οι …κόκκινες γραμμές

3
Κ.: Και λένε εμένα Καραγκιόζη!
Θωμάς Άπιστος ιστόρησε

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
  1. Κατόρθωμα ΠΑΣΟΚ!!! Πήραν μισθό 50 ευρώ!!

    Εκκαθαριστικά... ολίγων ευρώ και σε μερικές περιπτώσεις «αρνητικά» έλαβαν ή θα λάβουν τις επόμενες ημέρες η πλειονότητα 200.000 δημοσίων υπαλλήλων – 80.000 εργαζόμενοι στον τομέα της Υγείας και 120.000 στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – που ανήκουν κυρίως στις κατηγορίες ΥΕ και ΔΕ και εντάχθηκαν τον Ιανουάριο στο νέο μισθολόγιο του Δημοσίου με καθυστέρηση 2 μηνών.

    Αρκετοί δημόσιοι υπάλληλοι βρίσκονται μπροστά στο ενδεχόμενο να μην μπορούν να καλύψουν βασικές υποχρεώσεις τους τον επόμενο μήνα, αφού οι απολαβές τους δεν ξεπερνούν σε αρκετές περιπτώσεις τα 100 ευρώ!

    Οι απώλειες που καταγράφουν οι υγειονομικοί υπάλληλοι είναι σχεδόν διπλάσιες από αυτές που προβλέπει το νέο μισθολόγιο, αφού στις περικοπές των αποδοχών περιλαμβάνονται και τα επιπλέον ποσά που λάμβαναν τους μήνες Νοέμβριο, Δεκέμβριο και Ιανουάριο, οπότε αμείβονταν με το «παλαιό» μισθολόγιο. Οι περικοπές των πρόσθετων ποσών που έλαβαν θα καταγράφουν στους μισθούς των μηνών Φεβρουαρίου, Μαρτίου και Απριλίου.

    Κυρίως οι εργαζόμενοι που αποπληρώνουν δάνεια καταναλωτικά ή για την αγορά σπιτιού, τα οποία είναι συνδεδεμένα με τον λογαριασμό μισθοδοσίας τους, έλαβαν εκκαθαριστικά ελάχιστων ευρώ για το επόμενο 15νθήμερο, γεγονός που τους έχει οδηγήσει σε απόγνωση.


    ΕΘΝΟΣ/real.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επαγγελματίας Καραγκιοζοπαίχτης31 Ιανουαρίου 2012 στις 11:00 π.μ.

    ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΘΙΑΣΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ.Ο ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΛΛΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ Τ Ζ Ο Υ Τ Ζ Ε Σ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όλοι προτρέπουν το λαό να στηρίξει Παπαδήμο. Γιατί άραγε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου