Τα γομάρια, η φρατζόλα και ... ο Πρόεδρος

10
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός




Μετά από την πρόσφατη θλιβερή της εικόνα με την ανταλλαγή των χυδαίων φιλοφρονήσεων των μελών της, βγήκε ο πρόεδρος (της “σφιγγοφωλιάς” των ανδρείκελων που μας κυβερνούν) και μας μίλησε για ήθος και ευπρέπεια! Μάλιστα κατέκρινε ιδιαιτέρως την κ. Λιάνα Κανέλη επειδή έφερε στην έδρα του κοινοβουλίου (βίντεο) μία φρατζόλα και ένα γάλα για να μας επισημάνει με την δύναμη της εικόνας και των αριθμών την ακρίβεια που βιώνουν οι Ελληνικές οικογένειες!!!

Ναι φίλες/οι ένα γάλα και μία φρατζόλα ψωμί κοστίζουν περίπου 950 Ευρώ το χρόνο και τα “γομάρια” (χαρακτηρισμός και.......
λέξη που ειπώθηκε και γράφτηκε στα επίσημα πρακτικά) που μας κυβερνούν σχεδιάζουν να κατεβάσουν το αφορολόγητο στις 5.000 ευρώ!!!

κ. Πρόεδρε της σημερινής κοινοβουλευτικής χουντοδημοκρατίας αντί να θυμώνετε και να μιλάτε για λαϊκισμούς μήπως πρέπει να επισημάνετε στο "κοπάδι" του  “Ναι σε όλα  δηλ. στους υποστηριχτές του μνημονίου και του μεσοπροθέσμου ότι έχουν την υποχρέωση να ανοίγουν τα στραβά τους να διαβάζουν εκ των προτέρων, το τι ψηφίζουν, το τι υπογράφουν και στο τι συναινούν!
Μήπως θα πρέπει να μας πείτε για το τι γίνεται στον “οίκο” που διευθύνεται (από ευπρέπεια δεν χρησιμοποιώ την λέξη "μπουρδέλο" που φωνάζει ο διαμαρτυρόμενος λαός) και ο οποίος τα τελευταία χρόνια περιθάλπει και λειτουργεί ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για πολλούς λιγδιάρηδες και απατεώνες!!!
Αφήστε λοιπόν την υποκριτική σας "ευαισθησία" κατά μέρος και παίξτε “βουβά” τον προσωρινό ρόλο που σας έχει αναθέσει ο "σκηνοθέτης" του θιάσου που ανήκετε!
Φυσικά θα πρέπει ξέρετε πως σύντομα ο Ελληνικός λαός (με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο) θα μετατρέψει ξανά τον οίκο της ανομίας … σε ναό της Δημοκρατίας!!!


e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια
  1. Αντι να ντρεπονται που θες δυο πια μισθους μονο για γαλα και ψωμι ντρεπονται για τη Λιανα τα γαιδουρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ο Ροντούλης εμφανίστηκε στο εντευκτήριο, παρέα με τους … Παύλο Μαρκάκη, και Άγγελο Κολ οκοτρώνη, τον περίμενε ο Τσώνης ο οποίος ήταν εξοργισμένος για τα περί
    «γομαριών» !

    Αμέσως κατευθύνθηκε προς το μέρος του φωνάζοντας «Εσύ είσαι γομάρι. Αυτά που λες είναι για σένα. Εμείς παλεύουμε για να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία. ‘Αντε γα μή σου... Όπου σε βρίσκω θα σε γα μ ω. Θα σε πλακώσω, ακόμα και αν δεν μπορώ θα σε ….πλακώσω», αυτά είναι μόνο μερικά από όσα ακούστηκαν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

    Εμείς έχουμε μια απορία .
    Γιατί δεν πάνε να πηδηχθούν και οι δυο ελεεινοί, να ησυχάσουμε από δαύτους.

    ΚΑΙ... το ΜΟΥΛΑΡΙ... !!
    Κουραδόμαγκας σαν τον αρχηγό του:
    Συγγνώμη ζήτησε ο Ροντούλης από τα... "γομάρια"!
    ___________________________________
    Σε ραδιοφωνική συνέντευξη, ο βουλευτής Λάρισας του ΛΑΟΣ, Αστέριος Ροντούλης, ζήτησε συγγνώμη από τα «γομάρια», όπως χαρακτήρισε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, έπειτα από το εξώδικο που του απέστειλαν.

    Όσον αφορά το περιστατικό με τον βουλευτή Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Τσώνη, ουσιαστικά διέψευσε τις φήμες που τους ήθελαν να είναι μια ανάσα πριν πιαστούν στα χέρια,
    λέγοντας «ποιος είναι αυτός ο Τσώνης ;
    Εγώ δεν τον ξέρω !».

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΧΑΛΕΔΕΣ..ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πετσαλνικος ξεχασε το σοου που εκανε ο ιδιος με τους μαθητες και τον κουμπαρα μεσα στην αιθουσα της βουλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ....ΒΟΘΡΟ ΣΥΛΛΕΚΤΗ
    ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΣΠΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΨΑΛΙΔΙΣΕ ΚΑΤΑ 50% ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΡΕΜΗ, ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ, ΤΣΙΜΑ....ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO

    12.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΕΜΗ
    10.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ
    8.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΜΑ.

    Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις που είχε το Σαββατοκύριακο ο Σταύρος Ψυχάρης και τις οποίες αποκαλύψαμε την Παρασκευή σε ρεπορτάζ του Fimotro.
    Η χθεσινή συνάντηση με τον πρόεδρο του Δ.Σ. Η Τσίγκα δεν έβγαλε μεγάλη είδηση.
    Οι δυο άνδρες συζήτησαν...τα οικονομικά αλλά και το πρόγραμμα του σταθμού. Η συνάντηση που έβγαλε ειδήσεις ήταν η σημερινή. Ο Σταύρος Ψυχάρης συναντήθηκε με τους συντελεστές του δελτίου και τους παρουσιαστές εκπομπών.

    Όπως τους ανακοίνωσε "λεφτά δεν υπάρχουν και θα πρέπει να γίνουν δραματικές περικοπές και στους μισθούς των τηλεαστέρων του καναλιού.
    Στην συνάντηση ο Σταύρος Ψυχάρης δεν τους άφησε το περιθώριο να διαπραγματευθούν. Τους ξεκαθάρισε ότι όποιος δεν συμφωνήσει θα αποχωρήσει από το κανάλι.

    Η Τρέμη που έπαιρνε περίπου 300.000 τον χρόνο δηλαδή 25.000 ευρώ το μήνα μικτές αποδοχές,
    για τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα πάρει 12.000 ευρώ το μήνα. Πιο κάτω και από τα μισά δηλαδή!

    Παρόμοια μείωση και στις αποδοχές του Γιάννη Πρετεντέρη. Έπαιρνε επίσης 300.000 ευρώ τον χρόνο για την συμμετοχή του στο δελτίο και την παρουσίαση της εκπομπής του, μετά την ανακοίνωση του Ψυχάρη όμως θα παίρνει 10.000 ευρώ το μήνα μικτά.

    Μεγάλο "ψαλίδι" και στις περικοπές του Π. Τσίμα. Από 16.000 ευρώ μικτά που έπαιρνε μέχρι την προηγούμενη τηλεοπτική περίοδο, τώρα θα έχει μηνιαίες μικτές αποδοχές 8.000 ευρώ.

    Περικοπές αλλά όχι τόσο σημαντικές θα υπάρξουν και για τους άλλους σχολιαστές του κεντρικού δελτίου και τους παρουσιαστές των άλλων δελτίων και των εκπομπών.

    Τους πετσόκοψε ο Ψυχάρης...TOΥΣ ΦΤΧΩΧΟΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ....ΑΣΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. “ ΟΥΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. , ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ”

    http://www.eglimatikotita.gr/2011/09/blog-post_6966.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+http%2Feglimatikotitablogspotcom+%28%CE%95%CE%93%CE%9A%CE%9B%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A4%CE%97%CE%A4%CE%91%29

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και τελικα μετα απο δυο χρονια αθλιας διακυβερνησης απο την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια φτασαμε σε .."κομβικο σημειο"!!:

    1. Τα αθλια σκατοπραμματα της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια να λενε οτι αν δεν παρουμε την .."δοση" απο το ΔΝΤ τοτε τον Οκτωβριο δεν εχουμε μία!! Τα ταμεια θα ειναι αδεια!!

    Το φανταζεστε??
    Ζηταμε δανεικα και διαλαλουμε οτι δεν εχουμε μία!!
    Και ενω ηδη τους εχουμε παρει
    (δανεικα) 80 δις ευρω!!
    Εχουμε διπλασιασει την τιμη των καυσιμων ,ποτων,τσιγαρων κλπ κλπ
    Εχουμε επιβαλλει ΦΠΑ 23 και 13# απο 19 και 5% που ηταν πριν (επι κυβερνησης της Νεας Δημοκρατιας του κυριου Καραμανλη οπως ελεγε και το ηλιθιο βλακογιοργο!!)..

    Ποιος τραπεζιτης θα δανεισει λοιπον αυτη την συμμορια??
    Υπαρχει κανεις?? ΚΑΝΕΙΣ .. ΚΑΝΕΙΣ επαναλαμβανω.. Και αν υπαρξει κανεις τοτε θα θελησει, για να δωσει εστω και ενα ευρω ,ενεχυρο την Ακροπολη!!
    Ετσι δεν ειναι φιλοι μου????

    2. Καταφεραν επισης αυτα τα αθλια σιχαμενα γουρουνια να .."πανηργυριζουν" που μας δανεισαν (επιτελους!!)!!!!!!
    Με τα σπρεντς στις 2200 μοναδες βασης!!! Δηλαδη με επιτοκιο 22 φορες παραπανω απο οτι δανειζεται η Γερμανια!!!
    Και αυτο το λενε επιτυχια τα τζογλανια ,οι βρωμεροι αλητες!!!

    Πριν δυο χρονια κατηγορουσαν τους .."αλλους" (την κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας του κυριου Καραμανλη οπως ελεγε και το ηλιθιο βλακογιοργο) γιατι .."δανειζοταν"!!!!
    Με τα σπρεντς μαλιστα στις 130 μοναδες βασης ,δηλαδη 1,3 παραπανω μοναδες απο το επιτοκιο που δανειζοταν η Γερμανια!!!

    Θυμαμαι πολυ τον Ιουνιο του 2008 η 2009 που η κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας (του κυριου Καραμανλη οπως ελεγε και το ηλιθιο σκατοπραμμα το βλακογιοργο),τι σαματα κανανε αυτα τα τζογλανια.. Σε συνεργασια βεβαιως βαβαιως με τα ΜΜΕξαπατησης του μπομπολα ,λαμπρακισταν και λοιπων συμμοριων...

    Συμπερασμα:
    Χρειαζομαστε επειγοντως ενα αειμνηστο Γεωργιο Παπαδοπουλο..
    Να συλλαβει και να εκτελεσει ΑΜΕΣΑ αυτα τα παλιοσκυλα της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..
    Δια απαγχονισμου.. Χωρις οικτο. Χωρις χρονοτριβη..
    Γουρουνοειδη κητη τυπου τουρκογλου-μπενιζελ μια σφαιρα και στο χαντακι..Δεν ειναι καιρος τωρα για εξτρα σιδερενια ικριωματα και δαπανες για εξτρα αντοχης σκοινια..

    Και ενας δεκανεας ας ειναι. Αρκει να ξεπαστρεψει ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τήν επόμενη φορά νά φέρη στό μπουρδέλο τής βουλής ή Λιάνα, προφυλακτικά καί σερβιέτες τού κώλου καί νά τίς χαρίση στίς πουτάνες/πούστηδες τρόφιμους της.
    Στόν δέ αρχικερατά μπουμπούκο νά τού χαρίσει καί ένα πριόνι,νά πριονίζει τά κέρατά του!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1)
    http://www.eglimatikotita.gr/2011/09/blog-post_6396.html


    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ .

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://kdrasi.files.wordpress.com/2011/02/den_plirono.jpg

    From HEIL GAP (or mind the GAP)
    Ακούσαμε τον κύριο Βενιζέλο , να περιγράφει , «ως δίκαιο » , το νέο τέλος επί των ακινήτων του κοσμάκη , καθώς προσπαθούσε απεγνωσμένα να πείσει την γριούλα συνταξιούχο και τον κάθε άνεργο , ώστε να του πληρώσουν « και αυτό χαράτσι»
    Ειλικρινά ο HEIL GAP ( or mind the GAP ) , ποτέ δεν μπόρεσε να καταλάβει τον κύριο Βενιζέλο , φυσικά ούτε και το περί δικαίου αίσθημα του .
    Κάποιος άλλος , ίσως να έλεγε , ότι ο παχύς υπουργός μας , του θύμισε τελειωμένο πρεζάκια , ο οποίος με τις πιο ανόητες δικαιολογίες , προσπαθεί να σου πάρει το τελευταίο σου ευρώ.
    Αλλά τώρα θα μου πείτε , πρεζάκια τετράπαχο σαν γουρούνα Νέας Ζηλανδίας ; Πάει ποτέ ;
    Όχι φυσικά .

    Δια τούτο λοιπόν , εγώ πιστεύω , ότι μάλλον ο σεβαστός μας υπουργός , φέρνει λίγο προς την γνωστή τηλε-παρουσιάστρια κυρία Αννίτα Πάνια .
    Και τούτο , λογω της κοινής ικανότητας των , στην εφεύρεση νέων λέξεων.
    Τώρα , βέβαια θα μου πείτε ότι η κυρία Πάνια , είναι μια τίμια καταξιωμένη επαγγελματίας που πλάθει τις λέξεις της απλώς για να διασκεδάζει τους καλεσμένους της , διότι πρωτίστως η κυρία Ανίτα Πάνια γνωρίζει πολύ καλά , ότι αυτό που κάνει είναι χιούμορ .
    Έλα όμως που ο κύριος Βενιζέλος , καθώς μπερδεύει τις λέξεις και τις έννοιες , επαναλαμβάνοντας κάθε τόσο και δυο τρία συνώνυμα της λέξεως που θα πει , πιστεύει ότι είναι πολύ εξυπνότερος από αυτό που τελικά είναι , και ότι στο τέλος θα καταφέρει να μας ξεγελάσει.

    Έλα επίσης που τo επιλεκτικό «περί δικαίου αίσθημα» του κυρίου υπουργού μας,
    προσκρούει στο συλλογικό ήθος και την αρετή ,

    Το ήθος συγγενεύει με τη σκέψη, δε συνδέεται όμως πάντοτε και με την «εγγραμματοσύνη» του ατόμου .
    «Στην αέναη πάλη του καλού με το αναπόφευκτο αλλά πιο αδύναμο κακό , πάντοτε το ήθος , ατομικό και συλλογικό αναδεικνύεται νικητής , αργότερα ή συντομότερα. »

    Και αλήθεια τι θα απαντήσει τώρα ο παχύς υπουργός μας , στον οικονομολόγο Kenneth Rogoff , ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξή του στην FAZ , ότι ήταν «λάθος» ότι οι τράπεζες δεν χρησιμοποίησαν όλα τα χρήματα «bailout» που έχουν λάβει μέχρι σήμερα για την αύξηση του κεφαλαίου , αλλά αντιθέτως τα σπατάλησαν για πισίνες και μπόνους για τα “golden boys” και τους πελάτες τους.

    Και πως αλήθεια θα δικαιολογήσουν τα πράσινα κοράκια , αύριο στην βουλή , την κατασπάραξη της μεσαίας τάξης , καθώς θα ζητούν και νέα χαράτσια από τον Ελληνικό λαό , για να τα μεταβιβάσουν ξανά στις τράπεζες .
    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://www.independent.co.uk/multimedia/archive/00355/goldman-sachs_355863s.jpg

    Εδώ αποδεικνύεται πλέον σαφώς ότι ο Mr. Soros , έλεγε την αλήθεια , σε εκείνη την συνέντευξη του , πριν ένα χρόνο προς τους F.Times.
    http://www.eglimatikotita.gr/2010/12/george-soros-400.html

    Αλλά αυτό που θέλει να ρωτήσει ο HEIL GAP είναι γιατί αυτή η ανίκανη «κυβέρνηση για κλωτσιές» δεν έδωσε ποτέ λογαριασμό , ούτε έστω και έναν λογιστικό απολογισμό , στην βουλή , για το που πήγαν τα τόσα χρήματα των λεγόμενων διασώσεων των τραπεζών, τα “bailout”.

    Θα μου απαντήσετε όμως φίλοι μου , γιατί μήπως μας είχε δώσει κανένα λογαριασμό για τα αντίστοιχα ποσά που μας χρέωσε η Νέα Δημοκρατία ;

    Πάντως η κατάσταση γίνεται όλο και πιο τραγική στην χωρά μας .

    Σύμφωνα με τα νέα βάναυσα μέτρα, οι Ελληνίδες και Έλληνες συνταξιούχοι που έχουν εισόδημα λίγο περισσότερο από το επίπεδο των 4.000 € , θα πρέπει ΤΩΡΑ να πληρώσουν φόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2)
    Εδώ έχουμε λεηλασίες σε μια κλίμακα που δεν έχουμε δει από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο - και δεν γνωρίζω πλέον τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν οι Έλληνες , για το τέταρτο ευρωπαϊκό ράιχ ;
    Η ΕΕ, ΔΝΤ και ΕΚΤ είναι ένα τερατώδες μηχάνημα σχεδιασμένο ώστε να πάρει και το τελευταίο σεντς του ευρώ , μέσα από τις ελληνικές τσέπες , δια να τα προσφέρει σε μια οικονομική ελίτ , που παρεμπιπτόντως , δεν πληρώνουν ούτε τους φόρους τους.

    Όσο για την ψηφοφορία που θα γίνει στην Γερμανία στις 29 του μηνός , σχετικά με το super ταμείο διάσωσης , αυτήν την τερατώδη μηχανή λεηλασίας , η οποία θα καταλήξει στα χέρια της Γερμανίας , ώστε να εισπράττει όσα χρήματα γουστάρει από τα κράτη της ευρωζώνης , χωρίς να είναι υποχρεωμένη να δίνει λογαριασμό σε κανένα άλλο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης , ΔΝΤ και ΕΚΤ ,
    πρόκειται για τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, που θα ξεκινήσει με κεφάλαιο 700 δισεκατομμυρίων Ευρώ , που υποτίθεται ότι θα "βοηθήσουν" στο σύνολο τους τις χρεωμένες χώρες. Αλλά τα χρήματα αυτά , δεν θα φθάσουν ποτέ στην πραγματική οικονομία της Ελλάδας της Πορτογαλίας ή της Ιρλανδίας και στο λαό μας , αλλά στις μεγάλες τράπεζες και στον χρηματοπιστωτικό κλάδο.

    Το νέο αυτό ταμείο διάσωσης της ευρωζώνης, του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης , μπορεί να χρειαστεί μέχρι και 4 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ , ώστε να βοηθήσει τις τράπεζες, όπως μας πληροφορεί ο διευθυντής του Κέντρου Μελετών Ευρωπαϊκής Πολιτικής , Daniel Gros, ο οποίος επίσης έχει παραδεχτεί, ότι οι ανώτεροι αξιωματούχοι φοβούνται να το αναφέρουν αυτό στους Γερμανούς νομοθέτες , σύμφωνα πάντα με τους F.Times.

    Αλλά τα 4 τρισεκατομμύρια ευρώ , είναι τα χρήματα που απαιτούνται για να διατηρηθούν εν ζωή οι αφερέγγυες τράπεζες , ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ , ανέρχεται δε στο ένα τρίτο του συνολικού ΑΕΠ της ευρωζώνης , το οποίο ΑΕΠ υπολογίζεται σε 12 τρισεκατομμύρια ευρώ.

    Γνωρίζοντας ότι οι λαοί της Ευρώπης δεν πρόκειται να ανεχτούν αυτήν την ξεδιάντροπη λεηλασία των τραπεζών και πολύ περισσότερο , το γνωστό πλέον κολπάκι των κεφαλαίων διάσωσης , οι Financial Times αναφέρουν ότι υπάρχουν σχέδια , για να μετατρέψουν το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) σε μια τράπεζα ", που επιτρέπει την πρόσβαση σε απεριόριστα κεφάλαια της ΕΚΤ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης .

    «Τα ποσά αυτά θα καταστρέψουν τα δημόσια οικονομικά και θα διαλύσουν τελικά τα κράτη της ευρωζώνης, παραδέχονται οι FT.»

    "Για ορισμένες χώρες , μεγαλύτερες πλέον εισφορές στο EFSF , θα προσθέσουν τεράστια πίεση στις ήδη τεταμένες καταστάσεις των δημόσιων οικονομικών τους", γράφει το Spiegel.

    Το σχέδιο, στην πραγματικότητα είναι, το να λειτουργήσει η νέα SUPER EFSF όπως η Federal Reserve και απλά να εκτυπώνει τρισεκατομμύρια ευρώ, δίδοντας χέρι βοηθείας προς στις τράπεζες.
    Το αποτέλεσμα θα είναι πληθωρισμός και υπερπληθωρισμός του ιδίου ακριβώς μεγεθους που τώρα συμβαίνει στις ΗΠΑ , λόγω της ποσοτικής χαλάρωσης στα προγράμματα της Fed.

    Συγγνώμη φίλοι μου , εάν σας κούρασα , αλλά αυτή είναι η αλήθεια , όπως έχουμε συνηθίσει άλλωστε , να λέμε μεταξύ μας , ένα χρόνο τώρα.

    Λοιπόν, παιδιά , φουσκώνουμε τα ποδήλατα μας και ας βρεθούμε όλοι μαζί στο Σύνταγμα , για να αντιμετωπίσουμε δυναμικά, « το επιλεκτικό περί δίκαιου αίσθημα του κυρίου Βενιζέλου ». HEIL GAP (or mind the GAP)
    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://3.bp.blogspot.com/-Ft-veyqfkpM/TnRXvHa2VXI/AAAAAAAANfg/cokTtPjcgx0/s1600/imagesCATNY430.jpg

    ............................

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΤΟ "ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ"
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ.
    ..........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου