Άρχισαν τα ... όργανα!

3
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Εκλογές μας έρχονται με βήμα ταχύ και τα πολιτικά λαμόγια με τους δημοσιοκάφρους άρχισαν συνεταιρικά και ξεδιάντροπα το γαιτανάκι του εκβιασμού για να μας τρομοκρατήσουν με ψευδοδιλλήματα αλλά και με “στημένα” σκηνικά βίας!
Ξέρουν ότι αν αποκατασταθεί η Δημοκρατία πολλοί εξ αυτών θα σαπίσουν στην φυλακή (μια και έχει καταργηθεί η θανατική ποινή) οπότε θα κάνουν τα....... αδύνατα δυνατά για να κρατηθούν στην εξουσία!
Είμαι σίγουρος ότι θα ακούσουμε και θα ζήσουμε απίστευτες καταστάσεις για αυτό όλοι μας θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι ... σκεπτόμενοι πάντα όχι αυτό που μας προβάλουν αλλά αυτό που θέλουν να πετύχουν μέσω αυτού!
 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
  1. εγω θα ελεγα να κανουμε κατι πιο απλο.στα πρωιναδικα,τα μεσημεραδικα και στα δελτια ειδησεων,μολις αρχιζουν οι δημοσιογραφοι τη συζητηση με τους πολιτικους,αλλαζουμε καναλι.ουτως η αλλως ξερουμε και τι θα πουν οι ιδιοι,και οι δημοσιογραφοι θα τους ρωτουν αυτα που εχουν ηδη συμφωνησει.και εκτος απο καμμια φορα στη χαση και στη φεξη που καλουν και καποιον απο αλλο κομμα,οι καλεσμενοι ειναι παντα κυριως απο ΠΑΣΟΚ,ΝΔ.αυτους θελουν να σπρωξουν και ας κανουν οτι τσακωνονται.οποιος απο τους δυο και αν βγει κυβερνηση,παλι μαζι θα τα ξεκοκαλλησουν.την καλησπερα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μεχρι τισ εκλογεσ να μιλαμε ολοι μονο για τα μικρα κομματα.
    μην διαφημιζετε τα μεγαλα κομματα και τους κλεφτες.
    μετα θα βαρατε το κεφαλι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΠΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΑΜΕ.

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου