Κ. Σκανδαλίδης: κενό ηγεσίας και πολιτικής διεύθυνσης στην ΚΟ του ΠαΣοΚ

3
O υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκανδαλίδης σχετικά με όσα διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ στη Βουλή στην ψηφοφορία του πολυνοσμοσχεδίου έκανε το πρωί της Τετάρτης την παρακάτω δήλωση:

«Δυστυχώς οι επισημάνσεις που έκανα στο Εθνικό Συμβούλιο για τον........

πολιτικό χρόνο που τρέχει αμείλικτος και το έργο που οφείλουμε να φέρουμε σε πέρας ως παράταξη εθνικής ευθύνης, τόσο σε ότι αφορά στην ολόπλευρη στήριξη της Κυβέρνησης όσο και σε ότι αφορά στην ανασύνταξη του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνονται με τα χθεσινά γεγονότα στη Βουλή.
Η Κυβέρνηση και η χώρα δεν μπορούν να περιμένουν τις εσωτερικές μας διαδικασίες.

Οι αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου είναι για τον καθένα μας σεβαστές αλλά εξαρτώνται καταλυτικά από τις εξελίξεις που είναι αβέβαιες και καταιγιστικές.


Η χθεσινή μέρα έδειξε ότι υπάρχει κενό ηγεσίας και πολιτικής διεύθυνσης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, το όργανο που κατ' εξοχήν είναι επιφορτισμένο με την καθημερινή στήριξη της Κυβέρνησης».
 


Αν σας αρέσουν οι ......καφέδες μας και  θέλετε να μαθαίνετε έγκαιρα και έγκυρα  όσα συμβαίνουν γύρω μας,  κάντε like στην σελίδα του καφενείου μας στο πατώντας εδώ. 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
  1. Απόψε -ΧΘΕΣ- κρατούμενος ο Φυντανίδης... μερική απόλαυση: Του ασκήθηκε ποινική δίωξη. Για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο.

    Στο Αυτόφωρο θα οδηγηθεί αύριο (Τετάρτη) ο δημοσιογράφος και πρώην διευθυντής της Ελευθεροτυπίας Σεραφείμ Φυντανίδης που συνελήφθη το πρωί για οφειλές προς το Δημόσιο από μη καταβολή ΦΠΑ.
    Σε βάρος του κ. Φυντανίδη ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα ποινική δίωξη πλημμεληματικού βαθμού καθώς το αρχικό χρέος προς τη ΔΟΥ Ψυχικού ήταν περίπου 55.000 ευρώ και με τις προσαυξήσεις φτάνει τις 135.000 ευρώ. Ο
    κατηγορούμενος απόψε θα παραμείνει κρατούμενος και θα δικαστεί αύριο.

    Κάτι είναι κι αυτό: Έστω και για μια μέρα κρατούμενος...


    ΕΙΜΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ η ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣ ΚΑΘΙΣΜΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΨΟΜΑΤΙΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙ Ο ΕΞΟΧΩΤΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ??
    ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ ΧΑ..ΧΑ...ΧΑ..
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΕ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΣΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου