Γερμανική εταιρία «γύρισε» την Ελλάδα στη δραχμή

1
Γερμανική εταιρία «γύρισε» την Ελλάδα στη δραχμή Η Ελληνική Πρεσβεία στο Βερολίνο προέβη στις αναγκαίες ενέργειες προς τη γερμανική πλευρά αναφορικά με διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτων Sixt που παρουσιάζει την Ελλάδα να έχει επιστρέψει στη δραχμή. «Αγαπητοί Έλληνες, δεχόμαστε ξανά δραχμές. Το BMW1κάμπριο από 26.900 δρχ. την ημέρα», είναι το κείμενο που συνοδεύει φωτογραφία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου με το σήμα της Sixt. Η νέα διαφήμιση πρωτοδημοσιεύθηκε ολοσέλιδα στην εφημερίδα Die Welt και στην ιστοσελίδα της εταιρίας. 
Ο Σύμβουλος Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βερολίνο Παντελής Παντελούρης απάντησε στη διαφημιστική καμπάνια της Sixt με δήλωση στην οποία τονίζει ότι «πρόκειται μάλλον για παρανόηση...

Προκειμένου να δεχτεί κάποιος στην Ελλάδα την προσφορά της Sixt, θα έπρεπε η χώρα να αλλάξει το νόμισμά της. Ευτυχώς υπάρχουν αρκετές άλλες εταιρίες, στις οποίες μπορεί κανείς να συνεχίσει να πληρώνει με το νόμισμα της χώρας, δηλαδή το ευρώ. Οι Έλληνες θα τις προτιμήσουν γιατί θα είναι και ευνοϊκότερες οι τιμές τους», είπε ο κ. Παντελούρης.

Αρμόδιοι κύκλοι παρατηρούσαν ότι με τη διαφημιστική αυτή καμπάνια η συγκεκριμένη εταιρία υπονομεύει την παρουσία της στην ελληνική αγορά.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
  1. Επιτρέπεται η χρήση του τραγουδιού «Deutsche deutsche uber alles» στις συγκεντρώσεις του Παssοκ.
    ---------------------------------
    Επιτέλους βρέθηκε λύση από Γερμανία.
    __________________________________
    Μετά και το πρόσφατο αδιέξοδο από τις αρνήσεις χρήσης των τραγουδιών «Ηλιε, ήλιε» και «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες» στις
    συγκεντρώσεις του ΠάSSοK.
    ( με κίνδυνο να μείνει το κίνημα χωρίς
    μουσική υπόκρουση όποτε τι κίνημα θα ήταν )...

    Tο γραφείο τύπου της καγκελαρίου κ. Μέρκελ με έκτακτη ανακοίνωση του παραχωρεί το δικαίωμα ανάκρουσης του γνωστού ύμνου «Deutsche deutsche uber alles»
    με την επισήμανση ότι είναι το...
    ελάχιστο που μπορεί να γίνει για να διευκολυνθεί ο παρασημοφορημένος για τις υπηρεσίες του από το Γερμανικό λαό κ Παπανδρέου.

    Η πρόσφορα έγινε αποδεκτή με ανακούφιση από την ηγέτη του
    ΠάSSοK που δεν έχασε την ευκαιρία να υπενθυμίσει την γενναιόδωρη στάση της μεγάλης χώρας που για μια άλλη φορά έσπευσε να μας βοηθήσει επισημαίνοντας τους άρρηκτους μεταξύ μας δεσμούς με την χρήση της ιστορικής φράσης:
    " Άλλωστε οι Γερμανοί....... είναι φίλοι μας". _______________________

    Επιπλέον ο κ Παπανδρέου δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η κίνηση αυτή της Γερμανίδας καγκελαρίου αποδεικνύει ότι τα " μέτρα πιάνουν τόπο, η χωρά ανακτά την διεθνή της αξιοπιστία ενώ η συγκεκριμένη εξέλιξη σηματοδοτεί την γρήγορη επιστροφή της στις αγορές" ενώ αναφερόμενος στον μεταπολιτευτικό πατριωτισμό που εξέφραζαν τα απαγορευμένα πλέον τραγούδια σημείωσε με νόημα:
    « Δεν θα επιτρέψουμε στις δυνάμεις του απομονωτισμού να ανακόψουν τη πορεία της χώρας προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση……...................

    Επιτέλους εκτός από το ελληνικό κρασί υπάρχει και η γερμανικη μπυρα! »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου