Όλα τα σενάρια του ανασχηματισμού

4
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες:

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναλαμβάνει Αντιπρόεδρος και «Τσάρος της Οικονομίας», εκτός και αν τελικά ο Λουκάς Παπαδήμος δεχτεί τη θέση του «Τσάρου», κάτι που εκκρεμεί ακόμα.
Ο Αντρέας Λοβέρδος αναλαμβάνει το υπερυπουργείο Υγείας Πρόνοιας και Ασφαλίσεων με δύο αναπληρωτές, τον Ηλία Μόσιαλο και το Γιώργο Κουτρουμάνη στον τομέα των Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Στο ίδιο υπουργείο μεταφέρεται και το Αθλητισμού που φεύγει από τη δικαιοδοσία του υπουργείου Πολιτισμού...



Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παύλος Γερουλάνος αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του υπουργού Επικρατείας, ώστε να αποκτήσει πιο επιτελικό ρόλο και να βρίσκεται σε άμεση επαφή και συνεργασία με τον πρωθυπουργού, καθώς επίσης και ότι αναλαμβάνει και κυβερνητικός Εκπρόσωπος στη θέση του Γιώργου Πεταλωτή.

Τη θέση του στο υπουργείο Πολιτισμού αναμένεται να αναλάβει ο Κώστας Σκανδαλίδης, αλλά δεν αποκλείεται να παραμείνει και στη θέση του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο Γiάννης Ραγκούσης παραμένει αμετακίνητος υπουργός Εσωτερικών, όπως και η Άννα Διαμαντοπούλου στο Παιδείας, καθώς και ο Δημήτρης Ρέππας. Άλλες πληροφορίες θέλουν το κ. Ρέππα να μετακινείται αναβαθμισμένος στο Μαξίμου.

Όπως ακούγεται, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου μετακινείται ή στο υπουργείο Εξωτερικών ή στο Εθνικής Άμυνας.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετακινείται στο Οικονομίας ή Οικονομικών, καθώς όπως όλα δείχνουν έχει αποφασιστεί το «σπάσιμο» του υπουργείου.

Ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει με τον κ. Δρούτσα, το Θεόδωρο Πάγκαλο και την Τίνα Μπιρμπίλη.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
  1. Με ειρηνικό τρόπο δεν πρόκειται να κερδίσουμε τίποτα , χαμένοι θα βγούμε και να μην ελπίζετε τίποτα τσάμπα χάνετε τον χρόνο σας. Το κίνημα αγανακτισμένων πολιτών με ειρηνική και ευγενική παθητική αντίσταση απέτυχε , το πράγμα από την αρχή φαινόταν . Τα αντιλαϊκά μέτρα που θα παρθούν από το ΠΑΣΟΚ θα μας έχουν για πάντα σκλάβους και δεν θα σηκώσουμε ποτέ πια κεφάλι , τα χρήματα που θα παίρνουμε , εργαζόμενοι και συνταξιούχοι θα είναι από 400-1000 ευρώ το πολύ και η ΔΕΗ ,ΕΥΔΑΠ , που θα πουληθούν θα είναι πανάκριβο αγαθό , τα τρόφιμα ακριβά επίσης και οι κεφαλικοί φόροι που θα έχουμε επιπλέον από τους άλλους φόρους ,
    Πρέπει αυτό το κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών να αλλάξει τακτική και για να πετύχουν τον στόχο αυτοί που το καπέλωσαν ,
    και κρατούσαν παθητικό και ανενεργό τόσες μέρες τους Έλληνες ροκάνισαν τον χρόνο και τώρα ο χρόνος λήγει την Κυριακή επέτυχαν τον σκοπό τους . Το ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις τακτικές είναι αυθεντία .
    Μας μένει χρόνος μέχρι την Κυριακή :
    Πρέπει να δείξουμε και να τους πείσουμε να καταλάβει το ΠΑΣΟΚ ότι είμαστε αποφασισμένοι ,και έτοιμοι για όλα και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω , όσοι χιλιάδες κόσμου είμαστε εκεί πρέπει η σκέψη μας και το μυαλό μας να είναι στην κατάληψη της βουλής .
    Πρέπει να περικυκλώσουμε την βουλή ,κυκλικά , με πολεμική τακτική Ρωμαϊκής Φάλαγγας, και να αρχίζουμε να προχωρούμε συντονισμένα οργανωμένα με σχέδιο ,τα φράγματα που έχουν θα υποχωρήσουν από την πίεση η δε αστυνομία δεν θα μπορέσει να κάνει και πολλά πράγματα
    Και από κάποιο σημείο θα σπάσει η αντίσταση της αστυνομίας και από εκεί θα μπούμε μέσα , αυτοί του ΠΑΣΟΚ επειδή είναι φοβητσιάρηδες ΚΑΙ θρασύδειλοι μόλις δουν την πίεση θα αρχίσουν υποχωρούν άνευ ορών .
    Η μουσική που πρέπει να παίζει να είναι από ταινίες , 300 ,
    Braveheart , από επικές πολεμικές ταινίες , τυμπανισμός για επίθεση ,πολεμικά εμβατήρια mythodea ,με αυτά θα ανέβει το ηθικό μας θα είμαστε ποιο επιθετικοί ο εχθρός μας τότε θα φοβηθεί από όλη την πολεμική ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί .
    Ισχυρή ομάδα περιφρούρησης για απωθήσουμε και να συλλάβουμε και να παραδώσουμε στην αστυνομία τους κουκουλοφόρους και άλλους ταραξίες που σκοπό έχουν να κάνουν επεισόδια , και να μας χαλάσουν τα σχεδία για την σωτηρία της πατρίδος μας .
    Όλη η Ελλάδα μαζικά πρέπει να έρθει στο Σύνταγμα , ας βάλουμε και όλοι από 5 ευρώ για να ναυλώσουμε πούλμαν , εισιτήρια για τα καράβια και τραίνου για να έλθουν οι Ελληνες που δεν έχουν χρήματα για ναύλα.
    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Giorgos κερδίζει χρόνο με αυτές τις κινήσεις εντυπωσιασμού. Στην πραγματικότητα δεν θέλει να κάνει καμμία αλλάγή αλλά τα αφεντικά του θέλουν να τελειώσει την αποστολή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΤΕΡΜΠΕΡΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακροστιχίδα...

    “Να ζήσεις Γιωργάκη” οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα..
    Εν μέσω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων χιλιάδες πολίτες συγκεντρώνονται και σήμερα στην πλατεία Συντάγματος.

    Κατά την διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, αρκετοί από τους Αγανακτισμένους, φορώντας καπελάκια και με μια τούρτα με κεράκια, ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον Γιώργο Παπανδρέου με… πειραγμένους στίχους καθώς ο πρωθυπουργός κλείνει σήμερα τα 59 του χρόνια!

    Άλλωστε, σήμερα είναι του Αγίου Μνημονίου !

    h–p://www.youtube.com/watch?v=lkOZaAExHuA

    Να ζήσεις Γιωργάκη και χρόνια πολλά
    Να πάρεις τον μπ%^&*^ να πας μακριά
    σε πήραμε πρέφα εδώ και καιρό
    και όλοι να λένε “βρε ουστ από δω”...

    ΡΕΕ.....ΟΥΣΣΣΤΤ... ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου