Όταν τα ανδρείκελα στηρίζουν τις Μαριονέτες καταλήγουμε σε "Ψήφο εμπιστοσύνης"

8

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός



Ο “κληρονομικός” Πρωθυπουργός (γιος του πατέρα του και εγγονός του παππού του) και οι ανακυκλωνωληγμένοι σύντροφοι του βγήκαν πάλι χτες στην Βουλή και έκαναν τηλεοπτικό σόου δίνοντας μας την εντύπωση ότι μόλις ήρθαν από το υπερπέραν και όχι ότι κυβερνούν ήδη ενάμιση χρόνο.  
Χωρίς τσίπα και ντροπή προανάγγειλαν ...

δυσβάσταχτα μέτρα εις βάρος μας, για να αποπληρωθεί το χρέος για το οποίο διακομματικά, αρνούνται να μας ενημερώσουν (κάνοντας διαχειριστικό έλεγχο) για το που και ποιοι τα έφαγαν. Έτσι για άλλη μια φορά δεν μίλησαν καθόλου για απόδοση ευθυνών  και τιμωρία του πολιτικοεπιχειριματικοσυνδικαλιστικού συρφετού που λεηλάτησε την χώρα μας όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Οι  γλυφτοπαλαμοκρουστές της εξουσίας έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον “Λεφτά υπάρχουν” στον “Μαζί τα φάγαμε” και στην υπόλοιπη κουστωδία η οποία θέλει να εξαθλιώσει ακόμα περισσότερο τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους μισθωτούς, τους μικροεμπόρους τους ανέργους αλλά και όσους έκαναν το φοβερό λάθος με χίλιους κόπους και στερήσεις να χτίσουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους. 
Τα 155 λοιπόν ανδρείκελα συνεχίζουν να στηρίζουν τους καταστροφείς μας που προγραμματίζουν λίαν συντόμως να μας εξαφανίσουν παντελώς με το μεσοπρόθεσμο ή μνημόνιο 2, ενώ οι υπόλοιποι της μείζονος και ελλάσονος αντιπολίτευσης απαθείς και άτολμοι συνεχίζουν να συμμετέχουν στις εργασίες της Βουλής την οποία όλοι μαζί έχουν καταντήσει από οίκο της δημοκρατίας σε άσυλο επίορκων, μιζαδόρων, ανικάνων και προδοτών!!!
Κύριοι βουλευτάδες η πλατεία κάθε μέρα βοά και καλά κάνετε και βάζετε σιδερόφρακτα κάγκελα και έχετε και τα ΜΑ(ν)Τρόσκυλα και σας φυλάνε. Όμως καλό είναι κάποιοι από εσάς, να κοιτάτε τις σιδεριές για να συνηθίζετε το νέο περιβάλλον που σας περιμένει σε λίγο καιρό. δηλαδή …. αυτό της φυλακής!!!

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια
  1. Λεφτά υπάρχουνε πολλά,
    κι όπου να ναι θα ρθουν,
    κρατήστε ανοιχτά πουγγιά
    σεντόνια απλώστε χάμω,
    σαν τις ελιές θα πέσουνε,
    χαλάζι μεσ΄τη μπόρα,
    και πλούσιοι θε να γίνουμε,
    χορτάτοι εξ Ευρώπης,
    τώρα που συντάξεις μας,
    μισθοί και επενδύσεις,
    θα πλημμυρίσουν στο ευρώ
    θα φάμε και θα πιούμε,
    μα πρώτα πρέπει το θεριό
    να πει το λόγο πρώτα,
    τα εσώρουχα μας θέλησε,
    τον ήλιο και τη Πάτμο,
    θέλει και την Ακρόπολη,
    να πίνει το καφέ του,
    να αγναντεύει Φάληρο,
    Σαρωνικό τα βράδια,
    να τραγουδάει άσματα,
    με φίλους με παρέα,
    γι ανδράποδα που έδωσαν
    τέτοια θεσπέσια θέα,
    για να περνούν ευχάριστα
    τα λιγοστά τους χρόνια
    μέχρι να μπούνε σε βαθύ
    λαγούμι αιωνίως,
    και να τους συντροφεύουνε
    σκώληκες κι απαξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακολουθωντας την αφιξη των παλλικαριων απο τη Σπαρτη που τους σταματησαν τα καγκελλα της Δημοκρατιας του Παγκαλου, αισθανθηκα την αηδια προς τον πολιτκο κοσμο να μεγαλωνει.
    Κλειστειτε πισω απ τα καγκελα της δημοκρατιας σας Παγκαλοειδη.
    Ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουδεμία σχέση έχει το αν μας χρωστά μια χώρα-κατοχή (τρεις είχαμε, Βουλγαρία, Ιταλία, Γερμανία ) με το αν πρέπει να δανειζόμαστε και να μετατρέπουμε τα δανεικά σε μισθούς δημοσίου!

    Αν οι χώρες κατοχής μας χρωστάνε, να μας τα δώσουν. Να τις πάμε στα δικαστήρια αμέσως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ........ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΦΡΙΞΤΕ....
    ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΗ ΚΑΡΙΟΛΑ....ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΩΛΟΥ.
    A. Ποδηματά: Θέλετε δεν θέλετε ρε κερατάδες θα επιδοτήσετε τα φωτοβολταϊκά ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Η ανάπτυξη των ΑΠΕ και ειδικά των φωτοβολταϊκών είναι σημείο-κλειδί για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και την έξοδο από την κρίση» τόνισε [στη λογική λέμ και καμιά παπαριά προκειμένου να βγάλουν οι φίλοι μας χρήμα] η ευρωβουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Άννυ Ποδηματά σε ομιλία της σε εκδήλωση με θέμα την προσαρμογή του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας στις ανάγκες των φωτοβολταϊκών που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση Βιομηχανίας Φωτοβολταικών (European Photovoltaic Industry Association- ΕΡΙΑ) υπό την αιγίδα της κ. Ποδηματά.
    ____________________________________
    Δηλ. η κ. Ποδηματά ανέλαβε να διαφημίσει την βιομηχανία φωτοβολταϊκών... αφιλοκερδώς εννοείται και μην πάει το μυαλό σας στο κακό.
    ____________________________________
    Απείλεισε μάλιστα, σαν καλός εκπρόσωπος της βιοηχανίας φωτοβολταϊκών, τα Κράτη που περικόπτουν την επιδότηση για εγκατάσταση φοτοβολταϊκών, γιατί ξέρει ότι αν το σύστημα δεν τροφοδοτηθεί θα καταρρεύσει μιας και η εγκατάσταση είναι πανάκριβη και αυτός είναι και ο λόγος που γίνεται όλος ο ντόρος: Να βγάλουν κάποιοι γρήγορα χρήμα με κρατικές επιδοτήσεις.

    Ειδικότερα, στην ομιλία της η κ. Ποδηματά τόνισε ότι η διατήρηση της ισχυρής ανάπτυξης των ΑΠΕ που παρατηρείται τα τελευταία δύο χρόνια προϋποθέτει την διασφάλιση ισχυρών και σταθερών κινήτρων, όπως οι εγγυημένες τιμές αγοράς (feed-in tariffs). Οι αποφάσεις ορισμένων Κρατών Μελών να αναθεωρήσουν δραστικά τα καθεστώτα στήριξης - ακόμα και με αναδρομική ισχύ σε κάποιες περιπτώσεις - θέτουν σε κίνδυνο την μελλοντική ανάπτυξη των ΑΠΕ.
    Η κ. Ποδηματά προσέθεσε ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις αυτές και εξέφρασε την ανησυχία της για τις πιέσεις που δέχεται η Πορτογαλία για την αναθεώρηση των κινήτρων ανάπτυξης ΑΠΕ στο πλαίσιο του πρόσφατου πακέτου στήριξης και του σχετικού μνημονίου. Η κ. Ποδηματά ανακοίνωσε ότι θα φέρει το θέμα αυτό προς συζήτηση στην επόμενη ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Ιούλιο...
    ____________________________________
    Πωπω ένα σοσιαλΗστικό ζόρι που τραβάει η κυρία για να εξυπηρετήσει τη βιομηχανία !!!
    Ούτε υπάλληλός τους να ήτανε... λέω εγώ τώρα..

    ΓΑΜΩ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ
    ΞΕΚΟΛΙΑΡΕΣ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΛΗΤΕΙΑΣ..ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουσελάς: Όταν παύθηκε από υφυπουργός θυμήθηκε ότι το Κράτος πρέπει να πιέσει τις Τράπεζες !!

    Να υποχρεωθούν οι τράπεζες να παράσχουν χρηματοδότηση τουλάχιστον σε εκείνους στους οποίους χρωστά το Δημόσιο και έχει βέβαιες και εκκαθαρισμένες οφειλές, πρότεινε ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Δ. Κουσελάς... χωρίς όμως να εξηγήσει τι τον εμπόδιζε να το κάνει τα δυο χρόνια που ήταν υφυπουργός !!!

    ΤΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΜΟΥΝΙΑ...ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕ ΠΑΣΟΚ...!
    ΡΕ ΖΩΑ...ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παντως δεν θεωρώ αθώες τις κρεμάλες με τα ομοιώματα βουλευτών και άλλων.

    υπάρχει πολύ οργή στο κόσμο και θα την πληρώσουν τα μαλακισμένα οι μικροβουλευτές.

    παπανδρέου-παπακωνσταντινου-παγκαλος- και λοιποί πρωτοκλασσάτοι εχουν ήδη κανονίσει τη προστασία και διαφυγή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν υπαρχει σωτηρια !!!
    εμεις οι ΜΑΛΑΚΕΣ τους ψηφηζαμε εμεις θελαμε διορισμους για τα παιδια μας τα εγγονια μας,εμεις θελαμε καθε ρουσφετι μπινια λαμογια , για το ΤΖΙΠ ΜΑΣ , τη ΠΙΣΙΝΑ ΜΑΣ , ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ !! για αυτο και τους ειχαμε και εχουμε διπλα μας!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ
    ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου