Έτσι πληρώνουν το χαράτσι στην Κωμιακή Νάξου!

15
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Το τελευταίο καιρό βιώνουμε τις απειλές και τους εκβιασμούς των ξένων αλλά και των εγχώριων πολιτικών νταβατζήδων οι οποίοι ως βδέλλες έχουν προσκολληθεί πάνω στην Ελληνική κοινωνία γεμίζοντας την με απαισιοδοξία, αβεβαιότητα και απόγνωση!
Οι θύτες μας υπό το καθεστώς πανικού αρνήθηκαν την άμεση προσφυγή στις κάλπες και για να αποτελειώσουν το προδοτικό τους έργο δημιούργησαν το κυβερνητικό τριτοκομματικό έκτρωμα το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές όπως έχουν υποσχεθεί στις 19 Φεβρουαρίου!
Με αντισυνταγματικές παρατυπίες εδώ και......
καιρό επιβάλουν (επί δικαίων και αδίκων) φορομπηχτικά εισπρακτικά μέτρα ενώ παράλληλα μειώνουν κάθε λίγο και λιγάκι τους μισθούς, τις συντάξεις αλλά και τις θέσεις εργασίας δημιουργώντας στρατιές ανέργων!     
Έτσι κάποια στιγμή ο κ. Βενιζέλος με περίσσιο πολιτικό θράσος και επιδέξια ρητορική φαυλότητα (μίλησε για ασφάλιστρο αξίας) μας επέβαλε χαράτσι για το ίδιο μας το σπίτι το οποίο μάλιστα θέλει να εισπράξει εκβιαστικά μέσω της Δ.Ε.Η και της επαίσχυντης απειλής για την διακοπή της ηλεκτροδότησης μας αν δεν το πληρώσουμε.
Φίλες/οι  αν δεν αντισταθούμε το σίγουρο είναι ότι αυτά τα πολιτικά ξόανα θα μας καταστήσουν απλούς “ενοικιαστές” στα σπίτια που με χίλιους κόπους και στερήσεις φτιάξαμε εμείς ή οι γονείς μας!
Η αντίδραση μας πρέπει να είναι πλέον μαζική και δυναμική για να μη γίνουν αυτά τα λαμόγια συνιδιοκτήτες της περιουσίας μας!

Υποσημείωση
Αξίζει να δείτε στο παρακάτω βίντεο πως πλήρωσε το χαράτσι ένας συγχωριανός και φίλος μου στην Κωμιακή Νάξου!!!

 e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια
  1. Μην αγοραζει κανενας απο vodafone!
    Εβγαλε διαφημιση με greeklish λες και ειμαστε ιθαγενεις!
    Διαδωστε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ Η ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΟΠΩΣ Η ΑΔΕΔΥ ή ΓΣΕΕ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΜΑΖΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ! ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΑΖΙΚΑ!
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο MAXATMA ΓΚΑΝΤΙ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ … ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΕΝΟΣ "ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ"

    ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΟΦΗ ΤΟΥ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ
    Τη στιγμή που ο σκλάβος αποφασίζει να μην είναι πια σκλάβος, οι αλυσίδες του σπάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΝΝΗ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΕΟΣ ΤΟ "ΧΡΕΟΣ",ΠΑΥΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΣΗΞΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΧΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ν. Χουντής: Να παραπεμφθεί η Ελλάδα στο Ευρωδικαστήριο

    Την άμεση παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ, αφού παραβιάζεται η κοινοτική νομοθεσία, ζητεί από την Κομισιόν με ερώτησή του ο Ν.Χουντής. Ταυτόχρονα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Κομισιόν να εμποδίσει την «παράνομη και καταχρηστική» διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στους καταναλωτές που δέχονται να πληρώσουν την κατανάλωση ρεύματος αλλά όχι τον φόρο, καθώς επίσης να δοθεί η δυνατότητα επιστροφής των φόρων που, με παράνομες διαδικασίες και υπό απειλή διακοπής της ηλεκτροδότησης, ήδη έχουν καταβληθεί από κάποιους καταναλωτές.
    Συγκεκριμένα, στην ερώτησή του, ο Ν. Χουντής μνημονεύει την απάντηση του Επιτρόπου Ενέργειας Ότινγκερ, ότι
    «οι διατάξεις της Οδηγίας 2009/72, σχετικά με την καθολική υπηρεσία γεννούν σαφή υποχρέωση των κρατών-μελών και παρέχουν στους οικιακούς καταναλωτές το δικαίωμα να προμηθεύονται ηλεκτρική ενέργεια. Η Οδηγία δεν περιέχει διατάξεις που να εξαρτούν το δικαίωμα αυτό από την κατάσταση του νοικοκυριού ή των μεμονωμένων μελών του όσον αφορά τις φορολογικές τους υποχρεώσεις». Τονίζει έτσι ότι η ελληνική κυβέρνηση εξέδωσε σχετική εγκύκλιο ΠΟΛ 1244 ( 1/12/2011) με βάση την οποία, «αντί να αρθεί η απαράδεκτη και παράνομη, με βάση την οδηγία, πρόβλεψη ότι θα διακόπτεται η ηλεκτροδότηση σε όσους δεν πληρώσουν τον έκτακτο φόρο για τα ακίνητα,το υπουργείο Οικονομικών απλώς επέκτεινε την προθεσμία για τη διακοπή του ρεύματος από 40 σε 80 ημέρες από την έκδοση του λογαριασμού».
    Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «η παραβίαση του κοινοτικού δικαίου είναι προφανής και κραυγαλέα, αφού η ανωτέρω εγκύκλιος εξαρτά το δικαίωμα στην καθολική υπηρεσία από την εκπλήρωση των όποιων φορολογικών υποχρεώσεων των καταναλωτών». Καλεί, τέλος, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή:
    Πρώτον, «να ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες παραπομπής της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την παραβίαση της Οδηγίας 2009/72 και ιδιαίτερα για το άρθρο 3 παρ. 3 περί καθολικής υπηρεσίας». Δεύτερο, «στο μεταξύ χρονικό διάστημα, να προβεί σε ενέργειες προς την ελληνική κυβέρνηση ώστε να εμποδίσει τους παρόχους να διακόψουν την παροχή ρεύματος στους καταναλωτές αυτούς που δέχονται να πληρώσουν την κατανάλωση ρεύματος αλλά όχι τον φόρο». Και, τρίτο, να επισημάνει τις δυνατότητες που έχουν
    όσοι καταναλωτές το επιθυμούν και οι οποίοι έχουν ήδη καταβάλει τον φόρο,υπό την παράνομη και καταχρηστική απειλή διακοπής της ηλεκτροδότησης,να διεκδικήσουν την άμεση επιστροφή των καταβληθέντων.

    Aπό την ΑΥΓΗ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011



    ΕΡΩΤΗΣΗ Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ
    Κρύβουν το ύψος των εγγυήσεων στις τράπεζες;
    Απουσιάζει από τον Προϋπολογισμό του 2012 το ύψος των εγγυήσεων του Δημοσίου προς τις τράπεζες,τονίζει ο Δημήτρης Παπαδημούλης με ερώτησή του προς τον υπουργό Οικονομικών. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι στην εισηγητική έκθεση του
    Προϋπολογισμού (σελ. 123), ενώ περιγράφεται ο τρόπος ενίσχυσης των ελληνικών τραπεζών μέσω εγγυήσεων του ελληνικού Δημοσίου, δεν υπάρχει το ποσό που έχει δοθεί ή θα δοθεί - οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το 2010 - 2011 θα είναι πάνω από 150 δισ. ευρώ.
    Μάλιστα ο Δ. Παπαδημούλης μεταφέρει τα δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης ότι η σελίδα 124 του κεφαλαίου 4 της εισηγητικής έκθεσης του Προϋπολογισμού έμεινε κενή, αντί να παρατεθεί ο σχετικός πίνακας με τις αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το ύψος των εγγυήσεων που δόθηκε σε κάθε τράπεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ!
    ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΙ ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "μίλησε για ασφάλιστρο αξίας"
    ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΥ ;
    ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ !!!
    ΧΑΧΑΧΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Προϋπολογισμού (σελ. 123), ενώ περιγράφεται ο τρόπος ενίσχυσης των ελληνικών τραπεζών μέσω εγγυήσεων του ελληνικού Δημοσίου, δεν υπάρχει το ποσό που έχει δοθεί ή θα δοθεί - οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το 2010 - 2011 θα είναι πάνω από 150 δισ. ευρώ."
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !
    150ΔΙΣ. € ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥ CITY OF LONDON ΚΑΙ ΤΟΥ LORD JACOB RORHSCHILD !!!
    αμφιβαλλετε ακομα οτι λεφτα υπαρχουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έτσι θα το πληρώσουμε το χαράτσι και στην υπόλοιπη Ελλάδα:
    @^@ @^@ @^@...@^@ @^@ @^@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://elliniko-argyroupoli.gr/article.php?id=632


    ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

    Συνεχίζεται η προσέλευση κατοίκων στο ειδικό γραφείο που λειτουργεί καθημερινά πρωί και απόγευμα στο δημαρχείο προκειμένου να ενημερωθούνα το πώς μπορούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς ρεύματος μέσω των τραπεζικών ΑΤΜ, αφαιρώντας το ειδικό τέλος.

    Συγχρόνως το γραφείο παραλαμβάνει τις αποδείξεις πληρωμής και συγκεντρώνει το απαραίτητο υλικό μέσω του οποίου θα κατατεθούν μαζικά εξώδικα στη ΔΕΗ προκειμένου να αποφευχθεί η διακοπή του ηλεκτρικού.

    ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ Δ.Ε.Η. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

    1. Πάμε στο ATM τράπεζας συμβεβλημένης με ΔΕΚΟ με το λογαριασμό ή με τον 12ψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής.

    2. Βάζουμε την κάρτα και επιλέγουμε :

    Α. «Άλλες Συναλλαγές»
    Β. «Πληρωμές ΔΕΚΟ»
    Γ. «ΔΕΗ»

    3. Πληκτρολογούμε τον 12ψήφιο κωδικό « ηλεκτρονικής
    συναλλαγής» και θα μας ζητηθεί να ορίσουμε ποσό πληρωμής.

    4. Αφαιρούμε από το συνολικό ποσό, αυτό που αντιστοιχεί στο
    Χαράτσι (πάνω δεξιά ΕΕΤΗΔΕ).

    5. Πληκτρολογούμε το ποσόν που απομένει στο μηχάνημα.

    6. Παίρνουμε την απόδειξη και μαζί με τον λογαριασμό και την ταυτότητα μας, ερχόμαστε στο Δήμο, στο γραφείο που λειτουργεί καθημερινά 10.00π.μ.-13.00μ.μ. και 17.30μ.μ.-20.00μ.μ. Τηλέφωνο: 213 2018745.

    Ειδοποιούμε το Δήμο για κάθε απόπειρα διακοπής του ηλεκτρικού λόγω μη πληρωμής του χαρατσιού.

    Οργανωνόμαστε στις γειτονιές και αντιστεκόμαστε όλοι μαζί.

    ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΕ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...ΤΡΙΜΕΛΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ...
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ,ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΜΕ ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΛΙΟ, @@ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012;
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ !
    ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ !!
    ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΣΟΥΜΕ !
    ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ;
    ΕΥΡΩ Ή ΔΡΑΧΜΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O Θεός είθε να σώζει τους μεγαλόψυχους τραπεζίτες μας
    Πολλά χρόνια να ζήσουν οι ευγενείς μας τραπεζίτες
    Ο Θεός να σώζει τους τραπεζίτες!
    Στείλε τους νικηφόρους,
    Ευτυχισμένους και δοξασμένους
    Να μας κυβερνούν για καιρό
    Ο Θεός να σώζει τους τραπεζίτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Γιάννη Πρεβενιό:

    Γιάννη σωστά τα λές αλλά αν δεν κάνω λάθος και το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ έχει μαλλιάσει η γλώσσα τους να φωνάζουν να μην πληρώσει κανείς το επαχθές χαράτσι.
    Άρα τι περιμένουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου