Μεγάλο πρόβλημα η εφορία!

Από το Δημόσιο απειλούν να πάρουν τα χρήματα (1,2 εκατ. ευρώ) του δανείου που προορίζεται για την αδειοδότηση της ΑΕΚ και όλα πλέον είναι στον αέρα…

Φαίνεται πως οι αποκαλύψεις του πρώην οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ Βασίλη Πουλάκου σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News αποτελούν τεράστιο (και ίσως να γίνουν αξεπέραστο) εμπόδιο για την εξασφάλιση της αδειοδότησης της «κιτρινόμαυρης» εταιρίας, σύμφωνα με το gazzetta.gr..


Τι εννοούμε με τα παραπάνω; Πως έπειτα από τις δηλώσεις του κ. Πουλάκου σύμφωνα με τις οποίες τα τελευταία χρόνια (ίσως μικρότερο διάστημα) η ΠΑΕ δεν πληρώνει ως όφειλε να κάνει τις διακανονισμένες δόσεις προς την εφορία έπειτα την υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 44 στο Δημόσιο απειλούν να πάρουν τα χρήματα που προορίζονται για την UEFA!

Κάτι που σημαίνει πως δεν θα μπουν καν τα χρήματα που απαιτούναι (1,2 εκατ. ευρώ) στον τραπεζικό λογαριασμό της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ μια και αν κάνει πράξη το Δημόσιο την απειλή προς την ΑΕΚ τότε δεν θα υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής των υποχρεώσεων που έχουν διακανονιστεί με τέτοιο τρόπο προκειμένου να μην έχει ισχύ η ποινή αποκλεισμού για ένα χρόνο που έχει επιβληθεί στην ΠΑΕ και το πρόστιμο των 150.000 ευρώ…

Το θέμα χειρίζεται (και ασχολείται αποκλειστικά με αυτό τούτες τις κρίσιμες ώρες) ο πρόεδρος της ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος που δίνει… μάχη για να πετύχει ένα deal που δεν θα φέρει τον αποκλεισμό της ομάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.