Απογοητεύτηκε η ΔΗΜ.ΑΡ.

5
Ο υπεύθυνος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής της ΔΗΜ.ΑΡ. Γεράσιμος Γεωργάτος αναφερόμενος στην καταψήφιση από τους Αριστερούς (Die Linke) του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα, στη γερμανική βουλή δήλωσε τα εξής:

"Τουλάχιστον απογοήτευση προκάλεσε η καταψήφιση του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα από το κόμμα "Aριστερά"..
(Die Linke), κατά τη σημερινή ψηφοφορία στη γερμανική βουλή. Αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες ώρες η Ελλάδα και οι έλληνες πολίτες χρειάζονται την άμεση και έμπρακτη αλληλεγγύη αντί για τον επαναστατικό δρόμο του συμβιβασμού με το λαϊκισμό. Ευτυχώς, άλλες προοδευτικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις - SPD και Πράσινοι -, δεν ακολούθησαν τον ίδιο ολισθηρό δρόμο στο γερμανικό κοινοβούλιο."

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια
  1. Μήπως πρέπει να αναρωτηθεί πόσο Αριστερός είναι ο ίδιος που υποστηρίζει το πακέτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν διαβασεις το σκεπτικο της καταψηφισης απο την DIE LINKE θα καταλαβεις οτι αδυνατουν να καταλαβουν τα δεκανικια του καταρρεοντος δικομματισμου και τα κουβελικα αναχωματα:
    οτι το μνημονιο προστατευει μονο τους πιστωτες και θαβει την χωρα μας
    αλλα οταν απο αριστερα του αγωνα μεταλασσεσαι σε υπομονετικο συλλεκτη πασοκοσκουπιδιων και απογοητευμενων ψηφοφορων το εχεις χασει το παιχνιδι πριν καν ξεκινησει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παπαρια αριστερα εισαστε εκι στο κουβελεϊκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Δημοκρατική Αριστερά βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Στην επίσημη ιστοσελίδα του το Κόμμα της Αριστεράς (Die Linke), αναφέρεται στο θέμα με τίτλο:"Retten statt Sterbehilfe", που σημαίνει "Σωτηρία αντί Ευθανασίας". ( Βλέπε:http://www.die-linke.de/nc/dielinke/nachrichten/detail/zurueck/aktuell/artikel/retten-statt-sterbehilfe/
    Ο εκπρόσωπος του κόμματος Γκύζι χαρακτήρισε το πακέτο σωτηρία των τραπεζών και καταδίκη του ελληνικού λαού, ζητώντας πραγματική βοήθεια προς την Ελλάδα. Εαν η Δημ.Αρ πιστεύει ότι το γερμανικό κοινοβούλιο θέλει πραγματικά τη βοήθεια προς τη χώρα μας , τότε γιατί δεν ψηφίζει και το μνημόνιο, ή κάνει πως το καταψηφίζει όσο είναι στην αντιπολίτευση. Μετά τον δεξιό κωλοτούμπα σε λίγο θα έχουμε και τον αριστερό!

    Αλ.εξαδρος Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ ΚΑΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου