Ανοικτή επιστολή προς τον κ. Παπανδρέου!

7
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


κ. Παπανδρέου πολλές φορές σας ασκώ σκληρή κριτική για τις αποφάσεις και τα πεπραγμένα σας, όμως διαβάζοντας τις δηλώσεις σας στην εφημερίδα το “Πρώτο Θέμα” ομολογώ ότι πραγματικά σας λυπήθηκα μια και ένιωσα την δεινή θέση και την απόγνωση στην οποία φαίνεται ολοκάθαρα ότι έχετε περιέλθει!

Πήρατε την εξουσία το 2009 υποσχόμενος και λέγοντας (θέλω να πιστεύω από άγνοια και "κακόβουλη" ενημέρωση των συμβούλων σας) την περίφημη φράση «Λεφτά υπάρχουν».
Μετά ακολούθησαν οι παλινωδίες, οι εσφαλμένες εκτιμήσεις, οι καθυστερήσεις  και οι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί σας όπως το ............
«κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα» που μας οδήγησαν στην φρικτή μέγγενη των διεθνών τοκογλύφων οι οποίοι τώρα  προσπαθούν να λεηλατήσουν την πατρίδα μας!

Πολλοί εξ ημών σας θεωρούν προδότη και πράκτορα των διεθνών συμφερόντων αλλά εγώ προσωπικά βλέποντας σας έχω την αίσθηση ότι δεν είστε τίποτα από όλα αυτά αλλά απλά είστε ένας αδαής, ανεπαρκής και άσχετος άνθρωπος (για το συγκεκριμένο αξίωμα) που η κακιά μας μοίρα το έφερε να γίνεται πρωθυπουργός με μόνο εφόδιο το επώνυμο σας!!!
Φυσικά όπως κάθε ηγέτη έτσι και εσάς σας περιτριγύρισαν οι γνωστοί λαμογιοαυλοκόλακες οι οποίοι ασκούν υπό την σκέπη σας την πραγματική εξουσία εξυπηρετώντας προσωπικά και αλλότρια συμφέροντα.
Λαμόγια που την κατάλληλη στιγμή να είστε σίγουρος ότι θα σας πουλήσουν αντί πινακίου φακής καθιστώντας σας αποδιοπομπαίο τράγο για την κατάντια της πατρίδας μας!
Θεωρώντας ότι πλησιάζει το τέλος της επώδυνης για όλους μας διακυβέρνησης σας επιτρέψτε μου να σας πω ότι αν θέλετε να προσφέρεται κάτι θετικό έστω και την ύστατη στιγμή στην ψυχορραγούσα Ελληνική κοινωνία βγείτε εγκαίρως και πείτε ποιοι σας παραπλάνησαν και τι σας υποσχέθηκαν! Μετά πάρτε την οικογένεια σας, τα “παμπόνηρα” αδέρφια σας, την παρέα των “κηπουρών" σας και την μανούλα σας και πηγαίνετε όλοι μαζί στην ευχή της Παναγίας μπας και μπορέσουμε να βρούμε μια άκρη για να σώσουμε τις ζωές και την χώρα μας!
Αυτή κατά την γνώμη μου θα είναι η μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη υπηρεσία που μπορείτε να μας προσφέρεται και όσο πιο γρήγορα το κάνετε τόσο καλύτερα θα είναι για εσάς αλλά το κυριότερο για εμάς!

Μετά τιμής
Γιάννης Πρεβενιός

Υποσημείωση
Ακολουθούν δύο απόσπασματα από τις δηλώσεις του κ. Παπανδρέου:
"Θα ήθελα πολύ να εγγυηθώ σε όλους μια άμεση λύση, μια καλύτερη ζωή σήμερα. Θα ήμουν ο ευτυχέστερος άνθρωπος του κόσμου, αν μπορούσα να το κάνω, αλλά δεν μπορώ" 
"Η αλήθεια είναι ότι πονάω, θλίβομαι και αγανακτώ όταν συγκρίνω την Ελλάδα του 2004 με αυτή του 2009" 
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια
  1. ΒΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΝ ΤΟΥ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ...
    ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑ AΠΛΑ .
    ΓΙΩΡΓΟ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΛΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Χ Α Ρ Α Κ Ι Ρ Ι !
    DO YOU KNOW XARAKIRI GEORGE?
    OK ,THEN DO IT .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Quote
    ... (θέλω να πιστεύω από άγνοια και "κακόβουλη" ενημέρωση των συμβούλων σας) την περίφημη φράση «Λεφτά υπάρχουν».

    Unquote


    Δέν μάς λές ρέ συντάκτη άλλοθι προσπαθείς νά δώσης στόν αρχιμαλάκα/εθνοπροδοτη γαποηλίθιο καί αναφέρεις στό άρθρο σου,ότι από κακόβουλη ενημέρωση(!!!!!!!!!!!!!!!!!!).....όταν όλα τά στοιχεία πλέον (συνομιλίες πρό εκλογών 2009 μέ τόν επιβήτορα/σοσιαλ(η)στή τού Δ,Ν.Τ.,τήν Αμερικανική κυβέρνηση τού Ομπάμ(ι)α,Σόρος καί τούς υπόλοιπους διεθνείς/εγχώριους τοκογλυφικούς παράγοντες/αρπακτικά,συγκλίνουν/αποδεικνύουν,ότι τελικά όλα ήσαν συναποφασισμένα πρό τού 2009 ακόμη,διά τήν άνευ όρων παράδοση τής χώρας μας από τόν γαπο-ηλίθιο/εθνοπροδότη σέ αυτούς??????

    Ένα Εθνοπροδοτικό σχέδιο σχεδίασε καί εκτέλεσε/εκτελεί ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ μέ αυτούς καί τό εκτελεί ΑΡΙΣΤΑ!!!!!!

    Άλλωστε από έναν ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ τί άλλο θά περίμενε ό Ελληνικός Λαός εκτός από τήν Εθνοπροδοσία!!!

    Ιστορικά,έχουν δρέψει δάφνες(!!!!) οί ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στό Αθλημα αυτό περισσότερες δέ καί από τούς Εφιάλτες,Νενέκους καί τούς κάθε είδους Μπουμπούκους!!!

    Θά μείνει στίς σελίδες τής Ιστορίας,ώς ένας άλλος ΗΡΟΣΤΡΑΤΟΣ,πού αυτήν τήν φορά δέν έκαψε κάποιο ναό,αλλά τήν ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ/ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΕΣ/ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΟΒΟΥΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. της Γιαννακά δεν της βγήκε το ...όχι που έλεγε και τελικά θα ψηίσεις ΝΑΙ.. ΟΛΕ !

    Ευτυχώς που η κ. Σοφία Γιαννακά, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Αιτωλ/νίας είπε το μεγάλο ΝΑΙ και θα ψηφίσει κι αυτή μεθαύριο την τροπολογία.

    Είπα και γω τόλμησε η Σόφυ να αντισταθεί στο χουντικό ΠΑΣΟΚ που αν λοξοδρομήσεις λίγο σε σφάζει στο γόνατο σαν κατσίκι !

    ΄Ηθελε η καυμενούλα να δημιουργήσει λίγοι ντόρο γύρω απ΄το όνομά της μήπως και ανέβουν κάπως οι πολιτικές της μετοχές, γιατί στις τελευταίες εκλογές του 2009...η εν λόγω βουλευτής δεν ανέβασε καθόλου τα ποσοστά της από τις προηγούμενες εκλογές, εν συγκρίσει με τους άλλους συναδέλφους της στον Νομό της, αφού εκλέχθηκε τελευταία και καταιδρωμένη στο κόμμα της.
    Σκέφθηκε λοιπόν να γίνει λίγο αντιρρησίας για να αυτοηρωποιηθεί, μήπως και αρπάξει καμιά πρωτιά σε επόμενες εκλογές, αλλά δεν της βγήκε και έτσι έχασε το παιχνίδι.

    Γεια σου βρε Σοφία, Σοφάκι, Σοφούλα, Σοφό που κάνεις σαν ένα ρομπότ ότι σου πούνε και δεν τολμάς ν΄αντισταθείς σε κάτι που βλέπεις παράνομο, άδικο και τρελό.

    Ναι Σοφία κάνεις ότι σου πούνε.
    Θυμάσαι πριν από κάποιους μήνες που σε κάλε το τηλεοπτικό κανάλι, το Kontra , και ενώ πήγες κανονικά και αφού σε μακιγιάρανε στο καμαρίνι και είσουνα έτοιμη να βγεις ζωντανά στη τηλεόραση, έλαβες το απειλητικό τηλεφώνημα από το «δημοκρατικό» ΠΑΣΟΚ και εξαφανίσθηκες από το τηλεοπτικό κανάλι χωρίς να πεις μια δικαιολογία και ακόμα σε ψάχνουν ;

    Αυτή είσαι Σοφία Γιαννακά.
    ΄Ακουσα χθες στις ειδήσεις να λες ότι τώρα νοιώθεις ικανοποιημένη και ότι καλύφθηκες για την δήθεν διαφωνία που είχες για την τροπολογία και μετά χαράς μεγάλης άνοιξες το στοματάκι σου και είπες ότι θα ψηφίσω.
    Σε ρωτάω Σοφία τι θα ψηφίσεις το τριπλό χαράτσι που έβαλε ξαφνικά ο φαυλατάς ο Βενιζέλος στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους ;
    Αυτό περίμενες να ακούσεις και είπες ότι καλύφθηκες και θα ψηφίσεις ;

    Στις επόμενες εκλογές που έρχονται όπου νάναι, με τι μούτρα να αντικρύσεις πρόσωπο με πρόσωπο τους ψηφοφόρους σου Αιτωλ/νες και ποια δικαιολογία θα τους πεις και σε τι βαθμό πιστεύεις ότι θα τους πείσεις ;

    Κυρία Γιαννακά ΞΟΦΛΗΣΕΣ πολιτικά και μ΄αυτό που έκανες έβαλες την πολιτική σου ταφόπλακα, εκτός και σκέφτεσαι να εγκαταλείψεις από μόνη σου την πολιτική, πριν σε εγκαταλείψει ο λαός που σε τίμησε με την ψήφο του και σε πίστεψε ότι θα τον εκπροσωπείς επάξια, δίκαια και τίμια στο κοινοβούλιο.

    Δεν πειράζει, τι να κάνουμε, βλέπεις ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 17 Οκτωβρίου 2011 1:01 μ.μ. έχεις δίκιο εκ πρώτης όψεως αλλά αν διαβάσεις προσεχτικά όλο το άρθρο θα δεις ότι ο Πρεβενιός τον εξευτελίζει τελείως με το "γάντι" χωρίς να κινδυνεύει να τον βάλουν και μέσα για περιύβριση αρχής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και αν κάποιοι τον απειλούν να μην παραιτηθεί (όπως απειλούσαν τον Καραμανλή για το αντίθετο), μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο του;
    Εξετάσατε και αυτή την παράμετρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΑΝ ΣΥΜΠΟΝΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΗΣΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ
    ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ , ΤΟΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΙΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΑΛΟΘΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια παρατήρηση...
    Θα μπορούσα να καταλάβω και να δεχθώ την προσφώνηση "κύριε πρωθυπουργέ".
    Αλλά "κύριε παπανδρέου" γιατί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ... και "μετά τιμής" ;;;;;;;;;;;;
    (Αν και το δεύτερο θα μπορούσε να εκληφθεί σαν το άκρο άωτον της ειρωνείας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου