Ο Πάγκαλος απαγόρευσε τη διαφήμιση του Σεφερλή με τα πατατάκια! [video]

8
Στην κυβέρνηση δεν αντέχουν τη σάτιρα, η μάλλον ξέρουν πλέον ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες και τους έχει πιάσει πανικός.
Πώς αλλιώς να ερμηνεύσουμε την κίνηση του Θεόδωρου Πάγκαλου να απαγορεύσει τη διαφήμιση του Μάρκου Σεφερλή, με τα πατατάκια, στην οποία σατιρίζεται η γνωστή φράση του αντιπροέδρου «μαζί τα φάγαμε». Απ’ ό,τι μας λένε, έχουν σταλθεί και εξώδικα στα κανάλια για να μην τη μεταδώσουν...



totefteri.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια
  1. Ο τρομοκρατημένος Πάγκαλος για όσο διάστημα μπορεί να "κρύβεται" πίσω από ανώτερα κυβερνητικά "καθήκοντα" ‘έχει "άλλοθι". Φοβάται όμως μην
    αποκαλυφθούν πλήρως όλες οι λανθασμένες επιλογές του.
    Αλίμονό του αν χάσει την εξουσία. Τι θα κάνει; Η ίδια η ζωή θα τον αποβάλει. Θα απογυμνωθεί από κάθε είδους προστατευτική "πανοπλία". Θα αναγκαστεί να επιστρέψει πίσω στο υποτιθέμενο σπίτι του ως "ανάπηρος".
    Δεν θα είναι όμως ο πατέρας, ο οποίος επιτέλους "γύρισε" στο σπίτι. Θα είναι ο
    άρρωστος παππούλης, ο οποίος δυστυχώς "γύρισε" στο σπίτι, για να πεθάνει "ήσυχα" και αναγκαστικά θα πρέπει να ζει μέσα σε μια νεανική οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι σημερινές φυλλάδες.... πανηγυρίζουν για τις 150.000 απολύσεις...
    Πάλι καλά που δεν λένε ότι τις κάνει ο Καραμανλής...


    Πανηγυρίζουν οι φυλλάδες για τις απολύσεις στο δημόσιο και πάλι καλά που δεν τις χρεώνουν στον Καραμανλή... αλλά είμαι περίεργος:
    Αν τους κάτσει καμιά στραβή και βγει κανένας Σαμαράς και απολύσει
    1 υπάλληλος και όχι τις 150.000
    που θα διώξουν αυτοί,
    τι θα λένε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΙΒΑΓΚΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟΣ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ,ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΒΙΑΡΗ. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΩ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΟΚ!
    ΑΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΦΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ!
    ΑΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ, ΑΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΕΙ, ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ! ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ!
    ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ!
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ! ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΡΡΗΨΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ! ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ!
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε τον Σεφερλη!!! ιδιο τον εκανε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΘΑΡΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η γουρουνα πολυ καλα εκανε,δημοκρατια δεν εχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καφετζη βγαλε αυτη τη φωτογραφια απο την αναρτηση, μολις εφαγα εμετο θα κανω πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου