ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, Η ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ Η ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ!

5
Από έναν πατριώτη Νεοδημοκράτη της περήφανης Ομογένειας

Ζούμε στιγμές ιστορικές, γράφει της Ιστορίας το κοντέρ. Καταστροφή! Η κοινωνία δεν έχει ελπίδα. Μας δουλεύουν; Έφυγε ο Γιωργάκης; Μα εδώ είναι! Έχοντας παρασύρει στο κόλπο, και την ελπίδα που εκπροσωπούσε η ΝΔ και ο Σαμαράς! Περιμέναμε εμείς από τη ΝΔ να είναι η ελπίδα, κι αυτή μπήκε στη συναίνεση. Μπήκε στη διαπλοκή! Και περιμένετε τις δημοσκοπήσεις που θα κατρακυλήσει! Τελικά μόνο η Αριστερά ρε παιδιά κάνει ζόρικη αντιπολίτευση; Μόνο η εξέγερση είναι ο δρόμος, ή μας παρασύρουν εκεί σκοπίμως;

Όμως, ο σχεδιασμός ξεκίνησε πριν καιρό.  Δεν φτάσαμε τυχαία στο ξεγύμνωμα το ιδεολογικό της ΝΔ, κάποια παλιόπαιδα δούλεψαν ολημερίς οληνυχτίς. Γιατί τόσους μήνες η ΝΔ δεν κατέβασε το.............
λαό της στο δρόμο να διώξει τον υπηρέτη των Αμερικανών και όχι μόνον; Ποιοί και γιατί πέταξαν έξω το Λυμπερόπουλο και φίμωσαν τους αγωνιστές; Ποιοί κρατούν νέα και άφθαρτα πρόσωπα έξω από τη ΝΔ, κρατούν τις πύλες κλειστές; Οι φάτσες οι ίδιες στο κόμμα που κράτησαν το λαό στον καναπέ, είναι που χτυπιόντουσαν να γίνει η μοιραία συναίνεση. Και το πέτυχαν.

Και για αυτό εμείς, η λαική βάση της ΝΔ, δικαιούμαστε να τα πούμε όλα! Αφού δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε τώρα, μπορούμε όμως να κατονομάσουμε τους εσωκομματικούς δοσίλογους, να μπούνε στις μαύρες λίστες, που κάποτε θα παραδώσουμε στα λαικά δικαστήρια. Θα γίνουνε οι λίστες και θα ναι και μεγάλες, μην ανυσυχείτε παιδιά! Και πρώτο πρώτο θα είναι το όνομα Χρύσανθος Λαζαρίδης. Ο ντήλερ Λαζαρίδης, που αναδείχτηκε σε αρχιμάστορα της μεθόδευσης να προσκυνήσει η ΝΔ στο πασοκικό παρακράτος και τα εξωελληνικά αφεντικά του!

Τον μίστερ Χρύσανθο όλοι τον πήραμε χαμπάρι εδώ πέρα και ξέρουμε και τα χθεσινά και προχθεσινά του!; Μα από δω ξεκίνησε, κι όταν απ την Αμέρικα ξεκινάς να σώσεις την Ελλάδα, ε ναι, σόρυ, είμαστε και λίγο καχύποπτοι. Γιατί ο Λαζαρίδης, το ξέρουν κι οι πέτρες εδώ, ακούγονται πολλά. Φιλαράκια με τον Παπαχελά εδώ, εχθροί στην Ελλάδα; Και να σκοτώνονται στο αλαφούζος τσάννελ; Παιδιά σιγά, τα καλσόν! Σικέ το παιχνιδάκι, ή όχι;

Αλήθεια Χρύσανθε τι έκανες όταν ο Καραμανλής έδινε ηρωικές μάχες για τα εθνικά συμφέροντα; Γιατί έδινες συμβουλές μέσα στην αμερικάνικη πρεσβεία προς εξισορόπηση της εθνικής πολιτικής του Κώστα Καραμανλή; Σε ενόχλησε το βέτο του Βουκουρεστίου; Τέτοια λές σήμερα και στον Αντώνη;

Πάω πίσω στα φοιτητικά μας χρόνια εδώ, που παρ' όλο που εγώ ήμουν στην όχθη την αντίπερα (ήμουν και είμαι δεξιός, δεν αλλάζω εγώ), ακούγονταν πως ο Λαζαρίδης ήταν πληροφοριοδότης του FBI, μαζί με το παλληκαράκι τον Παπαχελά. Κι αναρωτιέμαι, επέστρεψε στην πατρίδα, άλλαξε ιδεολογία, αλλά αφεντικά άλλαξε;

Όχι Χρύσανθε, οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως δεν τα άλλαξες! Όταν τα πρώτα σημάδια ήρθαν, τότε που κουβαλούσες το Ρόντο στον Σαμαρά και στο στενό του περιβάλλο, εμείς έπρεπε να ανησυχούμε. Από τότε! Γιατί όπου εμφανίστηκε ο σκιώδης σύμβουλος του Παπανδρέου, καταστροφές συνέβαιναν. Χρειάστηκε να γίνει η καταστροφή της συναίνεσης για να πάρουμε χαμπάρι πόσο βαθιά στη ΝΔ μπήκε εξωελληνικό σύστημα ελέγχου. Και από που παίρνει εντολές ο Ρόντος και οι μπόσσηδες του; Από ΔΝΤ, Λευκό Οίκο, το σίτυ του Λονδίνου; Ή μήπως τους διατάζουν πιό σκοτεινά παράκεντρα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης;

Πως ο νέος πρωθυπουργός, ο Παπαδήμος είναι μέλος της τριμερούς διαβόητης Επιτροπής, το ξέρετε; Και ο δεύτερος, ο φοιτητικός και όχι μόνο φίλος του Λαζαρίδη, ο Παπαχελάς; Οι δυό τους, μαζί με τον πανταχού παρόντα Ρόντο, είναι τακτικοί θαμώνες της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ! Τυχαίο;

Βγάλτε συμπέρασμα αδελφοί, είναι εύκολο: Καταλαβαίνετε τώρα πως πλέχτηκε ο ιστός της αράχνης γύρω από τον Αντώνη Σαμαρά; Καταλαβαίνετε γιατί πολεμούν κάθε πατριωτική φωνή μέσα στη ΝΔ, συμπεριλαμβανόμενων και των καραμανλικών και του Καραμανλή προσωπικά; Σημαντικό μα και περίεργο, κατα πως φαίνεται, παίζει στην ιστορία αυτή και το γνωστό Αντινιούζ, που όλοι εδώ το διαβάζαμε, αλλά στην πορεία όλο και πιό καχύποπτοι.

Για τον μίστερ Φάκτορα, αδελφοί, κάποια πράματα χτυπάνε περίεργα. Στη Συγγρού τον έχουν για τοπ σύμβουλο του αρχηγού. Γιατί, πείτε μου σεις, πως γίνεται να σαι πατριώτης, να χαλά ο κόσμος μ όλα όσα σηκωθήκανε για τον Καραμανλή -εισαγγελείς, Βόνταφον, δολοφονία Τσαλικίδη, αποκαλύψεις από Επίκαιρα-  και στο Αντινιούζ να χαρακτηρίζονται παραμύθια όσα διαβάζει και βλέπει όλη η Ελλάδα; Με πατριωτικά φουλάρια οι ανανήψαντες αριστεροί του Αντινιούζ, όμως από μέσα Νεοταξίτες; Μακάρι όχι. Έλα όμως που τα νέα κυκλοφορούν ίσαμε δω. Και πως γίνεται μίστερ Αντινιούζ να πουλάς πατριωτισμό και κάθε δυό και τρεις ποτάκι-καφεδάκι σε γνωστό κεντρηκό εστιατόριο με τα παλληκαράκια της γνωστής πρεσβείας; Αληθεύει αυτό; Κακές παρέες!

Συμπτώσεις, όλοι οι νεόκοποι ινστρούχτορες της συναίνεσης της νέας Νέας Δημοκρατίας, οι διαδρομές τους να κινούνται πέριξ της πλατείας Μαβίλη; Αυτά τα ραντεβουδάκια θα τα περιμέναμε από τη ψηλή, την Ντόρα ντε, είτε από τον ομοιδεάτη της μίστερ τίποτα Αβραμόπουλο, όχι από σένα. Ή μήπως δεν σας πειράζει αφού όλοι μα όλοι πλέον, στηρίζετε την ίδια δοσιλογική νεοκατοχική κυβέρνηση;

Η αράχνη της νέας τάξης, που τύλιξε την ΝΔ, την οδηγεί μαζί με την Ελλάδα μας στην απόλυτη καταστροφή. Μένει η γενική εξέγερση, που την μονοπωλεί τώρα Τσίπρας-Παπαρήγα, αλλά και αυτή θα προσπαθούνε να την εκμεταλλευτούν (πως λέμε: δήθεν αγανακτισμένοι και αντιεξουσιαστές). Κι αυτή σε χάος θα οδηγήσει, της Ελλάδας γενόμενης καταστροφή για όλη την Ευρώπη!

Μια λύση απομένει. Κι είναι στα χερια σου Αντώνη Σαμαρά: Να γίνεις υπερασπιστής της κοινωνίας και της εθνικής περηφάνιας (σε Μακεδονία, Κύπρο, Αιγαίο, ΑΟΖ). Και να επανακαθαρίσης τη ΝΔ από τα παγκοσμιοποιημένα μικρόβια. Να επιλεγούνε απ την κοινωνία Άξιοι, που τώρα είναι μακριά απ την πολιτική γενικώς, αηδιασμένοι. Κάθε έντιμος και ικανός Έλλην πρέπει να έρθει στη Νέα Δημοκρατία, αν τελικά θα γίνει αληθινώς Νέα.

Η Ελλάδα δεν θα πεθάνη! Οι νέοι σταυροφόροι του μνημονίου και της εξάρτησης θα σπάσουν τα μούτρα τους. Αυτό όμως, η έκβαση η θετική των πραγμάτων, θα εξαρτηθεί πρωτίστως από εμάς, διότι εμείς είμαστε ο Λαός, κι ο Σαμαράς το υποκείμενο της Ιστορίας, αν βεβαίως θελήση, αν βεβαίως τολμήσει.

Και αυτό τέλος: Μήπως ήρθε η ώρα Κώστα Καραμανλή να σπάσεις τη σιωπή σου; Πες τα όλα, και για το κόμμα και για την πατρίδα!

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια
  1. Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ. Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καφετζή έλεος πια!!!!!
    Δεν φτάνει που μας βομβαρδίζεις καθημερινά με τα γνωστά ‘αριστερά’ σκουπίδια, προφανώς για την τήρηση ισορροπιών, μας εκτοξεύεις σήμερα και πυρηνική βόμβα κρετινισμού, νεοδημοκρατικής προέλευσης. Έλεος πια!!!!!!!!!!!!!!!

    Υ.Σ.: ‘Μήπως ήρθε η ώρα Κώστα Καραμανλή να σπάσεις τη σιωπή σου;’ Ήμαρτον Κύριε, ήμαρτον!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντώνη
    είχες την ευκαιρία στα χέρια σου.

    Ο λαός μέσα από τη δυστυχία του, άρχισε να σε βλέπει σαν σανίδα σωτηρίας.

    Αποκορύφωμα η Λαϊκή Επανάσταση της 28ης-10-2011.

    Ολοι οι σίγουροι και λογικοί δρόμοι οδηγούσαν σε Εθνικές Εκλογές που θα έφερναν τη ΝΔ πρώτο Κόμμα

    Αντώνη τότε η ντρίπλα σου ήταν ασύλληπτη.
    Αφησες το λαό άφωνο.

    Προτίμησες την ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με το ΠΑΣΟΚ που μάλλον μόνο εσύ κατάλαβες.
    Μας πήγες σε ΠΑΠΑΔΗΜΟ κι εσύ θεατής στη κερκίδα.
    Κυβέρνηση για τρεις μήνες.
    Κυβέρνηση που την στηρίζετε όλοι για να πετύχει (εξ άλλου αυτό ορκιστήκατε).
    Κυβέρνηση που την στηρίζετε για να πετύχει κι αφού πετύχει, εσείς οι ίδιοι προεξοφλείτε ότι θα την ρίξετε για να πάτε σε Εκλογές για μια άλλη Νέα Κυβέρνηση. Αγνωστη Κυβέρνηση.

    Η μήπως αυτή η Κυβέρνηση του ΠΑΠΔΗΜΟΥ έχει κάποια άλλη αποστολή;;; έχει μια άλλη μοιραία αποστολή ;;;
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ;;;
    Κι αν τελειώσετε οριστικά τον λαό τότε θα σας μείνει κουράγιο και λογική να προσδοκάτε ;;;
    θα ελπίζετε σε πετυχημένες Εκλογές τον Φλεβάρη ή κάπου αργότερα ;
    Τότε δεν θα φταίτε εσείς αλλά ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ;;;
    Θα φταίει ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ που εσείς στηρίζατε και ψηφίζατε στη Βουλή.

    κι επειδή τα πολλά τα λόγια είναι φτώχεια,
    ένα μόνο θα σας θυμίσω:
    ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΟΙΜΩΝΤΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΑΤΑ.
    ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΞΥΠΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ.

    Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ
    Ο ΛΑΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ
    Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις στοιχεία γι αυτά που γράφεις για το antinews, η πετάς λάσπη. Εγώ θα τους ενημερώσω πάντως και άντε να καθαρίσεις στα δικαστήρια. Σαν δεν ντρέπεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -Σαμαράς: Η κυβέρνηση αυτή είναι προϊόν ανάγκης.

    Για «κυβέρνηση μεταβατική και ειδικού σκοπού που δεν είναι συγκυβέρνηση και δεν θα διαρκέσει σε βάθος χρόνου» έκανε λόγο ο κ. Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της βουλής.

    «Η κυβέρνηση αυτή είναι προϊόν ανάγκης για να διασφαλιστεί η ομαλότητα και να αποφευχθεί η πτώχευση και η έξοδος από ευρώ» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Όσοι προσπαθούν να αποφύγουν εκλογές στο επόμενο τρίμηνο δεν βοηθούν τον νέο Πρωθυπουργό», συνέχισε ο κ. Σαμαράς.

    Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε τη σημασία του προβλήματος της ύφεσης, λέγοντας ότι κάθε προσπάθεια θα είναι αναποτελεσματική, αν δεν αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της ύφεσης.
    «Εμείς συμφωνούμε με την ανάγκη δημοσιονομικής προσαρμογής, διαρθρωτικών αλλαγών και με την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, αλλά όσο δεν ενισχύεται η οικονομική δραστηριότητα τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να υπογράψει την επιστολή που ζητά η τρόικα. «Τι παραπάνω επιβεβαίωση χρειάζεται από το γεγονός ότι ψηφίζουμε την κυβέρνηση σας μαζί και τον λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκε; Δεν έχουν ισχύ οι ψηφοφορίες του ελληνικού κοινοβουλίου; Δεν έχουν κύρος οι αποφάσεις και θα είχε κύρος μία προσωπική δήλωση; Καταλαβαίνω το πρόβλημα αξιοπιστίας, όμως, τι μεγαλύτερη δέσμευση μπορεί να δώσει το κόμμα μας από το να σας στηρίξει να εφαρμόσετε συμφωνία της 26 Οκτωβρίου;», ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

    Αναφορά στο χαράτσι των ακινήτων μέσω ΔΕΗ έκανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
    «Κάνουμε μία παράκληση, να μην κόβετε το ρεύμα σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι. Δεν μιλάμε για αυτούς που δεν θέλουν, αλλά για αυτούς που δεν μπορούν αποδεδειγμένα. Φοβάμαι την πυροδότηση εκρήξεων», τόνισε χαρακτηριστικά.

    Τέλος, ο Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι με όποιο νομοσχέδιο της κυβέρνησης η ΝΔ διαφωνεί δεν θα το ψηφίζει, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο θέμα της απελευθέρωσης των ταξί, όπου ζήτησε να εφαρμοστούν τα πληθυσμιακά κριτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου