Ενώ οι προδότες συνασπίζονται, οι αντίθετες προς αυτούς πολιτικές δυνάμεις κατακερματίζονται!

4
Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Η είδηση …

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, το βράδυ του Σαββάτου, στο σταθμό του μετρό του Αιγάλεω μετά τον εντοπισμό ισχυρής εμπρηστικής βόμβας στο τελευταίο βαγόνι του συρμού που θα ξεκινούσε σε λίγη ώρα με κατεύθυνση το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο σχολιασμός …

Διαβάζοντας τη παραπάνω είδηση το μυαλό του κάθε “υποψιασμένου” πολίτη δεν μπορεί να μη σκεφτεί ότι το ..........
χουντικό “καθεστώς” που μας κυβερνά δεν θα ήταν ικανό να προχωρήσει σε τέτοιες “τακτικές” αποπροσανατολισμού και εκφοβισμού της Ελληνικής κοινωνίας.
Φυσικά όλοι ακούμε συχνά πυκνά αυτά τα πολιτικά ξόανα να επικαλούνται την νόμιμη εκλογή τους (το φθινόπωρο του 2009) αλλά ξεχνούν ότι αυτή η εκλογή έγινε βάση παραπλανητικών προεκλογικών υποσχέσεων και δεσμεύσεων και το κυριότερο ότι οι αποφάσεις, οι πράξεις και τα έργα τους το τελευταίο καιρό δεσμεύουν και υποδουλώνουν την χώρα μας για τα επόμενα τουλάχιστον 30 χρόνια.
Πραγματικά είναι πρωτοφανές για την Ελληνική ιστορία αυτό που συμβαίνει σήμερα δηλ. η μάζωξη σε μία χρονική περίοδο τόσων ξετσίπωτων, αναιδών και ξεπουλημένων πολιτικάντηδων οι οποίοι χωρίς κανένα ενδοιασμό και φόβο λοιδορούν και κοροϊδεύουν ένα ολόκληρο λαό.
Χρησιμοποιώντας και εφαρμόζοντας οι ίδιοι, ένα καλοστημένο σχέδιο κατά την διάρκεια της περίφημης “μεταπολίτευσης” αφού δημιούργησαν εντέχνως τις συνθήκες για τα σημερινά μας αδιέξοδα τώρα μας “σώνουν” οδηγώντας μας με μαθηματική ακρίβεια στην εξαθλίωση και στην πενία!
Τα δύο υπεύθυνα κόμματα εξουσίας “συνασπίστηκαν” την κατάλληλη στιγμή διορίζοντας ένα πρωθυπουργό μαριονέτα με απώτερο σκοπό να καλύψουν τις πολιτικές αλλά και τις ποινικές ευθύνες των πρωτοκλασάτων (και όχι μόνο) μελών του.
Όλοι βιώσαμε την βία, την αστυνομοκρατία και τους παρακρατικούς μηχανισμούς τους και για αυτό εύχομαι (μακάρι να είμαι υπερβολικός και να κάνω λάθος) η είδηση του Σαββάτου να μην είναι προάγγελος δύσκολων "φτιαχτών" καταστάσεων που θα μας κάνουν να κρυφτούμε ίσως και κάτω από τον “καναπέ” της μακαριότητας και της απραξίας μας.
Ναι φαίνεται ότι (αντί να πάρουμε) εμείς παραδώσαμε πλέον τα όπλα αντίστασης και ενώ οι προδότες συνασπίζονται, οι αντίθετες προς αυτούς πολιτικές δυνάμεις κατακερματίζονται ακόμα περισσότερο δημιουργώντας νέους πολιτικούς σχηματισμούς και φορείς!
Φίλες/οι  οι άνθρωποι αυτοί είναι "αδίσταχτοι" και θα πρέπει πριν φτάσουμε στην ανεξέλεγκτη βία του εξοργισμένου πλήθους οι πολιτικές αντιμνημονιακές δυνάμεις να ξεπεράσουν τους εαυτούς και τις προσωπικές τους αντιπαραθέσεις και να ενωθούν δημιουργώντας ένα μεγάλο μέτωπο αντίστασης.
Ένα μέτωπο το οποίο αφού σαρώσει και τιμωρήσει αυτούς τους αχρείους μετά να οδηγήσει την χώρα μας στο δρόμο της αξιοπρέπειας, της ανάπτυξης και της προσδοκίας για ένα καλύτερο μέλλον για τις ζωές των παιδιών μας!

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
  1. ΜΠΑΤΣΟΚΙΚΟΣ-ΓΑΠΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ!!!!
    -----------------------------

    Παγκόσμια πρωτιά!!!!!!!!
    Ή Ελλάς,σύμφωνα μέ τά νέα στοιχεία τού ΟΟΣΑ/Ε.Ε.,##κατέκτησε## από πέρυσι επάξια,.....τήν πρώτη θέση(!!!!!) στήν παγκόσμια λίστα,γιά τίς εξαγωγές καί ιδίως πρός τό Λουξεμβούργο καί τήν Ελβετία!!!!!!
    Στίς εξαγωγές τού .......ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ,φυσικά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντάρτικο πόλεων η μόνη λύση .
    Πάρτε την κάλπη στο χέρι
    στήστε τους καρτέρι
    βάλτε τους χέρι στο καλομέρι
    και στις επόμενες εκλογές
    κάντε τους το χουνέρι
    εξαφανίστε τα σκουλήκια
    που έφεραν στην Ελλάδα
    την Τρόικα , το Δ.Ν.Τ , την Γερμανία
    την μιζέρια και τον εξευτελισμό στην Ελλάδα .
    Ψηφίστε κατά….βούληση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλες/οι οι άνθρωποι αυτοί είναι "αδίσταχτοι" και θα πρέπει πριν φτάσουμε στην ανεξέλεγκτη βία του εξοργισμένου πλήθους οι πολιτικές αντιμνημονιακές δυνάμεις να ξεπεράσουν τους εαυτούς και τις προσωπικές τους αντιπαραθέσεις και να ενωθούν δημιουργώντας ένα μεγάλο μέτωπο αντίστασης.
    Ένα μέτωπο το οποίο αφού σαρώσει και τιμωρήσει αυτούς τους αχρείους μετά να οδηγήσει την χώρα μας στο δρόμο της αξιοπρέπειας, της ανάπτυξης και της προσδοκίας για ένα καλύτερο μέλλον για τις ζωές των παιδιών μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα , σοβαρά πιστεύετε στην ύπαρξη τρομοκρατικής οργάνωσης ; Θέλουν να πάρουμε δόση από τι θα επικρατεί στους δρόμους αν βγούμε από το ευρώ και η χώρα πτωχεύσει. Είναι τελείως φτιαχτό το σκηνικό. Ποιά τρομοκρατική οργάνωση θα στόχευε στον απλό φτωχό λαό στο μετρό του Αιγάλεω; Και γιατί όχι στην Κηφισσιά ; Και βέβαια το ΠΑΣΟΚ τις ξέρει καλά γιατί τις έχει εκθρέψει αυτές τις τακτικές και του είναι όχι απλά οικείες, αλλά γενήμματα - θρέμματά του.
    Δεν κινδυνεύει κανείς από τρομοκρατική οργάνωση αλλά από την κυβέρνηση και την πρώην αντιπολίτευση. Αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι τρομοκράτες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου