Η Hellas Power χρωστάει και στους εμπορικούς συνεργάτες της

0
Φέσι σε κάθε μέλος της αγοράς ενέργειας φαίνεται ότι έχει βάλει η Hellas Power, η υπόθεση της οποίας, μαζί με αυτή της Energa, ερευνάται από τις δικαστικές αρχές.

Εκτός από το ΔΕΣΜΗΕ, εκτός από τη ΔΕΗ, η εταιρία δεν έχει πληρώσει ούτε τους εμπορικούς της συνεργάτες. Η συνεργαζόμενη μαζί της Centronet, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία καταγγέλλει πως η Hellas Power οφείλει σε 500 συνεργάτες-μέλη της Centronet δεδουλευμένα Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου (ενώ τελειώνει και ο Ιανουάριος), τα οποία και «αρνείται πραξικοπηματικά να πληρώσει»!...


Η εταιρία, μάλιστα, καλεί τις εισαγγελικές αρχές να ασχοληθούν και με τη δική της υπόθεση και να ερευνήσουν τι συμβαίνει με το ρωσοαραβικό fund.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι:

«Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, εκπροσωπούμε ένα σύνολο εμπορικών συνεργατών της Hellas Power, που απασχολεί 500 οικογένειες τις οποίες η διοίκηση της εταιρείας, εντελώς πραξικοπηματικά αρνείται να πληρώσει, για τα δεδουλευμένα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου.

Καλούμε τις εισαγγελικές αρχές ταυτόχρονα με τις προανακρίσεις που διεξάγουνε, να ρωτήσουν τους υπευθύνους και για εμάς και να μην σταματήσουν αν η όλη υπόθεση δεν φτάσει στο «κόκκαλο».

Καλούμε τον γενικό διευθυντή της Hellas Power κ. Διονύσιο Ανάργυρο να μας απαντήσει από ποιον πραγματικά παίρνει εντολές, από τον κ. Δεκόλη από κάποιον.. άλλον που υποπτευόμαστε ; Επίσης, ρωτάμε την μέρα που μπήκε το ΣΔΟΕ μέσα, ποιου κυρίου το γραφείο δόθηκε εντολή να «μετακομίσει» από τα γραφεία της Energa;

Ελπίζουμε, οι δημοσιογράφοι της χώρας, να μην ξεχάσουν το θέμα αυτό, δείχνοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία. Ζητάμε από την ελληνική πολιτεία να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα μας και να πραγματοποιήσει αυστηρούς ελέγχους γύρω από το... ρωσοαραβικό Fund, καθώς και τις… γιαγιάδες που συνοδεύουν αυτό.

Υποσχόμαστε ότι ΔΕΝ θα σταματήσουμε μέχρι να πληρωθούμε και να διαλευκανθεί η υπόθεση, έτσι ώστε αυτή την φορά να μη την γλυτώσουν οι υπαίτιοι. Κάθε φορά θα μιλάμε και με περισσότερα ονόματα, περισσότερες αποκαλύψεις και περισσότερες λεπτομέρειες. Θα επανέλθουμε».

Αν σας αρέσουν οι ......καφέδες μας και  θέλετε να μαθαίνετε έγκαιρα και έγκυρα  όσα συμβαίνουν γύρω μας,  κάντε like στην σελίδα του καφενείου μας  πατώντας εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)