Τα πρώτα 30 χρόνια ... είναι δύσκολα!!!

10
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Μαζεύτηκαν λοιπόν οι τραπεζοπολιτικές κεφαλές τις Ευρώπης  και μετά από σκληρές  "υποτίθεται" διαπραγματεύσεις με τους “δικούς μας” πολιτικουπαλλήλους τους στο τέλος μας ανακοίνωσαν (θριαμβολογώντας μάλιστα) ότι βρήκαν λύσεις για τα προβλήματα της Ελλάδας!!!
Ένας ακήρυχτος πόλεμος δείχνει να λήγει και η πατρίδα μας μπαίνει ως παγκόσμιο πειραματόζωο σε ένα καθεστώς που περιλαμβάνει επιτηρήσεις, και ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου στα κοράκια του...... διεθνούς και εγχώριου κεφαλαίου.              
Δηλαδή με λίγα λόγια η γενιά μας αλλά και η επερχόμενη γενιά των παιδιών μας είναι καταδικασμένες να βιώσουν μια ιδιότυπη κατοχή!                                                                                                                                                     Λίγες ώρες νωρίτερα στην “σκηνή” της Ελληνικής Βουλής δινόταν άλλη μία παράσταση υποκρισίας του δικομματισμού, με την μη παραπομπή των κ. Αλογοσκούφη και Μαρκογιαννάκη (για τις τυχόν ευθύνες τους στο γνωστό σκάνδαλο) με τις αρνητικές ψήφους ακόμα και των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ μια και εδώ, δεν επιβάλλεται κομματική πειθαρχία!.... μια κομματική πειθαρχία που όλος τυχαίως επιβλήθηκε σε όλα τα ψηφίσματα που αφορούσαν τα πρωτόγνωρα αντιλαϊκά μέτρα εις βάρος μας!                                                
Φίλες/οι με όλες αυτές τις δολοπλοκίες την ασοβαρότητα αλλά και την προδοσία τους  δεν φαίνεται πλέον φως στο τούνελ για εμάς και είναι σίγουρο όλο και περισσότεροι θα οδεύσουμε προς την εξαθλίωση και θα ζήσουμε εμείς αλλά και τα παιδιά μας για πολλά πολλά χρόνια ένα νέο εργασιακό μεσαίωνα!                                   
Το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο αντί να λογοδοτήσει και να τιμωρηθεί για τις κλεψιές, τις παραλήψεις και την ανικανότητα του, θα συνεχίσει αλώβητο να διαχειρίζεται τις ζωές και τις τύχες μας, τις οποίες με την αδράνεια και την προσωπική ανοχή του καθενός μας έχουμε αφήσει εδώ και καιρό στα "μακριά" και βρώμικα χέρια του!!!
 Γιάννης Πρεβενιός
Καθηγητής Μουσικής
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια
  1. Ασχολήσου επιτέλους με μουσική και μην μας τα πρήζεις κάθε λίγο.
    Σου προτείνω να μετακομίσεις στην Βόρεια η στην Κούβα, εκεί δεν αναγνωρίζουν τα χρέη . Τώρα για αντίστοιχο ,,συμμαχικό,, κράτος που και αυτο υποστηρίζει ότι όλος ο κόσμος είναι υποχρεωμένος να του δανείζει με αγύριστα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος Ο/Η http://www.mindcup.blogspot.com είπε... Η ισχύς εν τη ενώσει . Είδες βρέ κουτό που μας αγαπούν όλοι οι Ευρωεβραίοι και εσύ τους κατηγορείς . Θέλουν το καλό μας για αυτό μιλούν για συναίνεση , ομοψυχία , ενότητα , όλοι μαζί βρέ χαζουλίνι θα καταφέρουμε πολλά . Η δανειακή σύμβαση δεν έχει ακόμα υπογραφεί , μην ξεγελιέσαι . Τα μνημόνια 1,2,3 , κ.λπ. είναι μόνο ένα μικρό μέρος της . Ας συναινέσουμε όλοι μαζί και ας την υπογράψουμε , μήπως έχουμε να χάσουμε τίποτα…..! και με την βούλα του συντάγματος ,γιατί ξέρεις βρέ μαλκισμένο και αυτοί το ξέρουν βέβαια , δανειακή σύμβαση με 151 βουλευτές δεν εξασφαλίζουν τα χρήματα των δανειστών, γιατί σου λέει πως εάν έρθει ο Τρελαντώνης θα τους πει να πάνε να τα πάρουν από τον γιο του εωσφόρου . Κατάλαβες λοιπόν γιατί θέλουν την συναίνεση με 181 βουλευτές , η δανειακή σύμβαση θα είναι και συνταγματικά ενυπόθηκη και έτσι θα εξασφαλίζουν τα χρήματα τους οι δανειστές, έχοντας ως υποθήκη Ελληνικά νησιά , Ελληνική γη , Ελληνικές ψυχές και Έλληνες σκλάβους . Ότι άλλο και αν σου πω γλυκό μου αγόρι και τρυφερή μου γατούλα θα είναι περιττό. Ο mindcup της σκέψης σου . http://www.mindcup.blogspot.com23 Ιουλίου 2011 στις 1:33 μ.μ.

    Η ισχύς εν τη ενώσει .

    Είδες βρέ κουτό που μας αγαπούν όλοι οι Ευρωεβραίοι και εσύ τους κατηγορείς .

    Θέλουν το καλό μας για αυτό μιλούν για συναίνεση , ομοψυχία , ενότητα ,

    όλοι μαζί βρέ χαζουλίνι θα καταφέρουμε πολλά .

    Η δανειακή σύμβαση δεν έχει ακόμα υπογραφεί , μην ξεγελιέσαι . Τα μνημόνια 1,2,3 , κ.λπ. είναι μόνο ένα μικρό μέρος της .

    Ας συναινέσουμε όλοι μαζί και ας την υπογράψουμε ,

    μήπως έχουμε να χάσουμε τίποτα…..!

    και με την βούλα του συντάγματος ,γιατί ξέρεις βρέ μαλκισμένο και αυτοί το ξέρουν βέβαια ,

    δανειακή σύμβαση με 151 βουλευτές δεν εξασφαλίζουν τα χρήματα των δανειστών,

    γιατί σου λέει πως

    εάν έρθει ο Τρελαντώνης θα τους πει να πάνε να τα πάρουν από τον γιο του εωσφόρου .

    Κατάλαβες λοιπόν γιατί θέλουν την συναίνεση με 181 βουλευτές ,

    η δανειακή σύμβαση θα είναι και συνταγματικά ενυπόθηκη και έτσι θα εξασφαλίζουν τα χρήματα τους οι δανειστές, έχοντας ως υποθήκη Ελληνικά νησιά , Ελληνική γη , Ελληνικές ψυχές και Έλληνες σκλάβους .

    Ότι άλλο και αν σου πω γλυκό μου αγόρι και τρυφερή μου γατούλα θα είναι περιττό.

    Ο mindcup της σκέψης σου .
    http://www.mindcup.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον υβριστή 23 Ιουλίου 2011 1:32 μ.μ. φίλε μου κάνε τον κόπο να διαβάσεις το παρακάτω. Ίσως έτσι καταλάβεις ότι η αγένεια δεν είναι ότι το καλύτερο και αποφασίσεις να πάψεις να εκτίθεσαι!!!!
    **********************************
    Αφιερωμένο στους ανώνυμους σχολιο-υβριστές!!!

    Όταν οι επώνυμες απόψεις δεν έχουν αντίλογο για να αποδειχτούν τα λαθεμένα, τότε επιστρατεύεται ο ανώνυμος σχολιασμός με χαρακτηρισμούς και ύβρεις εντυπωσιασμού.
    Όμως όποιος δεν έχει το θάρρος (ή και την παιδεία) να σχολιάζει με ευπρέπεια (επώνυμα ή ανώνυμα) για να εκφέρει την αντίθετη άποψη που υποτίθεται ότι θεωρεί σωστή αυτό σημαίνει, ή ότι δεν την έχει ή ότι απλά εξυπηρετεί συγκεκριμένες σκοπιμότητες και συμφέροντα!!!
    Έτσι λοιπόν μας δίνει το δικαίωμα να του προσάπτουμε την εσκεμμένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού από την ουσία του θέματος και την ταυτοποίηση του ως εγκάθετου κομματόσκυλου!
    Προσωπικά είμαι οπαδός του διαλόγου και δεν διεκδικώ το αλάθητο στις απόψεις μου όμως θεωρώ τους ανώνυμους υβριστές (και όχι σχολιαστές) ως ανάξιους συνομιλητές που τους δίνουμε αξία όταν τους απαντούμε!!!

    Κύριοι μείνετε στην ανωνυμία σας και βρίζεται, σίγουρα κανένας δεν σας παίρνει στα σοβαρά γιατί δεν λέτε τίποτα!!!
    Και τέλος καλύτερα είναι να γράφουμε Επώνυμες ... λαθεμένες απόψεις ... παρά Ανώνυμες ... βρισιές και κατηγορίες!!!

    Απόσπασμα από παλαιότερη ανάρτηση του κ. Πρεβενιού

    Μαρία Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΗΓΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!...
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΣΠΡΟ!...

    ΤΙ ΠΑΝΗΓΗΡΙΖΕΤΑΙ ΒΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ;;;
    ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 !!;;
    ...ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΕΠΆΛΛΗΛΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020
    ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ;;!!

    ....MA ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΔΕΝ ΘΑ...
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΠΟΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ;;
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΦΑΤΕ ΤΟ ΑΥΓΟ... ΦΤΥΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ... ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ!...
    ΜΗΝ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΤΕ!!

    ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ...

    ΕΠΑΝΑΓΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ!... ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ...

    ΤΟ 2014 ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ... ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΙΑΣ (ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ) ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ
    ΜΟΝΙΜΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ (ΤΡΟΪΚΙΚΣΤΑΝ) Ο ΞΕΝΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROFORCE ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΡΑΝΕΙ... ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ...

    ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ... ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ
    ΟΤΙ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ....

    ΤΙ ΠΑΝΥΓΙΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΑΡΧΟΠΡΟΔΟΤΗ ΓΑΠ;; ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΧΩΡΑ (ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ) ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ;;;!! M@@@@Α! ΤΖΙΦΡΑ!!... ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΕΙΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΣΚΛΑΒΙΑ... ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ... ΑΝΑΝΔΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΛΑΜΟΓΙΟ!

    ...ΤΙ ΠΑΝΗΓΙΡΙΖΕΙΣ ;;; ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙΤΣ ΦΙΤΙΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΨΩΜΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΧΥΡΤΕΡΑ ΚΡΑΤΗ;;;!!

    ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!

    ΣΕ ΕΙΔΑ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.... ΑΛΛΟ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ Η ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ!!... ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΕΣΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ!

    ΕΠΙΜΗΚΗΝΣΗ ΚΑΙ 1 ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΑΠΛΩΣ ΕΠΙΜΗΚΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΒΑΛΤΑ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΛΓΙΣΕΙΣ... ΚΑΙ ΕΠΙΜΙΚΕΙΝΕΣ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ... ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΑΨΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ... ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ
    ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΟΥΜΕ... Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ... ΗΔΗ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ... ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ... ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΕΗ ΟΤΕ ΚΑΙ ΝΕΡΟ (ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ) ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ... ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ... ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ... ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΛΓΛΥΦΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ!... KAI TO ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΚΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΒΟΔΙΑ...ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Μαρία Χ. εσύ διάβασες το σχόλιο του ανθρώπου?
    Που ακριβώς την είδες την εξύβριση?
    Όποιος εκφέρει αντίθετη άποψη από τον αγαπημένο σου Γιαννάκη δεν είναι υβριστής αγαπητή μου.
    Εξάλλου έχει απόλυτο δίκιο ο σχολιαστής.
    Έχουμε βαρεθεί την γκρίνια του Πρεβενιου και του κάθε θολοκουλτουριάρη Πρεβενιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2:09 μ.μ:
    Βαμμένος δεξιός ή βλαμμένος δεξιός?
    Για το δεύτερο σε κάνω.
    Δεν την παλεύεις καθόλου λέμε.
    Άσε τον σχολιασμό στο καφενείο και τράβα καμιά μαλακία να ξελαμπικάρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χα, χα, χα, χα!!!!! Ο Ιωάννης ο Νοστράδαμος γράφει, γράφει και ξαναγράφει και βλέπει και προβλέπει….. Καλοκαίρι είναι και προτείνω να ξαναγράψει την ‘αποκάλυψη’ του Ιωάννη από την Πάτμο!!!! Χο, χο, χο, το καλόπαιδο τ’ αριστεροοοοοοοο!!!!!!

    Υ. Σ.: Λίγους μήνες υπομονή και θα ενταφιαστείτε οριστικά στο κοπρόλακκο της ιστορίας μετά από την ‘μεγάλη’ πορεία σας των τελευταίων 70 χρονών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όσο για διάλογο, με κουφούς τρόφιμους ψυχιατρείου, προφανώς δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Τα πρώτα 30 χρόνια ... είναι δύσκολα !!!"
    ΜΕΤΑ πολύ πιθανόν και αυτός ο ΠΑΣΟΚΟΣ, να είναι ΚΡΟΙΣΟΣ,
    σαν τους υπόλοιπους $$$$$$$$$$$..

    Διόρισε τον ανιψιό του σύμβουλο στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης !
    ___________________________________
    Μετά τον συγχωριανό «εκλεκτό» του, που τον τοποθέτησε σύμβουλο στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, ο Άρης Γιαννακίδης «βολεύει» τώρα και τον ανιψιό του με εξίσου προκλητικό μισθό στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης και στο πλευρό του Παύλου Δαμιανίδη

    Σκοπό να «βολέψει» εκτός από τους συγχωριανούς «εκλεκτούς» του από το Ροδίτη Κομοτηνής αλλά και μέλη της οικογένειας του έχει βάλει όπως φαίνεται ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, Άρης Γιαννακίδης, αποδεικνύοντας ότι η «αδιαφάνεια» ζει και βασιλεύει στον τόπο μας παρά τις αντίθετες εξαγγελίες του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης του.

    Αυτή τη φορά ο κ. Γιαννακίδης με μία προκλητική για τους πολίτες απόφαση «βολεύει» τον ανιψιό του κ. Ιωάννη Σμυλανάκη στη θέση του ειδικού συμβούλου του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Παύλου Δαμιανίδη, με εξίσου προκλητικό μισθό που ξεπερνάει τις 3.000 ευρώ το μήνα.

    Στην απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ με αριθμό πρωτοκόλλου 1999/16-06-2011 αναφέρεται ότι η πρόσληψη του κ. Σμυλανάκη αποτελεί επιλογή του κ. Δαμιανίδη σύμφωνα και με το υπ’ αριθμόν 115/20-5-2011 έγγραφο ενώ ο προσληφθείς θα έχει το ρόλο της υποβοήθησης του έργου του κ. Δαμιανίδη, μάλλον σε γενικούς τομείς αρμοδιοτήτων του καθώς δεν γίνεται πουθενά ειδική αναφορά για συγκεκριμένες αρμοδιότητες.

    Η σύμβαση εργασίας υπεγράφη την Παρασκευή 8/7 και σύμφωνα με αυτήν ο κ. Ιωάννης Σμυλανάκης θα παρέχει εξειδικευμένες γνώμες γραπτά ή προφορικά ενώ η σύμβαση λύεται αυτοδίκαια και χωρίς αποζημίωση για οποιοδήποτε λόγο αποφασίσει ο κ. Δαμιανίδης.

    Πάλι καλά, που σύμφωνα με τη σύμβαση, ο προσληφθείς και στενός συγγενής του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ θα υποχρεούται σύμφωνα με τη σύμβαση να εργάζεται και να παρέχει τις υπηρεσίες του ανελλιπώς όλες τις ημέρες και εργάσιμες ώρες. Θυμίζουμε, παλαιότερη προκλητική σύμβαση της τότε Γ.Γ. της Περιφέρειας ΑΜ-Θ κ. Κόκλα που διόρισε «εκλεκτό» ως υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων με σύμβαση που δεν τον υποχρέωνε να εργάζεται συγκεκριμένες ώρες και ημέρες.

    Το μεμπτό στην όλη υπόθεση δεν εστιάζεται φυσικά στο πρόσωπο του κ. Ιωάννη Σμυλανάκη, καθώς δικαίωμα στην εργασία έχουν όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας αλλά φυσικά στον τρόπο πρόσληψης και στις αδιαφανείς διαδικασίες που προηγήθηκαν αυτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΖΗΤΩ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου