Μονόδρομος (δυστυχώς), κ. Τσίπρα

17
Του Θανάση Νικολαΐδη

ΔΕΝ περίμενε η αριστερά την παγίδα των «Δεκεμβριανών», στημένη απ’ τους Άγγλους (λέγε με…Τσώρτσιλ) και τον Γ. Παπανδρέου. Δεν το υποψιάστηκε πως ήταν «πρόβα» για τη μεγάλη σφαγή (μας) του Εμφυλίου και πως μια ήττα στη «Μάχη της Αθήνας» οδηγεί στην ταπείνωση της Βάρκιζας. Εκεί, με την υπογραφή και την παράδοση των όπλων, η μοίρα του ηττημένου ήταν και μοίρα της αριστεράς. Παραδοθήκαν τα όπλα από παλιούς ΕΛΑΣίτες που «όργωσαν» τα βουνά, αλλά δεν παραδόθηκαν όλα. Κρύφτηκαν τα μισά (κάτω απ’ τη μύτη των Άγγλων!), για να τα…ξαναλαδώσουν οι «αντιφρονούντες», πριν (αναγκαστούν) να βγουν αντάρτες στο βουνό.
ΘΑ σταθούμε στη Συμφωνία της Βάρκιζας (τέλος ’44 - αρχές ’45 και συμπίπτει με τη μοιρασιά στη Γιάλτα) και την αντιστοιχία της με τα σημερινά, μιας και «πολιτική είναι αναίμακτος πόλεμος». Δεν είχαν, κ. Τσίπρα, άλλην.......
επιλογή οι (αριστεροί) ηττημένοι των «Δεκεμβριανών» και, πέρα απ’ το σχέδιο των ξένων (με τη συμμετοχή ντόπιων) να βγάλουν στο βουνό τους κομουνιστές, είδαμε πού οδήγησαν τα…καμπανταηλίκια τους. Χωρίς την (υπο)στήριξη των Σοβιετικών (ο Στάλιν υπέδειξε στον Ζαχαριάδη να «καθίσει στ’ αυγά του» στο ταξίδι-αστραπή του τελευταίου στη Ρωσία), οι «επαναστάτες» ήσαν μελλοθάνατοι και δεν το’ ξεραν. Τους πετσόκοψε ο στρατός στην Κόνιτσα, στον Γράμο και στο Βίτσι, για να ζήσουμε οι έλληνες, «νικητές» και «ηττημένοι», άμεσα είτε έμμεσα, την τραγωδία του Εμφυλίου.
ΔΕΝ έχεις άλλη επιλογή στον μονόδρομο που σου ‘στρωσαν οι ξένοι με την…φιλότιμη συνδρομή των ντόπιων (όλων μας). Υπογράψαμε τη «Συμφωνία» κι ας μην έγινε στη Βάρκιζα. Ήταν «Μνημόνιο» στην Αθήνα κι όταν δεν διαθέτεις Άρη Βελουχιώτη (γιατί τον ξέκανες νωρίς) και διαθέτεις Τσίπρες φιλόδοξους και βολεμένους, περίμενε την τραγωδία της πτώχευσης. Η άρνηση και τα φραστικά(;) καμπανταηλίκια οδηγούν σε «εμφύλιο» και, μην ξεχνάς, «πόλεμος είναι αιματηρή πολιτική».
ΚΑΙ όταν, ως ηγεσία του ΚΚΕ του παρελθόντος, υπέγραφες (δια χειρός μπαρμπέρηδων και τσαγκαράδων) συμφωνίες που σε δέναν’ χειροπόδαρα, είναι αργά να ζώνεσαι τ’ άρματα για το βουνό στήνοντας πυροβόλα. Κι αν (ως ηγεσία αγραμμάτων) δεν το’ πιασες πού το πάνε οι ξένοι, δεν έχει νόημα να «αποκαθιστάς» τον Άρη μετά 66 χρόνια και να «τιμάς» τον Ζαχαριάδη (στο τελευταίο θα επανέλθουμε).

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια
  1. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά τους Γερμανούς έρχονται και οι Γάλλοι !!!
    Μα καλά, αφού είναι ανίκανοι να κάνουν μόνοι τους τη δουλειά που τους ανέθεσαν γιατί δεν πάνε σπίτι τους ; Αν είναι να γεμίσουμε με ειδικούς τη χώρα τι τη θέλουμε την κυβέρνηση ;
    -----------------------------------



    Παιδιά όταν έχεις τον Τσο λάκογ λου Πρωθυπουργό που έχει βάλει ταμπέλα έξω από το μαγαζί: “Γενικό ξεπούλημα”, θα έρθουν και οι Γερμανοί και οι Γάλλοι.
    Δεν είναι χαζοί οι Γάλλοι να τα αφήσουν όλα στους Γερμανούς.

    Οι μόνοι χαζοί στην υπόθεση είμαστε εμείς.
    Και ο Πούτιν κατηγόρησε τις χώρες που δανείζονται ψίχουλα από τη Γαλλία και τη Γερμανία ανταλλάσοντας την εθνική τους κυριαρχία.

    Τουλάχιστον ο Τσο λάκ ογλου είχε χάσει και έναν πόλεμο και παραδόθηκε, αυτός εδώ μόνος του πάει και χωρίς μάχη και τα δίνει όλα οικοιοθελώς!!
    ____________________________________
    ΠΑΣΟΚ Εθνικη κυριαρχια, Λαικη Ανεξαρτησια
    (δις) $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$.....
    H Απάντηση
    ____________________________________
    Μάθανε για τους Γερμανούς, πλακώσανε κ’ οι Γάλλοι.
    - Kανένας εμπειρογνώμονας από την Ουγκάντα ρε παιδιά , δεν θα έρθει;

    Μετα το Σαββατο κυριακο θα πλακωσουν και οι Αμερικανοι.Υστερα οι Ολλανδοι,μετα οι Σλοβακοι.

    Μονο οι Εγγλεζοι δεν θα ερθουν…
    “Τα κόκκινα φανάρια”...ΓΙΝΑΝΕ ΠΡΑΣΙΝΑ.
    http://www.youtube.
    com/watch?v=ZIb-YfQ27vg&

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μονόδρομος.... ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.

    ΤΣΕ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑΡΑ!!! ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΜΟΥ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΑΡΧΕ ΒΑΡΒΑΡΟΚΤΟΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΞΕΧΥΛΙΣΕ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ!!!! ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ...ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!!! ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ.

    ΧΩΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!!!! ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!- ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ.

    ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΕΜΠΟΡΟΥΣ,ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΔΙΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΤΩΝ ΑΓΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ SIEMENS ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΟΥ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ!!!
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ...ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ!!!!ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ! ΤΗΝ ΣΤΟΧΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ! ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ! ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ! ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ! UNIVERSAL ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΣΕ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΕΙΣΑΙ OVER QUALIFIED ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ.
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΦΟΥΜΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΟΓΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΛΑΝ ΣΟΥ.

    ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥΛΑ!!ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.
    ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΚΛΕΙΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ.
    ΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΣΟΜΑΛΟΥΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ.

    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΒΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΥΡΑΥΛΟ ΕΥΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΟΣΙΟΣ +++
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KΡΕΤΙΝΟΙ λαμόγιο παστόσκοι ..ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΛΑγΟΙ κωλοτούμπες..ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ
    ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ της Δρακουλοκόρης
    ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ..ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ εθνικοσοσιαληστές
    της Πιποκράτους του αλήτη Καρ χιδάκη..
    -----------------------------------

    ΛΟΙΠΟΝ.....ΖΩΑ.

    εμενα δεν με νοιαζει αν χρεοκοπησουμε, αν βγουμε απο το ευρω, οποτε και αν γινουν εκλογες.
    Ας τα διαλυσει ολα ο γιωργακης ΣΑΣ ζώααααααα, ας ξεπουλησει ολη την Ελλαδα, ας πτωχευσουμε ολοι μας, ας διαλυθει το συμπαν ρε παιδι μου.

    ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ.

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ/σας.. ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ
    ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ 10 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΟΥΤΕ ΗΛΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ.

    και ...ΑΝ ..αν επιζήσουν..έτσι που πάνε .. +++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑΝΑΣΗ μαλάαααακκκαααααααα...
    ΜΑΛΑΑΑΑΑΚΚΚΑΑΑΑΑΑ θανάσηηηηηηηη
    Κυβέρνηση εθνικής ενότητας, έστω και τώρα, ζητεί βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
    ------------------------------------

    Ήταν «θεμελιώδες λάθος του πρωθυπουργού να μην σχηματίσει κυβέρνηση εθνικής ευθύνης όταν αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της κατάστασης», δήλωσε την Κυριακή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σαλαγιάννης.

    Μιλώντας στον Βήμα 99,5, ο κ. Σαλαγιάννης κάλεσε τον Γ.Παπανδρέου να ζητήσει τώρα τη συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων, ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει τα μέτρα που αποφασίστηκαν επειδή δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη να ρίξει την κυβέρνηση, ενώ καταλόγισε ευθύνες σε υπουργούς και στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο για τις καθυστερήσεις στις διαρθρωτικές αλλαγές και τις αποκρατικοποιήσεις.

    «Θεωρώ θεμελιώδες λάθος του πρωθυπουργού της χώρας που όταν κατάλαβε πού βρισκόμαστε δεν κήρυξε πανστρατιά, δεν είπε κυβέρνηση εθνικής ανάγκης, δεν έκανε συγκεκριμένο σχέδιο ριζικών αλλαγών τότε, δεν κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να μπουν στο παιχνίδι και δεν έκανε και μια κυβέρνηση, "εμπόλεμη" κυβέρνηση, που να μπορεί να τα βγάλει πέρα. Αυτό είναι θεμελιώδες λάθος» υποστήριξε ο κ. Σαλαγιάννης, καλώντας τον Γ.Παπανδρέου να ζητήσει τώρα κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

    «Λοιπόν, ας το κάνουμε τώρα. Αργήσαμε αλλά να το κάνουμε» είπε.

    Ο κ. Σαλαγγιάνης άφησε σαφείς αιχμές κατά υπουργών, λέγοντας ότι από το πρώτο μνημόνιο έπρεπε να έχουμε οργανώσει τη δημόσια διοίκηση, αλλά σήμερα «δεν υπάρχει δημόσια διοίκηση».

    «Κανένας υπουργός δεν φταίει για αυτό;» διερωτήθηκε, ενώ επιτέθηκε και στον Θ.Πάγκαλο για το θέμα των αποκρατικοποιήσεων: «Λέμε τώρα συσσωρευμένα ότι πρέπει να πάμε σε αποκρατικοποιήσεις, δεν κάναμε τίποτα. Δεν υπήρχε για αυτό αρμόδιος αντιπρόεδρος;».

    «Εμείς οι βουλευτές με την αγωνία μας ψηφίσαμε όλους τους νόμους και λέμε στους βουλευτές: Εμείς τους νόμους που φέρατε πολλούς τους αλλάξαμε προς το καλύτερο, τους βελτιώσαμε, αμυνθήκαμε, μάλιστα, τους ψηφίσαμε. Πώς τους υλοποιήσατε;» συνέχισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΕ 9:23 μ.μ., ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΑΑΛΛΛΛΑΑΑΚΚΚΑΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Μονόδρομος (δυστυχώς)...ΜΑΛΑΚΑ!

    Ο κόσμος πληρώνει την ανικανότητά τους.(έρχονται και …νέα μέτρα !!!)
    ===================================
    Μια ακόμη βόμβα μας ετοιμάζουν από την κυβέρνηση και μας αποδεικνύουν την αποτυχία της πολιτικής τους, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters το οποίος επικαλείται πηγές μέσα από την κυβέρνηση.

    Όπως αναφέρει τηλεγράφημα του πρακτορείου, το έλλειμμα του προϋπολογισμού για το 2011 και 2012 θα τεθεί εκτός του στόχου που έχει τεθεί από την ΕΕ και το ΔΝΤ Το έλλειμμα το 2011 θα φτάσει το 8,5%, έναντι στόχου 7,6%, ενώ για το 2012 το πρακτορείο εκτιμά ότι το έλλειμμα θα φτάσει το 6,8% του ΑΕΠ, έναντι αρχικού στόχου 6,5%.

    Την ανικανότητά τους λοιπόν να στρώσουν τα οικονομικά της χώρας, παρά τις θυσίες του κόσμου, θα τις πληρώσουμε με νέα μέτρα, που θα ανακοινωθούν μετά το υπουργικό σήμερα ή αύριο.

    Με νέες εισφορές, και με ένα φορολογικό νομοσχέδιο που θα πλήξει τα μικρομεσαία στρώματα.
    Και φυσικά με απολύσεις για να μειωθούν δήθεν οι δαπάνες.

    Ένα – ακόμα- ερώτημα πλανάται πάνω από τη χώρα.
    Τελικά ποιοι είναι πιο ανίκανοι ;
    Η κυβέρνηση του μνημονίου και οι βουβουζέλες της ;
    Ή οι τροικανοί και λοιποί, που πιστεύουν (;!) πως η αποδεδειγμένη -πρακτικά και διαχρονικά – ανικανότητα των κυβερνώντων, σε συνεργασία βέβαια με τους ίδιους τους τροικανούς, θα ΄΄θεραπευθεί ΄΄ (μπεεεεεε… ) με τα όποια ΄΄νέα μέτρα΄΄.

    Ρε που μπλέξαμε …

    Ο στόχος είναι σε απόλυτα ποσά ελλείμματος, όχι σε ποσοστά.
    Έτσι το 7,6% προκύπτει χωρίς να έχει υπολογιστεί η επιπλέον ύφεση.


    αμην +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. προκύπτει χωρίς να έχει υπολογιστεί η επιπλέον ύφεση.
    Με τις νέες εκτιμήσεις για την ύφεση γίνεται 8,1%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. νικολαιδη μας ταχεις πρηξει με τα χαζοαρθρα σου
    ασε που ζητας απο καθενα που σου κανει κριτικη-ισως περα απο τα ορια-να γραψει κιαυτος
    εσυ το παιζεις δημοσιογραφος -εσυ δημοσιευεις στο blog-εσυ θα υποστεις την κριτικη
    αλλιως πεστα στους φιλους σου πινοντας κανα κρασι
    και ασε πια τις γελοιοτητες για κουκουλοφορους
    οσο για το"βολεμενος και φιλοδοξος Τσιπρας" παλι βγαζεις το κομπλεξ σου απεναντι στον αρχηγο του συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπήκαμε στον δεύτερο κολασμένο μήνα που μας υποσχέθηκε ο νάρκισσος συνταγματάρχης Βενιζέλος.

    Σε λίγες μέρες μπαίνουμε στον τρίτο χρόνο διακυβέρνησης της Χώρας από το Πασοκ. Τα προηγούμενα 19 εξατμίστηκαν. Τα πήρε το "Εύρηκα"!!

    Συμπληρώνουμε, λοιπόν, 24 μήνες ...σωτηρίας. Η διπλή επέτειος θα εορτασθεί κατά τα ρωμαϊκά δεδομένα.

    Μερικές χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι θα καούν ανά την Ελλάδα, αφού πρώτα σταυρωθούν. Θα αντικαταστήσουν τις κολώνες της ΔΕΗ.
    Αν χρειάζεστε...φως...λύσατε το πρόβλημα. Ούτε ΕΡΤ, ούτε δημοτικά τέλη, ούτε χαράτσι. Θα καούν περί τις 200.000 (χωρίς εγγύηση) !!
    Ιδανικός τρόπος να μειώσεις την εγχώρια κατανάλωση.

    Οχι και την ακρίβεια !!
    Μοναδικός δρόμος να ξεπεράσεις την...Ισπανία σε ανεργία...
    Νάχουμε κι άλλη πρωτειά !!

    ΟΛΟΙ αυτοί, οι υποψήφιες δάδες...
    κάτι έχουν ψηφίσει το 2009.
    Ισως το ίδιο κόμμα εδώ και 37 χρόνια. Το κόμμα που τους αποκάλεσε "κοπρίτες", διεφθαρμένους κ.ά.
    Που "ανέβασε" επίτηδες το αριθμό τους σε 1.110.000 πέρυσι για να έχει άλλοθι να ξεπαστρέψει.
    Ομηροι ήταν...Μελλοθάνατοι κατάντησαν.

    Είκοσι τέσσερις μήνες ζούμε την ίδια Κόλαση. ΟΛΟΙ. Οι Ανθρωποι εξοντώνονται και η Χώρα τεμαχίζεται.
    Πρώτα,όμως, πρέπει να ξεφτιλιστεί.
    Να ταπεινωθεί.
    Να καθυβριστεί.

    Ενας ανεκδιήγητος "πρωθυπουργός" που καλεί όποιον Ξένο το επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα να μας...
    εποπτεύει. Να αποφασίσει από κοντά ποιό κομμάτι Ελλάδας θα καταβρο- χθίσει
    Αν θέλει σκλάβους...Γη...υποδομές.
    Ηλιο...αέρα. Αεροδρόμια...λιμάνια.

    Μετά τους τροϊκανούς, τους κωλογερμαναράδες μας έρχονται
    και οι γαλλιδούλες. Να μας πουν πως θα προστατέψουμε τα δάση μας !!
    Να μας "συμβουλέψουν" για το Κτηματολόγιο και τον Καλλικράτη.
    Πως θα φορολογήσουμε κι άλλο τους φορομαλάκες.

    Πίσω....Στο 1827...Με τους "'Συμμάχους και δανειστές.
    Με τους Προστάτες...

    Κόλαση ;; Ποιός μίλησε για Κόλαση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΟΥΝΤΑ ΠΑ$$ΟΚ… Οι κλεπτοκρατες γκαουλάϊτερ έχουν φέρει την μεγαλύτερη καταστροφή στην Πατριδα μας μετα την κατοχη και τον εμφύλιο (των τότε ηλιθίων).

    Αυτό μόνο με αίμα, δυστυχώς,
    θα διευθετηθεί.


    Σκοπιμότητα υπάρχει, τα περισσότερα μέτρα δεν είναι τίποτα άλλο από σχέδια στο πόδι για τη διάλυση του κοινωνικού ιστού και της χώρας της κυβέρνησης.

    Αν και δεν …”πάω” την Τρόικα έχω πλέον αποδεχτεί ότι είναι το άλλοθι των ανεκδιήγητων κυβερνώντων.

    Ούτε η Πορτογαλική ούτε η Ιρλανδική Κυβέρνηση δεν παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας.

    Έθεσαν κόκκινες γραμμές διαπραγματεύτηκαν και συνδιαλέχτηκαν.

    Εδώ έχουμε τοποτηρητές ανθύπατους για τους ανθυπάτους.
    Δεν πρέπει να είναι η Τρόικα το άλλοθι των λαθών και των σκοπιμοτήτων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10:12 μ.μ., πέταξε την κουκούλα και...σχολείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φαε..ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΣΟΥ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..Ο ΗΛΙΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ$$$$$$$$$$$

    Η υπάλληλος του Βενιζέλου, ανέβηκε με την υπογραφή του 4 μισθολογικά κλιμάκια σε 10 ημέρες... οι "ηλίθιοι" χρειάζονται
    γι αυτό 7-8 χρόνια ___________________________

    Ο κ.Βενιζέλος με την παρακάτω απόφαση διορίζει το 2010 ως διευθύντρια Α΄με μισθό 2.600 την Κιούρκα Αδαμαντία για το διορισμό της οποίας πέρσι είχε γίνει ντόρος στο διαδίκτυο:

    Προφανώς ευχαριστημένος με την απόδοσή της το 2011 της ανανεώνει την σύμβαση.

    Μετά τον ανασχηματισμό ο κ. Βενιζέλος γίνεται υπουργός Οικονομικών. Ενθουσιασμένος πια με την υπάλληλο την διορίζει στο νέο υπουργικό του γραφείο τον Ιούλιο με μισθολογικό κλιμάκιο 12.


    Τον Σεπτέμβριο είναι η σειρά της κ. Κιούρκα να ενθουσιαστεί καθώς βλέπει να ξαναδιορίζεται (!!!) προκειμένου να ανέβει 4 βαθμίδες στο μισθολογικό κλιμάκιο των δημοσίων υπαλλήλων (!!!)
    Έτσι ενώ στον προηγούμενο διορισμό ήταν στο 12o ΜΚ ξαφνικά μέσα σε λίγες μέρες σκαρφαλώνει στο 8ο ΜΚ!!!!

    Και βέβαια ο κ. Βενιζέλος ,που έχει υπογράψει τα έγγραφα, θα έχει μια πειστική εξήγηση να μας πει πώς γίνεται όταν για όλους τους άλλους υπάλληλους χρειάζονται οκτώ χρόνια για να αλλάξουν τέσσερα κλιμάκια, για την υπάλληλο του γραφείου του, που είναι απόφοιτη Λυκείου, να χρειάζονται μόλις μερικές μέρες !!!

    http://kolotoubes.blogspot.com/2011/10/4-10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μηπως θα μας τραβηξεις και τ αυτι για να μας πας σχολειο η θα μας ριξεις και καμμια σφαλιαρα νικολαιδη?
    εισαι τελικα απιστευτα γελοιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΣΟΚ = BΡΙΣΙΑ

    χοντρη..ΑΙΩΝΙΑ.
    ΌΠΩΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ..ΠΗΛΙΟΣ ΓΟΥΣΗΣ..ΝΕΝΕΚΟΣ
    ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ.. ΤΣΟΓΆΝΟΓΠΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΝΤΡΕ....


    τι περιμένεις απο τους κάφρους τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου