10η Ιουνίου του 1944 ... Μέρα Μνήμης!

19
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Σήμερα συμπληρώνονται εξήντα οχτώ χρόνια από την 10η Ιουνίου του 1944, όπου στο Δίστομο του νομού Βοιωτίας έγινε κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο μια εκ των μεγαλύτερων σφαγών αμάχων από τις στην Ελλάδα Γερμανικές κατοχικές δυνάμεις.
Οι νεκροί του Δίστομου έφτασαν τους 228, εκ των οποίων οι 117 γυναίκες και..........
111 άντρες, ανάμεσά τους 53 παιδιά κάτω των 16 χρόνων.

Ναι από τους Γερμανούς αυτούς τους παγκόσμιους υπανθρώπους και τρομοκράτες οι οποίοι και σήμερα προσπαθούν να καθυποτάξουν για 3η φορά ολόκληρη την Ευρώπη όχι με μάχη σώμα με σώμα (όπου πάντα χάνουν) αλλά με οικονομικό πόλεμο μια και τόσα χρόνια δημιούργησαν στην πατρίδα μας τους σύγχρονους “εφιάλτες” του δικομματισμού τους οποίους κρατούν στο χέρι (για να μη πω από τ’ α@@@@α) αφού  τους δωροδόκησαν, τους έδωσαν μίζες μέσω τον εξοπλισμών αλλά έγιναν και χορηγοί σε κάποιους λόγω “εκτίμησης”!!!.
Για αυτό στις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα πρέπει να αποτελειώσουμε τους σύγχρονους δωσίλογους και προδότες οι οποίοι αφού υπέγραψαν τις επιστολές τις υποταγής και του “Ναι σε όλα” (στην σύγχρονη απόγονο των Es-Es την κ. Μέρκελ και το σκουλήκι που ονομάζεται Σόιμπλερ) τώρα μας μιλούν για επαναδιαπραγμάτευση και για συνευθύνη!
Δώστε τους το μάθημα που τους αξίζει έχοντας στο μυαλό σας τους 300 του Λεωνίδα, το Κολοκοτρώνη αλλά και τους παππούδες μας που άφησαν τα κόκαλα τους στις χιονισμένες οροσειρές της Πίνδου το 40 και μετά στους δρόμους της Αθήνας από τα πυρά των Γερμανών ή την πείνα!
Τώρα δεν μας απειλούν με βόμβες και ριπές από αυτόματα όπλα αλλά μας βομβαρδίζουν από τα τηλεπαράθυρα των πρακτόρων και των χαφιέδων τους με εκβιαστικά και τρομολαγνικά σενάρια θέλοντας να μας αρπάξουν την ψήφο μας για να παραγράψουν τις ποινικές και πολιτικές τους ευθύνες αλλά και για να ολοκληρώσουν την εξαθλίωση μας.
Κλείστε τα τηλεπαράθυρα που έκαναν επί μέρες μείζον θέμα (στημένο κατά την γνώμη μου) τα χαστούκια και τους “ευπρεπείς” διαλόγους μεταξύ μελών του “μπουρδέλου” (όπως το κατάντησαν κοινοβουλίου) αγνοώντας τα καθημερινά “μπούκα” των ληστών στα σπίτια και τις περιουσίες μας, την αγωνία των αρρώστων που δεν βρίσκουν τα φάρμακα τους, την απελπισία των ανέργων που κάθε μέρα βλέπουν να μεγαλώνει η πολυπληθείς παρέα τους (έχουν φτάσει 1.100.000 επίσημα αλλά σίγουρα ξεπερνούν το 1.500.000) αλλά και το άδοξο τέλος των αυτοχείρων οι οποίοι λυγίζουν από τα οικονομικά τους  προβλήματα.
Ολοκληρώστε αυτό που “σοφά” πράξατε στις εκλογές της 6ης Μαΐου στέλνοντας τους εκεί που τους αξίζει δηλ. κάποιους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και άλλους στην … Φυλακή!

Υποσημείωση
Δείτε το παρακάτω βίντεο για να διαπιστώσετε για άλλη μία φορά τον “πολιτισμό” αυτών που μας κουνάνε το δάκτυλο και μας στέλνουν τελεσίγραφα για να εκλέξουμε τους εγχώριους υποτακτικούς και υπαλλήλους τους!

http://www.youtube.com/watch?v=uC4lSp2aNiA&feature=player_embedded

Δημοσίευση σχολίου

19Σχόλια
  1. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ,ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ,ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

    ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΠΛΑΣΤΑ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

    ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΑΗΔΙΕΣ

    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ .ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΚΥΡΟ ΛΕΥΚΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΧΗ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ "ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΕΣ". ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Η ΠΑΙΑΝΙΑ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δείτε εδώ τι περιουσία έχουν αυτοί που σου λένε ότι πρέπει να πεινάσεις για να σωθεί η χώρα ! ! !

    Άννα Νταλάρα: 880.000 ευρώ και(μετοχές αξίας 1.8 εκατ. ευρώ λέμε οεο

    ΑΛ. ΑΛΑΒΑΝΟΣ:

    Εισοδήματα: 197.143 ευρώ (Τα 21.000 από αυτά δόθηκαν υπέρ του κόμματος)

    Ακίνητα:
    Στην Τήνο: 1 ξενοδοχείο. 1 κατάστημα, το 50% οικίας, 1 διαμέρισμα
    και το 50% δύο αγροτεμαχίων στο Σαρακηνυγό.

    Σύζυγος Αλ. Αλαβάνου:
    1 διαμέρισμα στις Βρυξέλλες
    Το 50% οικίας στην Τήνο
    1 οικία στην Παλαιά Πεντέλη και 1 στα Χανιά
    1 διαμέρισμα στα Χανιά και 1 στην Αθήνα
    1 αγροτεμάχιο στα Καμπουριανά και το 50% δύο αγροτεμαχίων στο Σαρακηνυγό.
    3 αποθήκες

    Μετοχές: Πλούσιο χαρτοφυλάκιο με τη σύζυγο του (κυρίως σε τράπεζες) και 2 αυτοκίνητα

    Γρ. Ψαριανός:
    119.369 εισόδημα
    1 σπίτι 757τμ
    1 οικόπεδο 7000 τμ
    1 οικόπεδο Άνδρο 1127τμ
    1 γραφείο ψυχικό 151 τμ το 2008 188.000 ευρω αγορά με δανεισμό
    Καταθέσεις 79.237


    ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που σπούδασε το τέκνο της εις τα εξωτερικά η Παπαρήγα? Με τι λεφτά? Γιατί δεν το έστειλε στο παν/μιο της Β.Κορεας ή της Κουβας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ?!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΙΩΘΩ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ,ΘΛΥΨΗ Κ ΠΟΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΒΑΣΤΑΚΤΑ,ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ Κ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΔΙΑΒΑΖΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ 16ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Σ'ΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΩΡΙΟ ΚΙ'ΕΦΑΓΕ ΜΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ,ΚΙ'ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΟΤΕΡΩΝ.
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΑΓΚΩΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ.ΔΕ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΖΟΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΖΟΙ ΝΑ Σ ΑΚΟΥΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το νταμπλμαουθ.... αφορα την γερμανια και την τοτε ιστορια της ελλαδος. μην μπερδευεις τα αμπερδευτα. η τοτε κυβερνηση μεταξα, που χαιρετουσε αρχαιοελληνικα, ηταν εχθρος της γερμανιας και την πολεμησε.
    αφηστε τις σαχλαμαρες διοτι γελοιοποιειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΛΕΜΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑΞΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναι ρε ασχετε. τους πολεμησε και τους ιταλους και τους γερμανους.
    αντιθετως η τοτε εν ελλαδι ακροαριστερα επειδη η γερμανια ηταν συμμαχος του στάλιν, ειχε κανει τοτε κοπλακια για να μην πολεμησουμε.
    τι βαθμο ειχες στην ιστορια στο γυμνασιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΧΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΕΓΩ ΛΕΩ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ 1940 ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ.
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 37 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ(ΨΗΦΙΖΑ ΠΑΣΟΚ (Η ΚΡΗΤΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ..ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ..ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ενας Ξυριζαιος δεν βλεπω να απαντα για το μακεδονικο, θρακη , λαθρο κτλ,μονο μια καραμελα φασιστες κ φασιστες ..αντε σε καμια αλλη χωρα ρε απλυτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καθως ερχεστε φέρτε και τίποτα να φάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φυσικά και υπάρχει ένα τμήμα αγανακτισμένων ανθρώπων, Ελλήνων, που σας ψήφισε από αντίδραση για την πολιτική ΔΙΑΦΘΟΡΑ, το οποίο βέβαια δεν έχει λόγο να σας ξαναψηφίσει.
    Συνεπώς θα δούμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πόσοι χρυσαυγίτες ιδεολόγοι υπάρχουν. Αναμένουμε να δούμε ΠΟΣΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΣΥ 9.04 ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΑΠΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΡΗΧΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εχουν τα παλληκαρια της χρυσης αυγουλας να μας πουν κατι για την σημερινη επετειο της σφαγης στο Διστομο;;;; περιμενω εχουν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΣΥΝΧΡΟΝΟΙ Η ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΣΙΑΖΑΝ ΖΩΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΘΥΣΙΑΖΑΝ ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΟΡΕΑ-ΙΡΑΚ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ 9/11, ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΠΛΟΥΤΟ, ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΧΡΟΝΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου