Η Σοφία Σακοράφα έσπασε τα κοντέρ και έκανε βολή κοντά στις 70 χιλ. ψήφους

7
Ως αθλήτρια του ακοντισμού, κάποτε έκανε παγκόσμιο ρεκόρ και κέρδισε άφθονες «πρωτιές». Τώρα η Σοφία Σακοράφα κερδίζει και μια πολιτική, εντυπωσιακή πρωτιά: Εκλέγεται βουλευτής με τους περισσότερους σταυρούς, από κάθε άλλον ή άλλη, από όλα τα κόμματα, σε όλη τη χώρα.
Με καταμετρημένο το 64,51% των ψήφων, την υποψήφια – βουλευτή, πλέον- με το ΣΥΡΙΖΑ έχουν τιμήσει........
47.259 ψηφοφόροι στη Β' Αθήνας. Ο συνολικός αριθμός των σταυρών που θα λάβει πιθανότατα θα προσεγγίσει τις εβδομήντα χιλιάδες.
Πρόκειται για επίδοση ... σαρωτική. Ναι μεν η συγκεκριμένη, αχανής περιφέρεια αντιστοιχεί σε πολύ μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων, αλλά εκ παραδόσεως σε αυτήν κατέρχονται πολλά γνωστά, «βαριά» ονόματα στις λίστες -όλων των κομμάτων. Έτσι, οι εκλογείς έχουν τη δυνατότητα να «μοιράσουν» τις προτιμήσεις τους, με κάποια ισομέρεια. Όποιος ή όποια ... σαρώνει σε αυτήν την περιφέρεια, τη μεγαλύτερη της χώρας, καταγράφει τη μεγαλύτερη δημοτικότητα.
Η τύχη ενίοτε παίζει ... με το ημερολόγιο. Η Σοφία Σακοράφα αναδείχθηκε «πρωταθλήτρια» στις εκλογές, ακριβώς στη δεύτερη επέτειο της πολιτικής «ανταρσίας» που την έκανε τόσο δημοφιλή. Ήταν 6 Μαϊου του 2010, όταν η κυρία Σακοράφα δήλωσε «παρούσα» κατά τη διάρκεια της ψήφισης του Μνημονίου στη Βουλή. Η συνέχεια ήταν προδιαγεγραμμένη: Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ την διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Η κυρία Σακοράφα παρέμεινε στο Κοινοβούλιο, ως ανεξάρτητη βουλευτής.
Είναι προφανές, λοιπόν, ότι η προτίμηση που έδειξαν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο της παλιάς αθλήτριας και «εξοβελισμένης» από το ΠΑΣΟΚ πολιτικού απέρρεε από το ... έγκαιρο της «ανταρσίας» της: Αρνήθηκε από την αρχή να εγκρίνει την είσοδο της χώρας στο «μνημονιακό» δρόμο. Αυτό το εκτίμησαν δεόντως όσοι στήριξαν ΣΥΡΙΖΑ, στη Β' Αθήνας. 

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια
  1. Ο κόσμος διψάει για εντιμότητα,πράγμα σπάνιο σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΜΜΕ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΣΧΗΜΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ,ΞΕΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ Η ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΟΥΝ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΑΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΣ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 70.000 ΣΤΟΜΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΚΙΜΠΟΥΤΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...


    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΑΛΑΝΙΑ.

    ΝΑ ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΜΟΝΑ ΣΑΣ
    ΣΤΗΝ ΛΩΡΙΖΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11.57 Για πες μας ποιοι είναι αυτοί οι σωτήρες;. Γιατί δεν τολμάς;. Ανώνυμος είσαι ή μηπως έφαγες φούμο στις εκλογές και φοάσαι ακόμα και ην ανωνυμία σου εθνοσωτήρα;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σοφία = τίμια αγωνίστρια

    Να δούμε τι θα γίνει με το ΜΕΓΑ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Mall Athens..

    Θα το κυνηγήσετε μέχρι τέλους Σοφία μαζί με τον Αλέξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΓΡΑΦΩ
    ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΑΣ +

    φοβεροοόoooooooo..
    Βρήκανε Υπουργό Οικονομικών οι Τσιπροκαμμένοι..

    απολαύστε..χιχιχιχ

    Υπέροχο μέτρο από ΣΥΡΙΖΑ:
    Ο Στρατούλης εγγυάται τις καταθέσεις... αλλά θα χρησιμοποιήσει για επενδύσεις και ανάπτυξη !!!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις αξιοποιήσει υπέρ της ανάπτυξης δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Δημήτρης Στρατούλης. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι τράπεζες πρέπει να λειτουργήσουν με δημόσιο έλεγχο, προκειμένου να προχωρήσουν δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις και να δοθεί ρευστότητα στην αγορά.

    Ειδικότερα, σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τις τράπεζες εφόσον δεν προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίησή τους, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταχθεί υπέρ της καταγγελίας του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, ο Δημήτρης Στρατούλης ανέφερε ότι υπάρχουν 165 δισ. ευρώ στις τράπεζες με τη μορφή καταθέσεων.

    Σε ερώτηση εάν θα δεσμευθούν οι καταθέσεις των πολιτών, ο κ. Στρατούλης σημείωσε: «Εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».

    [κι αν η επενδύσεις στην ανάπτυξη πάνε στραβά... πέταξαν και οι καταθέσεις των πολιτών... ξέχασε να πει]_____________


    ΒΕΒΑΙΑ... Οι καταθέσεις έφυγαν!
    Γι αυτό η Α΄Αθήνας... Πειραιάς κλπ πλούσιες περιοχές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ !
    Περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της χρεοκοπίας για να τις.πολλαπλασιάσουν !

    _______________________________
    Ο μεγας οικονομολογος Στρατουλης
    βρηκε τα λεφτα !

    Θελει να μας πει οτι 165δις ειναι παρκαρισμενα;
    Ελεος .....ρεεεεεεεεεεεεεεεε καμμένοι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΕ,ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;ΜΟΝΟ ΣΑΛΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ,ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου