Είμαστε ... μόνοι!!!

4
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Οι αλητήριοι της σύγχρονης Ελληνικής πολιτικής σκηνής εδώ και καιρό παίζουν αριστοτεχνικά τον ρόλο τους εκβιάζοντας μας κάθε λίγο και λιγάκι με την δαμόκλεια σπάθη της χρεοκοπίας!   
Μιας χρεοκοπίας την οποία όμως ήδη ζούμε αφού  η ανεργία  χτυπάει κόκκινο, αφού οι μισθοί και οι συντάξεις μειώθηκαν και τείνουν να γίνουν “χαρτζιλίκια” αφού η παράλογη φορολογία και τα χαράτσια πέφτουν βροχή ενώ το κόστος ζωής ανέβηκε στα ύψη υποβαθμίζοντας και οδηγώντας μαθηματικά στην ..........εξαθλίωση το μεγαλύτερο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας!!!

Αυτό το κυβερνητικό έκτρωμα των τεσσάρων “προδοτών” μαζί με την αλλοπρόσαλλη και πολυπληθή  κουστωδία τους έχουν αναλάβει “εργολαβικώς”  (και φαντάζομαι για πολλούς εξ αυτούς … όχι με το αζημίωτο) την υποδούλωση και παράδοση της χώρας μας στα έξωθεν αφεντικά τους, βοηθούμενοι από τους ξεπουλημένους και ξεφτιλισμένους δημοσιοκάφρους, και την “αλληθωρίζουσα” Δικαιοσύνη!
Ο κ. Σαμαράς αφού μας “φλόμωσε” με παχιές πατριωτικές κορώνες (μιλώντας μας για εθνική υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια) στο τέλος, εκτός από την υπογραφή του, έγραψε και μια “έκθεση ιδεών” προς τους δανειστές μας δείχνοντας σε όλους μας πως ένας πολιτικός (και εν δυνάμει αυριανός Πρωθυπουργός) "αυτοαναιρείται" και γίνεται … γραφικός και “Καραγκιόζης”!
Ζητώ συγνώμη για την φρασεολογία μου από τους εναπομείναντες οπαδούς των κομμάτων αλλά οι μεν του δικομματισμού φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνονται πως το παιχνίδι είναι σικέ (από τους παλαιούς συμμαθητές) και οι, της Αριστεράς πως οι ηγεσίες τους δεν μπορούν να ξεπεράσουν τις αγκυλώσεις και προκαταλήψεις που τις κρατούν διασπασμένες καθιστώντας της στην ουσία “ανενεργές”  και δεκανίκια των ξεπουλημένων!
Φίλες/οι “σωτήρες” πλέον δεν υπάρχουν “είμαστε μόνοι” και φαίνεται ξεκάθαρα μέρα με την ημέρα ότι οδεύουμε στην απόλυτη καταστροφή όπου εμείς και τα παιδιά μας θα ζήσουμε φρικιαστικές εικόνες και καταστάσεις. Εικόνες που θα θυμίζουν την Κατοχή του 40’ αλλά και του μετέπειτα εμφυλίου. Οφείλουμε και πρέπει να μην τους κάνουμε την χάρη. Ας πάρουμε όσο είναι καιρός την κατάσταση στα χέρια μας δείχνοντας σε όλους αυτούς τους δόλιους τύπους που μας δυναστεύουν τρώγοντας τις ψυχές και τις σάρκες μας ότι η … ανοχή μας τελείωσε! Ας μη τους αφήσουμε πλέον να κυκλοφορούν “ανενόχλητοι” και ας αντισταθούμε δείχνοντας τους σε κάθε ευκαιρία, σε όλους τους τόνους και με όλους τους “τρόπους” τον θυμό και την οργή μας!!!
 

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
  1. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΠΗΣ
    Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμμιά χούντα δεν μπόρεσε να μείνει επ αόριστον, ότι και αν έκανε εις βάρος του λαού.
    Το ίδιο θα συμβεί και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είμαστε μόνοι.
    Έχουμε με το μέρος μας και το δίκιο.
    Όλοι αυτοί οι άρπαγες καταπιεστές έχουν μαζί τους το άδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ. ΟΙ ΧΟΡΤΑΤΟΙ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΕΡΙΑ, ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΦΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. ΛΑΟΣ Κ.Λ.Π. ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου