Ο λαός τιμώρησε τους προδότες και τους εκβιαστές!

12
Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός


Ο πρώτος “γύρος” των εκλογών της 6ης Μαΐου έληξε με νικητή τον λαό στα .... σημεία!
Σίγουρα όμως απομένει ακόμα πολύς δρόμος για να ξεφορτωθούμε για πάντα αυτούς όλους τους ψευτοκλεφταράδες που μας κορόιδεψαν και μας λοιδόρησαν πολλές........ φορές τα τελευταία χρόνια!
Προσωπικά θεωρώ “Σοφό” το αποτέλεσμα μια και εκτός από την καταδίκη του δικομματισμού, εξαφάνισε και αρκετούς από τους πρωτοκλασάτους “ξερόλες” του, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα περιφερόταν στα κανάλια των αφεντάδων τους προσπαθώντας με περισπούδαστες ακαταλαβίστικες αναλύσεις και υποσχέσεις να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου και από θήτες … να τους ορίσουμε ξανά … σωτήρες μας.
Στο καλό υπερ-φλύαροι "Καραγκιόζηδες" και ελπίζω σε πολλούς από εσάς πέρα από τις πολιτικές ευθύνες να σας αποδοθούν σύντομα και ποινικές, για να πληρώσετε τα ανομήματα σας!
Αναλύοντας τα ποσοστά πέρα από την πανωλεθρία του ΠΑΣΟΚ της Ν.Δ (και των λοιπών συγγενών ΛΑ.Ο.Σ και ΔΗΣΥ) διακρίνουμε ότι ο Ελληνικός λαός (και κυρίως η νεολαία) αρχίζει να εμπιστεύεται άλλες δυνάμεις για να τον οδηγήσουν μακριά από το βούρκο και την λάσπη που τον έριξαν οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες των τελευταίων 30 χρόνων!
Σίγουρα ο δρόμος θα είναι δύσκολος μια και τα λαμόγια έχουν διαβρώσει πρόσωπα και συνειδήσεις αλλά ευελπιστώ ότι μέσα από αυτή την διαδικασία θα ξεχωρίσει η "φύρα από το στάρι" αλλάζοντας το πολιτικό και όχι μόνο σκηνικό της χώρας μας.
Ήδη διαπιστώσαμε (πριν αλλά και μετά από τις εκλογές ) πως συνεχίζεται η μόνιμη “ακαμψία” του ΚΚΕ να ξεφύγει όπως απαιτούν οι καιροί από τις τακτικές και τις μεθόδους της παλαιοκομματικής ηγετικής του ομάδας.
Επίσης τώρα όλοι εκφράζουν την έκπληξη και τον αποτροπιασμό τους για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο αναθεματίζοντας αυτούς που την ψήφισαν και όχι αυτούς που της επέτρεψαν με την ανεπάρκεια και τις παραλήψεις τους να ανδρωθεί και να βρει έδαφος σε πολλούς εξοργισμένους ... συμπολίτες μας!
Φίλες/οι η γενιά μας αποδείχτηκε “μικρή” και “ανίκανη” να προβλέψει και να αξιολογήσει πρόσωπα και καταστάσεις αλλά ήρθε η ώρα το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών να γίνει η αφετηρία μίας νέας εποχής στην οποία θα κυριαρχήσουν άλλα πρόσωπα, άλλες ιδέες και άλλα ήθη τα οποία θα μας δώσουν το δικαίωμα να ελπίσουμε σε καλύτερες μέρες για εμάς, αλλά το κυριότερο σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας!
 

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια
  1. ΤΑ ΜΜΕ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΣΧΗΜΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ,ΞΕΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ Η ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΟΥΝ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΑΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΣ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...EΠΙΣΗΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 8 ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΜΙΣΘΟ? ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΒΓΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μεγαλε, αν δεν παρετε απαντηση,
    σημαινει οτι σας δουλευουν
    οποτε στις επαναληπτικες
    ψηφιστε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ- τι αλλο;
    -ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην ασχολείσθε ΚΑΙ ..καθόλου.
    Τα πράγματα είναι πολύ πιο άπλα απ'οτι φαντάζεσθε.

    Στην Ελλάδα ο κόσμος ψηφίζει με την μόδα και με το "τι τον συμφέρει να ακούει".
    Το 1981 ο κόσμος ήθελε αλλαγή με τον Ανδρέα.

    Το 1985 με τους μισούς ΠΑΣΟΚΟΥΣ βολεμένους στο δημόσιο,οι άλλοι μισοί έδιναν τη νίκη στο ΠΑΣΟΚ για να προλάβουν να διορισθούν και αυτοί.
    Έπρεπε να περάσουν 3 εκλογικές αναμετρήσεις,το 1989, να βουίζει όλη η Ελλάδα από τα ΣΚΆΝΔΑΛΑ του Ανδρέα για να μπορέσει ο Μητσοτάκης να κάνει την κυβέρνηση του.
    Το 1993 ο κόσμος έδωσε τη νίκη στο ΠΑΣΟΚ γιατί τόλμησε η Ν.Δ. να βάλλει λίγη τάξη στην Ελλάδα.

    Το 1996 ο κόσμος θαμπωμένος από το ΚΟΛΟΣΙΑΙΟ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ του Σημίτη του έδωσε πάλι τη νίκη.
    Το 2000 ο Σημίτης παίρνοντας, όπως πήρε τις εκλογές,επιβραβεύτηκε για το χρηματιστήριο,για τις μίζες και τη διαπλοκή.
    Το 2004 ο Καραμανλής είδε και έπαθε να κερδίσει τις εκλογές, μετά τα όσα μύρια είχαν προηγηθεί.

    Το 2007 ήταν η μεγαλύτερη ΕΚΠΛΗΞΗ της μεταπολίτευσης.
    Μιλάμε για τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΡΙΑΜΒΟ του Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    Εν μέσω ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κατορθώνει και παίρνει τις εκλογές.
    Ανέλπιστος θρίαμβος,τέτοιος που ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ μέσα και έξω από την Ελλάδα, δεν το περίμενε.

    Ε...κάψανε και την Αθήνα, για να ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝΕ μια και καλή +

    Το 2009 ο Γιωργάκης υποσχέθηκε τα πάντα για να πάρει τις εκλογές.
    Το 2012 ο Τσιπροκαμένος υποσχέθηκαν Ελληνογερμανικό πόλεμο και πήραν κοντά στα 30% μαζί.
    _____________________________________
    Βλέπετε λοιπόν καμιά διαφορά όλα ΑΥΤΑ
    τα χρόνια ?
    Πάντα το ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ του ΣΩΤΗΡΑ, του από ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΥ.
    Πάντα δε η Ν.Δ... ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ !!

    Είδατε πουθενά γραμμένο, ή , ακούσατε πουθενά να ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ
    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ?
    Είδατε πουθενά να γράφεται ότι το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε?
    Όχι, η Ν.Δ. ήταν ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ...

    Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά με τον Καμμένο δεν έχει ασχοληθεί ΚΑΝΕΙΣ, λες και δεν ΥΠΑΡΧΕΙ. Ίσως γιατί είναι ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ,ίσως γιατί έκανε το "ΚΑΘΗΚΟΝ" απέναντι στη Ν.Δ.

    ΠΑΝΤΑ Η Ν.Δ. ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ...οι άλλοι είναι ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ.
    Εεε βάζουν και οι ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ το χεράκι τους και δένει το γλυκό.


    Υ.Γ. Ο Τσίπρας με τον Καμμένο θα το ρίξουν στο ΤΣΑΜΙΚΟ τώρα
    αλλά όλοι θα ασχολούνται με τον Σαμαρά.
    Ο δε Βενιζέλος θα ΑΝΑΜΟΡΦΩΝΕΙ το ΚΟΜΜΑ, που διέλυσε ο προηγούμενος ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ο ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΓ2. Οι εργαζόμενοι ΝΔ. ΠΑΣΟΚ κλπ φιλε είναι χομπίστες. Χόμπυ είναι να δουλεύεις για το κόμμα που αγαπάς. Δεν δικαιούσαι μισθό. Έλεος με τον καθένα εδώ μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ, ΟΙ "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΔ" ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ? ΓΙΑ ΜΕΣ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ELEOS ME SENA TH ND KAI TO PASOK POY NOMIZETAI OTI TO RSOMI MAS EINAI XOMPY SAS.SAN DEN NTREPESAI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΑ ΚΙΜΠΟΥΤΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ..
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ
    ΤΑ "ΚΑΚΑΛΑ ΜΑΛΙΑ"
    ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΠΕΟΥΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ....

    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ
    ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γουσταροοοοοοο
    τσιπρας και ξερο ψωμι
    μην αφησεις τιποτε ορθιο μεγαλε
    ετσι και αλιως αυτοι που σε ψηφισαν δεν ειχαν ποτε τιποτε να χασουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παίδες, οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ , όσο κολλημμένοι και να ήταν, δώσανε ένα καλό μάθημα στο κόμμα που πίστευαν! Οι θιασώτες της ΝΔ και της μπούρδας του Σαμαρά (ο οποίος είναι πολύ λίγος για αρχηγός οποιουδήποτε κόμματος στην Ελλάδα που ξύπνησε) δεν ενήργησαν με ξύπνιο μυαλό αλλά αποδείχτηκαν προβληματικοί 1.189.000 Έλληνες που παίρνουν στο λαιμό τους και τους υπόλοιπους και επιπλέον μπόνους - δωράκι 50 έδρες λόγω της απύθμενης αλητείας του Παυλόπουλου με το νόμο περί εκλογικού συστήματος. Στις επόμενες εκλογές, δεν ξέρω τι θα κάνετε , αλλά ο Σαμαράς πρέπει να πάει πάτο για να βγάλετε και κανέναν της προκοπής από κει μέσα . Επιτέλους, ο ένας με τα κοκορέτσια, ο άλλος ο σούπερ λαικιστής κωλοτούμπας, σας τελειώσανε τα στελέχη ρε παιδιά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό δεν μου λέει κάτι. Θέλω αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών και επειδή πολλοί θα κυκλοφορούν (λέμε τώρα) εκτός Βουλής από δω και μπρος και ποινικές διώξεις στους καταχραστές ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου