Ο Καμμένος τα λέει χύμα στους ... προσκυνημένους!

9
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Ακούγοντας την ομιλία του βουλευτή κ. Πάνου Καμμένου ένιωσα ότι υπάρχει ελπίδα να ξεφορτωθούμε αυτά τα πολιτικά “τσογλάνια” που απαρτίζουν την κυβέρνηση “κατοχής” του σύγχρονου “Τσολάκογλου” του κ. Παπαδήμου!

Ο κ. Καμμένος εδώ και καιρό με ερωτήσεις και επερωτήσεις στην Βουλή καταγγέλλει "τρομακτικά" πράγματα ζητώνταςεξηγήσεις αλλά  η φωνή του μοιάζει ως “φωνή βοώντος εν τη ερήμω” μια και η
χουντοδημοκρατία που βιώνουμε έχει φροντίσει για το φίμωμα (από όλα τα
μεγάλα ΜΜΕ) κάθε φωνής που δεν υποκύπτει στις προσταγές των
Μερκο-Σαρκοζί!
Το γελοίο της υπόθεσης έχει να κάνει με την ηγεσία του κόμματος του τον
έτερο εθνοπροδότη τον κ. Σαμαρά ο οποίος πριν .......
λίγο καιρό διέγραφε αυτούς που ήταν υπέρ του μνημονίου και τώρα απειλεί με διαγραφή αυτούς που
είναι κατά!!!
Ο άλλος μεγάλος κωλοτούμπας ο κ. Καρατζαφέρης θυμίζοντας μας παλιές ψυχροπολεμικές  καταστάσεις μας δηλώνει ότι δεν θα αφήσει την χώρα να περάσει στους “κομμουνιστές”!
Η παράνοια που πλανάτε στην Ελληνική πολιτική σκηνή μας τρομάζει, μας
αποπροσανατολίζει και δεν μας αφήνει να δούμε καθαρά το μέγεθος των
επερχόμενων δεινών και του ξεπουλήματος της χώρας μας αλλά ίσως ήρθε η
ώρα να ξεπηδήσουν και άλλοι “θαρραλέοι” να στοιχηθούν δίπλα από τον κ.
Καμμένο μπας και σωθούμε έστω και την ύστατη στιγμή!
Όμως αν τελικά αυτοί οι προδότες καταφέρουν να μας αλυσοδέσουν να ξέρουν ότι αυτό θα είναι για "λίγο" και ότι από τον Ελληνικό λαό θα ξεπηδήσουν
χιλιάδες νέοι Γλέζοι οι οποίοι με φωτιά και μαχαίρι θα κόψουν το χέρι
όποιου Γερμαναρά έρθει να αρπάξει την γη, τον αέρα και την θάλασσα μας
αλλά και θα τιμωρήσει πολύ “σκληρά” όλους τους πολιτικοπροδότες αλλά και τους ξεπουλημένους αβανταδόρους και λαοπλάνους δημοσιοκάφρους!!!

Υποσημείωση

Ακολουθεί το βίντεο με την ομιλία του κ. Καμμένου μπροστά στους υπόδουλους ξεπουλημένους παλαμοκρουστές του "Ναι σε όλα"

βίντεο


Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια
  1. μπραβο και παλι μπράβο στο λεβέντη βουλευτή Καμμένο!! Πολιτικός λόγος θάρρους και αλήθειας. Προχώρα λεβέντη και φτιάξε νέο κόμμα να σε ακολουθήσουμε γιατί γέμισε το κοινοβούλιο προδότες και αδελφές. Με αυτά που είπες για Παπακωσταντίνου ένας υγιής Ελληνας θα γκρέμιζε το έδρανο που κάθετε, αλλά προδότες και αδελφές σαν αυτόν σφυρίζουν κλέφτικα... Ελληνες ξυπνάτε οι δήθεν σωτήρες μας οδηγούν στο πνιγμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπρώχνει ο Μιχελάκης στο να εκδιωχθεί ο Σαμαράς;
    Ας ανοίξει τα μάτια του ο Σαμαράς πριν να είναι πολύ αργά για τον ίδιο και το κόμμα.
    Ο δυναμισμός δεν εκφράζεται από το αν διώχνεις πατριώτες από το κόμμα αλλά από το αν αντιστέκεσαι στα κελεύσματα των αντιπάλων που σίγουρα δεν θέλουν το καλό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωχουου, τα πήδηξε τελείως το καημένο το Γιαννιό. Ρε τι σου κάνει η κρίση!!!!!!! Μηπως αυτές οι συμπεριφορές οδηγούν τελικά στην αυτοκτονία;;; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου….

    Υ.Σ.: Σε κάθε περίπτωση, αν αγαπάς τόσο πολύ τον Καμένο ε, τότε παρ’ τον χάρισμα. Νομίζω ότι δίνουν και επιδότηση μια κούτα Lexotanil των 50 ή 100 mlg!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λιγα ειναι τα παλικαρια σαν τον ΚΑΜΜΕΝΟ μεσα στο κομμα,εφυγε αυτος τελος για την ΝΔ.Αλλα εγω θα προτιμουσα να κανει ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ με πατριωτες πραγματικους οχι καπηλους η φλουφληδες,δηθεν, χαρτογιακαδες,λαμογια.Ενα κομμα,προοδευτικο,δημοκρατικο,ριζοσπαστικο ΣΟΒΑΡΟ και προπαντων να αγαπαει την πατριδα ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λιγα ειναι τα παλικαρια σαν τον ΚΑΜΜΕΝΟ μεσα στο κομμα,εφυγε αυτος τελος για την ΝΔ.Αλλα εγω θα προτιμουσα να κανει ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ με πατριωτες πραγματικους οχι καπηλους η φλουφληδες,δηθεν, χαρτογιακαδες,λαμογια.Ενα κομμα,προοδευτικο,δημοκρατικο,ριζοσπαστικο ΣΟΒΑΡΟ και προπαντων να αγαπαει την πατριδα ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λιγα ειναι τα παλικαρια σαν τον ΚΑΜΜΕΝΟ μεσα στο κομμα,εφυγε αυτος τελος για την ΝΔ.Αλλα εγω θα προτιμουσα να κανει ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ με πατριωτες πραγματικους οχι καπηλους η φλουφληδες,δηθεν, χαρτογιακαδες,λαμογια.Ενα κομμα,προοδευτικο,δημοκρατικο,ριζοσπαστικο ΣΟΒΑΡΟ και προπαντων να αγαπαει την πατριδα ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευτυχώς για τον τόπο υπάρχουν παιδιά σαν τον καμένο που έχουν αρχιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 16 Νοεμβρίου 2011 5:05 μ.μ. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ... ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτός και ο Κανέλλης απ ότι δείχνει είναι οι διαφορετικοί!!!!!!
    Μαγκιά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου