«Γιαουρτοκαταπέλτης» βρέθηκε στην πλατεία Εξαρχείων!

5
 Γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης

Μια πολεμική πολιορκητική μηχανή με βεληνεκές που μπορεί να στείλει ένα γιαούρτι από σημείο εκτός της απαγορευμένης ζώνης, κατευθείαν πάνω στην εξέδρα των επισήμων, ανακαλύφθηκε παραμονές της κρίσιμης παρέλασης


Καταιγίδα γιαουρτιών με τη βοήθεια ρωμαϊκού καταπέλτη, ετοίμαζαν για την ημέρα της παρέλασης, οι γνωστοί-άγνωστοι, που όπως.........
φαίνεται θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να ξεπεράσουν από αέρος, τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και τον έλεγχο στα σημεία προσέγγισης της παρέλασης.
Μονάδες της αστυνομίας, ύστερα από πληροφορίες, που κατά πάσα πιθανότητα προέρχονταν από αντίπαλη ομάδα που ήθελε να προωθήσει τη διαμαρτυρία με νεράντζια, ανακάλυψαν ένα καταπέλτη έτοιμο για χρήση, κρυμμένο μέσα στους θάμνους της πλατείας.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε έλεγχο που έγινε στην ευρύτερη περιοχή, διαπιστώθηκε ότι λίγα μέτρα πιο δίπλα, βρίσκονταν κρυμμένα 30 γιαούρτια χαμηλών λιπαρών. Μέσα στα γαιούρτια, βρίσκοταν τοποθετημένες ασύρματες μικροκάμερες, ώστε να καταγράψουν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τις αντιδράσεις των επισήμων καθώς θα έβλεπαν τον κεσέ να πλησιάζει,  προκειμένου να ανέβουν μετά στο youtube.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια
  1. Χωρίς πέτσα και με λίγα λιπαρά παρακαλώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΦΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΛΟΦΡΕΣΚΟ ΠΡΟΒΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΓΙΕΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και στο Πεδίο του Αρεως βρέθηκαν τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια μοντελισμού μεγάλου βεληνεκές με κάμερες πάνω τους έτοιμα για απογείωση. Από ότι φαίνεται και αυτά δεν πρόλαβαν οι γνωστοί άγνωστοι να τα χρησιμοποιήσουν σαν καμικάζι και που όπως φαίνεται θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να ξεπεράσουν από αέρος, τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και τον έλεγχο στα σημεία προσέγγισης της παρέλασης.
    Φωτογραφίες δεν πρόλαβαν να τραβηχτούν γιατί η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση. Τα αεροπλανάκια κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς και δόθηκαν στα παιδιά τους για να παίζουν….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου