Έπρεπε να έχουμε αντιδράσει από Εχτές!... στο Σήμερα μοιάζει να είναι αργά και το Αύριο να μην υπάρχει καθόλου!!!

12
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Ζούμε πρωτοφανείς και επικίνδυνες καταστάσεις που δεν έχουμε ξαναζήσει τόσο απροκάλυπτα στην νεότερη ιστορία του Ελληνικού κράτους.
Που είναι η Δικαιοσύνη; Που είναι οι Εισαγγελείς;
Πότε άλλοτε έχει ξανασυμβεί να βγαίνουν εκλεγμένοι από τον λαό Βουλευτές (Ρομπόπουλος, Αθανασιάδης) και να καταγγέλλουν δημόσια ότι εκβιάστηκαν για να ...
ψηφίσουν αυτό που επέβαλε η κομματική πειθαρχίας των ξεπουλημένων της Χούντας που μας κυβερνά.
Ουδόλως έχει σημασία αν οι παραπάνω λένε αλήθεια ή ψέματα για να δικαιολογηθούν για την πράξη τους στους ψηφοφόρους τους.
Σημασία έχει η μπόχα που αναβλύζει από το τέλμα και την σαπίλα του πολιτικού κατεστημένου το οποίο στο ψυχορράγημα του, ξεπουλάει την πατρίδας μας και εξαθλιώνει τον λαό μας χρησιμοποιώντας..... φασιστικές και παρακρατικές μεθόδους που η ποιότητα και το μέγεθος τους είναι πρωτόγνωρες στα παγκόσμια χρονικά.

Οι άνθρωποι είναι οι σύγχρονοι “Εφιάλτες” και σίγουρα έχουν κανονίσει την απόδραση τους σε εξωτικά μέρη μόλις επιτελέσουν το βρωμερό έργο τους.
Λυπάμαι τους Αθανασιάδηδες τους Ρομπόπουλους και τους λοιπούς συγγενείς οι οποίοι θα μείνουν πίσω και σίγουρα θα βιώσουν την οργή του λαού (ήδη κανένας τους δεν μπορεί να κυκλοφορήσει άνευ ισχυρής αστυνομικής προστασίας) μια και δεν είχαν το αντριλίκι και το σθένος να αντιδράσουν σε όλα αυτά αλλά αντιθέτως συνηγόρησαν και συμμετείχαν στην προσπάθεια καταστροφής της πατρίδας μας.

Φίλες/οι ο γκρεμός είναι πλέον ορατός και ταξιδεύουμε όλοι μαζί ολοταχώς προς αυτόν με τα φρένα σπασμένα, εκτός αν κάποιοι από εμάς για να σταματήσουν αυτή την πορεία αποφασίσουν ακόμα και ματώνοντας να βάλουν μπροστά τα κορμιά τους!
Τα περιθώρια τελείωσαν, έπρεπε να έχουμε αντιδράσει από Εχτές!... στο Σήμερα μοιάζει να είναι αργά και το Αύριο να μην υπάρχει καθόλου!!!

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο με την ομολογία του κ. Αθανασιάδη για τις απειλές και τον εκβιασμό!!! (αλήθεια ή ψέματα ουδόλως έχει σημασία)
Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια
  1. Υπάρχει το δίπολο ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΧΑΡΑΚΙΡΙ.
    Δεν χωράει άλλα "άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε" κύριε πολιτικέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΗ ΑΝΔΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ

    ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ____________________________________
    Amadeu Altafaj Tardio (εκπρ Κομισιόν): "Aποφεύχθηκε η χρεοκοπία της Ελλάδας, ωστόσο η λύση είναι προσωρινή και απλά παρατείνεται το αναπόφευκτο".
    ____________________________________
    "Προς ώρας αποφεύχθηκε η χρεοκοπία της Ελλάδας, η οποία θα σήμαινε έκρηξη της ανεργίας, κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, προβλήματα ασφάλειας κτλ, ωστόσο πρόκειται για προσωρινή λύση, με την οποία απλώς παρατείνεται το αναπόφευκτο".
    ____________________________________
    Αυτό αναφέρει σε συνέντευξή του στο ηλεκτρονικό μπλογκ του αυστραλιανού δικτύου ABC ο Amadeu Altafaj Tardio, εκπρόσωπος της Κομισιόν για οικονομικά και νομισματικά ζητήματα

    Ο κ. Altafaj, δηλώνει ότι "ήταν απλώς θέμα ημερών η ψήφιση των νέων μέτρων δημοσιονομικής λιτότητας από το ελληνικό κοινοβούλιο, διαφορετικά δεν θα ήταν δυνατή η παροχή επιπλέον οικονομικής βοήθειας από το ΔΝΤ και την ΕΕ".

    Εντούτοις, διατείνεται ότι "τα μέτρα που λαμβάνονται εκκινούν από το αίσθημα ευρωπαϊκής αλληλεγγύης προς του Γερμανούς και Φιλανδούς φορολογούμενους, οι οποίοι φέρουν το μεγαλύτερο βάρος της οικονομικής στήριξης των αδύναμων οικονομικά μελών της ευρωζώνης".

    Προς επίρρωση, καταγράφονται οι απόψεις του Zsolt Darvas, κορυφαίου οικονομολόγου, μέλους του Bruegel, δεξαμενής σκέψης στις Βρυξέλλες, ο οποίος βλέπει τρία σενάρια για την Ελλάδα.

    Σύμφωνα με το πρώτο σενάριο, η ελληνική οικονομία θα συνεχίσει να διολισθαίνει μέχρι να καταλήξει στην χρεοκοπία, ενώ σύμφωνα με το δεύτερο, θα είναι τόσο έντονες οι κοινωνικές αναταραχές εναντίον των εξοντωτικών μέτρων λιτότητας, που θα πέσει η νυν κυβέρνηση, θα προκηρυχθούν εκλογές, θα έρθει στην εξουσία η αντιπολίτευση, η οποία θα προχωρήσει σε άμεση παύση αποπληρωμής του χρέους και σε αναδιάρθρωση".

    Σύμφωνα με το τρίτο σενάριο, το οποίο ονομάζει "ενός είδους πλήρους κοινωνικοποίησης του ελληνικού χρέους", "οι ευρωπαίοι εταίροι θα αναγκαστούν να δανείσουν την Ελλάδα με χρόνο αποπληρωμής την εικοσαετία με χαμηλά επιτόκια, σε αντίθεση με τον παραλογισμό που ίσχυε ως τώρα να δανείζεται η Ελλάδα"

    Καταλήγει με τη διαπίστωση ότι "η ΕΕ προχωρούσε μπροστά μόνο όταν βρισκόταν αντιμέτωπη με κάποια κρίση και η κρίση της ελληνικής οικονομίας ήταν το καμπανάκι".

    Στην εκπομπή Lateline Business του δικτύου ABC o νομπελίστας καθηγητής οικονομικών Robert Eagle, διατείνεται ότι "οι Ευρωπαίοι απέτυχαν παταγωδώς να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την κρίση της ελληνικής οικονομίας [...] μπορεί να σημάνει και κατάρρευση της ευρωζώνης, αν εγκαταλειφθούν μόνοι τους οι Έλληνες να καλύψουν το τεράστιο χρέος μόνο μέσω περικοπών μισθών και συντάξεων, επιβολής βαρύτατων φόρων και μειώσεων δημόσιων δαπανών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που χρειάζεται είναι "η σύσταση ενός ευρωπαϊκού ταμείου υποστηρικτικού των αδύναμων οικονομικά περιφερειακών χωρών της ευρωζώνης καθώς και εμβάθυνση των σχέσεων σε επίπεδο οικονομίας και φορολόγησης, ώστε στο μέλλον να αντιμετωπίζονται έγκαιρα παρόμοια προβλήματα, πριν μετατραπούν σε κρίση για την ΕΕ".

    Με την ψήφιση του νέου πακέτου περικοπών δόθηκε προσωρινή μόνο λύση στην κρίση χρέους που μαστίζει την ελληνική οικονομία, σύμφωνα με το σύνολο των δημοσιευμάτων των αυστραλιανών μέσων. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι "η Ελλάδα νομίζει ότι αντιμετωπίζει την κρίση χρέους, ενώ το τρίο, ΔΝΤ, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ΕΕ, συνεχίζουν να τη χρηματοδοτούν για να αποφύγουν το ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης". Στην πραγματικότητα όμως "απλώς βυθίζουν όλο και περισσότερο τη χώρα στα χρέη, αν και με μικρότερα επιτόκια, επιβραδύνοντας το αναπόφευκτο". H παρεχόμενη οικονομική βοήθεια "δε βοηθά στο ελάχιστο, ώστε να καταστεί βιώσιμη η ελληνική οικονομία ούτε λύνει το πρόβλημα".

    Μάλιστα, κύριο άρθρο της εφημερίδας The Sydney Morning Herald αναφέρει ότι "οι Έλληνες διαδηλωτές έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται ενάντια στα μέτρα λιτότητας, καθώς εκείνοι, ως νομοταγείς φορολογούμενοι πολίτες, θα επωμιστούν την αποπληρωμή ενός χρέους που προέκυψε από επιτήδειους, οι οποίοι και αυτή τη φορά θα αποφύγουν οποιαδήποτε επιβάρυνση, γνωρίζοντας τον τρόπο να ξεγελούν το σύστημα και να αποφεύγουν να πληρώσουν τους φόρους που τους αναλογούν". Ο αρθρογράφος επικαλείται απόψεις αναλυτών και επιστημόνων ότι "είναι αναπόφευκτη η χρεοκοπία για την Ελλάδα όπως και η έξοδος από την ευρωζώνη και η επιστροφή στην δραχμή, πραγματικότητα για την οποία προετοιμάζονται οι εκτεθειμένες στο ελληνικό χρέος ευρωπαϊκές τράπεζες όπως και η ΕΚΤ".

    Σε άρθρο δε της εφημερίδας The Age τονίζεται ότι "παρά το θέατρο ανάμεσα σε Έλληνες διαμαρτυρόμενους και αστυνομία, τα δακρυγόνα, τις φωνές που προειδοποιούσαν ότι η κρίση της ελληνικής οικονομίας θα προκαλέσει παγκόσμια οικονομική κρίση, στην πραγματικότητα δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο, εφόσον η ελληνική κυβέρνηση δεν είχε άλλη επιλογή από την ψήφιση των μέτρων, οι διαδηλώσεις δεν έλαβαν την έκταση των αντίστοιχων στην Αίγυπτο, καθώς η πλειοψηφία των Ελλήνων δε συμμετείχαν στις διαδηλώσεις όντας απασχολημένοι να κερδοσκοπούν από την παραοικονομία ή απλώς επειδή είναι αργόσχολοι ή συνταξιούχοι" !!!!!!!!!!!
    ____________________________________
    Αναφέρεται, επίσης, ότι "υπεύθυνες για τη σημερινή κατάσταση είναι οι ελληνικές κυβερνήσεις, οι οποίες δέχονταν να πληρώνουν μισθούς υπαλλήλων, οι οποίοι είναι ελάχιστα παραγωγικοί, ενώ η ευρύτερη επικρατούσα νοοτροπία είναι αυτή της αποφυγής με κάθε τρόπο να πληρώνουν φόρους"........
    ____________________________________
    ΑΥΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προλαβαινουν ακομα να αυτοκτονισουν
    οι κρεμαλες περιμενουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 12:51
    Τώρα είσαι με την Ελλάδα η με τα συμφέροντα της ΕΕ;

    Μου φαινεσαι βουλευτής που θέλει ν'απελευθερωθεί απο τόσο κρίσιμες ψηφοφορίες και θέλεις άλλοι να αποφασίζουν για σένα.
    Η σύσταση ενός νέου ευρωπαϊκού ταμείου, που αναζητάς, αυτά λέει.
    Θα σε πληρώνουν όμως, και για ποιά εργασία ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΝΟΜΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΟΤΑΝ ΘΑΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ, ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΕ, ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1.10 ..ακριβώς το ΑΝΤΙΘΕΤΟ
    ΦΙΛΕ.

    ΑΠΛΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ
    ΤΟΥΜ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ..ΦΙΛΩΝ "ΣΩΤΗΡΩΝ" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αναγγέλλει την αποστολή των ξένων νταβατζήδων των υπουργών οι οποίοι υποβαθμίζονται σε Φιλιππινέζες...

    Ο προεδρεύων της Ευρωζώνης Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αναγγέλλει αποστολή ειδημόνων από την Ευρωζώνη στην Ελλάδα που θα εποπτεύουν την εφαρμογή του προγράμματος μεταρρυθμίσεων. Πρόκειται ουσιαστικά για νταβατζήδες των υπουργών που ουσιαστικά θα καταντήσουν Φιλιππινέζες... και πολύ τους είναι!

    Σε συνέντευξή του στο εβδομαδιαίο γερμανικό περιοδικό Focus που κυκλοφορεί αύριο (Δευτ. 4.7.11) o κ. Γιούνκερ επισημαίνει ότι η "κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί δραστικά" και προειδοποιεί ότι "δεν πρέπει να προσβάλλουμε τους Έλληνες, αλλά να τους βοηθήσουμε".

    Όπως σημειώνει ο κ. Γιούνκερ, οι Έλληνες "δήλωσαν πρόθυμοι να δεχτούν εισαγωγή τεχνογνωσίας από την Ευρωζώνη"
    ____________________________________
    [Προσέξτε: "Οι Έλληνες δέχθηκαν"... καταλάβατε τώρα γιατί θέλουν σώνει και να πει ΝΑΙο Σαμαράς...
    για να αποκτήσει νόημα το
    ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...
    ενώ τώρα ξέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα].__________________________

    Όλες οι περιοχές της Ευρωζώνης θα αποστείλουν ειδικούς..
    [Μέχρι τώρα είχαμε Άγγλους-Γάλλους-Γερμανούς... τώρα θα μας κάνουν μαθήματα και οι Σλοβένοι!!!].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλείται η ΜΟΝΗ εγγυήτρια δύναμη της Εθνικής Κυριαρχίας να περέμβει και να εξασφαλίσει την βούληση του ελληνικού λαού για εκλογές. Καλείται η μόνη πατριωτική δύναμη αυτού του τόπου να σεβαστεί τον κόπο, τις θυσίες και το αίμα των συναδέλφων τους και προκατόχων τους και να υπερασπιστούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχουν περάσει σχεδόν δύο μέρες από την αποκάλυψη για ωμό εκβιασμό και δε παρενέβει ο εισαγγελέας, το αυτονόητο. Μια χαρά τους βολεύει η επιλεκτική ακοή. Άκουσαν το "ναι" για το μεσοπρόθεσμο και δεν άκουσαν τη δήλωση για εκβιασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σωστό!!!


    Έχουν περάσει σχεδόν δύο μέρες από την αποκάλυψη για ωμό εκβιασμό και δε παρενέβει ο εισαγγελέας, το αυτονόητο. Μια χαρά τους βολεύει η επιλεκτική ακοή. Άκουσαν το "ναι" για το μεσοπρόθεσμο και δεν άκουσαν τη δήλωση για εκβιασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου