Οι μνηστήρες … παραληρούν!

13
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

«Ελπίζω να έρθουν έτσι τα πράγματα και να μου δοθεί κάποτε η ευκαιρία να ασκήσω ως υπουργός οικονομικών την οικονομική πολιτική που πιστεύω ως ωφέλιμη για την χώρα»
Η παραπάνω δήλωση θυμίζει την χιουμοριστική ατάκα από τις κωμωδίες του Ελληνικού Κινηματογράφου που έλεγε ...
«Κάνε με Πρωθυπουργό για μια........
βδομάδα και θα δεις τι θα κάνω».
Όμως φίλες/οι δυστυχώς για εμάς ειπώθηκε πριν λίγες μέρες από τον κ. Βενιζέλο ο οποίος εδώ και αρκετούς μήνες είναι αντιπρόεδρος αλλά και υπουργός οικονομικών της νυν αλλά και της προηγούμενης κυβέρνησης!
Παραλογισμός; Αφέλεια; Ηλιθιότητα; Ποιος άραγε από τους τρεις χαρακτηρισμούς θα μπορούσε να αποδοθεί για τα λεγόμενα αλλά και για τον συγκεκριμένο άνθρωπο;
Προσωπικά δεν του αποδίδω κανέναν από τους παραπάνω αλλά μόνο αυτόν της σκοπιμότητας και της μεθοδευμένης προσπάθειας σύγχυσης του Ελληνικού λαού ο οποίος ακόμα ανέχεται τον εν λόγω κύριο ο οποίος στην πολύχρονη πολιτική του διαδρομή το μόνο ωφέλιμο που παρήγαγε ήταν οι νόμοι της ασυλίας και της παραγραφής τον πολιτικών συναδελφολαμογιών του που καταλήστεψαν την χώρα μας!
Ο κύριος αυτός έχοντας το χάρισμα του λεκτικού αποπροσανατολισμού (μπορεί να μιλάει ώρες χωρίς να λέει ΤΙΠΟΤΑ) κατά καιρούς δεν διστάζει να αυτοαναιρηθεί χωρίς να έχει την “τσίπα” και το θάρρος να δώσει καμία εξήγηση! (Τον Ιούνιο μας έλεγε ότι είναι ανεπίτρεπτο να εκβιάζεται ο πολίτης μέσω της ΔΕΗ και το φθινόπωρο μας επέβαλε με κυνικό και απειλητικό ύφος το γνωστό χαράτσι.)
Έτσι είναι σίγουρο ότι η παραπάνω δήλωση του έγινε στα πλαίσια της στρατηγικής που ακολουθεί για τον επερχόμενο εσωκομματικό πόλεμο για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.
Να είστε λοιπόν σίγουροι ότι την κατάλληλη στιγμή θα προσπαθήσει να αποποιηθεί των ευθυνών του ρίχνοντας όλα τα λάθη και τις παραλήψεις στον κ. Παπανδρέου, όπως έκαναν ήδη οι άλλοι δύο μνηστήρες της προεδρίας οι κ. Χρυσοχοίδης και Λοβέρδος!
Κύριοι υποψήφιοι!... είναι αργά για κροκοδείλια δάκρυα και για σοσιαλιστικές πατριωτικές κορώνες μια και το κόμμα που θέλετε να ηγηθείτε το καταντήσατε “οίκο ανοχής” που μέσα εκπορνεύσατε τα οράματα και τις ελπίδες ενός ολόκληρου λαού ο οποίος κατάλαβε πλέον ότι η αξία, ο λόγος και οι πράξεις σας δεν διαφέρουν σε τίποτα από την αξία, το λόγο και τις πράξεις ενός κοινού … Νταβατζή!!!Βίντεο

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια
  1. Καθάρματα αφού στεγνώσατε τα γερόντια με πρόωρη μουμιοποίηση τώρα τσακώνεστε για την καρέκλα του "αρχηγού".
    Γεμίσατε την Ελληνική πατρίδα με ανέκφραστα σκοτεινά πρόσωπα που λέγονται ΠΟΛΙΤΕΣ.
    Αυτά σίγουρα θα περάσουν στην ιστορία, αφού βέβαια γραφτεί και η τελευταία σελίδα της κάθαρσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηταν αναγκη να μας βαλετε να βλεπουμε και τις μουρες τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΚοι ΥΠΟΡΓΟΙ: Δεν έπρεπε να μπούμε στο μνημόνιο... !!
    _______________________________________________
    Σε λίγο να δείτε που το ΠΑΣΟΚ θα κατηγορεί την Νέα Δημοκρατία για τις Μ@λ@κιες του Γιωργάκη... γιατί δεν του φώναζαν δυνατότερα...!!!

    Χρυσοχοΐδης : Έχουμε μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση της οικονομίας.


    Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στα όσα είπε χθες ο υπουργός κ. Μ. Χρυσοχοϊδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Ο ένας μετά τον άλλο, οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ομολογούν κυνικά ότι ήταν καταστροφική η πολιτική των κυβερνήσεών τους. Αναμασούν ξαφνικά όσα έλεγε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, εδώ και δυο χρόνια, όταν οι ίδιοι προσπαθούσαν να τον λοιδορήσουν. Τώρα, κάνουν μαύρο απολογισμό. Είναι, όμως, πολύ αργά για δάκρυα για όλους εκείνους που χειροκροτούσαν το μνημόνιο, στήριζαν τις πολιτικές του και συναποφάσιζαν την εγκληματική εξαγγελία δημοψηφίσματος.
    Ο κ. Σαχινίδης ομολογεί ότι, άλλη μια φορά, έπεσαν έξω σε όλα.

    Ενώ ο κ. Χρυσοχοϊδης, ανάμεσα στ’ άλλα, είπε χθες, ότι :
    “Έχουμε μεγάλη ευθύνη”, ως κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.
    “Έπρεπε να αποφύγουμε το μνημόνιο”.
    “Έπρεπε να εξασφαλίσουμε γρήγορο δανεισμό».
    “Δεν διαπραγματευτήκαμε σωστά”.
    “Αποδειχθήκαμε πλήρως ανίκανοι στη διαχείριση των υποχρεώσεων που είχαμε αναλάβει”.
    “Όχι απλώς καθυστερήσαμε, αλλά κάναμε χειρότερα πράγματα, μοιράζοντας ως επιδόματα λεφτά που δεν είχαμε”.
    O κ. Χρυσοχοΐδης αναγνωρίζει ότι δυσφημούσαν τη χώρα με αποτέλεσμα “να επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο η εικόνα”, “να μας επιτεθούν οι αγορές” και “να έρθει η καταστροφή”.
    Λέει ακόμη ότι “δεν πρέπει να ξαναγίνει τέτοιο κακό που έγινε τα δύο προηγούμενα χρόνια”.

    Μετά από αυτά, διερωτάται κανείς:
    Μπορούν οι υπαίτιοι να εξασφαλίσουν πως δεν θα ξαναγίνει τέτοιο κακό;
    Δεν μετείχαν όλοι στις κρίσιμες αποφάσεις;
    Έχουν συναίσθηση τι σημαίνει να δηλώνουν συνένοχοι καταστροφής;
    Αν τα έβλεπαν τόσο καιρό, γιατί σιωπούσαν ;

    Αν δεν τα έβλεπαν, ποιος να τους εμπιστευτεί τώρα ;
    Ζούσαν ή ζουν σε άλλη χώρα ;».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού μας έβαλαν πρωτα να μαλλώνουμε μεταξύ μας, αφού μας διέλυσαν οικονομικά, αφού μας ρήμαξαν κυριολεκτικά τώρα βγαίνουν στις τηλεοράσεις να μας πουν ότι δεν έπρεπε να μπούμε στο μνημόνιο. Λες και αυτοι ήταν σε άλλη κυβέρνηση. Πολύ αργά για δάκρυα!!! Ο λαός περιμένει στην γωνία και αυτοί αυτό φοβούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πανικός λύνει γλώσσες...
    Μετά τον υποψήφιο αρχηγό κ. Μ. Χρυσοχοϊδη , που από το MEGA ούτε λίγο ούτε πολύ έριξε όλες τις ευθύνες για την αποτυχημένη κυβερνητική διετία στον Γ.Α.Π και τους ξένους , σήμερα πήρε σειρά ο άλλος υποψήφιος αρχηγός ...

    Ο υπουργός όλων των ΠΑΣΟΚικών κυβερνήσεων του Γ.Α.Π διαπιστώνει (!!!) ότι η Ελλάδα καταρρέει και με τον "Σωτήρα" , τον "άριστο των αρίστων" που έλεγε ο Γ. Καρατζαφέρης (όταν δεν ρωτούσε από πού κρατά η σκούφια του ...) , τον άνθρωπο των "αγορών" κ. Λ. Παπαδήμο...

    Ελλλλααααααα!!!! Μήν μας το λές !!!!
    Είναι δυνατόν ;;;
    Μήπως φταίει ο κ. Παπαδήμος;;;
    Μήπως φταίνε οι Έλληνες φορολογούμενοι ;;;
    Μήπως οι συνταξιούχοι που ζούν ... πολύ ;;;

    Προσωπική μου άποψη είναι ότι η Ελλάδα καταρρέει και με Παπαδήμο αφού έχει ΑΚΟΜΑ όλα αυτά τα "σκουλαρίκια" για ελίτ...

    Πενήντα (50) είστε στην κυβέρνηση...
    Σχεδόν όσοι και στην προηγούμενη κυβέρνηση...
    Τριακόσιοι (300) είστε στη Βουλή...
    Παρά το ότι το σύνταγμα προβλέπει από 200 έως 300 εσείς οι πολιτικοί ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ να πάτε στο ΜΕΓΙΣΤΟ επιτρεπόμενο αριθμό βουλευτών.
    Χωρίς να σας ενδιαφέρει το ΚΟΣΤΟΣ ...

    Και βγαίνετε σήμερα να κάνετε ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ !!!
    Χ Ω Ρ Ι Σ να δείξετε κανένα σημάδι
    Ν Τ Ρ Ο Π Η Σ...
    Λές και σας βάλαμε παρατηρητές της κατάρρευσης...
    Μόνο που αν εσείς βρίσκεστε στην θέση του παρατηρητή , εμείς οι υπόλοιποι είμασε ΕΝΤΟΣ του καταρρέοντος οικοδομήματος που ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΤΕ για ΣΤΑΘΕΡΟ με ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ...

    Οι ευθύνες ΟΛΩΝ σας ΔΕΝ θα τελειώσουν με απλές διαπιστώσεις και "Mea Culpa"...

    Πάντως ο ΠΑΝΙΚΟΣ κάνει ΚΑΛΟ.
    Έλυσε τις γλώσσες σας...

    Antilogos

    Παρακαλώ θυμίστε μου
    Ποιός είχε πει για τους -πολλούς-συνταξιούχους
    ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΌΛΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑΝ ΡΕ ΑΦΥΛΑΧΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΝΤΣΑΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΘΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΕΝΑΣ...ΕΝΑΣ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΦΥΓΟΥΡΑΡΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΑΦΥΛΑΧΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΤΑ ΝΑ ΣΑ ΧΑΡΩ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΕΝΙΤΟ.
    ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΥΤΡΑΦΗ
    ΣΟΣΙΑ-Λ-ΗΣΤΗ, ΙΤΑΛΟ, ΤΟΝ ΜΠΕΤΙΝΟ ΚΡΑΞΙ. ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ?
    ΣΟΣΙΑ-Λ-ΗΣΤΕΨΕ ΚΙ΄ΑΥΤΟΣ...

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΠΕΝΙ ΤΟΝ ΛΑΟΦΑΓΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ "ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ" ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΕΙΜΜΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΣΟΣΙΑ-Λ-ΗΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ.. ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.

    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΑ ΔΕ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ () ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ ...ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 99.


    994 προσλήψεις Βενιζέλου για δήθεν έλεγχο της φοροδιαφυγής...

    Λες και δεν έχουν υπαλλήλους που θέλουν να διώξουν με την εφεδρεία ή λες και ο έλεγχος της φοροδιαφυγής είναι θέμα ποσοστικό (δεν προλαβαίνουν οι υπάρχοντες εφοριακοί)
    και όχι ποιοτικό (λαδώνονται για να κάνουν τα στραβά μάτια)...

    Στην κάλυψη 994 θέσεων ελεγκτών που θα επιφορτιστούν με την βεβαίωση και αναγκαστική είσπραξη οφειλών και προστίμων προκειμένου να αυξηθούν τα Δημόσια έσοδα προχωρά το υπουργείο Οικονομικών λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του προϋπολογισμού που εμφανίζει «μαύρη τρύπα» 3,3 δισ. ευρώ.

    Με προκήρυξη - πρόσκληση που υπογράφει ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος, καλεί τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους να υποβάλλουν αιτήσεις και διικαιολογητικά για την επιλογή Ελεγκτών Βεβαίωσης και Αναγκαστικής Είσπραξης των Εσόδων του Κράτους στις εφορίες και τα ελεγκτικά κέντρα του Νομού Αττικής πλην του ΣΔΟΕ.

    ΠΑΣΟΚ = H XEIΡΟΤΕΡΗ MAFIA ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΩΡΗ ΧΑΜΕΝΗ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΓΕΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και οι 4 που βλέπουμε είναι για τα σκουπίδια.

    1. η Διαμαντοπούλου, μαζί με τις άλλες 2 άχρηστες, ακόμα δεν έχουν βιβλία τα σχολεία, φαντάζομαι κατ’ εντολή της Bildenberg.
    2. Χρυσοχοίδης όλο μεγάλα λόγια.
    3. Λοβέρδος ισοπέδωσε την υγεία τα ταμεία και την περίθαλψη.
    4. Βενιζέλος, (της διαπλοκής), ποιος του είπε ότι γνωρίζει από οικονομία?? Είναι φερέφωνο του Σαχινίδη που και ένας άσχετος θα μπορούσε να κάνει καλύτερα πράγματα. (και φυσικά, απαγορεύει και των έλεγχο της ΜΚΟ της Μαργαρίτας Παπανδρέου).

    Το μόνο που τους καιει είναι η καρέκλα η μάσα και το αρχηγιλίκι.

    Ουστ στο διάολο άχρηστοι, ανίκανοι και επικίνδυνοι, φύγετε από την Ελλάδα. Ούτος η άλλος έχετε θησαυρίσει, λαμόγια του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ήΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ,ΣΤΙς ΔΗΜΟΣΚΟΠΊΣΕΙς ,ΠΟΥ ΕΊΧΑΝ ΓΙΑ ΥΠΟΨΉΦΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ ΤΗΝ γΕΝΝΗΜΑΤΆ ,ΠΩς ΤΗΝ ΔΙΆΛΕΞΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΌΠΟΙ?
    αΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΗΝΤΖΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ. ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΓΑΜΙΕΜΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε ποιο συγκρότημα λέτε να κάνει Like στο Youtube ο Καρχιμάκης ;

    Την ώρα που οι μαλάκ@@ έκαναν υπουργικό συμβούλιο ο Καρχίμας έβλεπε βιντεάκια στο Youtube και γι αυτό τον πάμε γιατί τα έχει γραμμένα όλα στα παπάρια του !

    Ποιανού συγκροτήματος όμως λέτε να έκανε Like το τραγούδι;

    των Smokey Bandits
    Καπνισμένοι ΚΛΕΦΤΕΣ..

    Τυχαίο θα είναι και μην πάει ο νούς σας αμέσως στη βρωμιά ρε... εξάλλου στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν κλέφτες ;

    Δείτε το βίντεο:

    Ανώνυμος είπε...

    Ολα τα λεφτά η φατσα .."Ειμαι αρχιπασοκος και μορτης" στην φωτο του, με απαραιτητη λεπτομέρεια το ανοικτό πουκαμισο...

    (dexiextrem@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου