Θα εξαντλήσει την τετραετία του ... για να μας αποτελειώσει!

12
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Ο κ. Παπανδρέου πριν λίγες μέρες στην συνδιάσκεψη του κόμματος του μας δήλωσε για να μας “καθησυχάσει” ότι δεν θα πάει σε εκλογές άμεσα αλλά θα εξαντλήσει την τετραετία του για να υλοποιήσει το πρόγραμμα του και να μας "σώσει"!... και των ερωτώ για ποιο πρόγραμμα μιλάει; για το προεκλογικό; που έλεγε «Λεφτά υπάρχουν», «Θα δοθούν αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις πάνω από το τιμάριθμο», «Θα προστατέψουμε τις θέσεις εργασίας», «θα δώσουμε παραπάνω κονδύλια για την παιδεία και την υγεία». «θα λάβουμε μέτρα για την λαθρομετανάστευση και θα μειώσουμε την εγκληματικότητα» και θα, θα, θα, θα! ή μήπως μας μιλάει για τις μετεκλογικές του δολιότητες που ξεκίνησαν με φραστικές επισημάνσεις και .......κατηγορίες εις βάρος του λαού που κορόιδεψε όπως, «κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα», «δεν υπάρχει μία», άλλα και επαίσχυντες πράξεις όπως την μεθοδευμένη από την πλευρά του παράδοση της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους, τις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων, την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, την αύξηση του κόστους ζωής, της ανεργίας και της εγκληματικότητας, την υποβάθμιση της παιδείας της υγείας και του κράτους πρόνοιας!... άραγε αυτά όλα τα “καλά” που μας έκανε έχει κατά νου και θέλει να εξαντλήσει την τετραετία του;
Ο αγαπημένος όλων μας Χάρρυ Κλυνν τον αποκαλεί “μυαλο-χυμένο” αλλά εγώ προσωπικά διαφωνώ θεωρώντας ότι τα έχει τετρακόσια αφού λειτουργεί πλέον ολοφάνερα ως “μεσίτης” για την εκποίηση ολόκληρης της Ελλάδας. (έμψυχης και άψυχη.)
Σέβομαι το θεσμό της πρωθυπουργίας όμως θεωρώ ότι την κατέχει παράνομα μια και την πήρε με δόλιο τρόπο αλλά και συνεχίζει να την διατηρεί με την βία!
Μια βία που έχει ως αιχμή του δόρατος της την παραπληροφόρηση και την τρομοκράτηση του λαού από τα ΜΜΕ που τον αβαντάρουν αλλά και από τα “τάγματα” ασφαλείας (ματατζήδες, παρακρατικούς, κουκουλοφόρους) που χρησιμοποιεί για να μας δέρνουν όταν έχουμε το “θράσος” να διαμαρτυρηθούμε!!!
Θεωρώ δε ότι λόγω μη Eλληνικής παιδείας και ανατροφής εκτός της γλωσσικής του ανεπάρκειας είναι και ανιστόρητος οπότε καλό είναι κάποιος να τον ενημερώσει ότι στην Eλληνική αλλά και στην παγκόσμια ιστορία οι περισσότεροι “τύραννοι” δεν πρόλαβαν καν να δικαστούν αλλά είχαν άδοξο και φρικτό τέλος!
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
 

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια
  1. ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ !!!
    Μεγάλη συγκίνηση !!!
    Με πήραν τα κλάμματα !!

    Συλλεκτικές φώτο από την επίσκεψη του ΓΑΠ το 2008
    στο περίπτερο του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ...

    την τελευταία της ζωής του......


    http://multimedia.papandreou.gr/photos/hphoto/20080912/1221263847-24493.thu.med
    http://multimedia.papandreou.gr/photos/hphoto/20080912/1221263909-26592.thu.med
    http://multimedia.papandreou.gr/photos/hphoto/20080912/1221263969-26026.thu.med
    http://multimedia.papandreou.gr/photos/hphoto/20080912/1221264020-07514.thu.med

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Θεσσαλονικη σήμερα έμοιαζε με πόλη όπου εκδηλώθηκε πραξικόπημα.

    Αστυνομικοί με πολιτικά και ασυρματους στα χέρια, ασφαλιτες ντυμενοι αναλογα για να ενσωματωνονται στο πλήθος και ανάμεσα στον κόσμο, άσπρα και μολυβι xsara πηγαίνανε πάνω κάτω, σε κάθε γωνιά τροχαία, ένστολοι των ματ με ασπίδες και πλήρη εξάρτηση, παρκαρισμενα πουλμαν με σιδεριές στα παράθυρα,αποκλεισμοί δρόμων και παρκαρισμάτων, ομάδες αστυνομικων σε περιπολίες, οι ζηταδες πανω κάτω, η ομάδα ΔΙΑΣ πανω κάτω τεσσερις τεσσερις οκτω οκτω και όλα αυτά γιατί ;

    Επειδή την πόλη την επισκέφθηκε ο λαοφιλεστερος ηλιθιος πρωθυπουργός!

    Δεν θα μου εκανε εντύπωση αν ακουγα και τίποτε ερπύστριες από αυτόν τον ξετσίπωτο και ξιπασμενο όλα να τα περιμένεις.
    Ντροπή του το γαιδουρι μεσα σε μία περίοδο κρίσης έχει κινητοποιήσει ολα τα σώματα ασφαλείας για να έρθει να πει τις ψευτιές του χρεώνοντας ο αχρηστος από αυτα που δεν υπάρχουν και σαν ζητουλας ζητάει δανεικά τον Ελληνικό λαό.
    Ντροπή σας ρεμάλια.

    Αντι ο βλαμμενος να κρατήσει όσο το δυνατόν χαμηλότερο προφίλ είναι τοσο θρασύμι που κουβάλησε και όλο το σκυλολοι της κυβέρνησης να περάσει ένα σαββατοκυριακο πανηγυριού προκαλώντας ακόμη πιο πολυ τον κόσμο που τον έβριζε και τον αναθεματιζε από όπου περνούσε.
    Ήξερα ότι αυτή την οικογένεια την είχε χτυπήσει η τρέλλα εδώ και χρόνια δεν περιμενα όμως ακόμα και ανήψια και εγγόνια να κουβαλάνε την παραφροσύνη και πιστεύω μαζί με μενα και ο λαός που τον ψήφισε. ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!
    Η ΤΡΈΛΛΑ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ.

    Πιστεύω ότι το ΣΚ θα είναι πολύ θερμό στην Θεσσαλονικη όχι φράχτες που κουβάλησε όχι αυρές με κανόνια νερού ότι και να έφερε θα την ακούσει και θα την ακούσει καλά και αυτός και οι χαρτογιακαδες που κουβάλησε μαζι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ποινική δίωξη 20 μη πολιτικών προσώπων ζητά η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου, που διενήργησε την έρευνα για την υπόθεση της αγοράς των υποβρυχίων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας προτείνει να τεθεί στο αρχείο η υπόθεση για 15 άτομα, που είχαν κληθεί ως ύποπτοι.

    Συνολικά είχαν εξεταστεί για την υπόθεση ως ύποπτοι 39 άτομα, μεταξύ των οποίων γενικοί γραμματείς υπουργείων, στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και σύμβουλοι εταιρειών που μεσολάβησαν για την αγορά των υποβρυχίων από γερμανικές εταιρείες.

    Η υπόθεση για τα πολιτικά πρόσωπα έχει κλείσει οριστικά με τα από τη σχετική κοινοβουλευτική έρευνα.


    Τα πολιτικα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ αυτου του τοπου ομως θα τα κρεμασει ο λαος!
    Ακου εκλεισε οριστικα!!
    Ελα τροικα κοψε την χρηματοδοτηση τελειως για να βγουμε στους δρομους και να τους αποτελειωσουμε.

    ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξερω αλλα οι αστυνομικοι τι ειδους ανθρωποι ειναι που τους φυλανε? Παιδια δεν εχουν? Δεν βλεπουν οτι αυτοι σκλαβωνουν τα παιδια τους. Δεν βλεπουν που οδηγουν την χωρα και τους προστατευουν? Πραγματικα θα ηθελα να ηξερα οταν το κοπροσκυλο ο πολιτικος περνει τον παχουλο μισθο του και λεει τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ του ο αστυνομος που πλακωνεται στο ξυλο με τον λαο τι σκεφτεται και το κανει? Δεν μπορω να τους καταλαβω. Τοση πλυση εγκεφαλου τους εκαναν για να πιστευουν οτι προστατευοντας αυτους προστατευουν το καλο της χωρας?
    Μαλλον πιστευουν τον ΜΑΛΑΚΑ με το κολαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΨΗΦΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΟΥ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ.ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ,ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ,ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ.ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ .ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΒΑΛΙΤΣΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΦΠΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ. ΟΣΟΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΟΤΖΑΜ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός ίσως την βγάλει την τετραετία για σένα το βλέπω δύσκολο. Ηρέμησε, θα σκάσεις, διατήρησε την ψυχραιμία σου και την υπομονή σου και στο τέλος θα δεις τον ‘σοσιαλισμό’ να σου ‘ρχεται κατακέφαλα. Θα πάρεις μια χαρά !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Θα εξαντλήσει την τετραετία του ... για να μας αποτελειώσει!"

    ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ...
    ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ,ΟΠΟΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ φώτο από υποδοχή ΓΑΠ από ΠΑΣΟΚους
    στο αεροδρόμιο Μακεδονία:..πέρσι ΦΥΣΙΚΆ...

    ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ !!!
    - Φώτο που δεν θα ξαναδούμε!!
    ________________________________
    Φώτο Παπανδρέου από την μοναδική επίσκεψή του σαν Πρωθυπουργός στα περίπτερα της ΔΕΘ !!

    ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ φώτο από την περσινή επίσκεψη ΓΑΠ στα περίπτερα της ΔΕΘ που έμελλε να είναι ....η πρώτη και + τελευταία του σαν Πρωθυπουργός:


    http://multimedia.papandreou.gr/photos1/hphoto/20090911

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτός ο πρωθυπουργός έχει να μοναδικό προνόμιο είναι ο μόνος πρωθυπουργός που δεν μιλάει την Ελληνική και όσα λέει Ελληνικά είναι ακαταλαβιστικα και τα καταλαβαίνουν μόνο οι μονιμοι οσφυοκαμπτες που είναι μαζί του και το χειρότερο είναι ότι δεν ακουει και δεν καταλαβαίνει αυτό που του λέει λαός στην απλή Ελληνική...ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ!!! ρωτάει με το what they means? και του λένε οι ορντινατζες ότι είσαι ο σωτήρας και σε ζητωκραυγάζουν για το μέγα έργο που επιτελείς!!!!!άρα λογικά σκεφτόμενος αφου με αγαπούν τόσο πολύ θα εξαντλησω την τετραετια.
    Το ερώτημα είναι πόσοι θα μείνουν έως το τέλος της τετραετίας του. Μερικοί θα αποδημήσουν εις κύριον αφου ζουνε και πολύ κατα λεγόμενα του άλλου μεγάλου πανέξυπνου Λοβέρδου, άλλοι θα φύγουν μεταναστες και όσοι μεινουν θα τους κυνηγανε μεχρι να πατησουν μαυρο χιόνι.
    Το χωράφι θα μείνει ξεφραγο μπατε σκυλοι αλέστε δηλαδή, το αφεντικο τρελλάθηκε τα δίνει όλα τζαμπα.

    ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ. ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΨΕΜΜΑ.
    ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ.
    ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΓΝΩΣΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΟΥΚΑΣ ,Ο ΣΑΛΤΑΣ, ΚΛΠ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΣ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ.
    ΕΝΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mWASYoaynY4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ό καριόλης απ΄οτι δείχνει το βίντεο τάχει γραμμένα και τα διαβάζει, αρα εσκεμμένα και πολύ μελετημένα τάλεγε ο αλήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΗΜΑΡΤΟΝ! ΟΧΙ ΑΛΛΗ "ΣΩΤΗΡΙΑ".
    ΗΜΑΡΤΟΝ! ΟΧΙ ΑΛΛΗ "ΣΩΤΗΡΙΑ".
    ΗΜΑΡΤΟΝ! ΟΧΙ ΑΛΛΗ "ΣΩΤΗΡΙΑ".

    ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ.

    ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ!ΦΤΑΝΕΙ!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου