιακο που παιζει σε ταινια cult της δεκαετιας του 1970.

    Για τη δε κορη του Κωνσταντοπουλου και τη Δουρου, η οψη τους δειχνει οτι κανανε πολλες καταχρησεις στα νιατα τους ...

    αλλα ΓΙΟΣΟΥΦ
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ενώ ένα ....σωστό κτα Πρεβενιό
    θα έλεγε

    ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΟ ?

    - "ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΣΙΠΡΑ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΦΑΣΙΣΤΕΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άμα είσαι "Προοδευτικός" κρύβεται ;;;
    Εντάξει...

    Σκουλαρίκια έχουν και οι ΜΗ προοδευτικοί στις μέρες μας...
    Τέτοιες δημοσιεύσεις όμως στο Facebook δεν κάνει όποιος και όποιος...
    Πόσα κιλά "προοδευτικός" πρέπει να είσαι για να προκαλείς τους άλλους έτσι ;;;

    Βλέπουμε ο "προοδευτικός" Γ. Μηλιός του ΣΥΡΙΖΑ, που θα μας κάνει Κούβα η Βόρεια Κορέα διώχνοντας τις λίγες επιχειρήσεις που υπάρχουν ακόμα εδώ αυξάνοντας τη φορολογία τους και βάζοντας ποσοστά επί του ΤΖΙΡΟΥ σαν εισφορές , κοινοποιεί στο Facebook αφίσα Μαοκικού Κομμουνιστή που ποδοπατά τον Ιησού Χριστό!!!!

    Τόση "προοδευτικότητα" είχαμε καιρό να δούμε!!!
    Αν πάρει πρωτιά ο ΣΥΡΙΖΑ όμως στις 17 -06 -12 τότε ίσως να είναι μία καθημερινότητα αυτό το δείγμα που μας έδωσε...

    ΤΟ Απίστευτο καραγκιοζιλίκι και κόμπλεξ από τον γραφικό Μηλιό του ΣΥΡΙΖΑ !
    Ντροπή και αίσχος.
    Ο γελοίος ο Μηλιός του ΣΥΡΙΖΑ, που θα λύσει τα προβλήματά μας διώχνοντας τις λίγες επιχειρήσεις που υπάρχουν ακόμα εδώ, αφού θα τους αυξήσει τη φορολογίας στος 60-70%, κοινοποιεί αφίσα Μαοκικού Κομμουνιστή που...ποδοπατά τον Ιησού Χριστό!!!!

    Ρε γελοίε γιατί προσβάλεις τους υπόλοιπους που πιστεύουν και θες να τους υφαρπάξεις τους ψήφους;;

    Εμείς δημοσιεύουμε φωτογραφίες που να σφυροκοπούμε το κεφάλι του ινδάλματός σου του Κάστρο ή του Στάλιν;;;

    Καραγκιόζη !!..μάλλον κλόουν, στην διεθνιστική!

    Διερωτομαι πως κυκλοφορει στη πιατσα ο Μηλιος με αυτη τη φατσα που εχει.
    Μου θυμιζει μανιακο που παιζει σε ταινια cult της δεκαετιας του 1970.

    Για τη δε κορη του Κωνσταντοπουλου και τη Δουρου, η οψη τους δειχνει οτι κανανε πολλες καταχρησεις στα νιατα τους ...


    ΑΘΕΟΙ-ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ οι άχρηστοι μπαχαλάκηδες
    τα ρεμάλια ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ.
    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ποια ειναι η ωρα της κρισεως ρε λακη θα βγει ο τσιπρας η φλορετα και θα μας κανει τα τρια δυο και για να μαθαινεις η σφαιρα σκοτωνει εναν εχθρο η ηλιθια και λαθος ψηφος θα σκοτωσει το παιδι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ενοχλεί η αλήθεια τους "επαγγελματίες" ..bloggers !!
    --------------------------------
    Αυτό το προεκλογικό spot της ΝΔ
    που φέρνει ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ τον κάθε ψηφοφόρο , τάραξε τα νερά...

    Ενοχλήθηκαν περισσότερο απ΄όλους ορισμένοι ΔΟΥΡEΙΟΙ ΙΠΠΟΙ που εμφανίζονται σαν blogs...εξεμάνησαν γιατί έχει λέει ... παιδιά το spot !!!

    ( Άλλων κομμάτων spots δεν τους ενόχλησαν ΠΟΤΕ...)_____________
    Όταν ο Α. Παπανδρέου στήριξε μια ολόκληρη προεκλογική εκστρατεία στην μικρή Αννούλα τότε.. "Υποκλινόταν" στην ιδιοφυΐα του...
    ---------------------------------

    Υ.Γ: Φαίνεται πλέον πολύ καθαρά , ακόμα και από όσους έχουν έστω και λίγη σχέση με το blogging , ότι τα επαγγελματικά blogs έχουν ένα μόνο "θεό"...Το ΧΡΗΜΑ...

    Και όσο δεν πέφτει, τόσο επιτίθενται...
    Τα πουλημένα παπαγαλάκια τα πήραν είδηση πολλοί Έλληνες πια ......


    Y.Γ...κρίμα που δεν τα άρπαξες Πρεβενιέ..
    Αν και δεν θα έφταναν με τίποτα
    για να γαμήσεις την Αννούλα του φίλου σου (μία απο τις ακριβότερες γκόμενες στην Ευρώπη τώρα)..
    σιχαμερέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. =================================

    ( Άλλων κομμάτων spots δεν τους ενόχλησαν ΠΟΤΕ...)_____________

    Όταν ο Α. Παπανδρέου στήριξε μια ολόκληρη προεκλογική εκστρατεία στην μικρή Αννούλα τότε..

    "Υποκλινόταν" στην ιδιοφυΐα του...
    ---------------------------------


    Υ.Γ: Φαίνεται πλέον πολύ καθαρά , ακόμα και από όσους έχουν έστω και λίγη σχέση με το blogging , ότι τα επαγγελματικά blogs έχουν ένα μόνο "θεό"...Το ΧΡΗΜΑ...

    Και όσο δεν πέφτει, τόσο επιτίθενται...
    Τα πουλημένα παπαγαλάκια τα πήραν είδηση πολλοί Έλληνες πια ......

    ==================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ 2:24 Μμ.μ.

    Ξέχασες τον Παυλόπουλο της Ν.Δ. που ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες για την "τιμή" που μας έκαναν με το να έλθουν στην Ελλάδα;
    Ο λαός ξύπνησε και δεν μπορείτε να τον κοροϊδέψετε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΑΜΑΡΑΣ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.
    ΡΩΤΗΣΕΤΕ, ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και καλά?
    τι σχέση έχουν αυτοί οι πληρωμένοι γαλάζιοι κολαούζοι των βιομηχάνων των ξενοδόχων και των τραπεζιτών με τη δημόσια αίθουσα που δείχνει το βίντεο????
    Αφού τη κλείνουν την παιδεια και έκοψαν ακόμα και τις διανομές βιβλίων!!!

    Να δειχναν κανα diri το καταλαβαίνω!

    Μουνόπανα κλεφτές, η αυτοκάθαρση εντάξει?
    Φιματικέ δεν θα καταφέρεις να μας ξεπουλήσεις να χτυπάς το κώλο σου κατω.
    Στο επόμενο βίντεο βάλε κανα παιδάκι να ρωτάει με αθώο ύφος.... μπαμπα? ούτε ενα μουνοπανο απ το σκανδαλο βατοπαιδίου φυλάκη?
    μπαμπα? ούτε ένας φυλα΄κη για τα ομόλογα?
    μπαμπά? ο παπούς γιατι δεν έχει τα φάρμακα του καρκινου του και ο φιματικός πήρε 50 μύρια επιδότηση για να κάνει εκλογές?
    μπαμπά? γιατί ο θείος χριστοφοράκος φέρνει δώρα στα γαλάζια και πράσινα συμαθητάκια μου? τα αγαπάει τόσο πολύ????


    ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΈΝΑ ΖΩΑ! ΕΜΕΤΌΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ.


    "ΜΠΑΜΠΑ ΓΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ €;"

    ΡΩΤΑ Η ΚΟΡΗ

    ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!

    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ €;




    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΣΠΟΤΑΚΙ Η ΝΔ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2-3 ΜΟΝΑΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πρρρρρεβενιος!!!!!
    Ο πανάθλιος αποτυχημένος μουζικάντης, προσδοκά ένα μετεκλογικό κομματικό ξεροκόμματο για να επιβιώσει, βιολογικά τουλάχιστον…!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι μπαχαλάκηδες του διαδικτύου!

    Οι παρακάτω σκέψεις μου έχουν δημοσιευθεί και στο παρελθόν αλλά τις αναδημοσιεύω μια και τις τελευταίες ημέρες...
    όλοι όσοι "τολμούμε" να δημοσιοποιούμε επωνύμως τις σκέψεις μας (που είναι ενάντια στους ξεπουλημένους και στους κωλοτούμπες) δεχόμαστε “κακοήθεις” επιθέσεις από “ανώνυμα” φασιστοειδή “ποντίκια” του ….
    συστήματος! Παρακαλώ τους διαχειριστές των Blogs να απομονώσουν τα σκουλήκια αυτά μια και η ανωνυμία δεν πρέπει να είναι συνώνυμο της μη ... ευπρέπειας!

    Όπως είναι γνωστό στην χώρα μας εδώ και χρόνια οι εκάστοτε εξουσίες πολλές φορές χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν κουκουλοφόρους και παρακρατικούς στα πλαίσια ενός μηχανισμού χάλκευσης και υπονόμευσης των λαϊκών αντιδράσεων για τα πεπραγμένα τους.

    Μάλιστα τον τελευταίο καιρό πολλά από τα μέλη του ανίκανου κυβερνητικού θιάσου χρησιμοποιούν για αυτά τα άτομα την λέξη Μπαχαλάκηδες με σκοπό να μας κάνουν να ξεχάσουμε την λέξη "παρακρατικοί" και ότι αυτό σημαίνει για εμάς και την σύνδεση τους για να μη πω τον εναγκαλισμό τους σε κρίσιμες περιόδους με τους μηχανισμούς καταστολής!

    Τώρα που τα ΜΜΕ στην πλειονότητα τους συμπορεύονται μαζί τους αποκρύπτοντας την αλήθεια αλλά και παραπληροφορώντας τον Ελληνικό λαό ο μόνος αντίπαλος που τους έχει απομένει είναι το διαδίκτυο και η δυνατότητα που μας παρέχει για ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων αλλά και πληροφοριών!!!

    Έτσι αφού δημιούργησαν μηχανισμούς παρακολούθησης για όσους θεωρούν επικίνδυνους (με τις γνωστές βαλίτσες της ΕΥΠ) δημιούργησαν και τους Μπαχαλάκηδες του διαδικτύου οι οποίοι περιδιαβαίνουν ολημερής στα διάφοραblogs και site καταγράφοντας πρόσωπα και σκέψεις που ενοχλούν την κοινοβουλευτική χουντοδημοκρατία τους!


    Αυτοί λοιπόν οι αργόμισθοι και ακαλλιέργητοι "πρακτορίσκοι" κρυμμένοι μέσα στην ανωνυμία τους παρεμβαίνουν (τρομάρα τους) σε επώνυμες σκέψεις ως σχολιαστές και με ανόητους χαρακτηρισμούς, ύβρεις ακόμα και με απειλές προσπαθούν να λοιδορήσουν αλλά το κυριότερο να αποπροσανατολίσουν τους αναγνώστες από την ουσία των σκέψεων του εκάστοτε αρθογράφου!

    Σίγουρα οι δημοσιοποιημένες σκέψεις και πληροφορίες δεν σημαίνει ότι πάντα είναι σωστές και αλάθητες αλλά εκεί έχουν δικαίωμα επώνυμοι και ανώνυμοι (στα πλαίσια του πολιτισμένου διαλόγου) να επικροτήσουν ή να αντικρούσουν με ευπρέπεια τα γραφόμενα! Ας γνωρίζουν λοιπόν οι ανώνυμοι "Μπαχαλάκηδες" του διαδικτύου πως όταν καταφεύγουν σε υβρεοσχόλια ...

    1ον δεν πείθουν!
    2ον εκθέτουν το χαμηλό πνευματικό τους επίπεδο!
    3ον χαρακτηρίζονται ως κομματόσκυλα και ρουφιάνοι του συστήματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 6 Ιουνίου 2012 11:08 μ.μ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΠΡΕΒΕΝΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ. Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟ!
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΤΗΣ ΝΔ ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΛΩΠΑΙΔΟ Ε ΚΟΛΩΠΑΙΔΟ!

    ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου