Αστυφύλακας με υπηρεσία 9 χρόνια πήρε 494,61 ευρώ μισθό

9
Γεμάτος οργή και αγανάκτηση αλλά με αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια, γράφει "ίσα που επαρκεί για την πληρωμή του ενοικίου μου".

Το πρώτο ερώτημα που μας έρχεται αυθόρμητα, δίχως να εμπεριέχει ίχνος λαϊκισμού, είναι εάν και πόσοι από τους ηγήτορες θα μπορούσαν να ζήσουν με αυτό το ποσό.

Το δεύτερο είναι, μήπως το Κράτος, όπως εν πολλοίς το κάνει με τους εφοριακούς, επενδύει αφενός στη δεδομένη φιλοτιμία και τη φιλοπατρία, αφετέρου όμως εθελοτυφλώντας στην όποια μικροαυθαιρεσία, αδιαφορώντας για το αν θ' ανοιχτεί ο ασκός του..... Αιόλου;

Η ουσία του ερωτήματος ωστόσο παραμένει μία και μοναδική. Πως θα ζήσει αυτός ο αστυνομικός, με δεδομένο μάλιστα ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς με αυτές τις μηνιαίες απολαβές θα πρέπει να "βολευτεί" και τα χαράτσια που τον περιμένουν να πληρώσει.


Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια
  1. Καλα να παθεις ρε φιλε αστυφυλακα, που βαρας εμενα αντι να με αφησεις να παω να κρεμασω τους υπευθηνους αυτης της καταστασης.

    Και θα σου κανω και μια ερωτηση.
    Το μελλον των παιδιων σου το εχεις σκεφτει? Καποιοι αλλοι το σκεφτηκαν σε βαρος των δικων μας, το γνωριζεις αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΧΕΖΟΤΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ Μ@Λ@ΚΙ@ .
    ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ,ΤΩΡΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ ΣΑΣ...
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΑΝ Α Δ Υ Ν Α Μ Ι Α .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα ξυπνησουν καποτε οι αστυνομικοι και ειδικα των ματ , να κανουν μεταβολη και να μπουμε στην βουλη , ολοι μαζι , να τα πουμε τετ α τετ με τα αδουλευτα και χωρις ενσημα ανθρωπακια που αποφασιζουν και ψηφιζουν την εξαθλιωση μας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεκαπενθήμερο πρέπει να είναι, όχι μηνιάτικο. Εκτός έαν έχει κρατήσεις για δάνεια κλπ., ή εκτός αν είναι ....βούλγαρος αστυνομικός! Κατά τα άλλα, συμφωνώ με τους προλαλλήσαντες... Να μην βαράει..δεν του φταίει ο κοσμάκης.. να βαράει αυτούς που φταίνε! Ορίστε μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ,
    ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗ
    ΒΟΥΛΗ,ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΔΙΑΔΡΟΜΟ,ΓΙΑΤΙ
    ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ 400-500 ΕΥΡΩ!!!
    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ....
    ΤΑ ΔΥΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ...!!!
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ)ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ!!!
    ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑΑΑΑΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε κοροιδα σταματηστε να τους φυλατε και αφηστε τον κοσμακη να τους λιωσει τετοια σκουληκι απου ειναι ολοι τους οι πολιτικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πότε θα καταλάβει επιτέλους ο πολίτης, ότι ο Αστυνομικός και ο Στρατιωτικός είναι αναγκαστικά οι τελευταίοι που θα πιέσουν μια κατάσταση ανατροπής? Πόσοι που μας θέλουν μπροστάρηδες,δεν θα μίλαγαν για Χούντα αν γίνοταν κάτι τέτοιο. Οτι εισπράτει ο κάθε πολίτης σήμερα, το ίδιο εισπράτει και ο Αστυνομικός και ο Στρατιωτικός. Διέπονται απλά από διαφορετικό εργασιακό κώδικα που τους κρατάει ''αιχμάλωτους'' ορθό όταν το Σύνταγμα ισχύει, δύσκολο όταν βλέπουν ότι αρχίζει και ανατρέπεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αναρωτιέμαι πως με μισθούς 400-500-600 ευρώ δείχνετε τόσο μεγάλο ζήλο στην εργασία σας.

    Δεν θα λυπηθώ για τον αστυνομικό που έριχνε χειροβομβίδες στις ταβέρνες ή στις στοές που είχε μαζευτεί ο κόσμος για προστασία.

    Με τον ίδιο τρόπο που το καθεστώς που υπηρετείς γενικεύει όλες τις κοινωνικές ομάδες και όλους τους δημόσιους υπαλλήλους έτσι κι εγώ θα θεωρήσω οτι εσύ είσαι ο τρομοκράτης που πετάει χειροβομβίδες και ανοίγει κεφάλια αδιακρίτως.

    Να κόψεις το λαιμό σου να ζήσεις έτσι που τα 'κανες, να βγάλεις τα παιδιά σου στην πορνεία και να στείλεις την γυναίκα σου δούλα στα σπίτια της Εκάλης που υπηρετείς.

    Καθίκι μπάτσε που έχεις το θράσσος και ζητάς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου