Δημοσκόπηση Alco. Το ΠαΣοΚ συνεχίζει την κατρακύλα

3
Προβάδισμα της ΝΔ καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Alco για το Kontra Channel, που διενεργήθηκε από τις 6 έως τις 12 Δεκεμβρίου. Συγκεριμένα, στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 12,9%, η ΝΔ 21,4%, το ΚΚΕ 9,3%, ο ΛΑΟΣ 5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 6%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2,5%, η Δημοκρατική Αριστερά 6,9%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι 3,2% και το Αρμα Πολιτών 0,4%. Αλλο απαντά το 4,2%, Λευκό/ακυρο το 9,1%, δεν ξέρω/δεν απαντώ το 3,3%, ενώ η αποχή ανέρχεται στο 16%.

Στη δημοσκόπηση διαπιστώνεται αυξημένη δύναμη της Αριστεράς, με πρωταγωνιστή τη Δημοκρατική Αριστερά. Ενισχυμένα είναι....... και τα ποσοστά του προέδρου του ΣΥΝ και της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Σε ό,τι αφορά τη γνώμη για τους πολιτικούς αρχηγούς, για όλους τους οι αρνητικές γνώμες υπερέχουν των θετικών. Την καλύτερη επίδοση έχει ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης και ακολουθεί ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ενώ στο χαμηλότερο επίπεδο από όλους είναι οι θετικές κρίσεις για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
  1. Γιατι το 3% της Ντορας πως εγινε ξαφνικα ;
    Επειδη πηρε εκεινη την τραγουδιάρα;;
    ________
    Απάντηση

    μην κοροιδευεις!
    Λογω της τραγουδιαριας μπαινει στη βουλη με διαφορα… στηθους!

    Κάθε μέρα στα καθεστωτικά δελτία είναι αδερφέ…
    Και η γιαγιά στο χωριό τον ξέρει πια.
    _____________________________________________
    H γυμνή αλήθεια στο γραφείο Τύπου της Ντόρας.

    Την κυρία τη γνωρίζουμε από τις σέξι εμφανίσεις της στις νυχτερινές πίστες και τις ημίγυμνες φωτογραφίσεις της. Τώρα όμως, η Μαρία Βολονάκη συνεχίζει την καριέρα της ως δημοσιογράφος στο γραφείο Τύπου της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», στη Λεωφόρο Συγγρού.

    Η zougla.gr επικοινώνησε με το γραφείο Τύπου του κόμματος της κας Μπακογιάννη, όπου μία υπάλληλος εμφανώς ταραγμένη διευκρίνισε ότι η κα Βολονάκη εργάζεται ως εθελόντρια και δεν αμείβεται για τις υπηρεσίες της.

    Η τραγουδίστρια είναι βέρα Πειραιώτισσα και έχει καταγωγή από την Κρήτη.

    Πριν αποκτήσει σημαντικές συνεργασίες στον χώρο του τραγουδιού, όπως με τον Αντώνη Ρέμο, τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Σάκη Ρουβά, την Πέγκυ Ζήνα, τον Βασίλη Καρρά και άλλους, σπούδασε δημοσιογραφία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

    http://www.zougla.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένωση του ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ - Δημοκρατικη Αριστερα - Οικολογοι πρασινοι
    25,4 %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΕΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου