ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ...​ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ !

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας

Είναι κοινά παραδεκτό ότι δεν έχουν γίνει ποτέ τόσες πολλές διαγραφές ξανά μαζί και από τα δύο μεγάλα κόμματα ! ! !
Μπορεί τα μέτρα να ψηφίστηκαν στην Ελληνική βουλή αλλά οι διαγραφές μάλλον συντονισμένα έγιναν... με κύριο στόχο το ανακάτεμα της πολιτικής τράπουλας !
Οι 21 διαγραφέντες της Ν.Δ. μάλλον κάτι ετοιμάζουν όλοι μαζί κινούμενοι ...........
"αντιμνημονιακά" ενώ στη σκακιέρα του ΛΑΟΣ μάλλον παραμένει ο Άδωνις Γεωργιάδης χωρίς το Βορίδη που παρά του ότι του ζητήθηκε να παραμείνει στην κυβέρνηση Παπαδήμου από τον ίδιο τον πρωθυπουργό βάζει πλώρη για την Ν.Δ. !

Πάντως οι εξελίξεις σύμφωνα με πολιτικούς κύκλους δημιουργούν μια "πιο προσιτή Ν.Δ." πολιτικά, ένα προβληματισμένο ΛΑΟΣ με απώλειες και ένα κατακερματισμένο αριστερό ΠΑΣΟΚ που θα βρει στέγη στον Κουβέλη !
Όσο για την Ντόρα Μπακογιάνη μάλλον αδιάφορα ήταν τα χθεσινά πολιτικά αιρετικά πεπραγμένα...
Και το ερώτημα παραμένει να πάρουμε τα μέτρα... και να πάρουμε τα λεφτά ή να μην τα πάρουμε.... και να γυρίσουμε στη δραχμή :
Και η Βουλή το απάντησε με 199 ΝΑΙ να μείνουμε στο Ευρώ και στις αγορές εκταμιεύοντας ουσιαστικά και την επόμενη δόση των 89 δις Ευρώ απόφαση καθοριστική για τις οικονομικές εξελίξεις στην χώρα μας και το μόνο που έμεινε από το ΟΧΙ ήταν οι διαγραφέντες και τα καμμένα κτίρια της επόμενης ημέρας που ξημέρωσε...


Σας ευχαριστώ,

Νίκος Κούτρικας
Οικονομικός Συντάκτης